Partyflock
 
Forumonderwerp · 12945
­ Nederland
 
is dit nou wel te krijgen in europa ? (puur cristal vorm ?) ik zoek nu al 2 jaar, maar het lijkt onvindbaar ?
Kweet niet eens wat het is Pred :D
 
In Engeland schijnt het heel erg populair te zijn, maar denk als je in Amsterbah snacht's gaat rond vragen dat je wel een grote kans hebt dat iemand het wel heeft.
Zelf ben ik ook een tijdje opzoek geweest naar dit spul. Helaas geen resultaat.

Wel ben ik er achtergekomen dat je het via een psychonauten vereniging zou moeten proberen. Die kunnen meestal wel aan dat soort producten komen.
Heb er alleen geen kunnen vinden.

P.S mocht je het ergends hebben gevonden zou je mij dan een berichie willen sturen. Heb namelijk nog steed intresse in.:)
 
Wil het zelf ook een keertje proberen, maar ben nog niet op zoek geweest.Dus mocht je het kunnen vinden zou je mij dan ajb een berichtje willen sturen. En mocht je het gevonden hebben laat me weten hoe het was ;)
LOL, we zitten hier zwaar contacten uit te wisselen :)

Gestoord.

Laakie: Het is een hallucinerende drugs, Di-Methyl-Tryptamine. Begint na enkele seconden al te werken en je bent voor een relatief korte tijd half uur, uur?) helemaal, maar dan ook helemaal weg. Geen partydrug dus :-D

PS. Ik ben ook geïnteresseerd in DMT, dusseh... :)
laatste aanpassing
tja wie niet? :D
ik wil ook hash olie hebben maar dat is vrij prijzig!!
ik wil MDMA hebben maar altijd als ik moe hebben dan is het er nooit
kheb misschien wel een idee, weinig kans maar toch. Een tijd terug stond er een artikel in de nieuwe revu waarbij een reporter nieuwe drugs uit ging proberen (voor die tijd: ketamine, ghb, dxm, dmt, 2cb en ritalin als ik me niet vergis). Die kerel heette erik (verder geen naam genoemd, het kan zijn dat het een verzonnen naam is). Misschien heb je geluk als je naar ze opbelt en even naar de reporter vraagt ofzo (nummer 37 vorig jaar) en kleine kans als je hem vind dat hij je misschien helpen kan.........
ver gezocht enzo maar toch:)
veel suc6 met je zoektocht!
grtz
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik zoek het ookal heel lang.

en wat de werking is zal ik wel vertellen.
het is een soort poeder dat je via een basepijpie moet roken. het isd e bedoeling dat je zoveel mogelijk inhaleert. op een gegeven moment raak je in een droom toestant en kom je in een glaasachtige ruime. daar moet je door een poort heen. om door die poort heen te komen mote je echt tot hte uiterte gaan. als je eenmaal door die poort heen bent kom je in een wereld met allemaal robot-achtige wezentjes en tovenaars die allemaal rare spreuken tegen je zeggen. die dimentie waarin je beland bent is heel liefdevol en zo komt het ook bij je over. na een half uur kom je weer bij bewustzijn maar heb je nog 2 uur nodig om erachtr te komen wat er gebeurt is.

het gekke is, "iedereen" zal presies de zelfde trip krijgen. eerst in een glaasachtige ruimte komen, dan door een poort heen moeten en dan in die wereld komen.

en waar je het kan vinden? ik denk dat je de meeste kans maakt bi psychedelic hippies, je weet wel, van die LSD junkies. ik ken er eentje en die heeft het ook gebruikt, en die gebruikt al dat soort dingen en in die kringen maak je echt de meeste kans. ze halen het overal vandaan. meestal komt uit india.
laatste aanpassing
 
In de smartshop kan je toch gewoon DMT halen??
Word verkocht onder de naam "holy smoke"
 
In de smartshop kan je toch gewoon DMT halen??
Word verkocht onder de naam "holy smoke"
-------------------------------------------
Dat lijkt me heel erg sterk.
Das Salvia. DMT is bijna niet te krijgen in nederland. het komt voornamelijk uit india.
http://www.erowid.org/library/books_online/salvinorin/j8.shtml

redelijk erg spul :)
DMT, lunchroom trip, een korte maar heftige trip.

Ik wil ook!
die salvia (holy smoke) is ook behoorlijk heftig en lijkt er volgesmij wel op. Je bent een kwartier behoorlijk van de kaart (verschilt wel van persoon tot persoon) ik heb er zelfs al mensen van kwijlend op de grond zien liggen.
Is zeker het proberen waard
grtz
Salvia is wel anders

Meeste zeggen van salvia, 1 keer maar nooit weer

DMT schijnt zo vet te zijn omdat je altijd dezelfde vette trip krijgt (als je door de deur komt)

Wat voor soort trip krijg je trouwens als je niet door de deur komt???

En ehh, staat ook zo droog in "Uit je bol"
Komt bijna niet voor, dus als je het tegen komt, meteen gebruiken :D
uit dat boek heb ik het odner andere, en van iemand die er ervaring mee heeft.

Als je neit door die poort komt? wkeenie, ikgeloof dat je dan in die glaasachtige ruimte blijft emn dan snel weer bij je positieve komt.
laatste aanpassing
Salvia, ach ja, wat zal ik er van zeggen.....

-----------

WAAAAAAH IK BLIJF HANGEEEEE IK BLIJF HANGEEEEE WAAAAAHHHH WAAAAAAAAAHHHH wwaaaahhh waaah?

Oh het is alweer voorbij.

-----------

Dat was de eerste en de laatste keer dat ik een intercity door mijn huiskamer heb zien rijden.

Maar let op: neem minimaal de 10-voudige voorgeschreven dosis, en blijf je hijzen inhouden tot je blauw ziet, anders klapt het niet.
Artiest D-Tec
In een smart-shop in A'dam kan je het gewoon krijgen. Weliswaar in bladvorm, maar toch. Gewoon oproken die handel.
 
Kan iemand mij uitleggen hoe het komt dat iedereen dezelfde trip krijgt. Dit is namelijk volgens mij pure onzin en theoretisch onmogelijk.
ik weet het ook niet maar staat overal zo beschreven....check http://www.ephedra.demon.nl/uitjebol/dmt.htm

ben eigenlijk ook wel benieuwd naar dat spul:P
 
Qoen: Hmm dat wat er staat lijkt me pure onzin, een soort van Hoax dat door iedereen gekopieerd wordt. Als het waar is wat daar staat dan zou iedereen dus de onderbewuste drang hebben om na het inhaleren van DMT een glazen deur door te gaan om vervolgens daar verder te trippen. Is hier niet iemand die ervaring met DMT heeft en specifieker: de trip? Een gevoel wat hetzelfde is bij iedereen is mogenlijk maar een trip die bij iedereen hetzelfde is absoluut onzin en onmogelijk, immers de stof bepaald de inhoud van de trip niet, dat doe je zelf.
Het lijkt mij ook onwaarschijnlijk maar wat daar beschreven staat, is gemaakt door "onderzoekers" .Dat boek "uit je bol" is ook gewoon in de boekhandel te koop....

Maar ook ik zeg, eerst zien dan geloven whehehe D-Tec welke smartshop in A`dam is dat....
Whehehe tijdens mijn onderzoek vond ik het volgende

Op 6 oktober jl. deed de Amsterdamse politie een inval tijdens een kerkdienst van de Braziliaanse Santo Daime gemeenschap. De reden daarvoor is het gebruik van de heilige ayahuasca-thee, die als sacrament een centraal onderdeel vormt van de rituelen van dit kerkgenootschap. In deze drank zit, onder andere, een geringe hoeveelheid dimethyltryptamine oftewel DMT, een stof die al sinds 1966 onder de Opiumwet valt. Uit een groot aantal onderzoeken in binnen- en buitenland blijkt echter dat ayahuasca geneeskrachtige kwaliteiten bezit, met name op het gebied van de psychotherapie, zoals bij depressies en verslavingen. In Nederland bestaan er momenteel al vergevorderde plannen om verslaafden aan harddrugs te gaan behandelen met ayahuasca-therapie. "Ik begrijp niet waarom er zo moeilijk gedaan wordt over dergelijke middelen die minder schadelijk zijn dan marihuana," zegt toxicoloog professor F.A. de Wolff die voor het ministerie van Volksgezondheid de gevaren van deze stoffen onderzocht heeft. Het is dan ook de vraag of het niet hoog tijd is om ayahuasca een legale status te geven.

staat dus nog steeds op de dopingswet:S
Lees nu een stukje dat het gedoogt word(bron>>trouw)
Dus je kan je DMT bij de Braziliaanse Santo Daime gemeenschap halen:D LOL
laatste aanpassing
2 Qoen: Ik ben helemaal niet bekend in A'dam en kwam er eigenlijk bij toeval binnen lopen, dus ik zou echt niet meer weten waar dat zou zijn..solly.

Maar ik heb het met eigen ogen gezien, dus is het waar
Het bijwonen van erediensten
Voor het bijwonen van erediensten is het nodig dat u minimaal een van de introductieavonden bezoekt. Hierin maakt u kennis met de mensen en de structuur van de Santo Daime-rituelen.

Tevens krijgt u een intakegesprek waarin gekeken wordt of er geen belemmeringen zijn om de ayahuasca-thee te drinken. Mogelijke belemmeringen zijn bijv. het gebruik van bepaalde medicijnen en/of psychiatrische aandoeningen.

Contact
Bent u beroepshalve (wetenschap, pers, studie etc.) geïnteresseerd in onze religie dan kunt u in voorkomende gevallen contact opnemen via info@santodaime.nl

Voor overige vragen, informatie of voor het deelnemen aan een introductieavond kunt u terecht bij één van de Nederlandse Santo Daime-kerken:

Céu dos Ventos in Den Haag 070-360.45.10

Céu da Santa Maria in Amsterdam 020-616.14.13

Whehehehe PF meeting in de kerk in a`dam:D