Partyflock
 
Forumonderwerp · 11556
­ Nederland
ff vooraf: Ik ben zelf nooit VIP geweest, dus ik lul nu over iets waar ik niks vanaf weet:)


Dat hele VIP-gebeuren op feesten heb ik nooit zo begrepen. Ze maken een extra zaaltje waar je met wat andere VIP´s belangrijk kunt gaan doen en je krijgt er wat te drinken bij. Daar tegenover staat dat je er veel te veel geld extra voor moet betalen. Bovendien lijkt het mij helemaal niet leuk om in een klein apart zaaltje te staan als het echte feest ergens anders aan de gang is. Het beeld dat ik van mensen, die VIP-kaarten kopen, heb is dat ze graag willen patsen met hun geld en belangrijk willen lijken.
nah kga nah HR met vip kaarte whehe
dus kan je dana de voordele vertelle whehe
ik willut wellus zien wat er allemaal zoveel beter aan is
Of toch stiekem GOEDKOPER zijn,

Ik heb geen VIP nodig, ik drink toch bijna niks :p

(Behalve in Spanje... Malibu Ananas :D)
laatste aanpassing
 
Verkeerd beeld ouwuh...

Veelal gaan mensen VIP omdat zij daar ook ANDERE voordelen in zien:

1. Ruimte, tegenwoordig met grote DJ namen in de XX is het zwaar druk op de dansvloer. Dan ben je blij als je ff je kont kan keren of normaal een drankje kunt drinken op het VIP gedeelte.

2. VIP is eigenlijk een mooier woord voor: "Ons kent ons..." Veelal gasten die zich voordoen als VIP hebben meestal vrienden / kennissen bij betreffende organisatie en/of discotQ.

3. Stel je eens voor Koenie... Je hebt (meer) geld dan nu... (dus makkelijker uit te geven...):

"Zou jij dan niet VIP willen zijn...??"

;D
 
Bazzzer vuile verrader! Ik heb me op Awakenings scheel gezopen, omdat jij 10 biertjes per dag voor mij zou drinken, dus ik had wat in te halen en dan ga je malibu drinken???? Wacht maar! :@

:P

en dat VIP stelt geen reet voor...
Ray?? Ik drink nooit wat op feesten, ik drink GRATIZ in het hotel (ze zijn echt DOM gewoon :P)
 
2 CCRR...

*GRRRR* Waarom zeg je dat nou...!!!?

Hij had alleen "JA" hoeven zeggen en hij lult zichzelf uit dit forumbericht...!!!

Trouwens... BTW, wat vond jij eigenlijk van 4 elements?? Kut he??!!!

;D
Hee, niet ruziën in mijn topic:@
 
Een VIP is veelal voor genodigde gasten, zoals organisaties van andere feesten, artiesten etc. Het is dus gewoon een prima plek om rustig te kunnen netwerken als (beginnende) artiest/organisator e.d. Dat is het voordeel van VIP ruimtes. Niet de gratis drank, want die is er tegenwoordig bijna niet meer. Je krijgt hoogstens wat muntjes ofzo.
Vip gebeurens zijn er voornamelijk voor sponsors en dergelijken. Daar kunnen ze zich terugtrekken van het grut waar ze vaak niet echt tussen passen.

Op zulke plekken kun je je gasten dus feteren. Lijkt me vrij logisch aangezien dat soort mensen het mede mogelijk maken dat er feestjes kunnen worden georganiseerd.
Dat je een aparte ruimte wilt om je gasten te ontvangen vind ik niet meer dan logisch. Daar zou ik als organisator ook voor zorgen en als gast zou ik daar natuurlijk ook gebruik van maken.

Je hebt alleen ook mensen die gewoon naar een feest willen en dan de dure VIP-kaarten kopen in plaats van normale.
 
2Bazzzer:
wordt tijd dat je 't wel gaat doen.

2 Proud_2B_INDO:
eikel, zeg dan niet dat hij "ja" had moeten zeggen, nu weet hij 't ook :P

4E? Poe hey, da's alweer een tijd geleden...
2 Ray: Als je nou niet ophoudt vraag ik aan een admin of hij jou wil bannen:p
Ray... Ik ben gewoon Zuinig, en 10bier op 1dag is makkelijk te doen als het Gratiz is, MALIBU ANANAS is beter
 
2 Koenie:

Wat doe ik verkeeeeeerd :(

2 Bazzzer:

smiecht
Ik heb 2 keer Vip-kaarten gewonnen 1 keer voor HouseQlassics en 1 keer voor Qontact. Bij Heineken Musichall stelt t al helemaal weinig voor, wel rlxt fftjes dat balkonnetje hoor...maar kan je eigenlijk net zo goed op die grote tribune zitten, en die muntjes... ja das natuurlijk wel lekker meegenomen. :9
laatste aanpassing
 
VIP is relaxed. Vip is niet relaxed zoals jij het verteld nee. Maar ik als ik VIP ben. DAn heb ik mijn kaarten gekregen. DUs gratiz naar het feest. Vaak gratiz zuipen. Via een andere SNELLE ingang naar binnen. Kijk dat noem ik VIP.. ;)
greetings
 
ik vind eigenlijk dat je alleen een vip kan zijn als je iets doet voor de organisatie en niet omdat je meer voor een kaartje betaald,...vette onzin man..
Heb op Impulz Outdoor van UDC VIPkaarten gehad. Nou stelt geen flikker voor. Enige was een bandje en een extra tent. Aan dat bandje had ik niks want kon nie backstage etc :s:s:s
laatste aanpassing
VIP hoeft per definitie niet altijd wat voor te stellen. Dat is per organisatie verschillend. En wat al helemaal niet door de beugel kan is dat je voor een VIP kaartje moet betalen. Ik bedoel je wordt uitgenodigd of niet. En als je uitgenodigd word hoef je dan ook niets te betalen.

Als ik je eerlijk mag zeggen heb ik voor de grote feesten liever een vrijkaartje dan een VIP kaartje. Tenzij je ook backstage mag. Daar zeg ik geen nee tegen. :P

VIP zijn heeft niets met feesten te maken. Het is een puur zakelijke betekenis. Mensen van de muziekindustrie ontmoeten elkaar en bespreken zaken met elkaar. Dat is alles.
 
naw...ik ken met c-kerheid zeggen dat die v.i.p ticktets van MULTI niet zoveel voorstellen...ikke ben tot nu toe altijd vip geweest daarow(omdat ik member ben krijg ik ze gratis:P)....ook op rebound...en dr is alleen maar een aparte zaal.
De V.I.P van Oxygene was daarentege echt supervetjes!!..:D....10 gratis muntjes...en een vet relaxte room..waar je op ut hele feest kon neerkijken:D
yup Ritzi>> vorig jaar had ik nog geregeld free vip, en kon daar weer contacten leggen met dj`s en weet ik wat nog meer allemaal.
ik heb vorig jaar "voor mezelf" veel bereikt daarmee, als je daar de juiste mensen tegenkomt met een vlotte babbel, helpt dat enorm!
maar na een winterperiode totaal uit de scene te zijn gestapt ben ik veel contacten weer kwijt (niet allemaal, er blijven een paar lieve mensjes over :))

ik ga graag vip, zeker omdat ik ook nog overvol ambities zit :D

en ook wel een beetje het ons kent ons verhaal....veel mensen die ik ken hangen meestal in de vip.
Teknojoe>> Multi kan je ook geen vip noemen....daar kan je een "memberbandje" krijgen
hoef je alleen maar je gegevens voor achter te laten

dat noem ik geen vip dus....
 
ik vind de vip wel relax omdat je ook ff met de DJ's kan lullen enzo ik heb ondertussen al zo vaak met dana staan lullen dat ze me nu ook herkent als ik op een feestje sta en dat is ckers wel zwaar beter :D:D:D
 
2 lady ant: neej echt?...:P
Onder VIP versta ik pas dat je DANA live op het podium mag pakken.:)
Voor wat, hoort wat!! :D
 
moewahahahha
vrienden van mij gaan met dana naar een feest , maar het is een stelletje , dus haar pakken zullen ze niet, maar ze gaan wel overal mee naar toe!! Lijkt mij inprenciepe ook zeer te gek. Beetje drinken en feesten en gratis naar binnen ........

ik ben maar 1X ViP geweest , dat was bij dv.....toen wel dooske van tmf ontmoet....... Lekker wijffie...dus zo erg is het niet :-D
dooske ja, je zegt het goed

mooi is ze maar een doooosss
Volgens mij sopte die wel , toen ze mij zag :P ;) :-D
VIP.. Ben nix anders gewend
Nick jij bent ook een : vreselijk impotent persoon :P
 
ik ben heeeeeel vaak vip, krijg vaak gastenlijstplaatsen en dan krijg je automatisch ook een vipbandje, altijd lekker (ID&T en Q-dance)
Met Helraisor mochten we altijd via de zij ingang
omdat der een goeie kennis van ons werkte, daar kregen we destijds zelfs eten en drinken bij!!! dat was helemaal toppie, maar helaas is dat niet meer.
kzit toch liever veel gezellig tussen de stampende lui gewoon mooi om te zien hoe een grote zaal uit zijn plaat gaat :D
Vip is meestal geen echte Vip meer. Anderen kunnen kaarten KOPEN en tegenwoordig is het met drank ook minder geregeld. Dan moet je eerst bonnen ophalen bij de diverse personen, terwijl die het vaak genoeg druk hebben met andere dingen en jij ook.
Daarom haal ik alsnog gewoon een lading bonnen (munten) en krijg later alsnog wel wat toegestopt... (niet dat het veel interesseert, maar vroeger kon je gewoon naar de bar lopen en halen wat je wilde zonder moeilijk te doen met bonnen e.d.)
Artiest {SHOWLIST artist 68586, 3822, 70271}
vip kaarten worden bijna nooit gekocht. voila antwoord op je vraag! alleen op lexion en de wat kleinere organisaties kun je ze kopen. bij udc en id-t kan je ze iig NIET kopen. (en terwijl ik dit zeg bedenk ik me dat ik uit me nek lul want bij trance-energy kan je ze wel kopen)
laatste aanpassing
Ik wou net zeggen ja.... kom er namelijk genoeg tegen die ze kopen.
KOPEN zal ik ze nooit doen......