Partyflock
 
Forumonderwerp · 11154
­ Nederland
 
En dan bedoel ik dingen zoals:
-beveiliging;
-parkeren;
-toiletten;
-drankvoorziening
Dat het er binnen te warm is is me al bekend
 
Dat is toch een zwembad in Rotterdam ;)
 
kleiner dan verwacht
wel supermooi daarbinnen
wc's waren top
bier ook wel
geluid moes ff harder. in de hoeken hoorde je het zacht.

vind het wel top eigenlijk daar
 
ok, 2 hardbass'en geleden was ik er voor het laatst...wij gingen weg en dan is het gepast om de portiers wat geld te geven, ik had dus enkel een briefje van 10 euro en ik zeg helaas kep enkel dit briefje, werd ik gewoon verplicht om dat briefje in te leveren, voor wisselgeld...ok ik ben de rotste niet, dus ik zeg geef er maar 9 terug, en ik krijg iets meer dan 5 euro terug (ik met me wause kop loop direct door en merk het buiten pas)

dat vind ik dus getuigen van weinig respect naar je bezoekers
als ik kleingeld had gehad had ik het best gegeven
wat je zegt P-KaY. ik gaf gewoon wat kleingeld maar een gozer die na mij kwam gaf nix en werd toen tegen gehouden en gedwongen om wat te geven... echt triest is dat, ze moeten blij zijn dat ze iets krijgen...... Maar voor de rest vond ik het klasse daaro, drinken was wel duur maarja ik drink toch weinig! de warmte vond ik wel meevallen, vooral boven was het een stuk koeler!! Heel appart is dat de zaal in de breedte is ingericht hierdoor heb je in de hoeken een beetje minder geluid. Ik vond het opzich niet erg dat je niet mog pogo-en, hierdoor was de sfeer veel beter.
laatste aanpassing
 
Artiest Elcol
jah dat ook jah...hufters...had hem snel 20eurow cent gegeven:P:P
Ik heb tot nu toe nog altijd gelachen daar, maar het is er wel veelste heet
 
ik had ze lekker helemaal niks gegeven zaterdag. ghehehe en ze deden niks keken me niet aan ook hoor
wel vette locatie jah
beveiliging vond ik wel minder wat ik gehoord had, ze hadden balkon deureon ofzo open gedaan
gingen paar gasten daar dus buiten staan, en dat bleek niet te mogen dus gooide ze die deuren dicht ......wel minder voor ze en ook wel zielige actie.
zo dat wijf bij de wc was inderdaad wel een zeikwijf gek, met d'r schelle stem
maar buiten dat Was het een top feest en heb me in tropicana perfect vermaakt
 
Ik ben dr 1 keer geweest. Mooie lokatie. Toiletten ook prima. Prijs was ook wel goed te doen geloof ik...Eigelijk alleen de beveiliging was ruk. Zeiken om een fooitje...Wat een zwervers....
Ze motte nie zeikuh! Verdienen gvd genoeg op zo'n avond, echt volop triest vink dat!

Beveiliging daar kon aan gewerkt worden. Drank was veelste duur, en niet te pruimen. De muziek kon wel wat harder, maar was op zich ok! En dan die hitte...koleretering...maar ja...verders zeker vette lokatie!!!!!

HaRdCoRe 4 LiFe WaS BrUUt!!!!!!

DUH M@ZZOL$$
De WC's, beetje te weinig eigenlijk! De locatie zelf vind ik echt super, onder het stampen over Rotterdam heen kijken! Wat Jay zegt. beveiliging zeurt inderdaad als je geen fooi geeft, moeten ze wel verdienen want ze doen geen fuck! Door poortje heen lopen doe je zelf namelijk :D
goede locatie, alleen dansvloer beneden iets te verdeeld door al die palen. Geluid is goed en sfeer meestal ook. Alleen jammer dat er zogoed als geen zitmogelijkheden zijn.
Drank is wel ok, alleen kut dat het in plastic bekers zit. En het is te duur.
Wc's geen problemen mee, er zijn er 5 dus als je een beetje zoekt, vind je altijd een rustige.
uitsmijters vind ik ook ok. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad en fooi geven is toch normaal?
Ze doen daar zeker wel wat, want er lopen genoeg malloten die de boel willen verzieken alleen krijgen ze er geen kans voor. De beveiliging doet het dus juist goed!
Zoals afgelopen zaterdag: meisje en gasten hebben klappen gehad. De redenen: meisjes waren aan het vechten en haalden ook uit naar de uitsmijter, dan vraag je erom.
Gasten waren buiten gezet en hebben vevolgens een hele tijd racistische opmerkingen staan maken naar de uitsmijter. Dan verdien je het ook.
Overal geef ik tropicana een 8+
Tropicana..

* Lekker dichtbij.. behalve als we met ze allen op een metro 's ochtends vroeg gaan wachten :D

* Toilletten, goed zoeken dan kom je vanzelf bij een paar waar je zo in terecht kunt

* Barretjes.., genoeg, ik had/ heb me drinken altijd snel voor mekaar.

* Beveiliging.., stonden mensen van de ministry van de back to school organisatie. Vond ze wel goed, ze waren aanwezig maar ook niet té opvallend.

* Geluid.., tsja da mag wel iets harder vind ik. Ik heb hardere installaties mogen meemaken.

Ach al met al is het zo'n slechte tent nog niet.
Cijfer? een 7
Vond het opzich wel relaxed daar. Was ook mn 1e keer zaterdag, maar vind de ministry toch beter! Uitsmijters zijn iid arrogant en zeikerig, heb ze ook nix gegeven.
Wel warm en een beetje onlogisch ingericht, maar ja het is natuurlijk ook geen echte partytent!
sluit ik me helemaal bij aan lidaatjuh.....die security is best relaxed, as jij ook maar normaal doet.wat bronco vertelde over afgelopen zaterdag klopt, er lopen zat lui die de boel verzieken....verder vind ik tropicana errug vette locatie,tof toch als je de maas ziet strome terwijl je vaag aan het feesten bent!!!!en veel r-damse dj's, hou ik wel van,doet me denken aan vroeger,die styl....volgende keer ben ik er zeker weer!!!
 
ik vind het echt een bouttent.
Ben er een paar keer geweest met Hard Bass, puur omdat de line up zo bruut is. Maar ik blijf denken: dit feest zou zoveel toffer zijn, als ze het maar in de ministry ofzo zouden houden.

Het is echt zo'n discotheekje! kleine dansvloer, DJ vlakbij het publiek, heel veel licht, altijd warm, en het publiek.. tja echt rotterdams. Gezellig kan ik het niet vinden.
PLus dat de uitsmijters ongeloofelijk streng zijn. Vooral bij jongens dan.. ergens wel te begrijpen, maar soms zijn ze gewoon té gemeen.
Tis wel relaxt dat je gewoon met geld kan betalen!
Toiletten zijn daar wel goed geregeld, maar het geluid vind ik er slecht.
Maar das alleen maar mijn mening ;)
laatste aanpassing
 
begrijp me niet verkeerd! beveiliging vind ik prima dat ze zo streng zijn, alleen dat voorvalletje vond ik een beetje triest

maar ja, ik had het ook redelijk aan mezelf te danken want ik had daarvoor wel een poster van de muur geript :devil:
wel aardig...
beetje te tropisch ingericht..
te warm alhoewel met H4live viel ut wel mee..
verder als je een goede Line-up hebt kun je er goed beuQuuh..
ik vermaak me iegenlijk overal wel:D
Nou,ik vond het een tof feessie,maar....

2 EURO VOOR EEN BEKERTJE WATER VIND IK ECHT ASOCIAAL!!!

De beveiliging vond ik goed,want ik had er geen last van.Vind het wel triest dat ze met hun handje op gaan staan,alsof ze te weinig verdienen op zown avond,we waren al genoeg geld kwijt aan die dure drank dus neem gewoon genoegen met je salaris,dat doen wij ook.De warmte viel nog wel mee,maar had op t eind toch echt frisse lucht nodig.En dat ouwe wijf wat boven bij die wc's zat moeten ze inderdaad uit het raam gooien,wat een k****rchagerijn!
laatste aanpassing
water is toch overal zo duur?
En het is niet meer dan normaal om uitsmijters te geven toch? Ze doen goed werk en als de barkeepers fooi krijgen waarom zij dan niet?
 
Je hebt weer eens helemaal gelijk Bronco!
vette kut tent..

volgende week weer.. hahaha
laatste aanpassing
Nou sorry maar ik heb nog nooit fl 4,40 voor een bekertje water hoeven te betalen,die barkeepers WIL ik niet eens fooi geven ik geef gewoon gepast geld.Vind het belachelijk als je 50 euro geeft voor 2 drankjes die intotaal 8 euro zijn dat je dan 30 euro trugkrijgt.En die uitsmijters krijgen op zown avond genoeg betaald,daar moet ik een maand voor werken.Ja,ik snap best dat je niet van een tientje uit ken gaan,maar ik heb nou eenmaal niet zoveel geld dus let ik daarop,jullie hebben ws. wat meer geld en dan boeien dat soort dingen misschien niet.Waar het op neer komt,iedereen die barkeepers en uitsmijters fooi wilt geven,mag dat van mij doen,ik doe het niet,en ik vind het aso als uitsmijters en barkeepers erom gaan bedelen of het gewoon van je geld eraf halen,zo goed?
laatste aanpassing
nee als ik gewoon kraanwater daar bestelde kreeg ik het voor nix....dus..:S
kreezzie> Ik kan begrijpen dat je zuinig aan wilt doen. Ik heb het zelf echter nog nooit meegemaakt dat barkeepers ongevraagd geld achter houden.
EN van die uitsmijters snap ik dus echt niet. Iedere jan doedel die in die zaal aanwezig is, kan best 50 eurocent missen.
Maar goed, eindeloze discussie dit.
Ik heb gehoord dat die beveiliging van hardcore 4 life één gozer helemaal de k@nker in hebben geslagen met zijn 5-en, omdat ie geen fooi wou geven en later ook zijn wijf te grazen hebben genomen omdat zij haar vriend wou helpen.
Dat is echt triest!!
Verder ben ik r nog nooit geweest, maar als ik
zoiets hoor hoef ik er ook niet naar toe!
 
1. Je mag niks in tropicana
2. Als je wat verkeerd doet krijg je een knal van de beveileging
hihi das ni leuk :p
darkside> dat is zwaar gelul!!

Ik zal nogmaals zeggen hoe het echt ging:

Binnen waren 2 'wijven' aan het knokken/rellen. Toen de security ze uit elkaar wilde halen, begonnen ze daarop in te slaan en schoppen. Op het moment dat ze dat doen, verdienen ze het om klappen te krijgen!!

De dames zijn er dus vervolgens hardhandig uitgezet.

Die gozer is in mekaar getrapt omdat hij en een aantal anderen een half uur lang buiten racistische opmerkingen en weet ik veel wat tegen de donkere portiers hebben gemaakt. Ook dan vraag je erom en is het dus gewoon terecht!!



Geloof je nou echt dat iemand in elkaar wordt getrapt omdat ie geen fooi geeft??
Bronco je stelt me teleur.

Tuurlijk keur ik het ten zeerste af dat die gozer racistische opmerkingen liep te roepen. Maar dat "portiers" altijd het recht in eigen hand nemen (niet alleen in deze situatie) en altijd als mr popi aan de deur staan en door de zaal lopen :kots: ik dus enorm van. Ik heb zelfs meegemaakt in The revolution in Rotterdam dat een paar van die anabolen gasten mij en een paar vrienden weigerden omdat we geen "wijven" waren. Toen we daar commentaar op hadden konden we ook kiezen, wegwezen of in elkaar geschopt worden (letterlijk zo gezegd). Portiers/uitsmijters zijn er om de orde binnen in de hand te houden en mensen te verwijderen die zich misdragen. Ze hebben geen enkel recht om iemand die zich misdraagt eerst de k****r in te schoppen en dan eruit te zetten. En dan spreek ik ook uit eigen ervaring as u know!!!
Die barkeepers hadden dat dus bij een vriendin van me geflikt,ik zou ech wel pissed worden want je geeft ze onvrijwillig fooi.Ik vind gewoon als je iemand fooi wilt geven,dat je dat moet doen,maar iemand die om fooi gaat zitten vragen gewoon zielig.Tuurlijk staat die beveiliging er voor onze veiligheid,en daar krijgen ze hun geld ook voor,nl. salaris.
tja mars> Dat mag jij vinden.

Ik vind dat iemand die racistische opmakingen maakt erom vraagt. Is de enige manier om dat soort gasten weg te houden. Dat moet gewoon hard aangepakt worden. Ik zie er namelijk het nut niet van in. Alleen maar kansloosheid. En het was dus ook niet een keer, maar een half uur of langer!

En van die vrouwen ben je het dus ook niet mee eens? Die sloegen ook op de portiers in? Dan is het toch niet zo gek dat er een reactie volgt? Mensen moeten eerst maar eens in de spiegel kijken. Een portier krijgt zoveel shit over zich heen, dat een dergelijke houding noodzakelijk is.

De mensen in de kwestie tropicana zullen de volgende keer wel 10x nadenken voor ze weer over de schreef gaan.

In jouw geval is het van een heel andere orde. Jij hebt zelf geen fysiek of mondeling geweld gebruikt, dus is het onterecht.

Maar dat je dit geval met je eigen ervaring vergelijkt snap ik niet. Er is tenslotte sprake van een andere situatie.


Kreezzie> dat is inderdaad niet netjes van die barkeepers!
nou vince dat ik oa mijn eigen ervaring erbij haal is omdat ik het had over het optreden van portiers in het algemeen. tuurlijk treur ik er niet om als iemand die zich racistisch uitlaat of op een andere manier herrie schopt ipv te feesten een paar klappen krijg. zo leert ie het hopelijk idd af.
maar waar het mij om ging is dat portiers te vaak doen of ze god zijn. heb vaak genoeg meningsverschillen gehad met portiers, ik kan niet tegen dat gedrag van ze. vroeger in Club X kwam je ook niet buiten zonder fooi te geven. heb daar ook genoeg klappen zien vallen om die reden. gewoon te zielig. en idd zelfs als je ja en amen zeg ben je nog de lul :(
Kijk, dat slaat natuurlijk ook helemaal nergens op.
Ben ik helemaal met je eens.
Het ging mij echter alleen om dit specifieke geval.

:-)
ja ik was een btje off topic

sorry :bloos: ;)

bad memories.

gelukkig 6 sept barrie's opening, met me als eregast :D

oude tijden komen back!

kan verder geen info geven. vanaf +/- 10 aug begint de promotie (FFWD)
laatste aanpassing
als je me wel op de hoogte wil houden? :-)
HET BIER WAS NIET TE ZUIPEN IN VAN DIE PLASTIC GLAZEN EN HET EN DIE ANNABOLEN BENNIES AAN DE DEUR DENKEN OOK DAT ZE ALLES KUNNEN MAKEN. MAAR VOOR DE REST ZIN VOORAL DE H4L FEESTJES THA BEST

GROETEN OET WIERDEN
TERING SECURITY!!!!!!!!!

en veel te klein daaro.
zeg maar te smal.
Hoe weet jij dat allemaal dan Bronco???
Kijk ik heb t alleen maar gehoord', dat van tropicana, en je weet zelf denk ik best hoe verhalen worden verdraaid.
Je hoort in ieder geval wel vaker dat die eikels
die voor de deur staan mensen in elkaar slaan om dat ze geen fooi of wat dan ook geven!!
Soms hoef je alleen maar ff chaga te kijken :S
Die lui hebben vaak wel een hoop gezeik, maar dan kunnen ze nog niet zo gaan doen ook niet als mensen opmerkingen naar hun hoofd slingeren!!
Als ze dat slecht trekken, moeten ze maar een andere baan zoeken!!
-geluid kan beter
-bier is ranzig
-veel te warm.. schaf een airco aan for fucks sake :)
ik heb het van een insider darkside :-)

En toen ik wegging stonden de figuren die later klappen hebben gekregen ook al tegen de hekken voor de deur aan te schoppen.
laatste aanpassing
 
H4L afgelopen keer was de eerste keer dat ik daar was top feestje vond ik!!
 
toiletten waren by the way wel veel te klein en het was me inderdaad ook iets te warm daar!!
 
Geen TOP feestlocatie...
nog nooit geweest maar hopelijk gaat daar 10 augustus met Hardbass verandering in komen
 
Line up voor 10 augustus is goed maar hoe fit ben ik nog na de danceparade
Ben dr nou 2 x geweest op H4L en ik vond vooral de eerste keer erg goed. En ik kreeg toen erg de indruk dat dat veel te maken had met het beleid wat ze daar voeren.

de 2de keer vond ik niet slechter ofzo maar ik heb niet zo goed opgelet dus ik kan er weinig over zeggen.

leuke tent en goeie feesten