Partyflock
 
Forumonderwerp · 12424
­ Nederland
Ik haal meestal Gourmet Variatiebrokske en Whiskas Lifecare voor jonge katjes. Die zijn wel een stuk duurder dan andere merken. Maakt het uit of ik nou een duur merk of een goedkoop merk neem? Zitten er dan minder vitaminen in ofzo?
laatste aanpassing
Jah.. toen ik een jaar of 7 was. Best lekker hoor.. Smaakt ene beetje naar Corned Beef enzo.
die van mij eet alleen maar felix met rundvlees

iets anders eet ie gewoon niet :S
Whiskas, gourmett en AH-huismerk geprobeerd bij hem maar hij eet het gewoon niet
die van mij vreten altijd alleen maar whiskas en Sheba
gvd, de katte van tegewoordig, verwende krenge dat ze zijn, overleven doen die beeste dus niet meer, whehe, zelf muize vange om ze op te eten... das dr niet meer bij.
Ik heb 2 katten Spikey en Ashley maar spikey lust geen brokjes in saus dus haal ik altijd pate voor katten. Maar het gekke is mijn katten vinden het goedkoopste wel het lekkerste :-) Ashley lust alles.En waar ze helemaal dol op zijn zijn KITBITS oftewel kattensnoepies.
mijn kater is helemaal gek op chips met knoflooksaus :S

echt vaag dat beest

beetje jammer dat ie nu met me ouders mee is naar de camping :(
laatste aanpassing
Jeffrey:

Best kans dat 'ie lopend terug naar huis gaat. Schijnen ze wel vaker te doen. Katten bepalen aan de hand van aardmagnetische velden hoe ze het best naar huis kunnen lopen. Er zijn verhalen bekent van katten die na een verhuizing duizenden kilometers lopen naar hun oude huis.
Op dit moment Felix brokjes en whiskas kattevlees, maar ze houdt van variatie. Gegarandeert dat ze over een paar weken minder begint te eten van de brokjes, dan is het weer tijd om een ander merk te kopen. :-/ :-D

Verder houd ze van ijs, patat (geen mayo), pindas (gekookt) en doet ze een moord voor kitbits van whiskas, die kattesnoepjes. Als ik zo een zakje opentrekt dan wordt ze helemaal gestoord als ik het haar niet snel geef. :-D:-D:-D:-D:-D
hi hi hi ja die kitbits die doen het.
:xtc: = :k:
de mijne eet ook heel graag vla, maar lust geen yoghurt.
en als ik al naar de ijskast loop, staat ze al naast me voor een stukje boterham vlees.
verder eettie gourmet en felix!
en torren en kevers en spinnen en vlinders en vogeltjes en zo
laatst hattie ook een konijn!!! gevangen, en nog opgegeten ook! hahaha :devil: