Partyflock
 
Forumonderwerp · 11019
­ Nederland
 
Sinds ik gebruik drink ik amper alcohol. Ik heb er juist een ontzettende hekel aan om dronken te zijn. Vaak vind ik dronken mensen ook erg irritant. Zoals in die zielige barretjes waar ze staan te hossen op "een bossie rooie rozen" of iets dergelijks. Vroeger ergerde ik me hier niet kapot aan, raar dat nu wel zo is. Maar goed, wie van jullie zuipt nog wel (van degene die drugs gebruiken) of wie is hier ook mee gestopt.
 
Nou Maarten ik ben het volledig met je eens, en ik drink dan ook niet meer, misschien een keer 1 biertje voor de smaak maar dan houd het wel helemaal op!

Daarnaast moet ik ook altijd naar huis toe rijden dus dan kun je ook niet bezopen zijn.
Maar ik vind het wel goed zo.

Mzzls William
 
Advies: Zoek een vrouw die niet drinkt :)
Geloof me, dat is idiaal :p
Minder idiaal is dat het niet me vriendin is, maar een vriendin :(
laatste aanpassing
 
hmmzz dat hebben wij altijd handig geregeld, we gaan altijd met de trein :D kan iedereeen zuipen!!
En ik ben altijd de bob ;)

Maar maakt niet uit omdat ik toch niet drink :)
 
tja, dronk eerst flink wat totdat ik drugs had ontdekt... daarna dronk ik bijna niet.
Nu wil ik stoppen met slikken, maar heb echt geen zin om dat in te ruilen voor zuipen...
Ga wel gewoon nuchter.......of toch maar niet...
Xi wel

Greetingz HyperActive:bounce:
De drugsgebruikers kijken maar wat ze doen..:D Ik drink en drink nog meer.. veel meer, totdat er voor niemand meer wat overblijft!! :devil:

En alleen omdat jullie er zelf om vragen, ga ik lekker hee-hoo'en en bosjes rooie rozen zingen! Alleen maar omdat jullie er nu om vragen. ;) De tijd van drugs heb ik ver achter me gelaten en heb al genoeg slechte ervaringen qua gezondheid hier aan over gehouden... dat probeer ik nu allemaal teniet te doen.... maar drank moet uiteraard nog wel kunnen...:D

Volgende keer met een meeting maak ik iedereen gek en ga ik lekker irri doen... Jullie hebben er zelf om gevraagd! :d:devil::devil:
ik word van drinken meestal alleen mah ziek, zwak en misselijk dus doe t ook niet meer

en tsja ask genoeg op heb smaak bier en water toch zowat tzelfde
ik moet veelste veel drinken om dronken te zijn
dus kan je maar beter :xtc:
 
nou al voor dat ik begong met :xtc: dronk ik al geen :bier:
 
Nou, vrijdag's is het meestal vet zuipen na het zaalvoetballen. Maar als ik dan stampmuziek hoor ga ik toch wel voor een goeie. En zaterdag is het partytime dus no alcohol.
 
Prhyme 6 juli 2002 22:36
Volgende keer met een meeting maak ik iedereen gek en ga ik lekker irri doen... Jullie hebben er zelf om gevraagd!


Mag ik dan ook meedoen ? :P
 
ik gebruik pas als ik lam ben...

vaak al zo lam dat ik een pilletje niet eens meer merk...

en als ik lam ben, ben ik niet irritant, maar mezelf...
laatste aanpassing
 
ik heb echt precies hetzelfde. ik voel me nu al misselijk na 2 biertjes, terwijl ik vroeger toch echt kon zuipen zoals het een behoorlijke amsterdammer betaamt :P :P een p'tje + drank is al helemaal niet te volgen, want binnen 5 minuten komt het weer naar buiten :) dronken zijn is ook niet chill meer, en als ik iets haat zijn het dronken mensen die tegen je aanbotsen :-)
 
ziek worden van bier? Nou dan ben je 't niet waard om bier te drinken...

SCHANDE
Ik moet zeggen ben dit jaar eigenlijk helemaal nog niet dronken/aangeschotnen geweest drink niet zoveel
 
Ik ben ook gestopt met alcohol drinken tijdens het :xtc: in het begin deed ik het nog wel maar ik vind het is of het 1 of het ander of niets.. maarjah zo maakt iedereen dat voor zichzelf uit..
je moet gewoon doen wat jij lekker vind
Ik drink doordeweeks misschien nog 4 biertjes (per week dus) en in het weekend NOOIT meer... :)

I feel so healthy! ;)
ik zuip me altijd wel de kleren :S ;P
 
als je drinkt tijdens het gebruiken droog je sneller uit want door de alcohol verlies je echt veeeeeeeeeeellllllllll vocht namelijk
Uiteraard mag je meedoen UK...;)
jos neit als je zoveel als mij naar binnen werkt :-D
Wat een kindertopic.

Pot verwijt de ketel.

Ik heb een hekel aan mensen die drinken... BLA BLA
Zelf snuif ik af en toe, drink wat GHB en slik een pil..

Sufkutterij, live and let live....

Stinktopic, zelfverheerlekerij.. BAH
Nou nee, ben niet minder gaan drinken sinds ik gebruik, en ook niet meer. En ben het eens met randomaestro, je gebruikt drugs en opeens zijn dronken mensen vervelend... [IMG]http://www2.terrorworld.net/ubb/confused.gif[/img]
En als je straks stopt met drugs gebruiken zijn dan alle wappie mensen irritant?
Begrijp me niet verkeerd, ik vind agressieve dronkelui ook irritant, maar dat heb ik altijd gevonden, evenals ik TE vage lui irritant vind.
laatste aanpassing
Als ik op een feest ben, drink ik niet. (except water)
Maar nu je het zegt, ben ik ook doordeweeks minder gaan drinken en ook de weekenden dat ik niet aan het stampuh ben.....
Vaag zeg...
 
ik doe alles maar dan ook echt alles door elkaar.... hou nu eenmaal van coctails!! :P

(enige nadeel is dat het ook echt aan me te zien is ook :( )
ik gebruik ook alles door elkaar!! :)
soms ook weleens alleen drugs of alleen alcohol
 
Ik weet niet wat je probleem is RANDOMAESTRO. Ik zie hier zeker geen zelfverheerlijking in. Ik laat cker iedereen in z'n waarde. Maar dat jij je aangevallen voelt moet jezelf weten. het is echt niet zo dat ik me beter voel dan iemand die zuipt. Maar blijkbaar verheerlijkt 90% zichzelf die op deze topic reageerd. Ben het geheel mee eens dat te vage mensen ook irritant zijn. Maar het valt me op dat je bij mensen die aan de XTC zitten veel minder probs hebt dan met mensen uit de "zuipscene"... Zegt toch wel iets lijkt me.
Uh.. hele tijd weinig tot niets gezopen.. Maar nu doe ik het af en toe wel weer.. Gewoon met mijn 'Niet drugsgebruikende' vrienden.. en dan vermaak ik me ook wel hoor:-)
 
het valt me op dat je bij mensen die aan de XTC zitten veel minder probs hebt dan met mensen uit de "zuipscene"...

Daar ben ik het echt niet mee eens! Moet je kijken wat er om je heen gebeurt op feesten: mensen met teveel drugs op die out gaan en/of over hun nek gaan, of wildvreemden die met zo'n kop :vaag: aan je gaan lopen friemelen, omdat ze hallucinaties hebben...

Ik denk dat het wat dat betreft toch wel fifty fifty is...
Ik ben blij met je hoogstwaarschijnlijk wetenschappelijk goed onderbouwde stellingname MDMA.

Aangevallen voel ik me ook allerminst.
Vroeger dronk ik weleens wat alcohol op feesten, maar tegenwoordig echt niet meer..

Als ik heb gebruikt op feesten, dan lus ik zelfs geen alcohol meer... :S:S
 
2meastro : wij kunnen er niks aan doen dat jij te dom bent om de vraagstelling te begrijpen
 
Drinken kan ik idd beter niet meer doen...
 
Okee Phantasia, daar heb je wel een beetje gelijk in. Maar ik vind de sfeer vaak wat gemoedelijker. Als ik tegen iemand op loop of andersom dan is het ghewoon sorry of er gaat een (Y) omhoog. Dat kan ik van een doorsneediscotheekje of kroegje niet zeggen.
hehehehe,

Ik te dom...

hehehehe
Lieve Rando, het is toch ook niet de bedoeling om in dit topic allerlei wetenschappelijk onderbouwde uitspraken te doen? Maarten ervaart dit nu eenmaal zo, en hij vraagt anderen naar hun mening. That's all. Het is ook een feit dat er wekeleijks meer problemen ontstaan door alcoholgebruik dan door druggebruik. Het is waar dat er op elke party wel een paar mensen out gaan, die hun eigen grenzen niet respecteren. Maar het is dus wel wetenscahppelijk bewezen (en dat kan IK weten!) dat een xtc'tje geen agressie opwekt, en alcohol dit wel kan. Ik loop wel eens over StratumsEind, een straat vol cafeetjes hier in Eindhoven, en elke week is het wel weer raak. Mensen die zich hebben volgegoten, in veel te volle kroegen zitten, en er hoeft maar een kleine aanleiding te zijn of je hebt problemen. Ook op houseparties zie je wel eens opstootjes. Zeker een paar jaar geleden toen de gabberscene op z'n grootst was. Maar ik kan je verzekeren, op de wat kleinere feestjes, trancefeestjes, GOA-parties, waar de mensen naartoe gaan om blij te zijn, te genieten, te kijken en bekeken te worden, en zeker de parties waar een pilletje geslikt wordt (ik heb het dus niet over speeds of coke ofzo, daarvan is het bekend dat dat ook agressie kan uitlokkken, over GHB weet ik weinig omdat dat hele spul me geen hol interesseert, ik vind t rommel), verlopen vaak zonder noemenswaardige problemen. Ik denk dat Maarten hier ene beetje naartoe wil. Dat betekent toch niet dat je jezelf beter voelt dan iemand die elk weekend stevig zuipt? Dat betekent gewoon sdat je iets constateert, dat je vroeger niet zag of voor normaal hield omdat je zelf ook in dat drankwereldje leefde.

Nou weer vriendjes? Enne...zucht.....die sushi.......!!!!!
 
Nou vat je de koe bij de horens... *boe*
Is dat die koe van "kukeleboe", "roekoe" of was dat juist weer die duif, "roeduif"????

;-)
ik drink ook niet, nooit gedaan en al helemaal niet icm welke soort dope dan ook....!!! Ik vind t ten eerste een zeer slechte combinatie en ten tweede ben ik helemaal niet leuk als ik dronken ben... Misschien ook niet als ik %) ben, maar als ik zat ben doe ik egt dingen waar ik later heel veel spijt van krijg...!!!!!
Dat hoeft je me echt niet uit te leggen hoor WJ.

Ik weet best wel hoe de vork in de steel zit.
Ok Rando, dat weet ik ook wel, twijfel niet aan je verstandelijke vermogens, maar je reageerde nogal erg vijandelijk en het kwam niet over alsof je de essentie van wat er bedoeld werd begreep. Vandaar....!
Nee, maar ik blijf de vraagstelling bekrompen vinden. Omgekeerde wereld eigenlijk.
En mag er nou ook al geen rel meer worden getrapt ofzo??
Een rel mag altijd, al mocht het niet dan deed jij het toch wel, niet? Maar je zegt: "de pot verwijt de ketel", waarmee je dus zelf een verwijt maakt naar Maarten, die zijn vraagstelling heel anders bedoelde dabn jij m interpreteerde. Blijf jij maar lekker rellen, ik als psychologe in spe hang liever de bemiddelaar uit, dat wete je toch??? (6)
 
Randommaestro > Mensen zijn bekrompen en het heeft geen zin om daar tegen in te gaan...
"mensen zijn bekrompen"....

Je stelt het nogal erg rigoreus vind ik. Alle mensen op de hele aardkloot zijn bekrompen? Of zijn "bepaalde" mensen bekropmep? Toevallig mensen die hier in dit topic hun mening geven? Dat maakt hen bekrompen? Verklaar u nader!!!
 
Wacky please, ga hier niet op in zeg. Laat ze het lekker niet begrijpen... :bah:
 
Wat denk je zelf wacky jacky
Tja Maart, misschien heb je ook wel gelijk. Hier op PF zijn er toch altijd mensen die, maakt niet uit waar het over gaat, altijd de zaken willen omdraaien en dingen alleen maar willen zienop de manier hoe zij het willen zien, die nog niet eens de moeite nemen om een keertje iets te interpreteren zoals het ook bedoeld is. Daty is idd vaak een waist of energy, en die kan ik maar beter opsparen voor jou...uh.....Extrema!!! (6)