Partyflock
 
Forumonderwerp · 12549
­ Nederland
Waar is die oude tijd gebleven ? Met die nieuwe admins erbij worden er zeer veel topics gesloten. Net of er van die nieuwe admins een paar bij zitten die continu lopen te zoeken alleen maar om het sluiten. Is het bij de nieuwe admins onderling een wedstrijdje geworden wie de meeste topics sluit ofzo ?
Ja, maar wel een beetje raar dat alleen de nieuwe admins de topics sluiten he ?
Phof

Knal

Ja, goeie ouwe tijd, toen der nog 1000 mensen zaten die allemaal gezellig waren

Hadden we maar klein moeten blijven
sluiting gaat altijd in overleg met alle admins. wie uit eindelijk het topic sluit is niet van belang. maar wel noodzakelijk!!
laatste aanpassing
 
ja, als we allemaal klein hadden gebleven, dan lagen we nu al in bed, te dromen over wat we morgen zouden gaan maken met lego
Uhm, tja goed idee. Alleen de eerste 1000 leden mogen nog lid blijven. Maar ik irriteer me er gewoon aan dat er mensen hier korter zitten dan mij & dat die een beetje topics sluiten om niks. Kijk als Tommie of Electra een topic van mij sluit hoor je mij hier niet over, maar zoals het nu gaat vind ik het gewoon niet kunnen.
Ja, maar zou de wereld wel een stuk mooier zijn

Want mijn moeder maakte vaak hele mooi lego bouwwerken als ik op school was
 
ja, mijn moeder bouwde ook altijd hele kastelen als ik op school zat, of op vrijdag avond, als ik in bed lag, dat ik zaterdag de hele dag met mn mooie nieuwe kasteel kon spelen.


ja, mooie tijden waren dat, kon ik ze nog maar een x beleven, of er meer van herinneren :S
Heb jij op school gezeten dan Damien?
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 917, 2156}
quote:
ja, als we allemaal klein hadden gebleven, dan lagen we nu al in bed, te dromen over wat we morgen zouden gaan maken met lego


:D
 
Ik sta volledig achter het sluitingsbeleid van ALLE admins. (y) Dus Phoolie: niet zeuren, ze doen gewoon hun best en meer kun je niet verwachten.
Valt me wel op dat sommige topics snel worden gesloten ja... terwijl dat eigenlijk vaak helemaal niet nodig is! Zijn soms best rare redenen wrom het wordt gesloten :S
 
zoals?
 
nou ja, dat topic van net had al gesloten kunnen worden om de reden van het bestaan van dat topic, maar het was wel leuk :)
 
Bamb, liev poesjuh!!!!!!!(L)

die gozer die m eerst als profiel pic had, had het poesje alleen groter erin staan
ja het was vermaak :D Geen ruzie ofzo :D Gewoon voor de lol :D Volgens mij heeft iedereen zich rot gelachen :) Wat is dan t probleem?

Maar bedoelde niet alleen dat hoor...
Ben wel eens vaker dingen tegen gekomen waarvan ik t een beetje raar vond dat ze gesloten waren.. maar ja dat is mijn mening :)
 
de reden waarom Rando dat topic geopend had was al genoeg reden om m te sluiten volgens mij
 
Is ie al eens gebruikt? mja.. zal ook wel idd :)

tja weet je wat 't is.. ik stamp nou alweer uhm.. 6 jaar vrij intensief op internet rond en stiekem vind ik dat in die tijd wel een vrij goed idee heb gekregen over hoe een forum gerund dient te worden. Het is dan ook soms een beetje irritant als je daarop kritiek krijgt van mensen die het al knap vinden als ze een plaatje op hun cu2-pagina hebben weten te zetten (ik val hier niemand persoonlijk mee aan hoor). Noem me maar arrogant.. I don't care :)

En uiteindelijk doe je het altijd wel in iemands ogen fout..
 
ah wel nee, al dat gezeik over gesloten topics, je doet het hartstikke goed!!

*aai over je bolletje*
of in ieder geval die van het poesjuh :)
Tja inderdaad het hele topic was al kansloos omdat het nergens over ging :S whahaha ok zal ophouden met me kansloos :D

En poesje is heel erg lief ja! (L)
En het was ook niet als persoonlijk kritiek op jou bedoeld bamb...

gewoon algemeen :)
 
ok dan :)
met alle respect,
gabber Mamma neemt haar taak wel erg serieus op

tis en blijft een internet forum voor feestgangers, geen intelectuelen (schrijf je toch zo?) discussie groep

maar alle admins houden het wel netjes hier, respect daarvoor

(gabber mamma, ik val je niet aan he, dat we daar geen bonje over krijgen)
Hehe Jeffrey, GabberMamma doet mijn irritatiepeil zo af en toe ook wel even stijgen. (wederzijds zal het ook wel zijn :D) Maarjah je kan nooit lang boos blijven op moeders he, je heb ze altijd weer nodig :D
mee eens, daarom mijn uitleg dat ik haar niet aanval :)
laatste aanpassing
tjah hoge bomen(admins) vangen veel wind :D
 
Phoolie
Maar ik irriteer me er gewoon aan dat er mensen hier korter zitten dan mij & dat die een beetje topics sluiten om niks. Kijk als Tommie of Electra een topic van mij sluit hoor je mij hier niet over, maar zoals het nu gaat vind ik het gewoon niet kunnen.

-------------------------------------------------

:S, jaloezie? Of misschien een ander VREEMD gevoel van onbehagen???

Tommie en Electra mogen dus wel een topic sluiten, ook al vind je dat nergens op slaan? Beetje vreemde opmerking Phoolie. Mensen zijn er dan misschien wel korter dan jij, maar zij hebben nou eenmaal adminrechten gekregen, dus ze doen alleen maar wat er van ze gevraagd wordt.

Als jij een nieuwe collega hebt mag die zeker ook niet op die stoel zitten waar jij altijd op zit, want dat is "jouw" stoel natuurlijk :S
Tja, het blijft een leuk vraagstuk...

Admin zijn doe je niet naar tijd dat je lid bent, maar naar gevoel...
natuurlijk verschilt het gevoel per persoon wanneer iets gesloten moet worden...

Wanneer de rust wedergekeerd is zal het bijna niet meer voorkomen, net als voor deze paar weken...
En het nieuwe enthousiasme van de nieuwe admins is er ook snel genoeg weer af...
laatste aanpassing
 
als ik terug kom van vakantie kan het hier beter maar rustig zijn, anders krijge ze met mij te maken ;)
C.C.R Ray
Tommie en Electra mogen dus wel een topic sluiten, ook al vind je dat nergens op slaan? Beetje vreemde opmerking Phoolie.
--------------------------------------------------

Dat vind ik dus van niet, het is toch hun site, dus wat hun zeggen heb ik maar aan te nemen, wat niet wil zeggen dat ik dan maar braaf ja, nee & amen zeg, want als ik het ergens niet mee eens ben laat ik dat echt wel merken hoor. Wees maar niet bang.

En inderdaad als er een nieuwe collega komt dan blijft hij van "mijn" stoel af ja, die zit namelijk veel beter dan die andere stoelen.
 
het is idd de site van Thomas en HIJ heeft ons admins de rechten te geven om topics te verplaatsen, teksten aan te passen e.d. Bovendien moeten we ook de sfeer op de site in de gaten houden. Dat kan hij niet samen met Electra af, lastig hoor 4000 leden in het gareel houden ;). Zij hebben ook een leven buiten pf, net als jij en ik. Hij heeft ons die rechten gegeven en dat heb je maar gewoon te accepteren. Doordat we admins zijn staan we heus niet boven jou hoor, al heb ik sterk 't vermoeden dat jij dat wel denkt en niet weet hoe je er mee om moet gaan...
laatste aanpassing
ohh het is dus geen wedstrijdje " wie heeft de meeste witte balkjes"
 
Toch heeft Phoolie gelijk! Er zijn hier admins bij die net 2 dagen op PF zitten, het voor elkaar krijgen om gelijk admin te worden (?), en ze weten alles beter dan de leden die hier al vanaf het begin zitten. En dan denken ze ook nog eens ff dat ze hen de les kunnen lezen :S.
 
vroeger was alles beter ik vind het nu allemaal veel te druk worden :s Dus er moeten meer admins komen ,maar sommige admins sluiten gewoon meteen alles ,wat hen NIET aan staat maar andere LEDEN wel :(
 
ik heb nog geen admins iemand echt de les zien lezen. Er wordt in topics alleen meer "gewaarschuwd" om ontopic te blijven of gene persoonlijke scheldkannonades e.d. te houden. Dat je nu meer adminrulings ziet is juist doordat er meer admins zijn en er dus meer gezien wordt.
laatste aanpassing
 
naaw Ray... Gabbermamma heb ik al goed in actie gezien hoor
 
Als adm.

Of als gabber mamma.

Wezenlijk verschil!

Als gabber mamma wel duidelijk een mening en vaak net zo zeikerig als jullie,maar als adm. handelend naar het beleid.
laatste aanpassing
Ray wat ik bedoel is wat Stefan ook al zij, dus dat mensen die hier net zitten ook al admin zijn. Kijk dat jij admin bent maakt me niet veel uit, jij sluit ook niet veel topics.
 
sterker nog, ik heb er nog niet 1 gesloten;)

en een beetje vers bloed in de crew is ook niet verkeerd, zij weten idd niet de hele geschiedenis van pf en dat is maar goed ook, kunnen zij tenminste neutraal op bepaalde situaties reageren, waar andere admins daar misschien moeite mee zouden kunnen hebben, snap je?

;)
Kijk dat er orde gehouden word vind ik alleen maar goed, maar tegenwoordig lijkt het wel een wedstrijdje topic sluiten. En waar ik ook helemaal ziek van word is dat je om het minst of geringste Racistisch genoemt wordt.
 
daar zijn nou eenmaal reden voor en die weet je zelf ook wel.

En dat je om het minste of geringste racistisch genoemd wordt ben ik niet met je eens.
nou ik vind het niet zo vreemd dat er meer topics gesloten worden dan eerst, er zijn ook gewoon VEEL meer users dan eerst, dus meer mensen die het forum gebruiken, en meer kans op zinloze, of beledigende topics die dus gesloten moeten worden om de orde te blijven handhaven.


niet anders dan logisch.. denk ik zo
 
dat is idd zo, wat ik constateer is dat er meer mensen zijn die gewoon simpelweg geen discussie kunnen voeren en er meteen op los schelden en dreigen als mensen het niet met hen eens zijn. Gebeurt dit? Dan wordt een topic gesloten, volgens het beleid.

Maar het lijkt wel of veel leden alleen het sluiten van topics constateren, terwijl we toch ook andere dingen doen hoor.

Hoe vind je 't als iemand (onbewust) de lay out verneukt door een te grote foto te plaatsen in een topic? Niet leuk denk ik he? Want dan kan je telkens maar een gedeelte van de tekst lezen en moet je met een scrollbalk heel de tijd heen en weer :S
Wij passen de grootte van zo'n foto dan aan.

Topics in het verkeerde forum verplaatsen we ook naar het juiste forum, zodat het overzicht blijft bestaan.
*Moet zichzelf bedwingen geen 1600x1200 foto te plaatsen met GROOT erop* :9
Tja over dat wanneer je rasistisch genoemt word zullen we het wel niet eens worden.

Maar dat van het aanpassen van foto's en dergelijke vind ik alleen maar goed juist, daar heb ik dus ook geen problemen mee.
Hoeveel admins zijn er op dit moment als ik vragen mag?
 
genoeg, er zijn echter ene aantal admins wat minder actief (als lid en als admin) op pf. Adminnen doe je gewoon erbij, naast 't pf'en;)
laatste aanpassing
tja,

Je weet dus niet een hoeveel?
Lijkt mij toch zeer onnodig.
Op s2d (jaja, daar heb je het weer ;-)) ZIjn er gewoon per forum 1 of 2 mensen verantwoordelijk.
Dat lijkt me voor hier toch ook een goeie oplossing?
Als er teveel admins zijn, loopt dat ook fout.
nou Bronco geloof mij maar dat 2 per forum op partyflock niet genoeg is

ja voor het marktforum misschien maar niet waar de reltopics in geopend worden zoals gemeenschap en actueel

we zoeken trouwens helemaal geen oplossing hoor
de huidige admins hebben houden heel goed contact met elkaar via het adminforum en wij komen er prima uit
grote beslissingen worden niet alleen genomen

trouwens, je kan links op CREW klikken en dan zie je de admins staan
laatste aanpassing
ik kan me niet voorstellen dat 2 admins per forum niet in de gaten kunnen houden of het goed gaat of niet.
Je hoeft je aandacht dan alleen maar daarop te concentreren.

Maar dit is verder geen aanval, alleen hoe meer admins en weet ik wat, hoe rommeliger het wordt.

That's all :-)
laatste aanpassing