Partyflock
 
Forumonderwerp · 13142
­ Nederland
Hoi,

Ik ben nog een beetjuh onervaren op het gebied van drugs enzow. Maar kan je met herbals hetzelfde effect krijgen als met XTC?
En zo ja hoeveel herbals moet je dan nemen?

GRTZ TECHNATION!
Hmz, ben dr zelf ook nie echt in thuis, maar HELEBOEL herbals is nog nie t zelfde als 1 snackie. compleet ander effect, naar mijn ervaring. herbals krijg'k vet veel energie van, word vrolijk enzo, xtc nog meer maar dan nog heleboel extra dingen. hm, ik ken beter me mond houden. zal t antwoorden wel overlaten aan ervaren mensen. is in ieder geval allebei :bounce: :D
Zoals Housemusik al zei, nee het effect is niet te vergelijken, maar een avond op herbals + alcohol is prima! Sommige hier zullen misschien dat je er acht moet nemen, maar ik raad je het ten zeerste af, je kan er ontzettend pijn in je buik van krijgen als je er heel veel neemt, en ook bizarre hartkloppingen. Heb er max. 3 op een avond op, en dan loop ik echt rond te stuiteren, en dat is genoeg om de hele avond ook flink te kunnen zuipen zonder ladderzat te worden.
Begin gewoon met een, na een uur merk je vanzelf wel hoe het valt!
Van herbals neem ik er als eerste altijd 2 of 3 tegelijk. dan na een uurtje ongeveer begint t te werken, en neem er dan meestal elke 2/3 uur nog een. maar leg er net aan hoe ik me voel. ben ook een keer strondziek geworden van ephedra met koninginnedag. 10 van die dingen icm alcohol en wiet. 3 dagen strontziek geweest. pijn aan me maag, zoals SuperRupsje zei. gewoon met 1 beginnen en dan merk je na een uur/andershalf uur wel of ie werkt of niet...en vooral NIET gaan zitten wachten op 't gevoel'. gewoon springen en slaat vanzelf wel in dan
herbals en xtc is niet met elkaar te vergelijken............. hele andere uitwerkingen
Werkzaam bij Klub Tilt
Artiest {SHOWLIST artist 7273, 36976}
herbals zijn wel lache, wordt je fit van.. maar ik heb liever XTC gewoon veel lekkerder. van de Ephedra's krijg je een soort tinteling in je hoofd maarhet geeft je wel energie
tinteling alleen in je hoofd? m'n hele lichaam tintelt als ik er een aantal op heb. das pas lekkur! :D
Ik raad je aan om herbals te gebruiken. Je voelt je fitter gezelliger scherper en je wordt de dinsdag er na niet zo deprie als met echte.

Maar eens in de zoveeltijd is het wel lekker om weer helemaal van god los te gaan.

Maar boven al brobeer eerst rustig wat je kan hebben en dat geldt voor alles!!! Ga er niet van uit dat je net zoveel als een ander kan hebben!!
 
ik ben van mening: nix kan tippen aan XTC. Het gevoel wat je daarvan krijgt.. onbeschrijfelijk!nou ja, de meesten weten wel wat ik bedoel. hélemaal van de wereld, en helaas de volgende dag ook hélemaal naar de klote. en helemaal depressief. En daarom zijn herbals ook wel s lekker.
Eerste keer dat ik ze nam, verwachtte ik een soort inslag als van pillen. forget it! maar na een paar keer slikken kon ik ook herbals wel waarderen. Heb nu al een tijd geen XTC meer geslikt, omdat ik bang ben voor de gevolgen.. herbals moet je ook niet elke dag nemen, maar het is een stuk minder slecht voor je! En je wordt er lekker actief van. maar meer ook niet. Ik merk niet dat ik in mijn hoofd anders wordt ofzo..
Wel oppassen met doseren, want vooral van herbals met ephedrine (ephedra, yellow jackets) erin kan je flink misselijk worden. zoals t3chnoapie al zei: ga er niet van uit dat je net zoveel als een ander kan hebben! Gewoon ff uittesten :-)
Uhjaa dat valt niet te vergelijken...probeer ze alle 2 uit zou ik zeggen :D:D:D:D :xtc: :|
als ik herbals heb haal ik de casule uit elkaar flikker de helft eruit en stop er weer een halve xtc tabletje in capsule dichtmaken en wegspoelen met een beetje water daarna een jointje bouwen en relaxt op de bank tv gaan kijken
Het gevoel van XTC kan je naar mijn mening nooit krijgen van een herbal.

Een hele leuke herbal is trouwens Chargers, zeker de moeite waard om te proberen
 
ikke zouw de "e-booster ultra" proberen...das ut sterkste op ut gebied van speedy herbals....en ik moet zeggen....das ook ut enigste waar herbals mee te vergrlijken zijn...SPEED!....je word dr niet vaag van in je kop iig.
Herbals is natuurlijke Speed, maar dan lichter:)
Herbals tijdens het leren is ook zwaaaar relaxt:)
Heb laatst 2 keer in 3 weken xtc genomen en die 2e keer viel zo tegen vergeleken met die keer daarvoor dat ik heb besloten om ongeveer in keer in de 2/3 maanden een keer xtc te nemen en de rest herbals, of helemaal niks, op hasj en alcohol na.

Tip met herbals, ga er niet bij drinken, dan werkt de alcohol niet en de ephedra ook niet. Blowen erbij werkt echt als een malle :)

Ga gewoon eens naar een smartshop en laat je daar eens informeren. Mijn favoriete herbal tot nu toe is red alert, maar heb er pas 3 geprobeerd. en als je teveel neemt dan krijg je echt ontzettend last van je maag, maar met al die tintelingen in je lichaam maakt het op dat moment niet zo veel uit.

Het is niet te vergelijken met XTC maar wel een hele goeie plaatsvervanger.
herbals zijn relaxed, tenminste als je relaxed doet, bij minder als 10 valt het mee, dat wil zeggen als je het vaker doet. Als je het een keertje wil proberen zou ik max 4 pakken en eventueel als het begint uit te werken nog een paar. Ik ben er maar 1 keer fout van gegaan maar toen had ik er ietz van 16 op en daarna blowen, das meestal zwaar relaxed maar deze keer niet....
 
ikke blijf bij E-boosters zweren!!..:D
.....ik hep ze BIJNA allemaal geprobeert.....en DIT zijn echt de sterkste......dr is ook nog E-booster Ultra...NOG sterker...:P
seer, zoals al gezegd is het (lang) niet hetzelfde.
ik vind de natuurlijke shit ook nog eens veel verrotter. ik kan dr namelijk niet door slapen, en de volgende dag is mijn eetlust helemaal weg.
beetje vreemd eigenlijk...
1e x herbals is wel heel strak---> ooohhhh, heerlijke tintelingen!!!

C 4 urself