Partyflock
 
Forumonderwerp · 12581
­ Nederland
goeiuhmorgen,

zijn er gister nog mensen naar het free atlantis festival geweest?

ik ben er wel geweest, werd toen we aankwamen en naar de tent liepen zeike nat geregend maar dat mocht de pret niet drukken. was wel gezellig daaro, niet echt mijn muziek stijl.
chriz deed het nog wel leuk moet ik zeggen alleen jammer van de apparatuur die zeer slecht was waardoor een paar keer de muziek niet al te best klonk of gelijk liep. ben gebleven tot een uurtje of 20:00 en toen naar huis gegaan.

conclusie: leuke invulling van je zondag maar niet al te speciaal.
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik ben er geweest en heb het er 2 uur volgehouden. ik ging er puur uit verveling toe en omdat het tog gratis was whehehehe, maar heb me daar niet kunnen vermaken, ik was er ook op zaterdag en dat was super :-)
Ik werd wakker met een zware kater en er was sport op TV dus ben maar thuis gebleven :)

Hoe was het weer trouwens?
Voor mij precies hetzelfe verhaal Technolover, alleen ben ik gelukkig niet nat geregend. Doordat het gratis was, kwamen er weinig mensen echt om te feesten en had iedereen een beetje deze instelling. Een leuke feest sfeer hing er daardoor niet en dat merkte je.
2 laakie: zoals ej hebt kunnen lezen zeikuhnat geregend maar later ging de zon zelfs schijnen, het enige kutte was de wind je kon niet eens normaal een jointje draaien daar.
maar met behulp van een paar jassen als windscherm kregen we ook dat voor elkaar:)

pe@ce
 
nou, ik wilde dus wel gaan, had ik eindelijk iemand gevonden die met me mee wilde... Plenste het zo hard hiero, d8 van nehhhhhhh
2 koenie: klopt ja, er liepen ook veel mensen rond die vet gek waren. die normaal nooit drugs nemen of niet zo vaak en dan knetter gek worden. er kwam inderdaad ander publiek op af dan normaal op feesten maar vond wel dat de sfeer opzich goed was, misschien niet zulke party people maar vond niet dat er een agresiefe sfeer hing.
Ik bedoelde het juist andersom. Er warenn juist wel veel party people voor een gratis festival. Ik bedoelde dat iedereen kwam of even lekker te relaxen op de zondag middag en niet om keihard uit je dak te gaan en een feestje te bouwen.

Van agressie heb ik ook niks gemerkt.
laatste aanpassing
maar er liepen toch best veel vage lui rond.

maar de muziek (ook omdat het niet mijn stijl is) was ook niet echt om vet uit je dak te gaan. ik ben maar tot 20:00 uur gebleven dus ik weet niet hoe het daarna was, maar toen ik erw as niet zo denderend
Weet ik ook niet, ik ben om 21:00 uur weggegaan.
 
ik was er tot 2315 en de laatste anderhalf uur werd er best stevig gedraaid, zeker door bas en ram, ik had (drugsloos!) vet veel energie over dus dat heb ik lekker weggestampt
ja ik had bas en ram ook wle ff willne horen maar die lui met wie ik was wilden weg
Bas en Ram waren vet.

Spider had veel lekkere oude tranceplaten.
Ik heb me zoals altijd weer heel goed vermaakt! Het was mooi weer vanaf 14.00! En er werd heel goed gedraaid! Spider draaide weer een keer ouderwets...zonder het te verknallen door GHB.
De sfeer was toppie!
ik wou heel graag gaan, maar ik werd pas rond 4 uur wakker en voor dat ik het ook echt door had dat ik wakker was, zei mijn wekker al dat het 6 uur was :vaag: ik mis 2 uur wat ik daarin gedaan heb weet ik niet. maar goed ik kon het niet meer op brengen om naar almere te gaan. hardliners was wel genoeg :)
 
Ik was er pas om een uurtje of 4 en het is constant mooi weer geweest. Perfect gebruikersweer :P Vond de muziek ook erg goed. Was al heel lang niet naar een trancefeestje geweest. Maar dit was echt wel goed. Zoals boven al gezegd werd, veel oude tranceplaten. Bas & Ram vond ik erg slecht, maar dat is puur omdat ik niet van die muziek hou. Heb er nog wel op staan :bounce: maar dat was omdat ik niet stil kon zitten :xtc:

Maar zeer geslaagd dus. Gezellig, niet te groot niet te klein. Het heeft menig feest overtroffen voor mij, waar je dan wel 40 euro voor betaald.
Idd zo moet het dus ook kunnen! Niet van die aso bedragen voor een feest!
Ik ben er wel geweest, maar niet echt uit me dak gegaan ofzo,

Wel een Volksdans gedaan :D
Haha, de polka ofzo? :bounce:
>Technolover ....he! ik wou niet weg , geef mij maar weer de schuld he???

had t trouwens wel naar me zin hoor...alleen kutmuziek