Partyflock
 
Forumonderwerp · 12176
­ Nederland
Ik wil graag weer de mening hebben van iedereen die iets zinnigs over het volgende kan zeggen:

We hebben altijd voor ogen gehad zo min mogelijk forumtopics te sluiten,
dit om er geen politiestaat van te maken.... :)

Maar de laatste twee weken maken deze gedachte een beetje lastig, :S
en soms wordt er zelfs gevraagd of we een topic wilen sluiten, :(

Graag wil ik dus jullie mening weten wanneer we topics moeten sluiten wanneer bijvoorbeeld:
- een dubbel topic ge-opend wordt
- een ruzie uitgevochten wordt
- een topic geopend is met een discussie die vaker voorkomt en meestal uitloopt op ruzie....
- een topic neigt naar racistische uitingen ed...
laatste aanpassing
ik heb er nix op of aan te merken,
alleen denk ik dat het beter is om dubbele
topics te verwijderen ipv te sluiten.

voor de rest vind ik het super hier, en mensen die het willen 'verzieken' lekker negeren, of lekkere domme andwoorden terug schrijven :P

*lief zijn voor elkaar*
1. dubbel topic
bv. maar er is verschil tussen wie gaat, wie of wat wil je dat er komt, en hoe was het.
--> verwijderen is een goede optie Beertjuh
2. waar blijven nou die pics topics
3. 20 x sensation was klote man topics
4. 20 x ik ga naar sensation topics
5. eindeloze afwijkende discussie van topicnaam
--> of topicnaam aanpassen, of sluiten
laatste aanpassing
Ik vind dat als er tig topics over hetzelfde gaan (ik zal maar geen namen noemen, we weten waarover het gaat) die gewoon gesloten moeten worden. Je kan toch wel in de discussie die al gaande is posten?

Ben al helemaal tegen racistische uitingen dus die mogen meteen van mij gesloten worden. En als er een ruzie uitgevochten moet worden: stuur die persoon dan lekker een PB dan hoeft niemand zich ermee te bemoeien. Het word dan toch alleen maar erger.
Gewoon niks sluiten.
ook fora werken zelfregulerend.
 
Denk dat je tegen dubbele topic's niet zo veel kan doen vb: een nieuwkomer zou dan dus tussen (sommige onderwerpen) 2500 topic moeten gaan zoeken als het onderwerp al bestaat...kortom onmogelijk..
Maar je zou een optie kunnen maken met een dayreminder die een bepaalt woord herkend in de afgelopen 2 weken bv. En de rest zowiezo wissen.. Dus alle ouwe topic van de eerste maanden zowiezo wissen.
Stuk overzichtelijker kwa onder werpen dus.
Ruzie "ruzie" moet kunnen worden uitgevochten,tenzei het idd gaat afwijken van het onderwerp zodat je een persoonlijke ruzie krijgt.
Rasistische confercaties beter meteen afkappen.
Maar zo als hierboven al vermeld word over sensation echt TE irritand.maak zoek 2 a 3 passende topic's rest meteen sluiten vb
1 IK GA NAAR SENSATION(valt onder hoelaat,wat trek je aan,hoeveel pillen ga je nemen ,hoe veel geld maak je daar op enz enz)
2HOE VOND JE SEN SENSATION? (valt onder slecht/goed ,kut dj's ,te zacht, te druk ect.ect)
Zeg Tony,

zou je eens een keertje wat minder willen stoken.
Abuse mail is sent to Elektra!
BAH
Jullie zijn de admins en als jullie bepalen dat een topic gesloten moet worden is daat altijd wel een goede rede voor geweest. Ik heb er iig niks op aan te merken, jullie moeten alles in de hand houden hier en moeten dus wat sluiten en wij meten een keertje wat minder zeiken en waarderen dat jullie zoveel tijd in deze site steken!!
To Rando:
jullie houden je "discussie" wel buiten dit topic he ;)
okeee

omdat je zo'n leuk blauw topje aan hebt. Mjammiee!
laatste aanpassing door een beheerder
 
Foutje is mensenlijk ;) :P
Werkzaam bij Partyflock
Als het mogelijk is dan denk ik dat het weggooien van dubbele topic het handigste is met ff een PM voor de gene erbij dat zijn topic weg is gegooid omdat er al een van was!

Het sluiten van topics lijkt mij verder alleen nodig als een ruzie uit de hand loopt en dus niet omdat de topic niet meer van toepassing is!


Ik heb mij zelf ook helemaal dood geergerd aan al die topics over sensation, het leek wel of iedereen een eigen topic opende in plaats van een reply te geven op een ander!
Sluit alles waar ruzie is gisternacht had ik ook ruzie met iemand via een tpoic en dat gaat nergens over en loopt op nix uit mooi mafkees is hij (hij weet wie ik bedoel) met zn wijse bek
Ik stoor me nergens aan;p
Bobje,

Neem een cillpill wil je??
Tja, er word de laatste tijd wel erg veel gesloten, maar wie ben ik om me daarmee te bemoeien.

Trouwens sluiten dit topic, deze is dubbel :P
http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=12116
laatste aanpassing
topics met teveel schrijffouten.

Zag hierboven ook een hele frisse --> wijse bek :D
Misschien een idee, als er weer eens zo'n "feest" als sensation is geweest om dan gewoon een nieuwe rubriek in te richten waar men alles kwijt kan over sensation. Dus je drukt op knop nummero 1 en dan verschijnen er 30 sensation topics.

Snap :)
1. dubbele topics sluiten? Op een gegeven moment wordt er gewoon niet meer gereageerd op die topics, en verdwijnen ze vanzelf! Als er wel gereageerd word, is er dus duidelijk wel belangstelling voor zo'n topic.
2. Een ruzie uitvechten in een topic? Kan best als het een beschaafde discussie blijft. En het moet gaan over het oorspronkelijke onderwerp.
3. De bi-topics word ik zelf helemaal gek van. Niet omdat ie er is, maar omdat dezelfde mensen erin reageren die steeds hetzelfde te melden hebben. Maar ook hiervoor geld dat er vanzelf niet meer op gereageerd word als de mensen het zat zijn.
4. Als er in een topic racistische of discriminerende uitingen worden gedaan, vind ik dat die persoon of personen verwijderd moeten worden, of een waarschuwing moeten krijgen of zo.

samengevat: Ik ben dus tegen het sluiten van topics :):):)
Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk!

(K)
laatste aanpassing
 
1: lijkt me duidelijk, sensation. en 'ik ben geslaagd' goede voorbeelden. tip is om als pr-beleid en topic dikgedrukt neerzetten dat er geen topics meer over geopend mogen worden, tenzij er ECHT iets nieuws te melden valt erover (bijv het ene topic over licht van sen, de ander over geluid etc). tis de enige manier vrees ik, ik vind het nl. SCHIJTirritant opzn zachts gezet, dat mensen te lui/egotripperig zijn dit te doen...

2: alleen als het binnen de grenzen van het fatsoenlijke blijft, en dat het een 'eerlijke strijd' is (lees: 1 tegen 1 of zo). bij scheldpartijen een waarschuwing plus sluiting topic de enige juiste oplossing

3: afwachten of er iets nieuws te melden is, na 25 a 50 replys is dat goed te beoordelen

4: meteen afknijpen
laatste aanpassing