Partyflock
 
Forumonderwerp · 11535
­ Nederland
Afgelopen zaterdag heb ik op Sensation wat van die dingen opgegeten (pillen geen puisten:D) en jahoor, mijn hele nek en rug zit er weer onder.

Het ziet er werkelijk te ranzig voor woorden uit. Is er wat aan te doen dat het minder wordt en vooral om het te voorkomen?
laatste aanpassing
 
niet gebruiken! (inkoppertje)

nee ik weet het niet, goed schrobben onder de douche of zo, clearasil??
 
Vaag.....Allergisch voor pillen! Niet meer doen dus :D!!
2 miech: ik had ´m inderdaad al verwacht:D

2 TjitsMaster: Het is volgens mij vrij normaal dat je van XTC en bij speed wat puistjes krijgt. Alleen hebben de meeste mensen ze rond hun mond en bij mij is mijn hele nek rood.
 
iik heb ze ook altijd op mn rug en borst bij veel speed :bah:
bij mij komen ze 1 voor 1 maar als ik een weekendje los ben gegaan dan komt er maandag wel 1tje opzetten hoor.
 
2 Koenie: Heb ik nog niet eerder gehoord van bekenden. Alleen stijve kaak
Dat inderdaad ook ja, bij sommigen inclusief stukgebeten tandvlees en weggemalen glazuur.
ik krijg ze ook... leek eerder wel 16 ipv 20 (tpoen nog dan)

Ik heb zalf... met een hele moeilijke naam... Ik zal wel thuis ff voor je kijken, die helpt heel goed!!!
 
Zou het wel door de XTC komen??

Vroeger ook last van gehad en dan schoof ik ook elke puist van maandag af op een patatje wat ik bijvoorbeeld vrijdag had gegeten. Toen ben ik op een moment juist exta vet gaan eten en werd het steeds minder. Ik eet nu ook niet anders dan chocolade,koeken, febo en andere rotzooi en heb er bijna noot meer last van.

Fairytale: Zeker dat spul wat je niet op je kleding moet krijgen?? Benzoine ofzo?? :S

En Besides! Wees blij dat het je rug en hals is! Beter dan midden in je FACE toch?
laatste aanpassing
2 Fairytale: Bedankt voor het aanbod, maar het gaat nu al weer redelijk snel over. Gisteren en eergisteren was het nog veel erger. Rond mijn 17de heb ik alles al geprobeerd tegen puisten, wat betreft heb ik dus al redelijk veel ervaring met alle mogelijke zalfjes enzo.

2 Emilio: Bij mij komt het zeker door de XTC. Ik heb al jaren geen last meer van puisten. Tijdens mijn pubertijd wel veel last van gehad, maar nu (25) is het gelukkig al een tijdje over. Na de vorige keer slikken had ik er ook ineens weer veel last van.

Ik ben inderdaad wel blij dat het niet in mijn gezicht is. In mijn nek valt het alleen ook wel op. Het zit namelijk vrij hoog en mijn nek is echt volledig rood:S Mijn moeder vroeg zich ook al af hoe dat ineens kwam. Ze bedacht gelukkig zelf dat het waarschijnlijk kwam omdat ik twee weken geleden naar de kapper ben geweest%) :D
 
Artiest William Tech
Ik heb ooit eens gelezen dat mensen met huiduitslag in de vorm van puisten op en rond het gezicht door/na gebruik van xtc kan duiden op nierproblemen en dat dit heel erg ernstig is, dus ik zou maar uitkijken als ik jou was
Het kan zoveel zijn, maar als het echt alleen na de XTC is, dan is wat Willumpie zegt aannemelijk.

Maar vaak is het bij puisten zo dat het komt door hormonen (leeftijd), eten, allergische reacties en haargroei. Of het is genetisch gewoon niet goed.

Tja...
GeMo PuKKuLSsS

whehehe hebbuh der zoveel last van volges mij
vooral op je rug...maja gaat vanself weer weg
Denk eens even na. Heb je enig idee hoeveel energie je lichaam moet verbuiken om al die chemische middelen om te zetten en uit te scheiden? Je lever en nieren draaien overuren. Dat is waar je energie naartoe gaat. Niet naar het ook nog eens je huid in topconditie houden!
Hee, dat klinkt verdomd logisch. Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht:s
maar het kan ook gewoon door weinig slaap komen,
vooral op een feest heb je dan ook nog s de hele nacht in de vieze lucht gelopen
krijg je hele ranzuge huid van

want ik heb t ook als ik gewoon druksloos een nachtje doorga
Ben het met me naamgenoot hierboven ook zeker eens...

"Vrouwenpraat" weleens je gezicht gewassen na een feest? nah gewoon af en toe zwart wat er af komt en nee.. niet van de mascara :D

maar idd van drugs krijg ik ook pukkeltjes, maar die zijn weer anders dan normale puistjes en gaan bij mij ook redelijk snel weer weg.
een goed middel tegen puisten schijnt zonnebanken te zijn daar wordt het beduidend minder van. geen gebullshit is echt zo

vrede
 
Nergens last van.. alleen met afweer wordt zwaar aangetast door die shit.. dus vreet me ziek aan vitamines.. en nog heb ik aften (blaasjes) op me mond.. en een kankurkoortslip!!!
je moet is sjekken voor after-e tjes die dingenh werken echt goed joh. volgende dag niet zo gaar, niet echt drugs deprie en je kan gewoon eten. die shit is echt goed.kun je halen in een smartshops en sommige platenzaken waar je ook je kaartje skan halen.

pe@ce
komt ook doordat door al het zweten je porien(of hoe je dat schrijft :-s ) open gaan staan, en dan die gore feestdampen dr op, dus mijn advies is zowiezo na het feest, douchen/gezicht wassen.
laatste aanpassing
 
Koortslippen zijn kut!!!! Ik heb gelukkig al lang geen koortslip meer gehad!! al een jaar terug ofzo maar ik zorg wel altijd dat ik dat een zalfje als vectavir in huis heb! bij de minste tinteling smeer ik dan mn hele bek vol! :D

Om koortslippen te voorkomen moet je je lippen vochtig houden zodat de bacterien zich niet kunnen nestelen! Labello doet wonderen!
Idd ja, die lucht op feesten is nou ook niet bepaald de friste, en dan al dat gezweet, in combinatie met je toch al zwakkere afweer door drugsgebruik, kan je er vaak doen uitzien als een of ander maanlandschap!

Hihi en die koortslippen, die zijn steeds meer in opkomst op PF. Rememebr die angina-epidemie een paar weken geleden? Het lijkt vaak wel een soort kettingreactie...die kust met die...die weer met die...en ineens zijn we allemaal aan de koortslip!!! ;-)
 
mm toch korter terug dan ik dacht dat ik een koortslip had!

http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=2424 handig die zoekfunctie in het forum!

maart dus! Maar die was snel weer weg dus was ik hem vergeten! :D
 
sorry as dit zeikerig overkomt :D
maah loop nie te zeuren datje puisten krijgt van pillen...je weet het vantevoren..dus gebruik dan gewoon nie meer ;p
Volgens mij komt dit echt niet van de pillen, ,maar door de kleffe omgeving en het opdrogende zweet van je lichaam.
Hier gaan je porien van vol zitten en een perfecte broedplaats voor puistvorming.

Mischien heb je een gevoelige huid die wat sneller protesteert als "normaal"(wat is normaal?)
laatste aanpassing
Owwww..ik zie dat WackieJacky al soortgelijk heeft gepost.

Goejesmorges Heat. Dat gaat weer lekker.:S

Zie mijn mening dan maar als een second opinion to confirm. :)
 
Heatwave dat denk ik ook hoor!!

En Teknobitch! Koenie vraagt toch alleen om een mogelijke oplossing? Stel je voor dat hij die vindt! Dan kan hij gewoon lekker spacen en de volgende dag nergens zorgen over maken!!! :D
De omgeving en het zweet enzo zal vast wel een rol spelen, maar de hoofdreden is het denk niet. Gisteren ben ik bijvoorbeeld weer naar Sensation geweest, maar dan zonder pillen en ik heb nu nergens last van.

Dat bedoelde ik inderdaad Emilio, dat zou toch mooi zijn:)

2 Technobitch: Zeikerd;)
Als ik een periode ga stappen zonder drugs en dus in dezelfde omgeving ben als jullie heb ik geen puistjes. Doe ik het echter met xtc dan heb ik wel puistjes. Komt gewoon door de chemische troep die er ook weer uit moet. Slik je drie maanden lang ieder weekend naar zijn grootje en je hebt als resultaat dat je er niet meer uit ziet.
Heb t nu toevallig ok voor t eerst.. ben dit weekend naar LoveParade gweest en heb nu zo'n vette kop met kleine bultjes op mn voorhoofd! :(
goh zou ik dat ook hebben? :S

ik had zaterdag in de fun 1 pilletje gebruikt en sinds woensdag heb ik allemaal plekjes op me huid over me hele lichaam