Partyflock
 
Forumonderwerp · 11899
­ Nederland
 
Kzit nu net een paar videofilmpjes van feesten te bekijken die door italianen zijn gemaakt..

Zijn wat oudere filmpjes waar iedereen nog in trainingspakken liep enzo. Als ik dat dan zie denk realiseer ik me pas dat er echt wat veranderd is!

Kheb het wel nog na me zin op feestjes, ma toch: het gevoel is anders....! wel jammer, kheb trouwens wel weer zin in zo'n groot feest! :)
Zeker anders, en een stuk negatiever als je het mij vraagt... ik heb zelf nog maar 1 zo'n echt 'trainingspakken' feest meegemaakt, dat was Mysteryland 2000, daar liepen echt veel mensen nog in aus... maargoed, ik heb m'n hoop op Thunderdome gezet :)
moet je eens naar duitsland gaan op een hardcore feest!!!
hellraiser afgelopen keer....
whaaaaa daar zie je al die gekke duitsers wel weer..
hele maal waus net al;s in die oude gabber tijd..
weggeschoren haar die meiden ect. ect...
Wil ik heel graag een keer heen, sinds ik daar ook foto's van heb gezien (iedereen nog in merchandise-shirts enzo, cool!), alleen nadeel is dat dat alleen met de auto te doen is, en maar 1 van mn feest-vrienden heeft een auto, en die wil bijna nooit rijden :(
2 Gold: Dan ga jij toch rijden... ;)
 
tis wel negatiever geworden maar ook gewoon anders! ik krijg gewoon een heel ander gevoel bij feesten van tegenwoordig. wel erg jammer! :)

toch ma een keer na duitsland dan! lijk me wel weer een keer leuk om zo een feest mee te maken!
 
jah lijkt me ook vet wijs!!
de feesten van nu zijn echt wel anders!!
en veel te duur d.l zijn ze ook goedkoper!!
Bluebird> Zonder rijbewijs zeker, denk niet dat we dan ooit de straat uitkomen, laat staan in Duitsland :)

lonsdalegirl> Ja precies, ik vergeet nooit meer dat kippevel dat ik had bij mn eerste Mysteryland toen, een hele tent vol met 10.000 blije vrolijke mensen die aan het feesten waren...
Hellraiser was zeker cool! Rare Duitsers en de ene helft Aus, de andere Lonsdale (snelle evolutie)
 
Nog ff een paar gekeken!! en dat gedoe met sfeer op feesten ligt zeker niet alleen aan het feit dat mensen lonsdale enzo dragen en dat soort dingen!

Moet je die muziek van een paar jaar geleden horen! :)
Daar werd je toch vanzelf al vrolijk van?
Van de muziek die er tegenwoordig wordt gemaakt kan je dat bijna nooit meer zeggen.
het moet gewoon weer harder en sneller!!!!

heet niets voor niets hardcore????
 
i hate trance was ik weer es in me cavello broek met zo'n zwart wit gestreept soccer shirt met voorop in zo'n oranja balk HARDCORE en achterop GABBER. nog met oude id&t logo. uit de tijd dat hardcore zo'n beetje op zn toppunt was. denk dat ik naar thunderdome ook weer dat aantrek maar dan met me ausbroek eronder :)
Is altijd wel vet idd om die beelden weer terug te zien. Die veranderingen hou je niet tegen...
as vrijdag Mania, wordt weer een vet feessie denk ik! :p
Ja vond het ook een prachtige tijd!! Iedereen met trainingspakkies *zucht* en dan 's ochtends na een feest één gigantische stroom mensen die uit de hal bleven stromen, een vet grote kleurrijke stoet... ja herrinnerringen zijn mooi... ennuh gold ben ook es benieuwd voor Thunderdome.. heb er zeker zin in!!!:-D Gaan we ff lekkur ouwerwets hakkuh ;-)

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
Ennuh Lonsdalegirl je brengt me op een goed idee, is niemand op muh msn/icq en hier is het ook nog rustig dus ga denk ook maar ff wat oude partyfilms kijken ;-)
ik heb hier banden van 2 global hardcore nations in Antwerpen.
De mooiste feesten van mijn leven.
Als je die banden ziet, snap je waarom :-)
Die Hard> (t) Da's wel gaaf! Ik had laatst naar Impulz (wel geen hardcore-feest maar toch) ook m'n aussie weer aan met een Rotterdam Terror Corps shirt eronder!

lonsdalegirl> Toch ook wel voor een gedeelte hoor, want behalve dat de muziek vrolijk was, straalde de kleding (al die felgekleurde aussies enzo) ook wel iets vrolijks uit! En dat is toch een beetje het 'rave' idee (smilies, felle kleding, etc...)
Kheb nog bergen video's van vroeger hier.. Energiehallen (nightmares), Vechtsebanen (dance2eden),Rijnhallen (Rave the city) en nog een zooitje. Dat is toch wel lache hoor om terug te zien. En jezelf als klein mannetje zien rondlopen 7 jaar terug...:)
2 gold> Weet je hoe agressief die mysteryland 2000 wel niet was. Dat was al een kutfeest
laatste aanpassing
Stond ik denk ik in de goeie hoek van de zaal (bovenop die tribune, en wat een uitzicht!)... maargoed, dat was dus mijn beste feest! Kan je nagaan wat ik gemist heb :)
 
tja, ik kan wel janken!!! als ik aan die tijd terug denk zou der heel wat voor over hebben om dat weer terug te krijgen!!!
een hele goede vriend van me krijg ik niet eens meer mee naar gabber feesten omdat ie gediscrimineerd wordt bij het leven door gasten van 15 terwijl hij gotv%$#%#&#$#$ gewoon al vanaf het hele eerste begin gabber was!!!!!
ik baal daar van en ik irriteer me vreselijk aan die gasten met hun rechter handje in de lucht!!!
voor mij gaat nu de lol der ook af, terwijl bij mij hardcore nog steeds op de eerste plaats staat!!!
Ik ga nu meer naar hardstyle feesten, omdat daar de sfeer veeeeeeeeeeeeeeeel beter is daar zijn de mensen nog wel vrolijk!!
Als ik nu op een gabber feest loop heb ik ook het idee dat ik der niet meer bijhoor, het 1 grote familie gevoel is weg!!! (ik wil der nu ook niet meer bij horen!!!!)
Ik vind ook niet dat je die gasten met hun ben Sherman enz.. geen gabber meer kunt noemen!!!
ze weren niet meer wat dat woord inhoud!!!
en dan dat achtelijke gepogo van ze jezus wat een randdebielen!!!
 
Dit topic was eigenlijk vrolijk bedoeld :) Wat een goed gevoel je kan krijgen als je die beelden enzo weer terug hoort! :)En niet om de feesten van nu af te kraken.

Het gevoel van 1 grote familie is idd weg! Maar ja dat krijgen we denk ik ook nooit meer terug.

Ken alleen genoeg mensen die ook ben sherman, lonsdale e.d. dragen die echt wel gabber zijn! Ik bedoel het is maar kleding. En iedereen scheert alles over 1 kam want dat soort kleding draagt. Als je de mensen zelf leert kennen valt het allemaal reuze mee vind ik.
als de hardcore feesten van vroeger nog steeds zo waren ging ik er echt nog steeds heen dus kisten uit en weer de maxen aan 501 en aussie aan..

yeah
ik ga er nog steeds heen en vermaak me prima. Vroeger liepen er ook al zat in lonsdale. En ik krijg nog steeds een goed gevoel als er een dikke bass in komt zetten waar mijn oren van gaan piepen en je de hele zaal ziet gaan.
Hmm.!
Doet me denken aan de MOH feesten in de FUN!
Gegarandeerd pijn in je knar na zo'n feest!
Dat was pas een goede tijd
:P :bounce: :P
Dat klopt, je moet niet meteen aan de kleding beoordelen, maar er zijn wel veel mensen die Lonsdale aantrekken omdat de rest het ook doet om er bij te horen. Een tijd geleden kwam een gast naar me toe hier in Eindhoven, die dacht vrienden met me te zijn omdat ik Lonsdale aanhad en volgens hem dus rechts was, nou mooi nie dus!
Lonsdale is gewoon een merk! Klaar, tja en dat er mensen zijn die zich willen onderscheiden door bepaalde merken te dragen!
Mischien gewoon KUT dat ze lonsdale hebben uitgekozen!
Een vriend van mij kon nieteens meer met z'n lonsdale kleding door zijn eigen straat lopen anders werd ie bekogeld met stenen en werd ie een racist genoemd
ach ja, over 5 jaar praten we zo over de feesten die we nu meemaken, wat heeft het voor zin om terug te kijken naar hoe tof het eerder was, NU is ook top!!
kan altijd beter.......
Je moet tevreden zijn met wat je heb!
En als het beter word en je mag het nog meemaken heb je mazzel! en anders kan je altijd nog aan de goede feesten terugdenken!
Nothing is Perfect
laatste aanpassing
ik heb het beter gehad met de feesten...

dus het kan altijd beter...
partystudent> Helaas zijn hardcore feesten niet meer altijd top, vooral de kleine soms niet :(

En over Lonsdale - het is inderdaad maar een merk, en ik loop er zelf af en toe ook in net als veel andere wel relaxte mensen... het nadeel is alleen dat veel foute mensen er ook in lopen, en daarom draag ik het niet (meer) op feesten.
Wat boeit het nou? Nu lopen de gabbers in Lonsdale. Nou en? ER liepen vroeger ook gasten in aus die behoorlijk fout waren. Heb nog wel meegemaakt dat er gabber piet achtige gasten op feesten CD stickers en vol is vol stickers aan het uitdelen waren. Die foute gasten had je toen al, en nu nog. En wat is fout? Vrijheid van meningsuiting is wat dit land zo mooi maakt toch?
Ach ja
Sporthallen zuid
Dat was pas HET FEEST
Zeker! Maar vergeet ook de feesten in vechtse niet.
gold> ben het helemaal met je eens, een aantal jaren geleden was het beter maar wat heeft het voor zin om er moeilijk over te doen?? we leven in het heden...
 
inderdaad! ik vermaak me ook nog altijd prima! ma toch wel weer vet om dingen van een paar jaar geleden terug te zien! :)

bovendien vind ik dat de kleine feestjes juist erg gezellig kunnen zijn! Leer je weer meer mensen kennen, en er zijn vaak ook al veel bekenden!
Artiest Vexer
Niels, niet aanstellen dat je geen auto hebt !
Ik ben naar Hellraiser in Duitsland per TREIN GEGAAN !
Was zeker een moeilijk goed feestje, alleen locatie had ik meer van verwacht (het zag er zwaar underground uit, niet dat dat minder was).
Maar met as. Speedrazor is dat opgelost (gewoon 1 grote zaal)

Duitsland is idd. het land waar ze nog ouderwets feesten op gabberfeesten...sfeer en het geen geluidslimiet....*zucht*

In Nederland zijn er GENOEG leuke gabberfeesten zonder relwannabe shi*tlerjugend of/en voetbalsnooligans...alleen je moet ze wel ff uitzoeken.

Ieder tijd heeft z`n charmes en soms zijn er wat dieptepunten....maar we (gabbers, hardcoreliefhebbers, feestvierders) slepen er wel doorheen...ONLY THE STRONGEST WILL SURVIVE (om maar een kreet te roepen :))
Over vette zalen gesproken...damn...UDC, Sporthallen Zuid, Statenhal, PWA-hallen en niet te vergeten Houtrust (klein maar fijn)

Leuke zalen waren dat....ik lijk wel iemand van een jaar of 80 in een bejaardehuis ;)
wij zijn eigenlijk pas 1 jaar actief aan het feestenen ik moet toegeven het is super, Thunderdome wordt ons eerste HC feesie en we hebben er kei zin in en nu al helemaal als je al die verhalen ervan hoort. see you there guys
Hellraiser was zelfs met de auto een takkeeind rijden hoor :S Pfff, 2.5 uur en wij waren de dag daarvoor ook op D-boy te vinden dus zondagmiddag om 11 uur was ik helemaal op.

Maar wel een goed weekend gehad ;)

Ik moet raver wel gelijk geven over die phatte zalen. Ik mis alleen in dat rijtje de Vechtse Banen nog wel.
Juist Nelis!!!!!!!!
"ER liepen vroeger ook gasten in aus die behoorlijk fout waren."
Zo denk ik er nou ook over...
Ik sluit me aan bij Housepauzinnetje!!!

Ik heb vanaf 1993 het mee mogen maken en het was een prachtige tijd!!! En nu... nu word ik uitgejoelt en word er met een rechterhand omhoog naar mij gezwaaid!!! Ik zou er GOUD! voor over hebben om nog een feest gewoon lekker als een familie, geen gezeik, geen bull, gewoon 'het gabber gevoel' en met z'n allen Sporthallen zuid, Jaarbeurs, Kardinge, Martini, Thialf, Triavium, Sportpaleis, PWA, Vechtsebanen... ach... het maakt me niet uit waar, om dat nog een keer goed te mogen meemaken.........

zucht...

Ach... wie weet... Thunderdome - A Decade??!!
laatste aanpassing
ok ok ok BFS, *schaam*, Vechtse Banen hoort erook bij !

Thunderdome - A Decade, kijk er echt naar uit !
Kaartje word voor me meegenomen vandaag...jaja...de kaartverkoop is vandaag begonnen
 
heheh klopt maar hoezo kan het nu niet meer zoals vroeger zijn qua sfeer da vink nou eg gek

we zijn nog steeds mensen houden van dikke beukplaten en gebruiken soms drugs

waarom is da sfeer dan anders????


thunderdome word weer lekker knalluh in me aus en maxies

it's a underground vibe and that's the way it should stay
laatste aanpassing
hellraiser vond ik idd vet vet vet!!!!!!!!!!!
alleen jammer dat ze die keet zo vol stouden met mensen...gek worduuuuuuh maar ik vind dat altijd wel lachen...
lekker underground idd...whiiiiiii topfeessie

en zoals ik ook van vrienden hoorden..
eerder had je altijd vet veel rellen om de voetbal nu de nazi lui..
tja gewoon niet te veel ergeren en een lading drank naar binnen gieten en je hebt overal LOL!!!!!!!!!

:bounce:
ik MIS echt de leuke sfeer van toen op hardcore, en dat is voor mij de rede dat ik er niet meer heen ga. :(

maar vind de muziek nog helemaal KICK!!!
kwou het net niet zeggen nee, maar idd vroeger was er op elk feest wel dik rellen om voetbal. Kan me nog menigeen hellraiser feest herinneren, of terrormachine feest, waar de zaal in drieeen verdeelt was. 2 kanten voetbal groepjes, en 1 groep feestgangers.
En aan het eind van de avond 1 massale botsing.

Maar ik stoor me niet aan de zogenaamd foute gasten van nu. Als ik naar een disco ga, stoor ik me meer aan de foute murken die vriendin lastig vallen..:-).
Als iedereen die sfeer mist, kunnen we hem toch met zijn alle terug halen, d.m.v. het laten zien aan de rotte appels hoe het wel moet!! GAbbers voor gabbers toch. Are you with my?
Ik vind de sfeer op H4L feesten altijd super goed........