Partyflock
 
­ Nederland
Ik ben lid van een studentenvereniging en daarbinnen ook van een dispuut. Een aantal van mijn dispuutsgenoten gaan net zoals ik af een toe naar een feest. De meeste moeten er echter niet zoveel van hebben. Die staan liever bij ons op de sociëteit te brallen en hun bierpens te vergroten.

Nu heb ik met een paar van die lui lopen zeuren tegen de rest om toch eens te gaan kijken op een feest. En ja hoor, het is gelukt en ze gaan mee naar Sensation (white).

Wat vinden jullie? Leuk dat ze meegaan of hebben dat soort bralapen niks te zoeken op dance-feesten?
Leuk dat je ze meeneemt! :-)
Ik was eerst ook helemaal niet zo into 'house-feesten', ben ook meegenomen door een vriendin, vond het helemaal super.
Ik vind het echt gelul dat mensen zich storen aan anderen die niet van die 'die-hard partygangers' als zij zelf, beetje triest....
op white mogen ze van me komen maar op black echt niet. Daar wil ik alleen party minded people
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
student == heeehoooo == uit den boze == bewerken met anti heehoo pakket wat bestaat uit een paar rollen ducktape en een knuppel.....
 
2 Snowwhite: door mensen die niet zo partyminded als ons zijn krijg je heehoo praktijken. Bovendien weten ze niet eens voor wie of wat ze komen, gaat allemaal ten koste van de sfeer.
 
sensation is echt het feest om emsen mee naar toe te nemen die nog noit naar een feest zijngeweest, net zoals Trance Energy. Dan blijven wij, de scene, wel naar de echte feesten gaan: Awakenigs, HQ, Reactor, Gatecrasher, Hardhouse Academy!!! sleep de kindren m,aar naar sensation, zien wij ze tenminste niet

(want welke mongool gaat er nou naar sensation/ Zowel balck als white (dan moet je toch wel diep gezonken zijn in het commerciele spel van ID&T!!! )
sleep de kinderen naar sensation en geef het echt een slechte naam onder "the scene"
De reacties vallen me toch wat tegen. Ik was er benieuwd naar toen ik dit topic opende. Ik had gehoopt en verwacht dat er wat meer antwoorden zouden zijn in de richting van "hoe meer zielen, hoe meer vreugd" en "voor iedereen een eerste keer". Ik ben een beetje teleurgesteld :(

Dat deze mensen normaal niet naar feesten gaan en er geen klap van afweten betekend niet dat ze vervelend gaan doen ofzo. Zij willen net als iedereen er gewoon een leuke avond van maken. Ik snap dus niet waarom zij de sfeer zouden verpesten.

De opmerkingen dat op feesten alleen partyminded people mogen komen vind ik getuigen van arrogantie en neerkijken op andere mensen. Iets was juist studenten vaak verweten wordt.

Wel goed dat er iemand nog even begon over het heehoo´en. Ik zal ze vantevoren nog even duidelijk maken dat dat niet de bedoeling is. :)
He Koenie....ligt eraan wat voor mensen dat zijn die je mee neemt. Opzich vind ik het wel leuk, maar alleen als ze ook echt gaan om te feesten en alles accepteren zoals het is. Als het van die ballen zijn die alleen gaan zuipen en alles en iedereen afzeiken dan mogen ze thuis blijven.....anders......leuk!!!
 
Nou Beertje, dat lijkt me nogal onzin.
Toevallig werk ik ook wel eens via Mise En Place op feesten, en ik kan je zeggen dat dat niet goed verdient.
Je kunt er geen belasting over terugvragen, het is nachtwerk, en nog weekend ook. Ik ben 22, en krijg voor dat werk op die feesten minder dan E 7,- per uur. Is dat slecht betaald ja of ja?
Verder zijn ze ook alles behalve riant als het gaat om doorbetalen voor je reistijd.
Je maakt wel vrij veel uren (12 ofzo), dus daarom is het nog wel rendabel. Maar als ik die feesten niet leuk zou vinden, had ik daar van z'n lang-zal-ze-leven niet gewerkt.
Eigenlijk is de enige reden dat ik dat werk doe dat ik die feesten wel leuk vind, maar het financieel niet ga trekken om naar allemaal als bezoeker heen te gaan.
Bonnenverkoophokjes en garderobe is trouwens sowieso weinig leux aan. Eigenlijk is alleen achter de bar leuk (vind ik)
Ben het helemaal met Snowwhite eens!!!
Blijkbaar zaten al die 'party-minded' people hierzo al helemaal in de 'scene' op hun eerste feest...
Ik mis echt de openheid en tolerantie waar in de dance scene altijd zo mee gedweept wordt.
Juist een feest als Sensation is heel toegankelijk voor mensen die de eerste keer naar zoiets toegaan.
Wat mij betreft is iedereen welkom om een feest, behalve; mensen die gaan knokken, mannen die vrouwen lastigvallen, dealers en hele jonge kinders.
Trouwens wanneer ben je partyminded? Alleen als je een lijstje van onbekende dj's kan opdreunen, als je de titel van elke track kent, als je je elk weekend volpropt met drugs?? Sorry, dan ben ik ook niet partyminded. Toch heb ik het altijd reuze naar m'n zin op een feest :-)

Citeer CCRotterdam aka Ray:
---door mensen die niet zo partyminded als ons zijn krijg je heehoo praktijken. Bovendien weten ze niet eens voor wie of wat ze komen, gaat allemaal ten koste van de sfeer----
Heel jammer dit :-(
Als ze maar niet met brasjasjes en cigaar in hun hoofd gaan lopen brallen :) Iemand die lid is van een studentenvereniging is niet perse zo (zie mij, audentiaan :s ), dus wie weet zijn die gasten vet relaxed en stampen ze alles naar de klote :)
Hey Koen!

Volgens mij ga jij met hele verkeerde mensen om! Als jij zo van die feesten houdt, waarom sta je dan ook voornamelijk elk weekend je bierpens te vergroten? Je bent zeker een echte kakstudent, met van die blousjes en bootschoenen aan!!!
Verkeerde mensen? Nou ja, wat een vooroordelen. Een beetje respect voor mensen die er andere gewoontes of intesses op na houden mag wel.

Ik vind het superleuk om met mijn vrienden bier te drinken. Het zijn goeie gasten en ik kan op ze bouwen. Waarom ik dan niet meer van feesten zou kunnen houden is mij een raadsel.

En ja, ik ben een echte kakstudent.
Maggy maakt een grapje, toch? :S
waarom zou je geen medestudenten mee mogen nemen als ze nieuwsgierig zijn naar hoe een houseparty nou eigenlijk is? Ik ben zelf ook zo naar m'n eerste feest gegaan, evenals veel vrienden van me, en die waren zo te horen veel meer open minded dan velen hier. Alsof studenten niet party-minded kunnen zijn (kijk maar naar het aantal studenten binnen de pf-leden). Jammer hoor al deze reacties, had ik niet verwacht hier.
Ik vind dat gezeik over dat "heee hooo" ook nergens meer op slaan.
 
het is wel zo dat 'de' student toch een beetje sterotiep skihutliefhebber is, daarom zijn een aantal hier bang voor die praktijken op een feest.

kan ik inkomen, maar ik denk dat een student die zich laat overhalen tot een feest een wat opener houding heeft dan de student die aan het stereotiep voldoet.

i say: laat ze maar komen, gezellig toch? leren ze een wat een echt feest is (ipv zo een suf skihutidee) (en kan ik ook nog%) een gesprek op niveau voeren:P:P)
Maggy heeft zich net aangemeld en zit nu al mensen af te zeiken. Lekkere binnenkomer :S

Partypeople zijn er in alle soorten en maten, dus ook studenten!! Of mag ik opeens geen bier meer drinken in een cafe als ik wel eens naar feesten ga??
 
ik haat hee-hoo'ers (omdat dit me aan praktijken uit een tent van NORMAAL doet denken) maar sensation is wel een feest voor mensen die voor et eerst heen gaan! mooi begin feessie toch? ik ga zelf ook heen omdat het gewoon gezllie is met een zooit vrienden!klaar als ik wil beuken ga ik wel naar MoH ofzow (daar ik hou ik wel namelijk van)!gewoon nie zeiken en feestuh! basta!
 
case closed lijkt me:)
Ja heeeeel graag want kan lang gaan duren zo :p
als het maar niet zo lang duurt als de gemiddelde studieduur van de feestende student ;)
 
als ze in een studenten vereniging zitten zijn het waarschijnlijk van die gasten die het liefst 8 polo's over elkaar aan hebben en dan aan de bar gaan hangen. ik denk niet dat ze zo een feest leuk vinden....ze kunnen beter thuis blijven en een video bandje erbij pakken van jiskefet.
Het zijn inderdaad dat soort gasten. Ik weet niet of ze het leuk gaan vinden. Ik ben er heel benieuwd naar. De vorige keer dat we er een paar mee hadden genomen vonden ze het juist heel erg leuk, dus ik heb ook goede hoop voor Sensation.
 
ja ach opzich heb je geen last van die gasten en bovendien ga ik naar een feest voor mezelf en zolang ze niet gaan heho-en vind ik alles best
 
2 Snowwhite:
als ik hoor dat ze van een studentenvereniging lid zijn, zegt mij dat al genoeg. Bij mij op school zie ik dat soort mensen te vaak te veel leden werven. Ik stoor me een beetje aan dat soort, zoek dus ook geen contact met ze.

Als dat soort mensen naar feesten komen heeft dat zeker invloed op de sfeer, maar ik bedoel niet meteen zwaar negatief, maar juist dat 't anders wordt. Een andere sfeer, die voor anderen (studenten, heehoo'ers e.d.) misschien leuk is, maar volgens mijn gedachtengang niet op een houseparty thuishoort.

Maar zolang ze 't bij Sensation white, MMDE en Trance Energy houden vind ik 't best, want dat vind ik toch al geen leuke feesten.
 
Die kerels zijn toch alleen maar aan het netwerk op dat kekke feessie, op van die feesten waar ze nog ouderwets met platen draaien, kerel man.

Ik zie dat soort gasten eigenlijk ook ff te veel op school. Heel irri, ze voelen zich gelijk een stuk beter omdat ze een ralphie in de uitverkoop hebben gescoord. Vaak worden mensen buiten het dispuut/vereniging als "lager" beschouwd.
GRRR!!
ze voelen zich gelijk een stuk beter omdat ze een ralphie in de uitverkoop hebben gescoord. Vaak worden mensen buiten het dispuut/vereniging als "lager" beschouwd.
--------------------------------------------------

Na wat ik in dit topic heb gelezen denk ik er juist andersom over. Heel veel party-gangers kijken kennelijk neer op studenten ipv andersom.
 
zeg maar rustig dat 't wederzijds is hoor...
 
Iedereen heeft recht op een feestje duz ook bralletjes zolang ze zich maar gedragen heb ik er geen problemen mee!!!!
 
Na wat ik in dit topic heb gelezen denk ik er juist andersom over. Heel veel party-gangers kijken kennelijk neer op studenten ipv andersom.
------------------------------------------------
Dat heb ik idd ook opgemerkt, maar hebben ze dat niet zelf in de hand gewerkt?

En tuurlijk hebben ze recht op een feesie, zolang ze maar niet irritant zijn. en dat geldt echt niet alleen voor studenten:-)
2Ray: Volgens mij praten we een beetje langs elkaar heen, jij ziet volgens mij echt niet wat ik bedoel.... (geeft niet ;-))
Mijn allergrootste, liefste en leukste stapmaatje zit ook bij een studentenvereniging, maar hij is echt wel een feestbeest hoor (zit ook bij PF;-))! Maar daar ging het me eigenlijk helemaal niet om...
JE HEb balluhtjus EN BALUHTJUS! Die gastuh van: "ff an mijn Pa vraguh" heb Ik een Tievus hekel aan. Maar der zijn er ook bij, die bij een disput zittuh, die ZWAAR Relaxed kunnen Zijn!

en naar sensetion je doet maar!;P :P

GA IK toch nie heen!
Bral bral :p
FF een topic uit de oude doos weer omhoog halen:P

Afgelopen zaterdag zijn we dus met het dispuut geweest en ik vond het nog wel leuk om even te laten weten hoe het was:)

Vooraf:
We zijn als ik het goed heb met zo´n 16 man gegaan, waarvan er denk ik 6 al eerder naar een dergelijk feest waren geweest. Het heeft nogal wat tijd gekost om iedereen te overtuigen dat we echt eens met zijn allen moesten gaan kijken. Toen dat eenmaal gebeurd was werd iedereen erg enthousiast. Het leuke was dat we het al ruim van tevoren besloten hadden en dat we er echt weken naar toe hebben geleefd en elkaar flink op hebben lopen naaien. Twee dagen voor het feest kon niemand al meer over iets anders praten en toen we om 09:00 voor de ingang van de Arena stonden was iedereen compleet hyper van de zenuwen.

Kleding:
Iedereen, muv 2 die geen geld hadden, had een witte broek geregeld of gekocht en we hadden met z´n allen witte polo´s met het dispuutslogo laten drukken. Soms was het een beetje een zot gezicht om iemand met zijn witte kuitbroek te zien lopen met een stel bootschoentjes eronder. Gelukkig waren er nog heel wat meer niet-diehard-partygangers, dus het viel niet zo op:)

Het feest:
We waren dus ruim voor Erik E al binnen en hebben met zijn allen met open mond rondgekeken naar de gigantische ruimte en de toffe aankleding. Nadat Erik E was begonnen hebben we al snel een dansplatau opgezocht, waar we een schitterend uitzicht hadden over de witte mensenmassa en ruim voldoende ruimte hadden om te kunnen dansen. Hier zijn we de hele avond blijven staan tot 7 uur blijven staan. Iedereen die mee was is met name tijdens Armin, Gielen, Jean en vooral de Megamix volledig uit zijn dak gegaan. Alleen tijdens Marcello kakte het wat in, door vermoeidheid en de wat softere muziek. Verder is er lekker geouwehoerd met allemaal vreemden en geloof ik niet dat er ook maar iemand zich aan ons heeft gestoord.

Pillen:
Een groot deel van ons heeft zaterdag pillen geslikt, waarbij het voor een paar ook de eerste keer was. Voor sommigen dus nog spannender dan een eerste houseparty al was. Dit leidde onder andere tot angstige blikken en grappige taferelen bij het naar binnen smokkelen. Eentje had ze zelfs in zijn kont gestopt om maar niet betrapt te worden:D (mede door wat gestook van mijn kant;))Tijdens het begin van het feest vroeg iedereen om de 5 minuten hoe het was en of je hem al voelde inslaan. En zo rond het begin van Armin van Buuren waren de meeste lekker wous.

De meeste vonden het pillen slikken een grappige ervaring en erg leuk om een keer te doen. Voor het grootste deel zal het bij deze ene keer wel blijven.

Toekomst:
Er zijn denk ik weer nieuwe partygangers bijgekomen. Sommigen willen veel vaker, sommige eens per jaar en een paar vonden het leuk voor een keertje. Naar Mysterieland gaan we waarschijnlijk weer met een groepje, alleen blijft er dan een groot deel thuis.
laatste aanpassing
 
kijk, dat zijn nou de betere verhalen, en zo hoort het ook:)
Jep, leuk verhaal Koenie. Jammer genoeg heb ik je niet gezien met je ballenvriendjes :D Op Mystery Land dan maar!
Thanx allebei!

Ja idd jammer dazzle, dat meeten werkt bij mij niet zo. Dit is de derde keer dat ik er een ben misgelopen, terwijl ik het ditmaal toch echt heb geprobeerd:S Ik heb op een gegeven moment nog wel iemand aangesproken waarvan ik dacht dat jij het was, maar dat bleek Lange te zijn:)
laatste aanpassing
Marijn79 zei op 19 april 2002 03:20
want welke mongool gaat er nou naar sensation/ Zowel balck als white (dan moet je toch wel diep gezonken zijn in het commerciele spel van ID&T!!!)
er blijken er hier dus aardig wat mongolen te lopen, want er gaan er maar liefst 225 naar de white en 711 naar de black edition
laatste aanpassing
 
Hehe.. Ik Dazzle ?! herinner me nog wel vaag zoiets, wist alleen niet dat jij het was..

Heb jullie om 7 uur trouwens nog wel gezien, stuk of wat van die mennekes met witte polo's met daarop idd studentenlogo.. Stonden op n plateau aan de noord/oost zijde van de Arena, halverwege de Tribune..

Ballen ! :P
Klopt, toen sprak ik je aan en die mennekes waren wij idd:)
laatste aanpassing
Owja, vergeten: Er is door niemand van ons "geheehoohd":p
hahaha ja stom he dat we elkaar bij Impulz dan wel zien maar elkaar niet herkennen en dat je elkaar daarna dan niet meer tegen komt :S

Ik ben trouwens ook wel eens aangesproken met de vraag of ik Lange was :D Hoe zou dat toch komen?? :)
als je leuk meedoet, dan mag je van mij wel komen!!!!!! al sta je op een gabberfeest... als je leuk meedoet ben je welkom..

Heeeeeeej Koenie... nog bedankt voor dat DVD ding enzow... heb je dat ook ingeleverd?????
Kus
 
Artiest William Tech
wel vet dat je ze meegenomen heb en dat ze het nog leuk vonden ook, dat is echt lache!
En iedereen die zeikt dat'ie naar sensation white is geweest: die bralapen kunnen beter op sensation white rondlopen als bv op qlimax ofzo, dus niet zeuren :P
 
Dazzle:
Kan me niet voorstellen dat ze ons door elkaar zouden kunnen halen, jij bent echt stukken kleiner ! :D
 
Marijn79 zei op 19 april 2002 03:20
want welke mongool gaat er nou naar sensation/ Zowel balck als white (dan moet je toch wel diep gezonken zijn in het commerciele spel van ID&T!!!)


Ik heb liever 100 studenten dan 1 Marijn die bovenstaande denkt !!

GreetZ
Een mongool
weetje ik ben net nieuw op deze site maar wat ik een beetje jammer vind dat sommige mensen hier zo snel anderen lopen af te zeiken. Zij vinden zich geweldig als ze naar hardere feesten gaan. Ik (die dus wel feesten houd zoals white en trance energy) zouden daarom min of meer volgens sommige een kneus zijn.

Ik vind eerder die mensen een kneus die de mening of stijl van anderen niet respecteerd en accepteerd. Ik hou niet van het stamp harde werk, soms wel maar niet een hele avond denk ik. Heb daarom ook voor white gekozen ipv black. Denk dat dat niks voor mij is, maar om mij dan gelijk een loozer te noemen, zoals sommige dat zo kunnen zeggen op deze site vind ik gelul. Voel me niet aangesproken, maar vind de redeneringen gewoon echt dom.

Ik studeer dan, zit niet bij studenten vereniging, maar heeft dit dan gelijk met muziekstijl te maken?

Ik vind dat sommige mensen op deze site echt de naam van de site aandoen, net een kudde volgelingen zonder eigen mening. Vind ik een beetje triest. Doe lekker waar jezelf zin in hebt en laat een ander in zijn waarde.

Ik praat over sommigen en niet over iedereen.
laatste aanpassing