Partyflock
 
Forumonderwerp · 11766
­ Nederland
 
Was helemaal weg van hardsyle, maar het begint me nu echt de keel uit te hangen. Constant dezelfde nummer, eigenlijk is de muziek zo simpel als wat. Zitten wel nummers tussen die wat meer kwaliteit hebben, maar over het algemeen komt het allemaal op hetzelfde neer. Niet echt vernieuwend... :Z

eens/oneens?
 
Ja jammer he. Ik luister zelf ook veel UK HardHouse, maar ook weinig nieuws meer. Zoals de cd'tjes Captain Tinrib live show @ dance Valley '98 en Tom Harding live @ Dance Valley '99 zijn er maar weinig, te weinig.

Al moet ik zeggen dat Captain Tinrib live show - live in Oz ook erg goed is. En Yoji Biomehanika die kan pas knallen :BOUNCE:
laatste aanpassing
Idd maarten, heb die tinrib nog eens geluisterd op afgelopen Qlimax, maar das best lekker hoor. En die tinrib cd van dv 98 die is echt zwaar goed. Vooral de mix van het eerste nummer, errug cool
Zekers MDMAarten, ik ben het met je eens...

Maar kep een vraagje aan Jossa, je zei:
"ik ben het ermee eens hardstyle was mijn style maar het is nu commercieel geworden dus zwaar minder "

Hoe doe je dat in godsnaam? Het wordt commerciëel dus draai je gelijk een knop om zodat je het muziek gelijk nix/minder vindt.. :S Ik zou dat echt niet kunnen, je vindt het mooi of niet. Tenzij het later verneukt gaat worden met goeie oldskool nr's... wat al paar keer is gebeurd..

Het is gewoon jammer dat er zo weinig hardstyle platen wordt uitgebracht, want om nou elke hardstyle feest dezelfde platen horen.. is ook niet echt motiverend :S Maarrrrrrr.. je kan wel lekker je ei kwijt tijdens 't stampuhh ;)

Maar dat thuis luisteren verveelt me absoluut niet :) Ik luister van alles doormekaar dus ja..
laatste aanpassing
Artiest Tuned
Hardstyle is veel hetzelfde idd. Vind t VAAK goedkope shit. Je moet idd de goeie er tussenuit pikken. b.v. Trance & Acid (Derb Remix)
 
Hardstyle gaat nooit vervelen!!!
Maar je moet gewoon naar de juiste feesten gaan MAARTEN.
En jogi die kan de boom in..

Mzzl
zo word er 1 wakker, hardstyle is vervelend jah
:D hehehehe
ik vind het nog wel fris, alleen moet het wel weer steeds harder wil ik het goed gaan vinden. En er zijn egt wel veel nummers gemaakt, alleen ze worden niet allemaal gedraaid.

En over hoe HS in mekaar zit, tis net zo simpel als Techno en kom nou niet met Techno moet je begrijpen.

Wel een beetje jammerlijk is zijn die remixen van klassiekertjes, draai die gewoon is vaak veel beter!
precies volkomen mee eens

niks op an te merken haakie :D
Ik ben nu naar Q-dance radio aan het luisteren, en moet zeggen dat me dat weer wat positiever stemt, hoor nu nummers die ik nog nooit gehoord had!
d'r zijn zoveel nummers, helaas is Ag uit de lucht. Maarjah een kinderhand is snel gevuld, waarom zou een dj dan z'n platenkoffer veranderen zolang men hem goed vind!
In deze nummers die ik nu hoor zitten wel HEEL wat hardcore-geluiden zoals synths trouwens!
beetje vaag... zeg ik in het topic over sensation black dat ik het hijpalen muziek vind word ik afgekraakt blijkt iedereen hier mijn standpunt te delen.

Hardstyle is gewoon te blij en allemaal hetzelfde.. als het maar snel is een domme bas dan is het goed.

TECHNO UBER ALLES
laatste aanpassing
Wat is Techno nou anders, ok het klinkt anders, maar voor de rest is het ook veel van hetzelfde.

Onee Techno moet je begrijpen :D:D:D:D
aan krive;

HARDCORE UBER ALLES :D


HEHEH
 
Smaken verschillen nou eenmaal he.
precies , verschil moet er wezen
 
Ik ga nu ook nog maar 1 x in de maand naar een feest in dezelfde style; dan blijft het goed te doen, maar idd als je elke week Dana, Pavo en Technoboy hoort draaien loop je de kans om daar simpel van te worden. Te meer omdat die mensen ook niet kunnen toveren en dus regelmatig dezelfde set neerzetten. Maar de komende tijd zijn er zat mooie feesten zonder hardstyle, like Extrema, DV. Ook op Mysteryland heb je zat andere keus!
 
ONeens, hoe kun je zoiets nou denken, hardstyle is VEEEETTTTTT!!!!!
 
F#ck als er hardstyle wordt gedraaid luister ik nie echt.. ik stamp dom weg aan 1 stuk door. techno daarintegen is geiiilllllll!!!!!!
 
broertje,hardstyle is niet aan het vervelen.hardstyle sucks,and you know it.
special boy...???...%)
 
ja b&b?
het gaat wel vervelen... niet de hardstyle opzich, maar de feesten... Daar draaien ze altijd dezelfde muziek....!!! Als je naar de platenwinkel gaat zijn er egt wel vette nummertjes te vinden hoor!!!!! vriend van mij draait en die heeft vette shit hoor... Nu moeten de DJ's t alleen nog ff oppikken ofzow...
techno suxx :>
eentoonige zooi

geef mij maar beuken :>
hardstyle/oldschool/hardcore :>
 
noem eens een paar goeie hardstyle nummers.. ik ken die style niet zo...
Nou mij begint het absoluut NIET te vervelen!!! Gister weer op Luna lopen beuken en dat ging weer brutelijk hard!!! :d:D:D:D
Verveelt echt niet :D
En er komen zat nieuwe knallers uit!!!!
Alleen wel jammer is, is dat DJ's vaak de bekende platen te lang blijven draaien ipv nieuwe nrs er tussendoor te knallen!!!
 
Ben het helemaal met de topicstarter eens...

Altijd dezelfde nummers...en ieder hardstyle feest zijn dana en pavo te horen. Mag van mij wel wat frisse DJ's tussen staan. De line up van QT11 is bijvoorbeeld verfrissend!
ik ben het niet met je eens, althans dat wil zeggen... thuis luister ik ook andere muziek, maar op een feest is het gewoon bruut om dat te horen.. ook al zijn het vaak dezelfde nummers het gaat op een feest toch om de sfeer die je met z'n allen maakt.. en het is gewoon een feest om met z'n allen te stampen :P

dus echt vervelen.. neuh.. gewoon muziekstijl afwisselen thuis.. :)
 
Commercieel is niet echt het juiste woord. Mensen worden een beetje moe van de hele tijd dezelfde nummers in hs-sets. Het verneukt het imago van hs ook gewoon, zoals wel uit dit topic blijkt. Ineens is hs niet cool meer blijkbaar.
Tja.. echte kwaliteits-hs is moeilijk te vinden, maar het is er wel. Op sommige feesten worden gewoon heerlijke setjes gedraaid. En af en toe een bekend nummer is ook niet zo'n ramp dan.
 
Echt een enorme grappige discussie dit, ik zal uitleggen waarom.

Een 5-tal jaar geleden was ik nogal fanatiek metal-beluisteraar (dus inclusief zwarte kleding, concertbezoek enz.) Binnen die scene heerste altijd een soortgelijke discussie, maar dan over black metal tegenover death metal. Liefhebbers van beide genres zaten ook continu elkaars muziek af te zeiken. Ik kon ze allebei wel waarderen eigenlijk. Black metal had wel mijn voorkeur toen, is een stuk diepgaander, meer ritme-variatie, complexer in het algemeen.

Nu luister ik alleen nog maar techno, hardstyle/hardhouse kan me echt niet (lang boeien). Er zitten heus wel leuke tracks tussen maar veel langer dan een half uur hoef ik het op een feest echt niet aan te horen.

Het is misschien wat generaliserend, maar techno trekt zeker weten wel leukere (lees: gezelligere) mensen aan. Illustrerend daarvoor vond ik de afgelopen Shockers, wat een kutsfeer hing er in die hardstyle zaal, snel weer terug gevlucht naar techno. De sfeer daar was echt 10x beter. Sensation Black: stel dwazen die Liebing uit stonden te fluiten. Heeft iemand 1 techno-liefhebber horen fluiten toen Dana haar oersaaie voorspelbare set hoorde draaien? :S

En zoals Bellie zegt: puur technisch gezien stijgt techno er echt dik bovenuit.
laatste aanpassing
tja je houdt er van of niet! en je smaak kan veranderen....

maar voor mij is t nu nog t eerste :bounce:
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik ben het met je stelling eens MDMaarten. ik heb er nooit wat aan gevonden, en er al vanaf het begin een hekel aan gehad. je zou mij die mensen niet horen afkraken. het is puur om die muziek. maar het enige wat goed is is dat het beukt, voor de rest heeft het gewoon helemaal nix. ds mijn mening :-)
Ik snap niet dat je die set goed vond van Liebing... allemaal trouwens...

Je kan lullen wat je wilt met hardstyle, maar met techno is het echt MEGA eentonig...
Niet voor niks dat een hoop mensen stil stonden en ik wil je nog wel eens leuk zien dansen op die muziek... ik vind het echt bagger dansen.

Beetje beats in de muziek is lekker, en dan variatie erin qua tempoverschillen en melodietjes.

Techno(house) die Liebing draait sux echt, Rush daarentegen is wel weer lekker.
2 Mdmaarten & Pasquinel, uk hardhouse kakt in? check http://www.hardnrg.com. staan regelmatig nieuwe hardhouse mixen op. Luisteren naar "24/7 NRG radio" is ook leuk. Vaak krijg je onbekende platen te horen.
Euhm confuser....Techno eentonig?? Hardstyle is lekker varierend zeker.ALLE platen hebben dezelfde op & afbouw. Bass,melodie erbij,BREAK,Bass Melodie weg,volgende plaat inmixen en dan begint het weer van voor af aan,maar dan met een ander melodietje.De bass verandert niks aan want ALLE hardstyle platen hebben 1 en dezelfde bass.En dat noem ik nou WEL eentonig...

GREETZ!!
 
Bellie gets my point!!!

2 RockyNRG:Ik vind UK Hardhouse nog erg goed hoor, echt een style opzich. Niks wat er ook maar iets oplijkt, vooral die zaaggeluidjes. Maar ik had het idee dat er niet zoveel nieuws meer was. Als ik er naast zat, sorry dan.
 
Confuzer als je maar kunt beuken he ?? daar draait het allemaal om in het leven.. Techno is eentonig ??? weet je wel wat techno is man ?? je hebt tig x meer variatie in techno zitten, dan in hardstyle.. maar ja dat zul jij wel niet snappen.. aangezien je rush veel beter vindt dan liebing. Rush beukt, ragt en weet ik veel allemaal.. maar is technisch 1 van de slechtste techno dj's die er is.. Liebing draaide op Sensation een technisch perfecte set.. maar ja het beukte weer niet genoeg he ? dus gaan we hem maar uitfluiten.. jezus wat schaamde ik me dood tussen al die mongolen zeg.. En diezelfde mogolen roepen achteraf dat Dana de avond heeft gered.. Die notabene 1 van d'r meest slechtste sets aller tijden ten gehore bracht.. Maarjah toen konden we tenminste beuken he !! want daar draait het allemaal om in het leven. Beukuh Beukuh Beukuh.. En ga niet lopen roepen van Liebing stopte met zijn muziek.. Hij was klaar, maar angezien die megamix er nog niet was moest hij nog ff een kwartiertje door draaien...

Ik kom als Tehnofan ook wel eens op hardstyle feesten.. en vermaak me dan prima ondanks dat ik de muziek vaak echt heel slecht vind.. ik luister er dan gewoon niet eens naar.. Maar ga echt geen dj's uit lopen fluiten.. dan had ik lekker thuis moeten blijven..

En waarom hs sets de laatste tijd steeds hetzelfde zijn ??? Omdat er (roepen al die dj's zelf) zo weinig goede releases worden uitgebracht moeten ze het maar doen, met wat er is.. en het is toch elke keer weer vol huis.. zolang er maar gebeukt kan worden.. Elke week weer.. Dana, Pavo, Technoboy, Luna enz.. draaien elke week meer dan helft van de platen uit een vorige set.. maar jah lekker belangrijk, het beukt tenminste... Hoezo simpel publiek...
 
JAJAJAJAJAJAJAJA....... NEUH!! Niet mee eens!! Kan nog steeds heerlijk genieten van Hardstyle
eens.. hardstyle is zeker simpel...

geef mij maar downtempo, techno en club!!
ik sta trouwens helemaal achter CreAtive!! hij legt het even perfect uit!! net als bellie die is ook goed ingegaan op de hardstyle'ze muziek!!
wat een gezanik zeg :S

de een vind techno beter en de een vind hardstyle berter

NOU EN :@


altijd dat gezeik over elkaars muziek :S
Dat gezeik van technofans dat hun muziek moeilijk te begrijpen is:kots:

Het komt net als alle andere housestylen uit een computertje....als je echt moeilijke muziek wil moet je klassieke muziek gaan luisteren, waar mensen jaren moeten oefenen om goed een instrument te kunnen bespelen:S

Jeffrey heeft gelijk lekker boeiend allemaal het is gewoon een kwestie van smaak:)
laatste aanpassing
mesnjes luister allemaal lekker na wat je wil luisteren!!! :) als het maar techno is!! ;)

Maar hardhouse is net club met een harde baseline erin!! Waar ik me nog het meeste aan irriteer is de altijd weer de zelfde klank die het heeft!! En ga nou niet allemaal zeiken van dat is niet zo!! want zet maar eens een cdtje op en je zal merken dat er van de 10 nummers er 8 bijna het zelfde baseje heeft.

2 creative: je hebt het over bijvoorbeeld dana!! ja het kan toch niet dat je elke x weer de zelde nummertjes draait!!! ok je hebt je toppers maar je moet er ook een keertje afstand van durven te nemen......

(niet meteen allemaal aangevallen voelen over dana, het is een voorbeeld)

:):):) TECHNO :):):)
gaat ie weer, jij wil gewoon mensen opleggen dat ze van techno houden :S

hardhouse = club met een harde bass ?? ok, jij moet dus ff naar de KNO arts ouwe want daar ben ik het dus niet mee eens.

de "woomp" bass van hardstyle, daar gaat het juist om bij hardstyle anders had je het net zo goed gewoon hardhouse kunnen noemen

technozeikers, hou nou is op met jullie gezanik dat jullie muziek beter is
 
ik was dit weekend op Hardliners en er werd geweldig gedraaid naar mijn idee! Ik heb me heerlijk kunnen uiten!

Mij gaat het in ieder geval nog niet vervelen..

Ik wissel ook gewoon af. 1x in de 1.5e maand pak ik ongeveer een hardstyle feestje.

Wordt verder een beetje moeiig van mensen die andere muziekstijlen dan hun eigen soort af lopen te zeiken. Ieder zijn eigen ding ja! Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde!

Tja en over dat Techno intelligenter is en dat je dat moet begrijpen...als je met dat soort argumenten aan komt dragen dan komt het op mij bijna over dat techno je favo stroming is omdat je intelligent wilt zijn.

Bij mij gaat het erom of de muziek goed in mijn oren klinkt of ik er feeling bij heb...en dat kan van iedere stroming zijn!
 
wanneer begint iemand de vergelijking trance vs. hardstyle

of club vs techno

progressive vs drum 'n bass

??

zin-loos

techno = techno
hardstyle = hardstyle

.
hahaha dr wordt weer eens wat afgezeikt :9 als je maar lol heb en uit je naad gaat tog? :D;D:P:bounce: ohja geef mij ook maar een lekkere hardhouse sound=altijd vrolijk rondstampende mensjes :D
To Creative: Colin, ik heb hier nix meer aan toe te voegen! Hoorde ook dat mensne Liebing hadden staan uitfluiten op Sensation, how low can you go? Je weet toch van te voren dat de beste man komt draaien? En dat de beste man meer in zn mars heeft dan alleen maar simpelene plaatjes met veel bass opzetten? Heel sneu!!!