Partyflock
 
Forumonderwerp · 11874
­ Nederland
Jezus wat was er een kutpubliek op Sensation Black!!!
1. Ten eersten het joden joden!!! Het is toch geen voetbal wedstrijd
2. Ten tweede het uitfluiten van Chris Liebing en Mauro Picotto ik vond ze gewoon lekker draaien en ben gewoon uit me dak gegaan, terwijl ik van hardstyle hou. Ik snap er geen donder van dat jullie niet het repsect kunnen brengen om hem een applausje te geven, hij draait toch zijn eigen muziek en dat wist je eigenlijk van te voren al!!!
 
Chris Liebing NR.1!!!

ik vond hem echt vet, echt goeie set!!
laatste aanpassing
 
Het punt wordt weer eens helemaal gemist in dit topic. Natuurlijk wisten de meeste wel dat er techno zou worden gedraaid, zo achterlijk zijn we ook weer niet!
Het punt waar het om draait hier is eigenlijk MAURO PICOTTO.
We weten allemaal dat Picotto niet vies is van een flinke portie hardstyle en dat kregen we NIET voorgeschoteld. Ik zal de laatste zijn die zou zeggen dat hij er technisch er niks van bakte. Want zijn set zat wel goed in elkaar, het was alleen niet wat er van hem werd verwacht, voor het overgrote deel van het publiek dan.
Kortom dat gelul over de line-up slaat nergens op!
We wisten van Michel de Heij en Chris Liebing dat ze techno zouden draaien, maar we wisten niet van Picotto dat hij zijn stijl onverwacht had aangepast. Of ben ik gek en is hij een Techno DJ??? Dus het is helemaal niet zo gek dat men twee hardstyle sets had verwacht.
Volgens mij moet dit wel duidelijk zijn :)
laatste aanpassing
 
Picotto heeft altijd pure snoeiharde Techno gedraait :S met mischien een kleine aanpassing op qlimax :S maar toch hoofdzakelijk techno
 
Dan is Qlimax mij bij gebleven, want hij draaide daar dus wel een fantastische set!
Ik vond het ook een beetje jammer (beetje erg) want kep vannacht niet echt los kunnen gaan. Ik kan normaal gesproken toch echt wel lekker gaan op techno, maar dit noem ik niet echt techno. Meer zoiets als ehm ja technotrance ofzo. Telkens als ik dacht van JA NOU KOMT IE. kreeg je weer een of ander achterlijk deuntje te horen.
Kep eerlijk gezegd tijdens die technosets ook weinig mensen uit hun dak zien gaan hoor, kan aan mij liggen, maar tijdens dana heb ik iedereen toch wel goed zien beuken (alhoewel die heel wat goed te maken had en ook geen wereldset heeft laten horen)
Sensation was trouwens een Techno EN Hardstyle feest zoals op de flyer en site is aangegeven. Dus verwacht je ook dat ze meer hardstyle draaien dan alleen het laatste uur en misschien een paar nummers in de megamix. Ook zoals Carlo al zei: we zijn gewoon te verwend geweest de laatste tijd. Als Chris liebing, Picotto en Dana kunnen echt zeker wel 2x beter dan wat ze gister hebben laten horen. Maar goed denk dat ik deze mening niet alleen deel. Behalve dan van de mensen (+- 500 stuks) die de muziek wel helemaal toppie vonden.
Respect voor jullie hoor, maar ik had er gewoon meer van verwacht. Verder vond ik de sfeer toch vrij goed en de verlichting en decoratie was ook netjes. Zeer goed zelfs. MAAR genoeg gezeken, op naar het volgende feessie wat in mijn ogen toch zeker beter zal zijn (kwa muziek) dan die van vannacht.

ps: Ilovehardstyle : je hoeft niet in iedere reply van je te zetten dat hardstyle JOUW stijl is hoor :P:P (lijkt me duidelijk aan je naam he)
;)
 
Het viel mij ook behoorlijk tegen, had er veel meer van verwacht. Mijn idee voor een oplossing is volgend jaar 3 Sensations. 1 club/trance, een techno en 1 hardstyle.
Het midden van de set van liebing vondt ik erg cool, maar het laatste deel van zijn set vondt ik echt een DRAMA. Vorige week ben ik nog helemaal uit mijn dak gegaan op zijn set tijdens awakenings, maar dit was gewoon slaap verwekkend.
 
Waar halen jullie al die livesets vandaan?
www.newmp3hits.com
 
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


had je van te voren ook wel kunnen vertellen dat het publiek kut zou zijn, commerciele hardstylertjes op een techno feest... zo makkelijk als 1 + 1...
 
nou gekhous, je haalt me de woorden uit de kont. Idd commerciele hardstylertjes, van die hollywoodgangertjes, die normaal niet op feesten komen, een groot deel van het publiek. En dat zal ook 't deel geweest zijn dat heeft gefloten. Gewoon oprotten met die mensen...
ik heb bijna de hele tijd rondgelopen of op het podium gezeten.

Tijdens Picotto viel ik in slaap... Dat heb ik nog nooit gehad. Bagger techno het leek wel slaapmuziek...
Artiest {SHOWLIST artist 25810, 131316, 1740}
ik heb zeker respect voor techno maar wat er gister gedraait werd was meer techhouse.
en o ja, ILH: het moet zeker altijd stampen zijn, chillen doe ik thuis wel.
laatste aanpassing
Confuzer:

Was jij die kerel die in de ring tegen de zijkant lag te slapen dan? :D
Ennuh goeie sfeer?

Er WAS! geen sfeer tot dana kwam!
Wat de neuk is dit weer voor gezeik ?
Chris Liebing uitfluiten ???
wat een eikels zijn jullie!
Zal wel weer een fijn regeltje van ID&T wezen ..
van Die style moet je draaien en niet zijn eigen style..
Op de LoveParade was hij aan beuken gek!!
 
boeiend
hij zoog net zoals de techno wat onder het rush niveau zit ;)
 
Op sensation beukte ie ook gewoon lekker door alleen bouwde die zijn set wat af inplaats van op :S alleen de helft snapte de muziek volgens mij niet ik ging helemaal wild op Liebing :bounce:
 
DanaForever 14 juli 2002 22:18
ik heb zeker respect voor techno maar wat er gister gedraait werd was meer techhouse.
en o ja, ILH: het moet zeker altijd stampen zijn, chillen doe ik thuis wel.
-----------

ik heb vorige week op awakenings techhouse gehoord en dat was toch echt wel beuken...like Rush! :bounce:
Het moet zeker wel altijd stampuh zijn!!!! :P
Maar wat Liebing en Picotto gister draaiden was zeker nie stampuh! En ik ben het er ook zeker mee eens dat hun set AFgebouwd werd ipv OPgebouwd!
Het was zeker nie zoals ze hoorden te draaien!
Maar het probleem zal idd ook wel bij ID&T liggen!
ik had idd dankzij de line up niet gerekend op een mega vette avond. wist dat er techno zou zijn in combi met hardhouse.

maar deze avond sloeg alles. de hardhouse was ernstig ver te zoeken (dana probeerde een beetje beuqend te draaien, ook erg soft voor haar doen). en verder was het buiten dana en de megamix (waarbij tog egt het hele publiek op lossss ging omdat ze deze muziek wilden horen!!!). toen picotti na de megamix met 50 beats p/m verder ging waren de meesten teleurgesteld. EN TERECHT!!! de megamix was om 3 uur afgelopen. dan mag je tog verw88 dat er na 5 uur suffe techno gehoord te hebben er wel 3 uur hardhouse gedraaid zou worden. maar nee.

janken met de pet op hoe id&t dit feest geregeld heeft en in de publiciteit heeft gebracht als zijnde hardstyle feest. alleen de aankleding was super top!!
 
ik vond het Sup-Heur!!
liebing draaide wel lekker ja maar picotto ZOOOOG echt dik was nix aan kstond gewoon een beetje nix tedoen en toen kwam DANA en toen wast ZAGUHHHH maar fluiten ja vond ik ook minder
 
Je kan zeggen wat je wil maar zo slecht als gister avond heb ik ze nog nergens horen draaien. Oke dat fluiten was niet nodig maar ken het wel enigzins begrijpen.
Kreeg op een gegeven moment sms-je van mijn broertje (die mee was gegaan). Of Mauro altijd zo klote draaide. :-D

En mijn broertje heeft al helemaal geen zak verstand van muziek. :-P

Ik bedoel maar.....
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
weet je wat ik vind
dat altijd de ajax suporters worden genoemd hier
ze zijn niet allemaal hetzelfde
ik ben zelf ook voor ajax
maar ik ga niet idioot lopen schreeuwen enzo
zelfs met voetbal niet
Chris liebing was top
mauro picotto was KUT was volgens mij in slaap gevallen..
Dana Was super alleen ik stond bovenaan vak 126 en hoorde geen reet omdat het muziek ineens zacht ging......

en over dat joden joden...
Vond het juist wel geinig , kon je echt zien dat het gewoon een a'dams feesie was 8)
laatste aanpassing
YODA 14 juli 2002 19:14
Waarom ik verwachte dat er meer hardstyle zou wezen is omdat Dana er stond.

Dat verwacht je toch ook niet? De hele avond techno en dan afsluiten met een hardstyle setje van ander half uur.


omfg sorry hooor maar ben je nou echt dom?
en trouwens het publiek was niet kut want die heeft cker alten zien en horen wat ze wilden, maar de muziek was kut omdat deze niet werd aangepast op wat het publiek wilde horen. en daar draaid alles toch om, het publiek, want zonder hen geen sensation next year!
Roppiej -> Misschien. Ik tikte meisje aan naast me of het niet onwijs irri was voor anderen omdat ik in slaap viel maar die wees ff achter me en daar lagen er nog 2 te pitten...

Ongelofelijk slechte muziek dus. Die 2 sprongen ook op toen Dana kwam :P
het zit eigenlijk gewoon zo techno is soms gewoon een beetje moeilijk te begrijpen, dan is het weer lekker, en de volgende keer is het weer kut.
 
nahh weet niet
ik ben tijdens michel de hey uit me dak gegaan
marco v heb ik geen zin in al tevaak gezien gewoon
tijdens liebing uit me dak en picotto dus tjaa ik vond het wel lekker allemaaal

maar ja boeiuhh het feeest is voorbij
next please :D
techno is geen punt maar niet happy techno BAH.
en als ze lekker draaien is het geen punt.

ik noem een DANA mijn favo, nou die draaide helemaal slecht ( in mijn ogen ).

neem nou de hele avond.

dj's veel mensen zaten op de tribune.
megamix (beste muziek van de avond ) iedereen op de tribune GING STRAMPEN, en dan zegt dat toch wel wat of niet.
iedereen kreeg weer goede moet voor picotto, en dana.

maar sorry hoor die draaide ook erg onder hun kunnen.

DANA + BEUKEN.
nu was het dana :( :( :(
 
laat ik dan toch maar reageren op één van de tientallen sensation topics:

Ik heb het zwaar naar me zin gehad, DJ's draaide lekker (allemaal!!!!), sfeer was heerlijk, geluid kon iets beter maar was zeker niet slecht, versiering was supermooi, drank wc's, eten blablablablabla het boeit me allemaal niks, ik vond het een TOP feest. waarschijnlijk een van me beste feesten, echt een kippevel gevoel wat je hier aan over houdt!!!!!!!!
ik kreeg ook zeker kippevel toenik net binnen was en naar beneden liep echt super, mooi zaal enz enz enz.
alleen jammer van de muziek maarja smaken verschillen :)

show was 10+
muziek 4
volume begin 8 eind 6
sfeer 9
drukte 7
kosten(eten drinken) 6

dit is wat ik er van vondt :)
Nou zeg, jullie zijn ook nie allemaal even postitief...

Kan ik bliuj wezen dat ik niet gegaan ben??

Je gaat toch ook een BEETJE voor de sfeer of nie dan???

(k)
het is toch niets voor niets sensation black??!
kom dan niet met softere shit aan zetten..
het kon er soms net mee door maar
wat picotto daarzo aant doen was ging nergens over ..
de mensen waren over het algemeen gezellig en kwamen gewoon voor het hardere werk of heb ik ut nou mis??

kheb me wel vermaakt maar sensation zal toch nietin mijn top 10 komen
laatste aanpassing
 
Artiest The Abaddon
Waarom zijn er zoveel meelopers hier???? Ik heb het prima naar me zin gehad!!! heb het gevoel dat veel mensen hier elkaar meningen aan het overnemen zijn!!! slaat echt nergens op, Sensation was 1 van de best geregelde feesten waar ik ooit geweest ben!!!! dat de muziek wat anders was dan alleen Hardstyle had je kunnen verwachten!!! En als je het niet naar je zin heb gehad lag dat toch echt wel aan je eigen instelling!!!!!
ik zeg toch de sfeer en de show er om heen was echt super beter kon niet.
maar de muziek, kom op zeg als je zo'n line-up hebt en die van white dan ziet dan weet je zelf ook dat je kan verwachten dat white meer rustige muziek is en BLACK harstyle want als je DANA zit staan kan je eigenlijk niks anders meer verwachten. ik heb me wel een beetje vermaakt, het was wel gezellig, maar dat kwam dan niet door de muziek.
\\//\\//eZz : Nou nee, meningen overnemen? echt niet. Ik heb zoveel mening die hetzelfde zijn gezien die op hetzelfde tijdstip gepost werden + ik keek om me heen op black en het ontgenoegen straalde van de mensen af.

Ik heb zitten genieten van de lasers en de aankleding en het masale, maar de muziek hoorde ik op het laatst niet eens meer, leek wel een klok die stond te tikken.
 
maar iedereen heeft het over hardstyle terwijl er zowiezo 3 techno dj's in de lineup stonden, dus had je het kunnen verwachten, ik als techno fan heb me behoorlijk vermaakt!
 
ik heb ook prima avond gehad met grote groep heen heel leuk gewoon
muziek was gewoon goed lekker gewoon heerlijk

mensen hebben gewoon teveel hardstyle verwacht
en dat kon je al weten dat je dat niet zou krijgen
ja op het einde..maar goed

al met al leuke avond boeiuh LATEN WE NU MAAR KAPPEN EN ALLEMAAL GELD NAAR MIJ OVERMAKEN!
JA!?
:D
 
Ik vond de het zaterdag ook veelste soft!!Ik had wel afwisseling verwacht van Techno en Hardstyle maar niet dus!!!Om half vijf pas het eerste nummer hardstyle!!beetje jammer maar toen ze die draaide ging ook bijna de hel arena uit hun dak en daar kreeg ik zelfs kippevel van!
Hoe erg zou de white wel niet geweest zijn??!!!
over die dj's ga ik nix zeggen, das al genoeg gedaan.

maar vonden jullie die intro's of het ook mag heten nie bere irri?
telkens een veels te lange suffe toon met op een gegeven moment het theme-song erin. en dat telkens weer 1 of andere stem die "sensation" zegt. en vervolgens ging dat niet eens netjes over bij het begin van de volgende dj.

kijk 1x is leuk, maar op een gegeven moment weet ik wel dat ik bij sensation ben hoor.

maargoed, das mijn mening
 
Huur dan zelf de Arena organiseer zelf een feest daar, en kijk of jij alle 35.000 man tevreden gestelt krijgt, lijkt wel of er helemaal niets goed was aan sensation...tjonge jonge!!
id-t heeft zat stamp feesten georganiseert en er waren veel feesten voor sensation black die beter waren

dat er techno gedraaid word ok maar draai dan wat hardere techno ..
als ze op white nog softere techno hadden gedraaid dan ben ckers blij dak daar niet heen ben geweest..
laatste aanpassing
 
hmmz, moet toch eerlijk zeggen dat ik Awakenings beter vond hoor.. Maarja, smaken verschillen..
 
Aangezien Sensation nogal commercieel publiek trekt moeten ze toch rekening houden met al het volk dat komt..en als je hardstyle wilt moet je naar een hardstyle feessie gaan toch?