Partyflock
 
Forumonderwerp · 11330
­ Nederland
Brand los... :D
 
niet echt een grote blunder maar ik moest erna wel lachen

dat ik aan een mevrouw vroeg, meneer heeft u een vuurtje ?
ik weet het zelf niet meer maar mijn ouders ehbben het me laatst verteld dat ik als klein kind een keer tijdens een fietstocht moest pissen. ik dus mijn broek omlaag en val achteruit vol met mijn blote reet in de brandnetels. gelukkig weet ik er nx meer van maar lijkt me echt kut!!:)

pe@ce
 
:D
Hahaha!! Hmm... :P

Nog meer?? :D
Grootste blunder?????

Hmmmmzzzz,
Me aanmelden op partyflok.
Ik heb eens geprobeerd om met gekruiste armen te fietsen:S
laatste aanpassing
Haha technolover. Ik heb een keer gezien dat iemand met alleen een korte broek aan in de brandnetels was gevallen. Echt superzielig voor die jongen en hij had echt veel pijn. Het zag er alleen zo grappig uit dat ik werkelijk helemaal dubbel heb gelegen.
2 Koenie-> En?? Niet gelukt zeker?! :P
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
met m'n dronken kop tegen de muur opfietsen was um denk ik
kheb er nog wel 1 gehad. 2 jaar geleden op mallorca toen was ik een beetje lam (beetje erg) en toen ben ik binnen 10 minuten 1x tegen een verkeersbord opgelopen (de paal dan) dus had toen al een wond op mijn hoofd (voelde er nix van, echt relaxed alcohol:) ). 1x tegen een stalen bankje gelopen en vol op me bek gepleurd terwijl er 3 terassen vol zaten te kijken en me uit te lachen, ik stond op en lachte gezellig mee (nog steeds echt relxed die alcohol) en 5 minuten later zittenw e in een kroeg en zit ik vet te wankelen op een kruk en ja hoor hopsakeee die kruk vligt zo onder me vandaan en ik lig weer op mijn bek, en weer de hele kroeg lachen. zijn dat genoeg blunders in een kwartier??

wie overtreft mij??

pe@ce
 
Ben dit jaar met oud en nieuw om 12 uur sharp zo zat als een kanon door de neuroloog onderzocht omdat ik hersenbeschadiging scheen te hebben ;).

Moest om de 2 uur wakker gemaakt worden door me ouders......hehe :).

Werd wakker met grote pleister op me kin (ben dus ook nog gehecht). pffffffffff. Toen kwam ik er achter dat ik 1 schoen, me jas, me trui en me ring kwijt was. En het ergste: me horloge was ook nog eens naar de klote :(....het glaasje eruit + alle wijzers verbogen...en ik kan me er geeneens wat van herinneren....

2 Technolover => voel je je al enigzins overtroffen?
laatste aanpassing
2 Technolover-> Damn, best voor schut, haha!!
blijven lachen he?! :P ;)

2 ik_pino-> Hmmm..drank maakt meer kapot dan je lief is! ;) Maarre..ben je er inmiddels wel achter van hoe het gebeurd is?? Vrienden?? Wisten die niets??
2 kizzme: kon alleen maar lachuh joh was veel te dronken. en jij dan heb jij nog een leuke blunder om hier neer te typen??
 
2 kizzzme: nah ik weet ut nog steeds niet precies want ik scheen ineens spoorloos te zijn verdwenen. Toen ze me gingen zoeken (ze werden een beetje ongerust omdat ik de hele tijd al op me plaat ging en overal tegen aan liep enzo) lag ik ergens binnen in een plasje bloed voor de tafelvoetbaltafel. Ik zal waarschijnlijk wel met me kin op de punt van de tafel zijn gestuiterd of zo.....hmmmmm......EENS MAAR NOOIT WEER hehe :)
laatste aanpassing
op het afstudeeretentje van m'n vriendje, had daarvoor op de borrel wat wodka jus te veel op en de hele dag niets gegeten, toen voelde ik me in het restaurant niet zo lekker en wilde ff naar buiten lopen, en toen liep ik keihard *KLOENK* tegen de glazen ruit in de volle overtuiging dat dat de deur moest zijn, midden in het restaurant met familie en vrienden en nog wat andere eters. Maar ik kan er nu nog steeds hard om lachen als ik er an terug denk.
2 SuperRupsje-> Dassuh...best errug voor l*l haha, wel leuke actie! ;)
midden op een druk kruispunt me auto tegen een lantaarnpaal totallen,
nadat we helemaal in een stuip lagen van het lachen en een relaxt middagje strand.. :S
damn wel dope om te horen allemaal, ga door mensen
Hahaha idd..MEER MEER MEER!! :D
beetje saaie lui, ze durven allemaal niet;)
 
toen ik net 16 was met een nieuwe scooter uitgegleden op een vol schoolplein...
In een discotheek de hele tijd oog contackt hebben met een meisje en als je dan eindelijk het lef hebt om er op af te stappen (ben nogal verlegen) gewoon een trappetje afdonderen. Nou ben er dus niet meer op afgestapt:s
had een vriendje en waren samen gaan oppassen....
en ja twas wel gezellig zo samen....
later ben ik er achter gekomen dat ze camera's in hun huis hadden hangen om hun zoontje te observeren..... ik mag niet meer bij hen oppassen....... :@
2 Reina De Musica:

Die is pas goed :P Maar wel heel erg lullig :S Sta je dus lekker op de film terwijl je gezellig samen bent met je vriendje ;) Snap eigenlijk niet waarom je niet meer mag oppassen? Toch leuk zo'n opnamens :P

Just kidding

(K)
laatste aanpassing