Partyflock
 
Forumonderwerp · 11333
­ Nederland
 
Als je denkt dat het er hier fel aan toe gaat check dan wwww.q-dance.nl

Gister eens zitten kijken in het muziekgedeelte en daar kan niemand wat goed doen voor elkaar!
:D :D

Wat een zielig zooitje zeg!
laatste aanpassing
Hey, ga nou nie rellen!!!
dan zijn wij net zo zielig als die mensen die van andere sites hier komen rellen!!!!
Grow Up!!!!
Live & let live :)
wat zeg je pro is goed en rookie is afkraken?
zoiets ja, kijk maar eens rond daar
dit forum is duidelijk leuker!
ik denk dat als je pro bent je vaak on-line bent?
lachuh... dat meissie gaat zelfde tijd en alles naar chersonissos als mij... ook t enigste wat leuk is daaro...
nou ik vin e rgeen hol aan
kzit nu te msnen met dat meissie.. kga zeker schreeuwen op schiphol haha..

die site is ech boring voor de rest zeg....
Ik ben via q-dance hier gekomen, twas opzich best wel leuk daar, maar sinds ik op pf zit kom ik daar nooit meer eigenlijk. Maar ja ruzie opzoeken vind ik nou niet echt cool ofzo, zij gaan ook voor het feesten net als ons, dus wat is het probleem?
ja geen ruzie zoeken mensen, stay where you are... hier is t echt veel gezelliger en hechter ook al is dat de laatste tijd ietsje minder... maar goed
hahhaha hoe d8ten jullie dat wij over PF denken :D, stelletje FOTO JUNKIES. Neej nix over PF, wat ik kom hier ook gewoon vaak, maar wij hebben een vaste kern van Q-dance, circa 20-25 man, die vanaf het begin al goed met elkaar omgaan. Het Q-dance forum is heel anders als PF, ga dat absoluut niet vergelijken, hier worden er met de minuut een topic gemaakt iets wat op het Q-dance forum uit den boze is, waarom?? Omdat het anders een tering zooitje wordt. En daarom worden er veel mensen op afgerekent, dus ga niet zomaar denken dat wij iedereen afzeiken, echt niet.

Dan heb je ook nog iets anders moois, Q-dance kreeg een nieuw forum omdat het oude forum verneukt was en het bijna niet meer deed, en toen kregen we moderators op het forum, die d8ten ff uit te maken wat voor sfeer ze wouden toepassen daar, het zijn ook moderators op het ID-T forum(dus toch een samenwerking van ID-T & Q-dance :S), maar die kwamen in een heel ander sfeertje. Dus ze hadden meteen een grote bek, en dat keurde wij ff af, dus een 10 keer zo grotere bek terug, en nu houden ze zich gelukkig wel wat rustiger en is het bijgelegd allemaal.

Maar de mensen die ik via Q-dance heb leren kennen zijn allemaal toppie, en gelukkig is de meeting ook nooit zo druk, en daarom ga ik liever naar de Q-dance meeting als de PF. Vele van het Q-dance forum zitten ook wel hier op PF, maar die zeggen jah ik ga niet naar de meeting want iedereen wilt maar op de foto etc etc.. Ik kan me daar iets bij voorstellen. Ik denk dat het bij partyflock 100% minder hechter is als bij Q-dance, PF is te groot om een echte hardekern te hebben, en dat is bij ons niet zo, iedereen gaat bijna altijd naar hetzelfde feest en iedereen komt altijd naar de meeting, zo een 25 man dus.

Maar ga niet lopen zeiken of lopen kutten in ons forum want dan ben je laag bezig.

Greetz WesZ -> Q-dance Forummer + PF :D
ik ga er niet eens kijken ik blijf lekkerT hier!!:P:D
 
q-dance forum was wel goed voor al mn nieuwe hardstyletitels!!! alleen met AG out of the air heb het ook weinig nut meer!!! :S
Ik heb me aangemeld ;-)
Ffe kijken wat voor reacties ik krijg ;D
ps: voor de technoliefhebbers... check even op 't Feesten en uitgaan Forum.... STRICTLY TECHNO 10 AUG.
 
vroeger toen het net openwas zat ik erop en was de sfeer wel tof.... nu is het idd zooi
Damn wat een figuren daar zeg.
Check bijv het Topic van Qlimax of TE.
Degene die dat geopend heeft wordt zwaar afgezeken.
lees mijn verhaal, en dan zul je begrijpen waarom wij zo reageren! VERGELIJK PF GEWOON NIET MET HET FORUM VAN Q-DANCE!!!!
laatste aanpassing door een beheerder
 
Ey luitjes.. ik zit ook altijd op het Q-dance forum en ik kom ook wel es hier kijke..
Het is idd wat WesZ zegt ook zo dat het een heel ander forum is.. niet te vergelijken..
Okee, jullie mogen het Q-dance forum nix vinden, maar om nou een beetje bij ons te gaan lopen zieken.. tja.. beetje jammer..
Artiest {SHOWLIST artist 65349, 27253}
Ik vind het dus erg triest van jullie mensen, jullie zeiken niet alleen, maar zitten de boel ook nog op te naaien. Net als Wesz zit ik ook al lange tijd bij Q-dance forum, het is gewoon een hechte familie daar, we houden gewoon van een schoon forum, wat is het nut als je van 1 onderwerp 5 keer op het forum staat, helemaal niks toch. Nou dan word er welleens wat over gezegd en die mensen worden echt niet afgezeken. Nee word gewoon gezegd dat ze er volgende keer beter naar uitkijken. En dat is dan ook altijd het geval. Als ik hier welleens rondkijk, hoe sommige mensen andere mensen om hun uiterlijk beoordelen. Dat vind ik pas triest. Dus als je Q-dance forum niks vind, blijf gewoon hier. En newbies zijn echt wel welkom hoor. Ik vind het echt triest, dat ik nu al voor de 2e keer op zo'n thread moet reageren hier. Check de andere van paar weken geleden: http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=8739
 
Ik vind het forum van q-dance ook een perfecte bron voor nieuwe titels van hardstyle! Hoe heet die gast ook alweer, hij heette eerst HQ! die weet echt alle titels die je maar kunt bedenken!!
Zelf kijk ik er al heel lang er al heel lang maar ik heb nog nooit gepost omdat ik mn code kwijt was en die niet terug kon krijgen via q-dance. echt vaag gewoon. Maar viel me op dat er toen vriendelijker werd gedaan dan nu.


Moet wel zeggen dat de PFers van hier wel een beetje kinderachtig bezig zijn om te gaan stoken daar!
laatste aanpassing
lol
ik ben ook Q-dancer LoL

ex (mag toch ook?)
Emilio, kijk Q-dance is nu ook uitgegroeid naar meer forummers, en er wordt nu een klein beetje schuin gedaan tegen de nieuwkomers, want wij willen zeg maar geen PF worden. Das misschien niet juist maar anders wordt het forum 1 bende.

Maar je kan heus wel wat vragen hoor, maak je niet druk, we eten je niet op :D :D :D
Q-hades vuile overloper!!!! :) ;) :D

Jah jongen waar ben je nou ik zie je nooit meer op het forum!??! :D
Tja, ben een Qdance figuur en geen Pf'er maar ik moest ff reageren en ergens hebben ze hier wel gelijk... Soms opend een wat nieuwer iemand een topic waar dagen niet op gereageerd word en als r dan eentje zeikt, staat binnen 5 minuten dat hele venster vol met verwensingen enzo.... Maar er zijn daar dus idd een paar figuren geweest die express de boel gingen verzieken door per dag 10 topics te openen over hoe goed dj Jean wel was enzo... 9 van de 10 keer is het maar een beetje gefuck wat afzeiken lijkt als je het daar niet kent.. Iedereen kent elkaar dus dan is t ook wat anders.. Maargoed, WesZ is in ieder geval wel een zeikerd.. ;)
En idd Q-hades , waar ben je nou !?!? ;).. We missen je hoor.. hahaha
 
Precies Emilio, wesz heeft helemaal gelijk.
Tis juist super gezellig op het forum..
Lees Wesz ze verhaal maar, en dan weet je waarom.
ik zit er ondertussen ook al een tijdje bij, en ik ben nog nooit afgezeken hoor.
Je moet gewoon goed lezen naar de threads voordat je een nieuwe opent, anders word het een gigantische tyfuszooitje. En dat proberen oudforummers te voorkomen, altijd gedaan op een leuke en aardige manier. Maar telkens weer, elke dag. Ken me voorstellen dat als hun het prberen geordert (weet ik veel hoe je het zegt) te houden, en er word telkens weer een zooitje van gemaakt raak je geirriteerd.
Soms word er ook wel op een domme manier duidelijk gemaakt, maar ik begrijp de meningen wel.
ProzaQ is een vodje en een gay :D ;) :P
 
ja , ik ben niet bang om uitgekaffert te worden hoor! ik zei toch al dat ik mn logincode kwijt was ;)!!!!!!!!! ik heb daarom nooit wat kunnen posten omdat ze het niet konden mailen ofzo. En aangezien de meeste mensen dus meer titels wisten als ik kon ik toch nix nieuws toevoegen en dus ben ik ook nooit zo vreselijk achter aan gegaan om mn code terug te krijgen!
laatste aanpassing
ik heb er in het begin ff gezeten maar vond de sfeer eigenlijk wel ok. Ik moet wel zeggen dat dat inmiddels zo'n 8 maanden geleden is. Ik vond het echter jammer dat het er zo rustig was. VIa q-dance ben ik toen op s2d en vervolgens weer op partyflock uitgekomen.

:)
 
Ik rommel ook wel eens op het Q-forum en weet wel wat er bedoeld wordt. Heb er ook wel eens wat over gezegd daar. WesZ enzo weten dat denk ik wel. Maar als je gewoon een beetje normaal redeneert en fatsoenlijke argumenten geeft is er nix aan het handje daaro. Kan er toch best wel gezellig ouwehoeren.
:S Topic naam aangepast???
Ik zat er vroeger ook wel eens jah. Saaie zooi daar man. Als je een keer iets zegt wat hun niet aanstaat, negeren ze je gelijk. Gaat nergens over daar joh
 
Idd Wesz. topic naam aangepast maar waarom vraag ik me dan weer af? Was toch geen spottende naam ofzo?
 
haha...nutteloze thread...
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
ik wil er wel een weekje adminnen :)
even een frisse wind laten waaien en al het vuil wegwaaien ;D
Discord »» Van mij mag je.... Als je de Techno topics maar laat staan ;).. Onze moderators zijn een beetje in slaap gevallen ofzo... Tis iig wel weer een teringzooitje de laatste tijd...
laatste aanpassing
tsjah zal ik me eerst aan moeten melden :P
wil wel eens kijken maar dan gaan een hele hoop mensen postings kwijtraken denkik ;D
gescheld,geflame,rascisme e.d. meteen weg post :P
rascisme komt bij ons ten eerste zeker niet voor, ik denk dat je dan eerder hier moet zijn..
In jou ogen, maar hoe kun je dat nou weten als je er nooit komt??? That's the Question...
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
gezeik is overal wel
je moet er toch vanzelf wat van maken
ik weet hoe het op fora eraantoe gaat :)
daarom weet ik wat er gedaan moet/mag worden :)

GoT,CoN,PF vellen ook onder mijn jurisdictie :)
maar ik zal me es effe aanmelden op de Q :)
doe dat...
Hey Emilio,

Bedankt voor de info.
Dit is mijn 1e en meteen laatste reactie hier.
Maar jij kwam dus naar de site om mijn muziekkennis te misbruiken, goed dat ik het weet. Ik zal dus nooit geen titels meer posten daar. Waarom? Omdat er dus zielige mensen zijn zoals jij. Wel zeiken over ons forum, maar het wel nodig hebben om titels te zoeken. Donder dan ook op ook. Ik zal meteen de rest van het forum vragen ook geen titels meer te posten. Wij zijn tenminste een hechte groep daar. Wij gaan dan wel over naar het mailen van nummers onder elkaar. Ik zal ook nooit zeiken over PF, maar jullie moesten dat wel over ons doen. Hahhahahaha stomme fout gozer.
:S Dit is dus de post van een gefrustreerde Q-dance :S ;) Neej komop HQ, je kan beter Replyen dan dit, ik vindt het ook wel vaag, om wel het forum af te zeiken maar dan ondertussen wel gebruik maken van het forum om nummers te krijgen.
Maar laten we er nu gewoon chill over doen, ze weten dat ze fout zaten, maar ga geen schop na geven, dat geeft zo een rare nasmaak. Greetz WesZ
wij zitten op q-dance jullie forum toch ook niet af te zeiken!!. gewoon elkaars forum met rust laten, verschil moet er wezen en Wesz zn verhaal is idd waar, daar is alles mee gezegd lijkt me. (moet het wel gelezen worden alleen)
heikster.nl // daar vind je 'em wel zei op 9 juli 2002 14:37
klopt ja, ik heb me aangemeld, maar durf gewoon niks te zeggen, want als je daar newbie bent, dan kun je het echt vergeten
inmiddels ben ik over deze angst heen en heb ik wat meer topics gelezen en ben zelfs gaan posten.
ik ben tot de conclusie gekomen dat ik net de verkeerde topics 'half' heb gelezen, want vaak krijgt een newbie de volle laag vanwege een dubbel topic (dit gebeurt op meerdere forums, dus niet alleen q-dance, ik was iets te voorbarig in mijn vorige replie), maar zo leer je het wel en ga je toch eerder een topic zoeken.
de sfeer is daar ook zeker relaxed, een vaste groep heeft echt waardering voor elkaar om wat ze posten en replien. dat is toch mooi als je tussen die groep mensen kunt werken door het bedenken van goede onderwerpen en het geven van goede replies
laatste aanpassing
 
ben het helemaal met wesZ eens....wij als die hards van het good old q-dance forum hoeven al die poespas eromheen niet!!! als ik weleesn kijk dat er op een pf meeting wel 200 man komt heb ik daar weinig zin in! ga dan 1000 keer liever naar een meeting van q-dance...daar ken ik tenminste iedereen!! zal ik ook geen gezichten en personen vergeten!!! ik zit ook al een tijdje hier op pf hoor..wat ik ook best leuk vind..maar ja bij q-dance zit ik geloof ik al vanaf het begin en dat vind ik persoonlijk wel een stuk gezelliger!!

ieder zijn mening!!