Partyflock
 
Forumonderwerp · 12860
­ Nederland
wat vinden jullie nou van zulke mensen ? Die alles van pappie krijgen .. nooit hebben gewerkt en een totaal gebrek aan levens en feestervaring hebben ?

mensen zoals dit

www.cu2.nl/casual-elegance

en mensen zoals dit

http://www.elitelife.nl/showthread.php?s=d00261f58381ce7767b1fbd264daee6e&threadid=762

sorry maar dit is toch echt te erg..
 
Hoe heten jullie daaro ?
 
nog niets gepost, ik heet gewoon miech
 
whehhehe het is vet overspoelt met pf´ers:D:D:D
 
Probeer nou maar zo min mogelijk af te zeiken anders verstoor je onze 'proefpopulatie' :P

Ik zat eigenlijk te denken he..

http://www.elitelife.nl/showthread.php?s=&threadid=602&highlight=fotos

Schreeeeeuwt dit topic niet om een paar foto's van Poekie ?! :P
 
Hmm.. Nou ik Poekie zo noem moet ik ineens denken aan de film Flodder.. Familie Flodder die in een keer in een rijke kakbuurt terecht komt..
Drie keer raden wie Poekie is :P
 
Martini Maybach
Status : Lifestyle club®


Verliefd? Wat moet ik doen?
Eh ik stond vanmorgen om 12 uur bij de Regt in Beek en Donk. (Bejaarden tehuis) En daar kwam een hele mooie meid die daar werkte naar buiten gelopen. MET OILILY sjaaltje. Om haar fiets te pakken. Ze zei zo LIEF hai tegen mij dat ik haar beter wil leren kennen. Maar ik weet verdomme niets van haar.
 
Haha ik heb me ook maar ff aangemeld op dat forum!
ik kom ook uit een kakker dorp
alle piloten wonen hier :S


helaas helaas, mijn vader is geen piloot, maar bouwvakker :S
achja ff balletje pesten op dat forum :P
 
ik ook, maar ik heb die activationcode verneukt geloof ik en ik kan niet posten
Vermakelijke site ja :). Heb me toen straks ook aangemeld, ik heet trouwens "Baskuh" daar.
 
hoe krijg ik daar me foto in dat profiel?
 
http://www.elitelife.nl/showthread.php?s=&threadid=869


wahahahhaha ik kom niet meer bij
 
oow is al glukt!
 
Godver. Ik heb het niet echt goed aangepakt. Wordt vet gedissed. Tijd vaoor een alias:D:D
 
En ze hebben weer een nieuw lid erbij ! ahahaha
jezus wat een regelrechte maffe idioot is dat zeg

kakster to the bone :P
 
LoL
 
Wie is Kamphuys????
Ik heb hier maar 1 woord voor: triest.

Bij mijn weten hebben mijn leden dit forum met rust gelaten. Sterker nog: ze wisten niet eens van het bestaan, totdat jullie ineens elkaar oproepen om op Elitelife te gaan lopen zieken.

Allereerst: dat bepaalde users van Elitelife ervoor kiezen om die lifestyle te hebben, geef ze daar dan ook de gelegenheid voor. Ze hebben jullie niets misdaan, en hebben ook de intentie niet om dat te doen. Daarnaast hoort men iedereen te accepteren zoals die persoon is.

Ik verzoek jullie dringend doch vriendelijk om met deze flauwe onzin te stoppen. Een moderator heeft de eigenaar van Partyflock inmiddels gemaild met hetzelfde verzoek.
 
2 Bart Willem...waarom plaats je je reply bij de topic Ollily kakkers en andere lui...ipv bij..PF'ers op elitelife ?
hehehehe LoL
ik denk omdat die pf'ers daar niet reageren ofzo?
 
wat een stelletje hypocrieten zeg :z :z

eerst allemaal flink over de zuiger als er een stel van s2d hier een beetje zit te stoken, en vervolgens net zo goed bij een ander forum hetzelfde doen

stelletje low-lifes :kots: :kots:
Als ik nergens last van heb, erger ik me aan niemand. Laat iedereen in hun eigen waarde.
Go Bart-Willem!!! Je hebt helemaal gelijk :-)

en P-kay ook!
laatste aanpassing
 
Artiest Elcol
gaaaap...
 
echt walgelijk

zelfs de modjes hier doen mee

:kots:
 
Mwah.. Ik heb bij nader inzien afgezien van deelname aan deze ongein.. Heb me niet eens aangemeld, bedenken is leuker dan doen :P

En jullie hebben gelijk.. Let's leave 'm alone..
laatste aanpassing
Nou ff voor de duidelijkheid!

Ik heb me ook aangemeld bij dat forum, al voordat ik wist dat er nog meer anderen na toe gingen en heb gewone normale reacties gegeven en niemand af lopen zeiken.

Moet toch kunnen.

Best wel lache hoor, ff kijken.
:P:P:P:P:P:P

* in verband met extreme lelijkheid is deze foto hier verwijderd * :P
laatste aanpassing
 
ja ik dacht er ook aan, wilde het gisteren ook doen, maar ach, toch maar niet, enne volgens mij zitten een paar goeie gasten op dat forum, dus ze hoeven niet afgezeken te worden

2 elitelife-ers: :bier:tje?
lekker toch om er zo bij te lopen :P
heerlijk als je in de zon loopt dan verbrand je nek niet zo :D
ik haal hem maar weg voor jullie nog dingen gaan denken :P
 
haha lekker hoor rikkie :P haha nou hoor je erbij ;)
ik heb me ook aangemeld bij die mafkezen maar ik ben geloof ik niet door de selectie gekomen want ik krijg geen mailtje van ze :S
 
Ahum.. ondertussen is deze rage ook naar andere sites overgeslagen
Wat een zelfingenomen gasten zeg ik ben al veroordeeld voordat ik wat gedaan heb.


gebaned WC Eend
-SHEBYTE
-Partyondude
-Danie
-LuNaTiC
-dChosen
-Henk
Tsssss....

Sorry hoor, maar wat zet PF hier weer een geweldige naam mee neer! GHaat heel erg de goeie kant op. Begint er op te lijken dat er iets teveel kansloze randdebielen rondlopen die daadwerkelijk nix beters te doen hebben dan de hele dag een beetje lopen computeren om zodoende alles wat anders is dan zij af te zeiken!

Kunnne jullie nou niet gewoon een keertje normaal doen? Enig idee hoe er door dit soort klansloos gedoe over PF wordt gep[raat? Man mensen lachen me soms uit als ik vertel dat ik op PF actief bent, er wordt steeds meer een beeld geschets dat PF bestaat uit een stelletje mediageile junkies die niets liever doen dan provoceren en zichzelf in de spotlights stellen!

Laat iedereen lekker in zn waarde, er zijn al zolang als de mensheid bestaat verschillende groeperingen, mensen trekken toch naar diegenen toe wwwaarmee ze op een lijn zitten. Kakkers, rockers, housers, studenten, hippies, alto's...kan nog wel effe doorgaan!

En kan jullie zeggen: ik ben van allemaal een beetje! Net als die "kakkers" koop ik ook wel eens merkkleding. Geen RL want dat vind ik simeplweg niet mooi, maar heb ook wel eens 150 euro neergelegd voor een party-outfit. Net als "housers" hou ik van een housefeestje op zn tijd en net als "studenten" drink ik wel eens een borrel in de kroeg!

Maar in tegenstelling tot wat hier de laatste tijd op PF gebeurt, ben ik niet iemand die zich beter voelt als een ander, een ander beschuldigt van iets dat ie zelf ook doet, ben ik niet iemand die niets beters te doen heeft dan mensen lopen afzeiken en voor lul zetten, en heb ik wel respect voor een ieder die hiwer rondloopt...al begint dat respect voor degenen die zich nu aangesproken voelen wel steeds meer te verdwijnen!

Kunnen we het in ons landje vol variatie, met al die verschillende mensen die het leven juist zo interessant maken, misschien gewoon weer eens een keertje gezellig gaan doen????
ga je nog uit vanavond
Ik vind dat een beetje provoceren best mag, zolang dat maar met een dikke knipoog gebeurd. Het valt mij een beetje tegen hoe mensen na een post van Bart-Willem opeens terug krabbelen na stoere praatjes over inschrijven en posten terwijl ze hier lopen te verkondigen dat ze daar wel eens zouden gaan rotzooischoppen. Beetje achterbaks.

Evenals Bart-Willem daarentegen. Bart-Willem leest of zijn berichten niet, of houdt ziet niet in dat sommige berichten gepost op elite life wel degelijk als provocerend, neerbuigend of kwetsend kunnen worden gelezen.

Ik zou niet inzien waarom "Kakkers" en "Housers" niet gewoon met elkaar zouden kunnen omgaan. Er zitten genoeg mensen op PF die wel eens in een RL rondlopen (dat is hier blijkbaar een van de kenmerken van een kakker). Zo zijn er bij Elite life ook vast een hoop mensen die wel naar feesten toe gaan (alsof je minderwaardig zou zijn indien je liever op een andere manier uit gaat).

Het is zo jammer dat de vooroordelen hier een beetje regeren, en dan veelal niet op een vriendschappelijke manier. Zonde. Ik lach liever samen..
 
gewoon kansloze acties

verder geen woorden aan vuil maken
Dat geflame naar andere groeperingen krijg je als je zo'n grote communitie die ineens uit het niks opkomt, trekt veel lamzolen waardoor de eigen cultuur/filosofie vervaagd.
Teveel idioten om te kunnen beteugelen door de échte PFers :S
Hahah P-Kay vertelt het effe in 2 zinnen en daar heb ik me dus het RSI voor opgelopen!!!!

Hahahhaha!!!

Thumbs up P-Kay!!!
 
(Y)(Y)

zo goed? :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 5976, 4173}
zij doen wat wij ook zouden doen als we het allemaal cadeau konden krijgen!
wij hebben onze toffe feesten, zij hebben hun minder toffe (hockey)feestjes.
ik heb geen last van hun, zij hebben geen last van mij.
en zo ontlopen we elkander succesvol!
en is iedereen weer happy
 
Ooit van het woord RESPECT gehoord ?

Mijn smaak is het ook niet, maar om ze daarvoor lastig te gaan vallen vind ik triest.
 
discoboy3000: Zeker nooit op een hockeyfeest geweest? :P

Ik moet toegeven dat ik in het begin ook zoiets had van 'hehe daar gaan we lekker zitten klieren'. Maar het wordt nu allemaal wat scheef getrokken hoor, wat is er nou eigenlijk gebeurd daar? Ik heb bijna niks vervelends gezien, ja er werden wat topics geopend over party's/drugs enzo. Niks nieuws want daar was al genoeg over te vinden. Ik heb een hoop topics gelezen en er is bijna geen negatieve noot gevallen hoor, er wordt nu echt van een mug een olifant gemaakt.
laatste aanpassing
er word ook veels te snel een mening gegeven trwijl ze niet eens naar de dingen kijken die er gebeuren ... wackiejacky... muff.. beetje jammer hoor ...