Partyflock
 
Forumonderwerp · 11966
­ Nederland
JESUS!!!! Wat moest ik er van verwachten? Een feest op een vliegveld in een hangare?
Absolute aanrader voor iedereen die volgend jaar naar de loveparade gaat!!!
Wat een soundsystems....
Wat een lasersshows......
Tering!!!!!!!!!!!
En wat werd er gebeukt ! Nee niet eerst opbouwen!!
Gewoon 12 uur knallen!!!!!!
Dj rush
Umek
ken ishi
yoji biomehanika
marco bailey
and many more....


Greatzzz René
 
Dj rush :K
Umek :K
ken ishi :k

oei :D
JEEEEEEEEZUSSSSSSSSSSS!

Wat een feest zeg!
Hier kan NL nog wat van leren!
30€ voor die line-up!!!

Rush heeft voor mij een van ze'n best sets neergezet!
Maaktte weer goed dat ik em op Festival gemist had!
Constant beuken!
Achter elkaar,geen opbouw idd!
Wie was de man voor Rush btw?
Ik hou maar op met typen anders blijf ik bezig!
 
damn, ik mis ook altijd het bezte :(
idd alleen maar goeie dingen over gehoord. Ben zelf naar lovestern galaktika geweest, maar ga volgend jaar zeker proberen om naar loveairport te gaan.

greetz
Hoe was lovestern galaktika?
Rene ik had met je mee moeten gaan GVD #$&%^$* !!!
Volgend jaar gaan we het anders doen gozer , let maar op mijn woorden! Maar wel natuurlijk van te voren chill een hotel boeken enzo.
Bel me ff wanneer je gaat trainen.
Hmm...zo te lezen heb ik een vet feessie gemist :-S


Feesten bij de Oosterburen zijn meestal veel vetter als bij ons...
Serieus Luni???? Er is daar elke week wel iets te beleven. :)
echt waar..
Ik wil VEEL VAKER naar feesten in duitsland gaan!
Ik vind me eigen NL'se Awakenings publiek toch het relaxed maar hunnie zijn ook heeeeel gaaf om mee te feesten.Ze dansen minder wild en gek maar dat moeten 'wij' hun ff leren;-)

Het beukte zo zwaar!
Oh maaaaaaaan!
Rush stond echt met ze hand op ze'n hoofd van 'OMFG' wat is dit wreed!
Echt te schudden met ze'n hoofd van jeeeezusssss!
haha
ik kan uuuuuuuuuuuren doorgaan!
Aaaaaah man!
Damn.. volgend jaar wordt dat dus gewoon Loveparade ipv schijtSensation! :P
Sensation is gewoon een of andere massaal onmuzikaal feest.
In mijn ogen.
Dit was mijn 1e keer LP,maar dat is gewoon een happening,een levenservaring.
Heb jij op Sensation +- 60min lang kippevel gehad?

;-)
2 Mr.Da: galaktika was echt cool, heel veel grote zalen waar veel meer mensen in konden dan dat er waren. Dit resulteerde natuurlijk in lekker veel ruimte waar je lekker kon stampen. Kai Tracid vond ik het lekkerste draaien. Mark oh was er ook nog, weet je nog wel van tears don't lie. Was best vermakelijk allemaal. Die duitsers dansen wel erg apart ja. ze tikken steeds met de voeten op de grond, niet zoals wij bij elke bass 1 voet op de grond stampen maar zij doen dat wel 6 keer per bass en dan 3/4 basjes lang echt best grappig.
Sfeertje was goed en de zaal waar ik was had best een laag plafond dus dat gaf wel beetje underground sfeertje, al deed de muziek dat af en toe niet blijken.
als je nog meer naar duitsland wil gaan deze zomer , zat te doen:
-2 daagse in de u60311 met Rush dj set en live optreden...eind juli
-nature one , geen uitleg nodig
-SMS festival , ook een 2 daagse aan een waterpark
-Liberty one , ook een 2 daagse festival eind aug.
Voor deze zomer zit het erop voor mij.
Maar volgend jaar LP 2003 & Nature 1 2003.:D:D:D
Zoiezo,de rest zie ik wel.

2 gertjandegraaf:

IDD!!!!!!!!
Met die pasjes,15 per bass ofzo,heel kikk hehe.
Airport was gewoon BRUUT!Echt zo'n oude hoge grote luchthavenhal,dat was echt meesterlijk!:P
Dikke lasers en VET geluidsysteem.

MarkOH tuurlijk ken ik die nog!:D
Ouwe Rave'Rot;-)
To Mr.Da

Volgend jaar zekers weer love parade. Hoor alleen maar goeie dingen over nature one maar de truck op de love parade van nature one was niet echt boeiend en de open air area op galaktika van nature one was ook niet echt gaaf eerder duf.

Ga die jaar ook niet naar nature one, ga lekker naar DV ja ja kom maar op met dat gezeur ik vond het 1 van de vetste feesten van vorig jaar en ook ik heb 4 uur gelopen om er te komen en de hele nacht in de regen gestaan maar het feest was super.
Die passjes op die bassjes waren wel vreemd idd:
TOING:tiktiktiktiktik TOING:tiktiktiktiktik :)
Lovestern Galaktika was zeker mega cool ,m ik heb ook alleen maar in die hal gestaan waar het plafond zo laag was en Tracid draaide , degene die rond 03:30 draaide , die draaide heel vaag maar zo wreed , steeds hele korte nummers door elkaar mixen , van zacht naar hard en voornamelijk hardstyle , was echt een mega cool feest , alleen het 40 uur wakker zijn bark me op gister toen ik thuis kwam..
 
Airport was zeker n goed feessie.. Toen we aankwamen had ik ff zoiets van: 'is dit t' (vooral qua drukte, zaal was nog niet halfvol) maar bleek later mee te vallen, zeker toen Yoji begon te draaien :)..
We zijn vrijdag naar Galaktika geweest en dat was echt wow.. Was toen maar 1 zaal open en de buitenstage en was nog vrij rustig maar bij de buitenstage was de sfeer echt top.. Leuke aankleding ook, chillout echt vaaag :).. Heb er nog wat pics geschoten, komen binnenkort wel online..
 
Ik vond Galaktika ZWAAAAR KUT. Volgend jaar dan maar naar Love Airport
2 hagenees: he volgens mij heb ik je nog wel gezien daar, samen met mike (heb net je profiel plaatje gezien) Stonden jullie ook een beetje vooraan, zeg maar bij de 3e of 4e paal en, voor het publiek een beetje in het midden rechts. Zet binnenkort wel ff me profiel pic online
Hey rené! volgend jaar gaan ik en thavipe zeker mee! Ik heb het super naar m'n zin gehad op Sensation maar dit kwam door m'n groepie en niet door ID&T... stelletje klootzakken:P

Ik en Duracel komen nog ff langs in Purmerend om foto's uit te wisselen en een avondje door te zuipen:)
waarschijnlijk next week vrijdag...

Spreek je ouwe
Greetz from theHague
was gemutlich, ik was er ook... wat een lasers zeg :p 3 naast mekaar, rooie ertussen groen wahhaaaa.... en de dj's hmmz zeer toll jah!! :)

en lekker op de vloer liggen naar het plafond staren :) genoeg ruimte, niet zo druk maar sfeer was zeeeeeer ok!!
Errug jammer dat we net op het verkeerde feestje waren.... :frusty:
Het was wel ok, maar heel erg massaal, een beetje RAI achtig idee met plaats voor ruim 80.000 man heb ik me laten vertellen... :bounce:
Wat ik erg miste was een relaxte Lounge area, met relax/hangbanken... We moesten het doen met een soort strandje met een aantal strandstoeltjes (ca 25)...:vaag: en de rest mocht op de vloer ...
Ik had vanwege de fijne vermelding van zwembad nogwel een bikini aan maar uhuhuhuh het water was me iets te koud ..... (brrrrrr)
Volgende keer dan toch maar naar LoveAirport.. :lief: ..
laatste aanpassing
Boehoe!

Ik had hier zoooooo graag heen gewild, maar had echt helemaal geen geld! Hoor alleen maar vette verhalen en ik baal ik baal ik baal!!!!
Niet Getreurd Jacky!

Volgend jaar weer nieuwe kans(en) ;-)
2 gertjandegraaf >> dat klopt , daar stond ik zowat de hele tijd , met zijn 10en , later wat minder , er stonden er ook 2 met een Den Haag shirt aan.. ik vond het echt mega daar , alleen een rare manier van draaien maar dat maakte het ook wel weer een beetje vond ik..! ik stond daar inderdaad ook samen met mike..
2 Hagenees, idd dat waren jullie met een best wel grote groep en 2 met een voetbal shirtje aan. Lachen dat je mekaar zo tegenkomt. Ik geloof dat er in die hele zaal zo'n 20 man dat hardstyle dansje maar kenden, was wel grappig
Ben ook naar love airport geweest! Was zeker vet! Beetje jammer dat ze zo raar deden met die drankjes, werd er helemaal gek van!
Zondag naar de tresor geweest, dat was echt kut! Ben om drie uur weer weggegaan!
Knallen van begin tot eind!!!! :D
Echt een goud feest dit!!!! :D
Zekers volgend jaar weer!!!! :D

Greetz!
M@r;)ke 16 juli 2002 15:02 :

Ben ook naar love airport geweest! Was zeker vet! Beetje jammer dat ze zo raar deden met die drankjes, werd er helemaal gek van!
Zondag naar de tresor geweest, dat was echt kut! Ben om drie uur weer weggegaan!

---------------------------------------------------------


Beetje jammer dat je niet gezien hebt dat er helemaal niets op de grond lag daarzo.... stampen en bijna op je bek gaan omdat je weer op zo'n plastic flesje stond zat er daar niet in... je moest wat langer wachten op je drankje, maar van mij mag het overal wel zo!!!:D:D
laatste aanpassing
Dat de grond leeg was, was wel fijn. Maar ze hadden wel ff genoeg muntgeld kunnen regelen zodat je je statiegeld ook daadwerkelijk terug kon krijgen. Nu moest ik soms wel 3 barren langs om die 2 euro te krijgen, en op het eind kon je het dus mooi vergeten :-S
ik kijk altijd meer naar het positieve en minder naar het negatieve....goede eigenschap van mezelf al zeg ik 't zelf:D:D
ik altijd naar beide. Zonder negatief, kan positief ook niet bestaan! diep he? :)
 
het was egt vet? maar ja jammer dat ik een kaartje voor sensation had, anders was ik zekers gebleven. (K)
ja marijke ik ook wel... maar MEER naar 't positieve..snappé vous??
Ben er ook voor dat ze in Nederland dat statiegeld systeem invoeren.
Alleen dan meer op de manier van Galaktika, daar had je dus niet van die flippo's nodig maar kreeg je gewoon geld bij het inleveren van flesje/blikje/beker :-)

Verders vond ik Airport een erg gaaf feestje, was alleen net ff iets te moe. Maar de locatie, muziek en vooral de sfeer waren erg goed.
Vind die Duitsers sowieso wel erg relaxed op feesten. Niks vervelends gezien/ meegemaakt en ook nul keer lastiggevallen :-)
 
Dat statiegeld systeem is wel handig, maar ik vind het ook zwaar irritant. Elke keer als je glas/blikje weg is moet je weer terug naar de bar, weer in de rij staan voor je geld. Dus dan gooi je je glas/blikje toch weer weg.

Wel een btje zielig vond ik die cheap-ass bitches die alle lege glazen/blikjes gingen oprapen, of nog erger, gewoon jatten:S.
nou, als je 10 flippo's ofzo in je zak heb, ga je echt wel ff wat bekertjes oprapen denk ik. Ik zou wel in ieder geval! :)
 
jatten is wel zielig ja!