Partyflock
 
Forumonderwerp · 11842
­ Nederland
 
dat wil ik wel s weten :devil:
Ja toch gozah :D

Mooi accent heb je toch ;P
 
Ik vind techno echt wel lekkere muziek, maar de techno die ik gisteren hoorde van Liebing en Picotto, deden mij vertwijfeld afvragen of ik niet bij Sensation White was. Jezus, wat een slappe zooi zeg! Liebing kan ik me nog herinneren van IC 2001 en daar sloot hij echt geweldig bruut af. Hier was het niks, Picotto draaide al wat beter maar voor mijn gevoel ook ver onder de maat. Dana draaide niet slecht, maar wat wil je, als je dan een paar lekkere platen opzet, klinkt het altijd goed. Ook haar heb ik veel beter horen draaien. Helaas, de show was fantastisch, geen kwaad woord daarover, maar de muziek en daar kom ik vooral voor, was RUK.
laatste aanpassing
 
het was gewoon een klote feest!!
 
ja ikke alleen die pokke techno werd ik knetter van
ik ben het met Partyondude eens!!! Techno kan lekkers wezen en had me we wel wat van Liebing voor gesteld na IC 2001 :k

Ik vond hem vannacht niet echt superslecht maar hij kan veeeeeeeeeeeeel harder!!!!! en Mauro Picotto vond ik klote!!! Alleen zijn eigen nummertje Verdi vond ik lekkah!!!
laatste aanpassing
 
Helllll techno, heb maar een uur kunnen beuQen op Dana, ja en die megamix was wel leuk...

Maar voor de rest wat een enorme scheitbende voor al die klote Picotto, ik mag hem nu echt niet meer :S
Nou ik vond het egt vet!!!! Michel de Heij draaide zeker lekker, Marco V knalde ook een paar goede platen uit de boxen, Chris Liebing draaide een degelijke en technisch goede set en verdiende het niet om uitgefloten te worden, Mauro Picotto beukte op het begin en het einde en werd ook onterecht uitgefloten en daarna als aflusiter liet dana me helemaal naar de klote gaan!! Kortom een groot feest
 
heb me wel vermaakt
 
wat een bout feest sjonge jonge jone kut feest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik heb me uitstekend vermaakt.
Het is me alleen ontgaan dat Liebing uitgefloten werd :S:S:S
Overigens had ik hem ook harder verwacht, vooral nadat ik hem al twee keer eerder heb horen beuqen (op IC2001 en TeQnology, op Awakenings vond ik em weer tegenvallen)
Mauro knalde met Azzido de Bass op het einde??? Vind dat toch echt wel een chill nummertje...
laatste aanpassing
Was gewoon een bruutfeestje en dit werd enigzins ontsierd door een deel van het baggerpubliek !! met Dat Gefluit en dat joden joden!!! Dat doe je maar lekker in je eigen discotheekje!!
Was gewoon supervet!!!
Baal alleen dat mn held Mauro niet bruut ging rammen zoals zijn set op Qlimax.Dat was echt gaan met die banaan van begin tot eind.jammer jammer...

GREETZ!!
 
Ik vond het ook supervet!
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
kep me zeer goed vermaakt

maar zeker niet voor herhaling vatbaar.

ik vond het allemaal maar een beetje mietjes techno. Het beukte helemaal niet.

Ennuh ik had ook wel wat meer verwacht voor de mensen onder ons die van Hardstyle houden.
michel de heij was wel goed, marco v draaide ook wel strak, chris liebing was uitrusten :) voor mij dan, toen die megamix die was zooooooooooo erg! mauro picotto was echt SLECHT, niet normaal. En daarna Dana die draaide nog het beste van allemaal vind ik dan. was me eerste feest maar vond het echt zeker strak! vooral het decor enzo! :)
het was supervet!! :D
 
Nou ik vond het egt vet!!!! Michel de Heij draaide zeker lekker, Marco V knalde ook een paar goede platen uit de boxen, Chris Liebing draaide een degelijke en technisch goede set en verdiende het niet om uitgefloten te worden, Mauro Picotto beukte op het begin en het einde en werd ook onterecht uitgefloten en daarna als aflusiter liet dana me helemaal naar de klote gaan!! Kortom een groot feest


hier sluit ik mij volledig bij aan.
Met de mensen om me heen was het erg gezellig, de aankleding enzo was mooi, maar ik kon niet lekker los komen op de muziek, bleef er telkens tussen in hangen. Mocht van mij harder, niet alleen hardtyle, maar op een gegeven moment ging het zo sloom, dat de mensen die lekker danste kon je op twee handen en voeten tellen. Verder heb ik me prima vermaakt
Weet je,jullie lopen allemaal te zeiken,ga de volgende keer naar wat anders toe,heb me gisteren uitstekend vermaakt en id-t jullie deco was weer super.
Er werdt lekker gedraaid naar mijn mening maar volgens mij was er wat met het geluid ofzo,maar goed voor iedereen die dit een kutfeest vonden hoop ik dat jullie de volgende keer thuis blijven.
 
Pfff, lekker uitgeslapen bukkets?
%-)
laatste aanpassing
 
Artiest J-Mode
Heb echt een geweldige nacht gehad. Ben er met een positieve instelling naartoe gegaan, en ook naar huis gegaan met kriebels en een flinke dosis energie ondanks dat ik toch de hele nacht heb staan kloppen (ja ook op de minder harde muziek). Mijn complimenten aan ID&T, de DJ's, de LJ's en het volk wat er is geweest dat wel open stond voor een kwaliteit feestje op commerciële basis. Black zal mij iig bij blijven.

PS: L.A.D.Y. ....!!!!!
laatste aanpassing
 
Ik ben er met een negatieve instelling naartoe gegaan... maar moet zeggen... heb geweldig genoten :D
 
ik vond het al met al een leuk feestje maar vond het volume van het geluid een beetje laag maar ja verder alleen maar :bounce: :D :D
Ik heb ook genoten, het uitzicht was echt geweldig vanaf te tribune. Ik heb nog nooit zo'n mooi uitzicht op een feest gehad. echt geweldig.

Helaas had deze avond voor mij alleen ook een aantal minpunten :(
 
ja al die hardstyle-only figuurtjes hier haken nu massaal af omdat hun dana'tje niet voldeed aan de verwachtingen

man je weet toch van tevoren dat je veel techno gaat horen, marco v ooit hardstyle horen draaien? misschien picotto wel, komodo en zo lijken er toch ook een beetje op?

het was dan wel niet techno van de bovenste plank maar bv michel de hey zette een superset neer vond ik, lekker om in te komen...picotto was weer matig

maar zoals bijna altijd heb ik me uitstekend vermaakt, mede door de mensen die bij ons groepie stonden, echt fantastisch!!
 
Heb me ook goed vermaakt. Sommige sets behoorden niet tot de beste die ik ooit gehoord heb maar gelukkig ligt het ook voor een groot deel aan jezelf of je een leuk feest hebt. :-)
 
2 the bukkets : dat zal ik ook zeker doen
 
Het begin vond ik SUPER, dacht echt dat het een superfeest zou worden. Michel de Hey begon met een lekker steje om warm tw worden, Marco V's set geef ik een dikke 8, supersetje.

Maar toen Chris Liebing ging draaien viel alles dood, steeds meer mensen stonden stil en dat duurde zooo fucking lang, bleh

Mauro vond ik maar matig en Dana was ook niert bijzonder, maar twas wel heerlijk ff lekker los te gaan, want na die set van Chris Liebing kon ik geen techno meer horen.
 
ik luister nou ff de set van dana die echt tegek zoals gewoonlijk derest viel me een beetje tegen
 
Wat een kut feest was dat zeg! Sjezus
EL-G 14 juli 2002 14:56
We wisten het idd van te voren met dj's als Mauro Picotto, Chris Liebing en Michel de Hey dat er techno gedraaid ging worden!!!
--------------------------------------------------
er is een groot verschil tussen beuqende techno en sleeping techno. helaas werd er alleen van de latste soort gedraaid
kheb geen idee was op de love parade
"access peace"
Ja was helemaal toppie, gaafste feest ooit...
 
Het feest was gezellig!
En ik zeg het weer:
Op een feest als Sens moet je NIET voor de muziek gaan maar voor de complete show.
Stel je daarop in van te voor en je zal gegarendeerd een gezellige avond achter je rug hebben.
Feesten doe je niet alleen maar met elkaar ;)
Maar ik zie diezelfde zeurtjes mooi weer op de volgende sensation, let maar op.. :Z :Z :Z ZUCHT
laatste aanpassing
Ik ging iig niet voor de muziek...dus heb me zeker wel vermaakt, en het was weer super gezellig:) vond ook de sfeer goed,al viel de muziek erg tegen.
laatste aanpassing
 
mij zullen ze in de arena niet meer tegenkomen..het was gewoon een k**lokatie!
 
nee hoor
de arena en alles in de buurt (HMH, Qbase) etc kortom noord holland maakt overal wel een sfeertje van.
Amsterdam ruled, Noord holland ruled
laatste aanpassing
Artiest Tuned
Mensen die t kool vonden?? JAAAAA PRESENT!!
ik heb mij prima vermaakt
hey pinda hilversum roeleert dan ook dat is ook Noord Holland :D
Tegek is een groot woord eerder gezelig en relaxe sfeer :D
Ik was totaal 158 euro kwijt. Nog nooit naar tekno face geweest, maar vond het wel stoer. maar hardstyle is beter.
Hey gertje niet zo negatief je hebt met mij staan stampen/chillen wat je het ook mag noemen :D
 
Ik vond het ook supervet!Aan de line up kun je toch van tevoren zien wat voor je muziek je kan verwachten, kijk dat liebing en picotto wat minder hard draaide dan je gewend bent,boeie, gewoon respect voor hebben.!

Als het niet hard genoeg is ga je maar lekker hakkuh!(met alle respect voor hardcore, daar niet van).

Het duurde voor mij ook wel even voordat ik het naar me zin had,maar dat lag niet aan het feest.Ik heb wel een vet feest gehad dus:).
Ik heb me prima vermaakt en ga zeker volgend jaar weer (als er weer een vervolg komt)
 
het was echt kutter dan kut dat feest voor mij echt niet meer misshien als de line-up supergoed is en als ze normale muziek draaien dit was echt 100x nix gewoon!!!
 
Wat een gezuur allemaal. Ik heb een superfeestje gehad!! Dana = tha Master!!!
 
ik vond het gewoon een moeilijk stoer feest. klaar.