Partyflock
 
Forumonderwerp · 12045
­ Nederland
Voor mij was het ook zeker in mijn jeugd Bassie & Adriaan, en ja zelfs nu heb ik hem nog als beltoon. Verder had Rick Ashley ook nog zo'n nummertje en volgens mijn moeder was ik daar helemaal gek van.

Later kwam ik in aanraking met 2 Unlimited, maar toen kwam ik op het voortgezet onderwijs en hoorde ik voor het eerst de beukende (P-KaY kijk, typ ik hem zomaar met een k, zonder te twijfelen) beats van hardcore en was meteen verkocht.
Ik dacht wat is dit, dit klinkt lekker, ben daarna met die lui gaan praten en mijn eerste party was een feit.

Nadat mijn gabbergroep steeds extremer werd, ben ik mij samen met mijn kameraad, eigenlijk uit afweer, totaal omgeslagen naar de wat hardere trance (toen nog geen hardtrance, maar beetje marco v, yves de ruyter stijl).

Maar vorig jaar kroop het gabberbloed weer omhoog en ben ik weer naar hardcore feesten geweest, en is daar hardstyle (zie Gold, ook op ML) bijgekomen.

Eigenlijk had ik me nooit in techno verdiept, maar op Impulz namen een paar vrienden mij mee de techno tent in, en ik moet toegeven dat nu ook deze stijl een plekje in mijn hard heeft gekregen.

Conclusie: Mijn stijl van dit moment is een combinatie van uptempo trance, hardtrance, techno, hardstyle en hardcore. Het klinkt misschien raar, maar is toch waar
laatste aanpassing
Van kinderen voor kinderen -> michael jackson -> hardcore (alleen de begin periode) -> heavy metal (mijn eerste grote feest was DOA :P -> hardstyle, techno, progressive en nog wat andere stijlen.

De laatste tijd luister ik steeds meer naar techno.
Ikzelf luisterde als kind niet zoveel muziek, ik had geen radio en thuis stond de radio altijd op Omroep Gelderland... niet echt gebeuk dus :) Toen had ik wel wat lievelingsliedjes, voornamelijk popmuziek. Ik hoorde van vriendjes op de basisschool daarna wel nummers als James Brown is Dead, Poing en No Limit en dat was eigenlijk de eerste muziek waar ik echt helemaal gek van was... house dus, substromingen waren er toen nog niet. Op het eind van de basisschool kreeg ik eindelijk een eigen radio met casettespeler, toen luisterde ik veel 2 Unlimited en Real to Real.

Op de middelbare school luisterde ik in het eerste halfjaar (was eind 1994) alleen euro-dance. Toen hoorde ik op een houseradio-programma zo rond de kerst het nummer 'Wonderfull Days' van Charly Lownoise & Mental Theo, en ik vond het echt geweldig. Meteen het singletje gekocht en ik begon toen steeds meer happy hardcore te luisteren (1995), maar ook steeds meer de hardere remixen die op die singletjes stonden te waarderen. Rond de zomer van 1995 kocht ik m'n eerste echte hardcore-CD. Het woord 'gabber' kende ik nog niet, en van een aussie had ik ook nog nooit gehoord :) Dat kwam pas een half jaartje later, toen ik op school (dezelfde als Heikster), mensen in trainingspakkies zag lopen... bleken 'gabbers' te zijn, en het hele gebeuren trok me wel eigenlijk! Vanaf toen noemde ik mezelf ook 'gabber', alhoewel het nog wel een tijdje duurde voor ik m'n eerste aussie kreeg (dure grap vonden m'n ouders :) ). Heb toen een hele tijd alleen maar hardcore geluisterd, voornamelijk samen met m'n neef (Headhunter, zit ook op PF nu), want in m'n klas waren bijna alleen alto's en skaters (toen waren de scheidingen tussen de verschillende subculturen nog heel groot). Zo rond 1998 begon ik veel andere dingen te luisteren, trance, hiphop en R&B zelfs en eigenlijk steeds minder hardcore... Tot het gabberbloed na een jaartje in 1999 weer omhoog kwam, en ik weer steeds minder naar die andere dingen ging luisteren, en voor het eerst sinds 1997 ook weer nieuwe hardcore kocht. Vorig jaar leerde ik hardstyle kennen, op Mysteryland, en dat beviel me ook wel eigenlijk. Techno ken ik pas goed sinds het begin van dit jaar, toen ik op aanraden van iemand de CD 'ID&T techno' kocht. Nu luister ik dus verschillende soorten house, waarbij hardcore echter nog wel m'n favoriet is!
mooi verhaaltje gold (y)

ps, dit was trouwens mijn 1000e post op PF :bounce:
laatste aanpassing
 
voor mij madonna, M jackson, Thunderdome 1 en 2, Metallica, DEATHMETAL, Hardhouse, HARDSTYLE/BeukTechno/Metal
Ik ben begonnen na Kinderen Voor Kinderen met een beetje de 2unlimetid house... Real to real en die gasten van La Bouche enzow... dat kwam ook omdat we daar lekker op konden stijldansen in de dansschool....
Toen ik 15 was denk ik, kwam ik voor t eerst in aanraking met de gabberscene en ging ik naar kleine feestjes bij ons in de buurt... Ik denk dat mijn eerste egte grote feest Thunderdome was, denk in 1996 ongeveer....
net als bij heikster werden mijn vrienden steeds extremer en ben ik met hun gekapt... Toen even wezen stappen in Zutphen tot ik op mezelf ging wonen... toen weer naar TE geweest in Thialf... 2000 was het geloof ik... dat vond ik helemaal niks en ben toen in Duitsland gaan kijken in de diverse discotheken..... Vanaf Impulz 2001 februari heb ik bijna geen feest meer gemist.,.. de stijl was hardhouse/hardstyle...
Maar als het beestje Hardcore eenmaal in je zit gaat het er nooit meer uit dus nu beginnen de hardcore-feestjes ook weer te trekken.....

(ps dit was mijn 2685e post op PF)
laatste aanpassing
laatste aanpassing
 
Het begon allemaal toen ik een jaar 0f 11 was toen hoorde ik van die nummer van paul elstak enzo en 2 unlimited, en nrs als informer en dat soort ongein...
Ik d8 dat alles 1 muziekstroom was en d8 er dus ook nie over na...
Op een gegeven moment was er een nigger periode en ging ik zware snoop dogg en dr dre luisteren, later werd mijn broer een gabber, dus ik automatisch ook maar ik was 13 ofzo dus ben nog nooit naar een hardcore party geweest, maar als je jong ben wil je erbij horen
AL mijn vrienden waren gabbertjes en allemaal zwaar racistisch, dat werd szteeds erger, in het begin trokken we hoofddoeken eraf later schopten we ze er ook nog bij, paar keer opgepakt enzo dus ik werd verstandig...
Ging ik weer terug naar rap en top 40....
Later kwam andre hazes er bij en metellica en zo heb ik ook nog een tijd zwaar geluisterd...
Me moeder draaide altijd radio 10 gold dus die nummers kon ik ook meezingen...
Omdat ik nummers goed vond zoals die ouwe van mauro picotto ging ik naar mega music dance parade, vond ik wel gaaf en ging naar meer feesten en toen ging ik keuzes maken uit bepaalde platen, aangezien dat over het algemeen steeds weer harder werd bleef ik een tijd hangen op muziek van tom harding enzo, ik ging me er steeds meer in verdiepen en kwam tot de conclusie dat techno me het meest trekt samen met hardstyle...
Toch blijf ik rap ook onwijs goed vinden maar merk dat pas weer als ik het hoor, andre hazes blijft ook onwijs en salsa vind ik ook gaaf ook oudere nummers van golden earring vin ik wel kikke... Ik vind alles gaaf alleen ik zou nooit naar een r en b feest gaan maar weer wel naar een concert van hazes en ik zal nooit naar een gabberfeest gaan maar weer wel naar een progressive feest, dus ik ben een btje vaag maja joh...
Ik weet dat niemand dit toch eigenlijk leest maar is wel geinig om op te schrijven als je je verveelt toch
Ik heb het gelezen hoor :)
Jaren 60 muziek waar mijn moeder naar luistert. Zoals "Saturday Night", "Yellow Submarine" en "Beebabelooba" :-D:-D:-D

Rond mijn 9de of zo hoorde ik een lied dat ik *echt* vet vond, maar wist niet van wie of hoe die heette.

Later werd het Michael Jackson. :-/ Heb fanatiek geprobeerd te moonwalken met mijn neefjes en nichtjes, maar moest al gauw opgeven :)

Daarna boeide muziek mij helemaal niet zo veel, vond alles wel best.

Totdat ik op mijn 14de erachter kwam dat dat lied wat ik ooit zo cool vond "Self Esteem" van the Offspring was. Ik kwam toen in aanraking met "Damnit" van Blink 182 en ben via mijn nichtje zo in aanraking gekomen met "meer van dat soort muziek" en zodanig in de punk wereld terechtgekomen, steeds meer van het "echte" punkrock gaan houden, ipv van de commerciele Offspring en Blink 182 (die ik overigens nog steeds wel aardig vind, ben ze altijd trouw gebleven).

Later kwam daar Punk Hardcore (Sick of it All) bij, gevolgd door Metal (Slipknot en Deftones) en later Ska (Less then Jake en Rancid) en Reggea.

Totdat ik een keer maar eens besloot mee to gaan naar een "Hardstyle" feest met mijn vrienden.... :-D:-D Toen kwamen in snel tempo Hardstyle en nu steeds meer Hardcore naar voren.

Alhoewel ik nog steeds punk, metal en ska prachtig vind. Alleen jammer dat mijn maten in Holland het daar niet mee eens zijn :)



Sinds mijn muziek addiction begon, hou ik overigens in pieken en dalen van harde of wat meer chille muziek. Na een paar maanden dagenlang Slipknot en Deftones door mijn kamer te laten blerren, slaat dat meestal om naar een periode van Manu Chao en Greenday.

Ben nu in een harde muziek periode met Technoboy, Bass D en King Mathew en DJ Promo. :-D:-D:-D:-D

btw: hoe doe je dat bouncing gezichte? :)
2 Peyote Cowboy --> ska is ook zeker lekkere muziek. :)
Peyote Cowboy> Typ : bounce : (maar dan zonder spaties). Wel lachen trouwens dat je nu gewoon hardcore luistert, had ik jaren geleden nooit achter je gezocht :)
De eerste muziek waar ik me van herinner leuk te vinden was 2unlimited en paul elstak enzo. Dat luisterden we altijd op school als dat mocht. Later (of eerder, my memory is a leak ;)) begon ik ook Guns'N'Roses leuk te vinden. Mijn zus had twee cd'tjes van ze en die luisterde ik wel vaak samen met een buurjongen en buurmeisje, waar ik toen veel mee omging.
In de jaren daarna zweefde ik een beetje tussen de happy hardcore en bands als Offspring (later Dog Eat Dog etc). 4-5 jaar geleden verving ik dat voor rap en hiphop. Wu Tang en Osdorp Posse waren toen da bomb voor mij :) Het was de tijd van Eastcoast vs Westcoast. Ik kon niet echt kiezen daartussen want ik vond rappers van beide kanten goed.
Ondertussen waren vrienden van me al meer naar trance ed gaan luisteren, maar in het begin moest ik daar niets van hebben. Echter, beetje bij beetje vond ik het steeds leuker na verschillende liedjes gehoord te hebben zoals Hypertraxx - The Darkside (Ook laatst weer in Lloret gehoord en ik vind het nog steeds goed nummer :)) en verschillende nummers van Tiesto.
Maar ik was pas echt verkocht aan dance toen ik drie jaar geleden Tom Harding Live @ DanceValley '99 van de ftp van zh0rz had gehaald :) Say Yes, Who's My DJ haalde ik als eerst en ik vond het te gruwelijk! (zijn nog steeds lekkere nummertjes). Vandaar kwam ik in de UK Hardhouse hoek terecht, met als absolute pilaren Tom Harding, Weirdo en Captain Tinrib. Langzaamaan begon ik de rap en andere muziek achter me te laten..
Een jaar sinds ik voor het eerst Say Yes uit mn boxjes hoorde komen was ik nog steeds de man van uk hardhouse, maar ik ontdekte via vrienden ook andere stromingen zoals Goa.
Daarna ontdekte ik de German Hardhouse :) Ik hoorde de sets van Dana, Kai Tracid en Gary D @ Qlimax en ik had weer een favoriete stroming erbij :)
Tegen de tijd dat DanceValley was, was mn interesse voor uk hardhouse weer ingezakt. Maar toen ik weer eenmaal Tom Harding, JP en Yoji Biomehanika hoorde was ik andermaal verkocht! (Lab4 had ik gemist, door dat ik er 5uur over deed om er te komen :S:S) Later hoorde ik de liveset van Lab4 terug en ook zij konden zichzelf tot mijn favorieten rekenen!
Toen was het tijd voor Innercity 2001. En sindsdien heb ik er weer een favoriete stroming bij, namelijk techno! Ik had het uiteraard al gehoord en was al naar technofeestjes geweest (Traffic), maar tot dan toe kon ik het niet echt waarderen. Maar sinds die zondagochtend 30 december om 5:00 toen Chris Liebing achter de decks kroop en die superrelaxede beukset van hem neerzette was ik definitief overstag! Techno is nu een van de muzieksoorten waar ik voor leef :)
Tot zo ver mijn muziekverleden :)
Nu ik dit zo teruglees lijkt het overigens alsof ik alle andere muziek helemaal niet meer leuk vind. Das helemaal niet waar. Ik heb altijd vele muzieksoorten leuk gevonden. Zelfs klassieke muziek op het juiste moment kan ik waarderen en ook nu nog heb ik nog behoorlijke rapmp3directory op mijn harde schijf staan, waar zelfs af en toe nog wat bijkomt. Maar feit blijft dat dance voorlopig niet meer uit mijn leven weg te denken is :)

P.S. Ja, ook ik verveel me ;)
Wow, langer verhaal geworden dan ik dacht! :D
Ska is cool, ja.

En Gold: ik had het zelf ook niet verwacht, tot een jaar geleden moest ik niets van trance, house, etc, weten. Maar sinds ik van Hardstyle hoorde, nadat ik over mijn eerste reactie heen was, dacht ik zo van: "Dat kan sneller!!!!" :-D

To Alex:
Ben het met je eens, die laatste alinea: ik hou ook van alle soorten muziek.... nou ja, *bijna* alle dan. Ik ren zeker niet gillend weg als ik klassiek hoor, hoewel ik het niet zelf op zal zetten. Alleen boy/girl bands vind ik *echt* talentloos.

testing :bounce:
laatste aanpassing
kinderen voor kinderen
tears for fears (shout!:P)
michael jackson
rotterdam hardcore/TD
happy hardcore
energiehal/TD feesten
Oldschool
Hardstyle

Luister tegenwoordig veel:: hardstyle/oldschool/hardcore/top40
Michael Jackson! Die was ik vergeten :)
Luisterde ik ook naar, iets voor 2unlimited geloof ik.
2Peyote Cowboy: boy/girl bands zijn echt kansloos idd. R&B moet ik ook niets van hebben :)
 
Het begon allemaal met plaatjes van The KLF en James Brown is Dead en Poing enzo. Mijn liefde voor house was geboren :P De eerste Thunderdomes en een zooi Bonzai cd's waren al snel in mijn bezit. Ik begon in 94 naar kleine hardcore feestjes in de buurt te gaan. Ik was al kaal dus iedereen noemde me de "vroege gabber" hehehe. Daar kwamen dus de aussies en cavellos al snel bij. Veel Hardcore feesten geweest tot 98 denk ik. Toen begon de trance en hardtrance een indruk op me te maken. (bijv. Immortality, sporthallen zuid) en al snel stond ik op Dancevalley. Daar ontdekte ik mijn nieuwe grote liefde: Drum n Bass. Dat is nog (lang) niet over :P Dus nu luister ik meestal naar hardhouse/hardstyle en Drum n Bass, maar vooral de hardstyle begint me alweer de neus uit te lopen. Er wordt zoveel rotzooi gemaakt nu. En ben ik dus meer naar de belgische kant aan het trekken. Dj Ghost bijvoorbeeld. nrs als What is Techno? en Shake It (CJ Bolland remix). Vooral zijn set op Overload was zeeeeer bruut. Ook luister ik terror van bijv. Hellfish en Producer, Micropoint etc. en wat vagere shit als Somatic Responses, Panacea. Beetje terror-drum n bass is dat...

En tussen de jaren door heb ik nog Guns n Roses geluisterd, Dr Dre, Snoop Doggy Dogg, Rage Against The Machine, Body Count, Osdorp posse en nog wat zooi...
 
Ow ja, en mijn liefde voor Oldschool is natuurlijk nooit weggegaan...
 
Voor m'n 15e was ik niet echt geinteresseerd in muziek. Kluisterde wel, maar dit ging onbewust.

Pas toen iik in aanraking kwam met Hardcore in 1995 viel er als het ware een puzzelstukje op de juiste plek waardoor er een wereld voor me openging. Ik leerde Hakken op de Party Animals voor de TV :)

In 1996 ging ik naar m'n eerste Hardcore feest, dit was Thunderdome 1996 FEC te Leeuwarden. Gevolgd voor Blade Runner in de Martinihal te Groningen. NU wist ik ongeveer waar ik voor leefde, maar toch niet helemaal. Er ontbrak nog een puzzel stuk.

1999 kwam ik in contact met TeRRoR. Ik had het wellus gehoord op feesten, maar was me d'r niet bewust van. NU, tot op de dag van vandaag is dit DE muziek stroming die het best aansluit op m'n manier van denken.

Een quote van mezelf :

"Door TeRRoR sta ik aan de Overkant van de Grote Oceaan waar Ik voorheen nog naar stond te Turen!"

In het jaar 2000/2001 is hier teKno bij gekomen, wat ook absoluut prachtig aansluit. Zoveel diepgang, zoveel intelligentie, dat is niet te beschrijven. Muziek is echt een Schitterende Dimensie en kdenk zelfs de Grootste ontdekking en Genezer sinds de aller eerste klank.

Op dit moment denk ik er zo over. Maar morgen kan ik weer anders over muziek denken. Een mens veranderd, netzoals muziek. Dat is het fascinerende van het Leven :)
laatste aanpassing
Hoewel ik R&B ook niets vind, is het mijn persoonlike mening, die zangers hebben wel talent, maar het trekt me gewoon niet.

Maar boy/girl bands..... *schudt hoofd langzaam heen en weer* :)

hydRox: hahaha, die een-voor-laatste alinea! :-D
Ik ben vroeger begonnen met Guns & Roses toen ik zo'n jaar of 10 was.

Hierna kwam ik al snel in de housescene terecht door nummers als James Brown is Dead, James Brown is still alive, Poing, Rotterdam Subway, De rode schoentjes, de rubberen kaplaarzen en noem maar op.

Dit vond ik echt het einde en wilde dan ook graag naar zo'n feest. In de tussentijd, want ik was nog geen 16 dus ik mocht nog niet naar een Party, heb ik ook veel naar 2 unlimited enz. geluisterd.
Maar togg vond ik die eerste house die nu bekend staat als "oldskool" het beste totdat ik in 94 radio balans hoorde (de lokale hardcore zender van Den Haag en omstreke).

Ik was gelijk verkocht en wilde zo snel mogelijk naar een feest. Nadat ik na tigg feesten was gegaan ben ik wat rust gaan nemen van feesten en heb ik 99 niet gefeest. In die tijd begon het dat ik ook trance begon te luisteren en vond dat toen wel super klinken met nummers als Airwave, Clean up the house, somebody answer the phone etc. Hierdoor begon ik in 2000 weer eens eindelijk met stappen en wel in Hollywood.

Het was best grappig maar togg miste ik de oude hardcore wel een beetje. Plots werd er weer het feest Mysteryland genoemd wat mijn eerste groote outdoor feest was dus ik ging wel mee. Daar ben ik verschrikkelijk losgegaan in de oldskool tent. Eindelijk hoorde ik weer die knallers zoals james brown is dead en boys interface en funky en ik dacht leeft dit nog? Nou ja en wel goed ook, een maat van mij vroeg me al waar ik was en ik had hem verteld dat ik daar zo had gefeest nie normaal. Hij gaf me toen een oldskool cd om te luisteren en ik werd gelijk helemaal gek. Hierna ben ik naar mijn eerste oldskool party gegaan, namelijk Houseqlassics en was gelijk verkocht. Sinds die tijd ben ik bijna alleen maar naar oldskool en hardstyle/techno feesten gegaan want met die muziek had ik ook al kennis gemaakt door o.a. Tom Harding en Richie Hawtin aka Plastikman.

Nu ben ik sinds dit jaar ook eindelijk weer naar Hardcore gaan luisteren ,zeker die darkcore vind ik bruut en tja de newstyle of hoe je het ook wilt noemen vind ik zoiezo ook al supervet. Dus nu ga ik alleen nog maar naar Hardstyle, Hardcore en Oldskool feesten, alleen blijven die laatste 2 togg echt mijn favoriet.

Nu luister ik ook af en toen nog naar TeKno wat ik ook bruut vind klinken alleen mn eerste ilegale techno party moet ik nog meemaken
Zo bijna een heel levensverhaal :D
Goed topic trouwens heikster
laatste aanpassing
Bedankt SmileY, ik zit hier ook zeker te genieten van elk nieuw verhaal. (y):D
laatste aanpassing
 
Illegale Teknoparties roeleren zwaar hard... Vooral de sfeer op die feestjes is meestal subliem...
Wil ik ook nog een keertje heen, zo'n teKno feest in een oude loods ofzo... alleen volgens mij zijn die alleen in het westen van het land, want ik hoor er hier nooit wat van!
Ik ben zoals vrijwel iedereen begonnen met Kinderen voor Kinderen en de Berenboot enzo. Daarna Michael jackson, daarna hiphop en hiphouse. Zo nu en dan ook hardrock. Daarna Acidhouse. Toen house zich in meerdere varianten begon te splitsen luisterde ik ze vrijwel allemaal. Acid verloor ik uit het oog en club werd me algauw te saai dus luisterde ik alleen de hardere varianten van house. Op een gegeven moment kwam de gabber en was ik daar helemaal weg van en luisterde ik niets anders meer. Toen de hardcore langzamer en saaier begon te worden luisterde ik heel even naar trance, totdat ik de techno en acid weer (her)ontdekte. Een aantal jaren geleden ontdekte ik op een illegale fuif ook nog teKno. Superwaaazige knetterharde freaky muziek. Ook wel lekker. Verder luister ik nog steeds naar (hard)rock en metal. Soms ook nog wat muziek uit 't verre Oosten enzo. LaterZz
laatste aanpassing
 
Ben al 'n eeuwigheid muziekverslaafd...
Ben begonnen met Kinderen voor Kinderen, toen rond m'n 9e fan geworden van madonna...

van m'n 12e tot uhmz 14e zat ik elk weekend met m'n cassettebandjes en m'n vinger op de REC-knop klaar om de top 40 op te nemen :)

Op m'n 15e in 1990 kocht ik m'n eerste cd, dat was EMF, behoorlijk hard vond ik dat :D En ik wilde harder en harder!! Maar was ondertussen ook verslaafd aan "house" a la houseparty en turn up the bass deel 1 t/m 873. Ging in de discotheek helemaal uit m'n plaat op de hitjes als Pullover, Ultimate seduction, Poing etc etc...maar ondertussen bleef ik ook gitarenshit luisteren.

Op m'n 16e naar 'n concert van guns 'n roses geweest in de kuip, vanaf m'n 17e vet alto, pinkpop, lowlands, concerten van Alice in chains, faith no more, nirvana blabla enz enzo...maar kocht een jaar later ook m'n 1e thunderdome cdtje (deel 1) en er volgende er veeeel meer (move the house bijv enz weet 't allemaal niet meer).

Rond m'n 19e / 20e compleet alto geworden, geen hardcore meer, alleen nog maar "grunge" :)

Toen tja werd ik 22 en ineens was ik aan de R & B en hip hop (aangestoken door 'n toenmalig vriendje :S) Maaar 1,5 jaar later was 't uit en zo bloedde ook mijn liefde voor R & B dood :D

Vanaf m'n 23e ben ik weer aan de gitarenshit geraakt en ging ik weer volop naar concerten en festivals. Maar kwam toen ook weer in aanraking met feesten (mysteryland, mushroom, hemkade) en hardcore en techno.
Maaaar naast feesten ging ik van m'n 21e tot 24e ook veel zuipen in heeehooookroegen (bij gebrek aan beter zeg maar -> Maastricht - kroegenstad :D)

En 2 jaar geleden ging ik naar m'n 1e illegale feest. Wow, meteen verslaafd aan tekno!!!
En nu zit ik dus aan de tekno, hardcore en techno en natuurlijk oldstyle niet te vergeten!!! En die gitarentik gaat ook nooit meer weg. Ga nog steeds naar concerten (korn, lb, green lizard enzo iets allemaal) Niet zo vaak als naar feesten, maar toch....

aargh wat een lang verhaal :S
laatste aanpassing
 
2 Gold: Die heb je zeker wel in het oosten, je hebt dr ook veel in Noord-Holland en Noord-Brabant. Ik zal wel eens vragen of iemand een telefoonnummer heeft dan kan je bellen of er een feest is in de buurt. Ik zie die gasten ook weinig maar als ik ze tegenkom dan vraag ik eens om info.

2 All: grappig om die verhalen zo te lezen hiero
eerst house en top40 dingen en toen punk en toen metal en later drum&bass en toen hardcore en toen ik out ging op een feest en weer bij me positieve kwam op de tribune toen zat ik vlakbij in de terrorzaal en toen ik die zaal inliep vanaf dat moment alleen nog maar terror en speedcore en metal!

en nu combineer ik alles in een mix!

hiphop/breakcore/metal/speedcore
Bij mij houdt "evolutie" niet zozeer in dat ik van de ene in de andere muziekstijl ben gerold, er is alleen steeds meer bijgekomen, mety als gevolg dat ik nu een zeeeeer brede muzieksmaak heb.

Als jonkie zong ik alle liedjes op de radio mee, van het Goede Doel tot aan Toto en Gun's n Roses. Vanaf mn brugsmurfentijd kwam daar ook house bij, kocht toen die Houseparty-cd's. Daarna volgde Grunge en Metal, Pearl Jam en Live werden ontdekt in 1993 en dat zijn tot op heden nog steeds mn favoriete bands. Eind HAVO kwma ik in aanraking met hardcore en ging naar kleine feestjes. Op mn 17e ging ik het huis uit en toen leerde ik ook de Clubmuziek kennen door mn bezoekjes ana de Danssalon. Zodiak Commune leerde me waardering op te brengen voor Acid en Techno. Ik ging zowel naar gabberfeessies als illegale acidparties, naar clubs als La Xala en toen ontdekte ik de Trance in Belgie. Nog iets erbij dus. In tenten als de Zino en Limit werd muziek gedraaid die redelijk bij hardstyle in de buurt kwam, en op de HQ's leerde ik dan weer hardhouse kennen. En Awakeings leerde me nog meer van techno te begrijpen. Ondertussen luisterde ik gewoon thuis ook naar bijv. rap of nederlandse bands als Blof. Ik denk dat er weinig muziekstijlen zijn die ik niet kan waarderen. Denkl dat zoiets als blues en jazz nog niet aan me besteed zijn, dat ga ik klater vast ook waarderen. En sommige dingen ntgroei je, zoals die commerciele TMF-trance. Maar verder vind ik het allemala geweldig.

Zolang het maar met een ziel gemaakt is!!!
2 sTaMpBeeSsiE --> Dat noem ik nog eens een evolutie, een echte golfbeweging :)
 
Eerst Queen en Michael Jackson > toen house > toen ik naar groep 8 ging kocht ik mijn eerste Thunderdome cd(nr 11 met chucky) en ik was meteen verkocht :D > toen werd de hardcore iets minder en nu is het hardstyle/hardcore voornamelijk :D
jah, ik weet nog wel dak vroeger nooit echt veel met muziek had, luisterde idd ook naar bassie en adriaan, luisterde gewoon naar de top 40 op de radio ofzo, al heel vroeg kwam ik met hardcore in aanraking, me broer luisterde het op een zender op radio heemskerk en ook ik ging elke vrijdag nacht stiekum in me bed luisteren, vanaf toen wassik verkocht, k luisterde tusse door ook weleens wat punk, green day, ook nirvana en zelfs de heideroosjes, ik kocht later ook zelf platen, wilde graag zelf draaien wat ik nu nogsteeds graag wil en ben nu aan t spare voor technicsjes, want tis fucking irritant om af en toe is bij iemand thuis te draaie, moet die krenge zelf hebbe.
Mijn opvoeding van mijn ouders bestond uit beatle muziek en dat soort dingen

Toen ik 10 was, ontdekte ik dat er op de radio ook muziek was te vinden. En dingen zoals 2 Unlimited waren toch wel heel erg cool :D

Dus toen beetje dance enzo luisteren

En ik haalde zoals gewoonlijk elke week de charts :D want dat moest je bijhouden. En opeens zag ik op de charts een CD staan. Nightmare in Rotterdam part 6 :) En wat zag dat voorkantje der cool en bruut uit :D Dus ik meteen naar de winkel om die Cd te luisteren :D En ja, toen was ik verkocht aan hardcore

Toen op een gegeven moment ook terror gaan luisteren Want snelheid is bruut :D

En ja, toen kwam de dag dat ik veel alternatieve en hiphop vrienden kreeg :D Dus ik ging naar dingen zoals ramstein luisteren bij vrienden. En ik was zelf ook helemaal verkocht aan Gangster Rap. Heb thuis ook iets van 70 rap cd's :) En die zijn nog steeds bruut, alleen ik luister ze nooit meer :D Maar ja, toen wouden vrienden van mij naar Mysteryland 2000. Ik wou der zelf eigenlijk niet heen, maar omdat ik vaker naar feesten was gegaan vroegen ze of ik mee ging en daar had ik toch opzich wel redelijk veel zin in (omdat ik met uitgaan toch ook al vaak naar trance/dance moest luisteren)

Nou, me daar wel een beetje vermaakt, maar was der nog niet echt gek van. Maar toen op een gegeven moment kwam waar ik uitging Armin van Buuren, en die draaide toen een super setje. En toen ging ik thuis weer meer elektronische muziek luisteren. En hardhouse vond ik ook heel cool (tom harding was stoer :D). Nou, toen naar impulz geweest en helemaal gek van hardhouse :D

Nou, toen naar australie gegaan en toen ik terug kwam meteen naar zoveel mogelijk hardhouse feesten :) En toen kwam ik via S2D en IRC weer in aanraking met mensen die hardcore luisterde :D (tnx summy) en ja, na QT9 ging ik naar The Dominator :D en ja, sindsdien weer 100% hardcore freak :) maar ja, ik heb alle muziek stromingen toch wel zo ongeveer gehad :D
Jaja, ik zal ook maar 's een antwoord typen.

Toen ik op de basisschool zat waren er van die nummers zoals "Informer" (Snow) en "Can't Touch This" (MC Hammer)... Ace of Base... dat soort dingen vond ik toen wel leuk. Op een gegeven moment kwam er 2 Unlimited en Eurodance, waar ik veel naar geluisterd heb in begin/midden jaren 90.

Op een gegeven moment kwam er happy hardcore en van happy ging ik naar de 'echte' hardcore. Er was een moment (ik denk van 1995 tot 1997 ofzo) dat ik bijna alleen maar naar hardcore luisterde.

Daarna begon ik ook naar trance te luisteren en dat vond ik allemaal wel prima. Met m'n hardcore-liefde werd het wat minder en begon ook meer naar andere stijlen te luisteren.

Toen kwam er Qlubtempo... en daar was de hardstyle! :bounce: Lekker stampen dus.

Nu luister ik eigenlijk naar alles wat ik lekker vind klinken. Rock/metal, drum & bass, trip hop, beetje garage, af en toe wat hip-hop, punk... en natuurlijk harstyle, hardcore, hardtrance, trance, etc.

Als het om feesten gaat, dan ga ik het liefst stampen. Whehe. :bounce:
2 Damien --> die 'charts' ja, die was ik helemaal vergeten, maar kerel, wat een zwervingen heb jij gemaakt zeg :S
Haha, ja die Rabo top 40 en Mega top 50 krantjes haalde ik vroeger ook elke week. Nu ik erover nadenk... alle vaagheid op een stokje. Maar ja, zo was je in ieder geval altijd up-to-date.