Partyflock
 
Forumonderwerp · 12138
­ Nederland
Voor iedereen die nu heel verbaasd opkijkt... nee, niet op de komende Thunderdome :) Maar ik zat een beetje in een map met oude flyers te kijken, en daar vond ik een preflyertje van Thunderdome 2000 (feest dat trouwens niet is doorgegaan)... en daar stonden dus ook Mauro Picotto, Warmduscher en JP geboekt. Best wel grappig eigenlijk, want 2 jaar later zou je die alledrie niet zo snel meer op een hardcore-feest zien!
Nu je dat zegt, ik zal ook eens ff kijken... ben zo terug.......

Want er zijn meer van die namen. Dj Jean, Erick-E, Marcel Woods, zijn er eigenlijk best veel, heb nu op 1 flyer zitten kijken.
Laat staan als ik ze allemaal moet gaan doorzoeken. Ik heb deze van Shadowlands Rave (invasion of the world) 20 september 1997 in Gent. :)
Nooit hardcore fan geweest, maar spaarde flyers om mijn saai witte kamer te behangen. :)
Maar is leuk om weer een keer door te kijken. Staan er vast meer bij ;)

Laterz
Ja die lui mochten in het club-hokkie draaien ik geloof dat er nog wel grotere namen op de flyers hebben gestaan.
Niet bij Thunderdome hoor, daar stonden ze gewoon in de hoofdzaal (daarnaast waren alleen DJ Rob, Lady Dana, The Horrorist en een Bonzai Team geboekt)!
Blij dat het niet doorgegaan is, pure conceptverneuking.
Wacht even, ik kan me ook nog een reactie herinneren van Irfan van Ewijk in een of ander online-magazine... even zoeken :)
Artiest Vexer
Thunderdome was toen bedoeld als een soort harde techno concept ofzow toch ?

Wou ernaartoe gaan, alleen vanwege de naam en de 4 andere leuke dj`s....had me wel benieuwd "zo`n Thunderdome"
Het was in het Online Gabber Magazine uit belgië waar dat interview op stond, alleen het interview sloeg uiteindelijk nergens op want het was al bekend dat het feest niet door ging toen het interview (wat een maand eerder was gemaakt) online kwam.
 
wat d8 je dan van MC drokz en dj promo die happy hardcore muziek maakte dat zul je ze nu ook niet zien doen geld trouwens ook voor zat andere djs
de meesten weten ook niet dat Tiesto van origine hardstyle dj is
ik heb hem dat ook 1 avond horen draaien op 2 days of chaos in Qubic
hoor zelfs verhalen dat hij back to base wil :D
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
gasteh zijn nu allemaal commercieel :S mieten heheh
Ik heb het al teruggevonden, was inderdaad in Online Hardcore Magazine:

Wat is de bedoeling van de lineup van Thunderdome en het feit dat er voornamelijk techno zal gedraaid worden. Wil ID&T geleidelijk aan hardcore de rug toe keren?

Ik begrijp dat er behoefte is aan duidelijkheid, het loopt op de nieuwsgroep van ID&T ook een beetje de spuigaten uit. Volgens mij is het ook allemaal opgeklopt door sensatie zoekers en onze concurrenten. Wij draaien namelijk helemaal nix en niemand de rug toe. Ik word er een beetje moe van dat iedereen maar denkt dat wij de trends en dus het geld VOLGEN. Dat is een hele grote misvatting, wij ZETTEN de trend. De drie zogenaamde 'techno' dj's die voorkomen op de line up van Thunderdome heeft nog nooit iemand gehoord. En LD is een jongen uit de stal van Dutch Rave nota bene! Picotto en Warmduscher staan op allerlei Duitse, Nederlandse en Italiaanse HARDCORE verzamelaars. Het zijn geen terror producers maar hard en stevig... wacht maar af.
 
Toen hardcore nog geen gabber was... dat waren nog eens tijden. Zo zal iedere stroming uitgemolken worden tot er niks meer valt te verdienen.. en dan maar weer op de nieuwe hype inspringen! ach... zo gaat het al jaren en zo zal het nog eeuwen doorgaan!

Een dancecompany wil toch ook geld verdienen? die moeten wel met de tijd meegaan..
Ik zeg ook nergens dat ik het negatief vind... vond het alleen wel grappig om terug te zien... en destijds vond ik het al helemaal niet negatief, want ik kende die hele namen helemaal nog niet toen :)
Maar goed dat het een oude flyer was, want na sensation black mogen ze van mij Mauro een reisverbod voor Nederland geven. (hij was om te huilen...)
Ken je nagaan dat zelfs Tiesto hardcore heeft gedraait. Helaas issie nu niet meer geliefd na z'n uitspraken over gabbers.. Vandaar ook het nummer: FUCK TIESTOOOO :p
LETS FUCK THEN ALL !! :D:P
 
en wat dacht je van dj mac op de oude hardcore cds......dit is dan wel de bekende michel de hey...
Tiësto was zelfs hardcore dj : DJ Maikel
Aantal samenwerkingen gedaan met de import Belg : DJ Yves

Tja :)
Michel De Hey was toch ook de man achter De Rooie Schoentjes toch ¿?
Maruo Picotto heeft zelfs een dikke 3 of 4 jaar geleden, voordat ie echt bekend was (in NL en Europa dan) in Hollywood (in Rotterdam, je weet wel) gedraaid:)
laatste aanpassing
Mark van Dale -> King Dale
Lock 'n Load -> Een van de gasten van Attic & Stylzz
Nou, Tiesto kan egt wel beuken!!!
Ik heb hem een keer gehoord bij Lunapark in tropicana.... Egt vet vet hard!!!!!

Ennuh.... Die Dj's op Thunderdome lijken me niks... tenzij ze ineens hardcore draaien... kan best leuk zijn lijkt me....
tiesto heeft het nummer "eat that dick up" gemaakt.
Staat op een thunderdome live cd in de set van buzzfuzz.
Superhard en tof nummer!
Ja, samen met DJ Yves als het goed is! Vet nummer inderdaad, eat a dick up motherfucker!
 
'De rode schoentjes' was volgens mij niet van Michel de Hey maar van Ronald Molendijk! Moet je nagaan...
De Rode Schoentjes was van Booming Support meen ik, die lui zijn volgens mij ook verantwoordelijk voor de oerhit "gabberhouse" (steeds harder steeds sneller).

Maar Molendijk draaide ook vaker in Parkzicht dacht ik.
 
In parkzicht werd niet alleen hardcore of gabber gedraaid. Ik weet nog goed dat het begon met newbeat, house en daarnaast hiphouse en techno.In die tijd leefde hardcore nog helemaal niet 90/91. Parkzicht begon wel als eerste(volgens mij)met het draaien van hardcore en dan vooral s'ochtends vroeg. Al snel werd er steeds meer hardcore gedraaid. Maar Ronald Molendijk in Parkzicht??? Nee, volgens mij nooit. Zijn thuisstek is altijd nighttownn geweest. Ook erg leuk in die tijd trouwens, maar wel totaal anders dan parkzicht
Kan het zijn dat ik bepaalde DJ's uit Rotterdam steeds door elkaar hussel? Ik weet het niet meer. Mijn oude collectie flyers is inmiddels dankzij mijn moeder "die gebruikte je toch niet meer" inmiddels verdwenen, dus het valt niet meer te staven.