Partyflock
 
Forumonderwerp · 10608
­ Nederland
Wat moet ik me voorstellen onder de megamix tijdens sensation. bij de black edition is de megamix tussen Chris Liebing en Mauro Picotto.....ze gaan dan toch niet gewoon een cdtje opzetten :s
Hmm nou eh eigenlijk wel ja.
ik weet het ook niet, maar ik hoor van iedereen dat het phat brak is :(
 
Echt ongelooflijk goedkoop. Laat dan upcoming talents die drie kwartier voldraaien, maar dit slaat echt alles. Blij dat ik in Berlijn zit!!
Er is over dit onderwerp al een keer een topic geweest. Zelf dacht ik eerst ook van: "huh, wat is dit nu weer voor onzin."

Maar nu ben ik er wel nieuwsgierig naar. Ze kunnen op deze manier namelijk een hele vette lichtshow precies op de muziek afstemmen en het is ook wel leuk om een paar steengoede klassiekers nog eens langs te horen komen. Bovendien kan een half uurtje nooit zo erg zijn.
Ja idd wel goedkoop als ze gewoon een cdtje opzetten....net of ze te weinig geld binnen krijgen voor een extra dj....maarja boeiend ga eigenlijk toch voor de sfeer (hoop dat die wel goed is)
laatste aanpassing
Het heeft niks met goedkoop te maken. Dat ene half uurtje een dj langer door laten draaien kost echt niet zoveel geld hoor. Het is gewoon eens wat anders en dat kun je leuk vinden of niet.

In jouw geval dus niet:D
laatste aanpassing
Heb nog geen oordeel voordat ik het gezien heb. Maar het is wel weer wat anders. Ben het ook met Koenie eens dat je de lichtshow e.d er goed op kan afstemmen. Verwacht dat ze er wel wat moois van maken anders lijkt het idd wel erug goedkoop.

:)
weet je wat goedkoop is??? Die negatieve reacties van sommige mensen hier die denken dat t alleen maar om t geld gaat!!!!
wacht nou maar gewoon af wat t is en dan pas oordelen!!
Koenie die snapt t tenminste want t wordt gewoon een dikke vette licht, vuurwerk sensatie!!!
vandaar ook Sensation!!!!
ik ben vorig jaar niet geweest maar t scheen wel super te zijn die megamix. inderdaad een paar vette klassiekers die de DJ's dan niet draaien omdat ze dan weer afgezeken worden omdat ze oude muziek draaiden!!!!!
ik heb er iig zin in!!!!
Vorig jaar was er ook een mega mix.......
tsja je hoord muziek het was toevallig naar mijn mening lekkere muziek maar zat wel telkens te zoeken waar die dj nou stond:S
ik snapte er echt niets van:P
maar goed zolang er goede muziek is vin ik het wel best hoor........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENNE ZATERDAG "KNALLEN" Ik HEB ER WEER ZIN IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
De megamix was op black zeker het tofste moment van de avond. Daarvoor was iedereen een beetje ingekakt tijdens Chris Leibing en was de hele tribune vol met zittende suffe mensen.

Toen de megamix net begonnen was zag je helemaal niemand meer zitten. De hele tribune stond vol met dansende mensen en volgens mij ging echt iedereen volledig uit zijn dak.

Kut, wat baalde ik toen dat ik niet even achter mijn barretje vandaan mocht.
Ik vond de megamix inderdaad ook 1 van de hoogte punten van de hele avond. Echt lekker om weer een paar goede klassiekers te horen. En de lichtshow ja ach die vond ik de hele avond wel goed maar qua muziek was eigenlijk de megamix en DANA voor mij wel het hoogte punt. Heb de rest eigenlijk gewoon een beetje op mijn gemak op de tribune bekeken en tussen door ff wat los gegaan. Vond het zeker wel een geslaagt avond. En hulde aan ID&T (goh niet gedacht dat ik dit nog een keer zou zeggen) voor de decoratie en de lichtshow.
tja achteraf gezien wel een van de betere momenten qua muziek dan...Tip voor id&t zet de volgende keer gewoon heel het feest een cd op;)
De megamix, was gewoon het beste stukje wat ik gehoord heb op sensation. De shows waren wel mooi met dat vuurwerk, glitters ed. Maar daar kom ik niet voor, ik vind dat meer een bijzaak. IK vond het gewoon een bagger feest!!
Yeps idd de megamix was voor mij het beste stukje van heel sensation :s en het laatste half uurtje van de set van DANA verder viel me het zwaar tegen :'(
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
mensaen als je er niet bij was zeg dan gewoon NIX!
danku :)

die megamix was best tof :)

een beetje een passage van Klappers van "toen" tot nu :)
ik vond die mix en dana ook de hoogte punten van de avond!
ik zal het nog sterker vertellen. alleen dana was dus (redelijk) goed want de sensation black megamix is gemaakt door.......



jawel: DANA!!!