Partyflock
 
Forumonderwerp · 10908
­ Nederland
 
http://www2.hku.nl/~william/
hier kun je in de "archives" echt een paar zeer kicke, duistere tracks downen...wat voor stijl is 't? Ja, voor onze begrippen gaat 't richting een soort terror, maar ik denk dat 't best is van die duitse teKno kan zijn...

voor de terroristen onder ons 't luisteren waard:D
 
was hardhouse maar wat meer als hardstyle, dan klonk 't tenminste nog 'n beetje lekker :P
 
hardhouse=hardstyle zoals ze dat tegenwoordig noemen...alleen de wat harder hardhouse ;)
 
liq blijf maar lekker zuigen...Liq my balls bitch

;)
 
TeKno = lekkol = geen techno

Terror is stukken anders en absoluut geen hardcore.

11 jaar house, waarvan 9 jaar undergroundse terrorgabber, is dat ook genoeg kennis...blaat

weet je wat HERRIE is GEIL...!!
 
JUIST JA EN UndeRTeR KAN 'T WETUH MET ZO'N CV!!! :P
Hey, sTaMpertje neem die blonde miep eens een keertje mee ! Zal der leren :)

Hey, en THNX voor de complimenten !

We zijn overigens een live-crew. We kunnen nog geen plaat draaien, maar we laden de flightcases uit in oude fabrieken zeg maar :)
laatste aanpassing
 
heeeey da's pluggie die ik ergens in het Hardcore Ressurection verslaggie voorbij heb zien komen geloof ik :D

Jullie site is ECHT geweldig!!! heb hier en daar al wat lopen klikken, maar ben geloof ik nog lang niet klaar :D 't Lijkt wel 'n pretpark, je ziet zoooveel dingen en je wilt oooooveral in, alleen je weet niet waar je moet beginnen :D :S Nevermind whehehe ben slaapdronken

hey Liq hoor je dat, je moet 'n keer mee, dan zul je noooit meer zeggen dat alleen de letters anders zijn :D
Nou ik weet het niet hoor, ze verkopen er geen breezers en ik vind het ook maar onveilig zo zonder security. Zo'n feest wordt ook zomaar opgebroken en ze gebruiken er heel extreme drugs die ze in je drankje kunnen gooien. en voor je het weet word je gearresteerd. stikt van de stillen op zo'n feest.
En de muziek is zo onduidelijk, je herkent er niks in. Nee, ik ga liever voor de echte TECHNO zoals die lekkere blonde teknobitch ook al 10 jaar bezoekt :P is echt veel gaver. meisjes op teknofeesten hebben vlooien !
 
test = geslaagd...

maar effe naar de topic, die muziek klinkt wel vet zeg, heb meteen weer zin in WirWar...
laatste aanpassing
 
Lul nou niet zo dom ik feest ook al 11 jaar,vanaf me 15e..liep elk weekend inde multigroove (elementenstraat) en ben op kweet nie hoeveel feesten geweest ;)
Dus ga mij niet vertellen dat ik geen verstand heb van house :D
Jullie komen net uit jullie poepluiers...dus SHUT UP!!..als je niet eens weer waar je het over hebt ;)
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Jij bent toch echt degene die nu dom aan het lullen is hoor!

TeKno en techno is dus zekerz wel verschillend!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ja, idd, ik weet neit hoe dat 11 jaar geleden was maar tegenwoordig zijn dat 2 totaal verschillende muzieksoorten. tekno ben ik de laatste tijd verslaaft aan. whehehe,
Hellfish en proucer staan bij mij momenteel op nummer 1. :-D
laatste aanpassing
 
wat ik ermee bedoel te zeggen is dat het allebei gewoon TECHNO is..alleen dat hardere TECHNO noemen ze nu TEKNO...maar het blijft nog wel TECHNO ;)
En das hetzelfde as met hardhouse en hardstyle...:)
Kzeg niet dat het hetzelfde klinkt...je heb wel zoveel verschillende techno en hardhouse
nee, ben ik het absoluut niet mee eens.
das het zelfde in mijn ogen dat als je terror versnelde hardcore noemt wehehehehe. das het niet want terror klinkt totaal anders en is heel anders opgebouwt.
laatste aanpassing
 
Ennuh..asje naarde platenzaak gaat zie je toch ook geen bakken waarop de een TEKNO staat en de ander TECHNO :D
Valt gewoon onder dezelfde catogerie :)
Kom op jongens, de enige die hier gelijk heeft heeft is duidelijk teknobitch. dachten jullie nou echt dat iemand met haar ervaring niet wist wat het verschil is tussen slome techno,eentonige techno,harde techno en acid/techno??
teKno bestaat alleen in jullie droom. Of weten jullie een plek waar ik een kaartje voor een teKKno feessie kan kopen of zo? De hardste techno is acidtechno :)
 
Tekno is geen techno, zeer zekers niet, net zoals terror geen versnelde hardcore is, sommige stijlen staan gewoon op zich zelf, en zijn geen verandering in naam , net als zoveel housesoorten. Zo zie ik techno als versnelde trance/ trage gabber... dus heeft wel iets van andere house maar dan een mixxie.

En ja dan moet je maar eens echte undergroundse tekno horen, maar die staat niet echt online, nee die kun je op illegale feesten kopen.

Tekno heeft wel beetje weg van terror, is vooral even lekker als die snelheid te word
 
Paultje, ik geef ze niet gelijk...:)
tekno moet je zien als een soort terror. alleen zitten er dan heel veel breaks in. eigenlijk bestaat die muziek alleen maar uit breaks en die zijn echt daadwerkelijk overal uit gemaakt. verder komt er vaak veel kraak/noise geluidjes in en is het lekker snel. Tekno is gewoon GEEn techno. hoe het vroeger was weet ik niet, maar tegenwoordig is het iets totaal veschillends van elkaar, en al feest ik pas vanaf 98 kijken , ik zit nu in de harcore/terror stroming en ben ook bezeten van Tekno dat ze vaak op terrorfeesten draaien. dus ik weet wel waar ik over praat :-)
laatste aanpassing
 
blaat blaat blaatt..sorry hoor :D
maaruhh thnxs paulelstakterror ;) ben dus nie de enige die dat weet :D maar laatze lekker in hun waan...ze weter nou eenmaal niet beter ;p

Ennuh acid/techno roelt eg wel :bounce:
sommige denken ook te weten wat dat is..NOT :D ;)
laatste aanpassing
Ik heb geen zin om een heel verhaal te typen, maar wat ik wel zeker weet is dat er een groot verschil is tussen techno en teKno :)

Zie ook: http://www.freetekno.nl
laatste aanpassing
 
HOOI....hey teKno bitch.....je zouw voor de grap es wat teKno moeten downen...dan hoor je ut verschil wel....hey...weetje meschie issut wel een nieuwe underground stijl ofzow?....hep je daar wel es over nagedacht?..:P TEEEEEERING EY!!!!!....gotverdomme man..:P....waarom noemen we niet gewoon ALLES techno....ik bedoel...tis tenslotte allemaal met de computer gemaakt he..:S
owjah...en dr zit c-kers wel verschil tussen hardhouse en hardstyle..:)......verdomme...teKno = geen teCHno......hardstyle is toch ook geen hardcore...zoals sommigen dat wel vinden....wat maakt ut uit of je al 11 jaar naar feesten gaat?...je dan hoef je nog niet alle stijlen te kennen.....je bent gewoon te oud om ut allemaal nog een beetje te volgen:P...nawjah....dit zal wel weer een eindeloze discussie gaan worden...duzz ik kap dr maar meej....MAHLZ
 
ik hou niet van techno.. en tekno kan me ook niet zo boeien, maar ik vind 't toch wel twee verwante, maar ook duidelijk verschillende stromen.
En hardstyle is ook geen hardhouse en techno is ook geen kruising tussen hardcore en trance...

en zo zijn we 't allemaal met elkaar oneens :)
 
ppffff:s
moek ut nou nog een keer uitleggen :D
tekno is ook techno..alleen wat hardere techno...Iedereen noemt het anders,maar het IS en BLIJFT in de catogerie TECHNO ;)
Kzeg toch helemaal niet dat het hetzelfde klinkt as gewone techno en acid/techno...tis gewoon een SOORT techno....
Je hebt harder techno..rustige techno..eentonige techno..blablabla...
En dat is dus hetzelfde met hardstyle en hardhouse,ze hebben alleen de namen veranderd en iedereen noemt het wat anders!!!
OKE???!!
Begrijpen jullie het nu?? :D En anders moeten jullie maar eens GOED lezen wat ik schrijf inplaats van gelijk zo te gaan lopen blaten ;p
Verder ga ik hier nie meer op in...ben wel klaar met dit domme onzinnige gelul :vaag:
laatste aanpassing
 
Pffffff :S
moeten wij ut nu ook NOG een keer uitleggen :S
TeKno en Techno hebben geen FUCK met elkaar te maken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OKE??!
Begrijp je het nu?? :D
laatste aanpassing
ik vind trance wel een beetje trancecore achtig, weet je, zoals je vroeger op hellraiser had, Onee, trance is verwant aan trancecore whehehe, nee, grapje, :-)
 
Oke dan, madam heeft haar eigen opinie hierover, net als bij haar bi-gezeik. Laat ze maar in haar droomwereld ronddwalen, en wanneer komt ze nou een keer aan met zinnig gelul...blaaaaaaaaaat
 
naw.....dan lijkt ut me duidelijk denk?.....WE NOEMEN GEWOON ALLES TECHNO!!!....ut klinkt alleen anders....hardstyle?...NEEEEEH!...TECHNO!....trance?...NOPE!....TECHNOOOOO!.....hardcore?....NEIN!...TECHNOOOW!...mjah...en zo kennik nog wel ff doorgaan...ik bedoel...alles stamt toch uiteindelijk wel van techno af alleen mevrouw hier die snapt niet dat ut allemaal sub-genres geworden zijn, zodat je ut absoluut geen techno meer ken noeme.
als antwoord op teknobitch : "Ennuh..asje naarde platenzaak gaat zie je toch ook geen bakken waarop de een TEKNO staat en de ander TECHNO
Valt gewoon onder dezelfde catogerie"

neem 's een middagje vrij en ga langs de volgende platenzaken:
k-hole is leiden
confused in den haag
bonk in breda

adressen moet je zelf maar ff zoeken...enne...veel plezier met zoeken van techno in de teknobak...en vice versa natuurlijk

(en het is allemaal toch gewoon house??)
laatste aanpassing
 
teKno valt onder de categorie techno ???.... Alles valt onder de catagorie HOUSE. Die is weer onderverdeeld in verschillende sub-stylen lijkt mij...

- Hardcore
- Terror
- Spietcore
- teKno
- Hardhouse
- Techno

Iedere style heeft z'n eigen kenmerken PUNT.

Een Rendier is geen Slak !
laatste aanpassing
 
ghehe
Je kunt Tekno niet in een commercieel hokje duwen. tKan hard zijn, tkan acidous zijn, tkan 606 stylaz zijn. Da's ook de grap. Tis gewoon wat anders dan in een hokkie te douwen, omdat het daar wat minder mee te maken heeft gewoon.

En stampkonijntje, je moet dat gevalletje nog meenemen hoor een keer. Die BreEzahTjEs moet ze ook vanaf een keer vanaf na 10 jaar. Hihi.

'IEH, eng, een TUNNEL, pfoeh, kan hier niet eens lopen met me hakkies, IEH, waarom dansen ze zo hard, IEH'
laatste aanpassing
Ieh, Acid uit een Nordlead ? Dat kanniet ! IEH. Acid/Techno, da's met een TB-303 toch. Wat, een Alpha Juno, neeeeeh, dat verzinnen ze, dat apparaat bestaat niet in het echie ! Verrek me BreEzAhtje is Op ! JonGentJuh, JiJ hEb gEeN SteKelTjEs, dAt KanNie HoOr, ik heb hakkies hoor !

http://psilocybe.lsdwhore.com/ga1r/ga1r-same%20o%27ll%20shit%20mix.mp3
gehehe. Ik zie hier opeens mensen uit een ander forum ("het forum")....

Hahaha. techno is teKno en zij kan het weten. paulelstakterror bedanken voor het compliment, wat echt een vette dis was en gewoon de onderbouwingen van iedereen naast je neerleggen en overtuigd zijn van je EIGEN gelijk!

Breezertjes maken meer kapot dan je lief is! whahahahaha.
 
met een K, dit is al je 3e berichie :P

Pluggie: ieeeeewww gatver die mp3 heb ik net ff gedownload en die klinkt echt vies lekker :K :K
maaruh kep je ff 'n berichie gestuurd (linksboven in 't scherm bij "berichten") :)
 
acid ken je wel uit een nord lead halen net zoals uit een novation supernova II of uit een FR-777....maar de echte acid komt uit een tb303 natuurlijk..:P.....ehmz....de alpha juno bestaat wel...:)
maar de juno 106 blijft ruleren..:)
laatste aanpassing
Juno 106 = muffe bak. Alpha is veel razender. Meer eigen karakter. Juno 106 is leuk voor basjes. En dat was het wel. Ik vind hem maar ielig eigenlijk. kWeetniet. Ieder zijn smaak. En Acid uit de Nord is ergens leuker. Heb je ook nog wat andere paramaters. Maar het klassieke gefluit op 3/4 res door de 18Db filters (dat eigenlijk gewoon een 24Db filter op 3/4e aangestuurd is) heefttie natuurlijk niet.

En kwil ff wat weten. Of dit ding UBB ofzo ondersteunt.



[edit] het antwoord is ja. Hihihi. Op het fotootje rechtsboven de Nord 2, rechtsonder de 2 TBS-303s, links van de Nord een stukje MC-303 die we gebruiken voor percussie door een Composer en links het 32 sporen menggeweld en 2 rackies effecten, distortions en natuurlijk Shermey the Sherman. De PC had drie geluidskaarten toen. AWE/Live/EWS. Dus ook nog 6 uitgangen, en alles Cakewalk gesequenced. Je moet wat als je je verveeld niet :) De routing van deze setup: http://www2.hku.nl/~william/ -> archive 2 -> itempie 010508 en dan kun je bovenin op de knopjes drukken.

En zo zijn we weer terug bij het begin !
laatste aanpassing
 
VEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!:D
 
zown mc-303 hebbik binnekort oowk met daarbij een distortion unit....maargoed...das pas ut begin:P....ikke wil ook ooit nog een FR-777 bestellen...of een novatio bass station....hmmmz....zijn die tsb-303's wat?
Knal maar prive ofzo verder of in het gastenboek ofzo.
laatste aanpassing
als antwoord op teknojoe "....maar de echte acid komt uit een tb303 natuurlijk...."

en ik maar denken dat een quasimidi rave-o-lution echte acid mijn oren in blaast

(al geloof ik dat choose het merendeel van zijn platen met een 303 maakt)

en op deze site kan je ook een lekkere hoeveelheid tekno/acid downen
http://www.emoragik.firstream.net/modules.php?name=Downloads
laatste aanpassing
Tekno: Enige echte underground stroming
trefwoorden: compromisloos, kraakscene, underground, travellen (going nowhere), mononom, spiral tribe ,23
Suddert al sinds 93 in Nederland.. Hoogtepunt is echter voorbij (95-98) ... Niet qua hoeveelheid systems maar qua aard feesten. Vorig jaar kwam alles een keer echt bovendrijven, na Moerdijk (mediahype).
Momenteel heb je nog een aantal systems die ook door Europa travellen, waaronder Desert Storm uit Engeland (hebben in 2000 na Dutchtek hier ook feesten gegeven) en Circus Alien uit Tsjechie, Lego uit oostenrijk, en aardig wat Fransen, Duitsers (KAMIKAZE). Verder heb je een collectief uit Nederland die regelmatig naar het buitenland afreizen. (teknivals). Grote feesten met soms wel meer dan 30 soundsystems die soms wel een week doorgaan, met soundsystems uit alle landen. Meestal wordt er gekozen voor een overdonderingstechniek, eenmaal opgezet kunnen de meeste autoriteiten zo'n feest niet meer stoppen.
Volgende week begint voor ons de zomer want dan gaan we naar het teknival in Oost Duitsland en daarna door naar Tsjechie (3e keer op rij met soundsystem) en daarna Polen.
Pluggie vertoeft ook in de tekno scene. In Nederland bestaat deze uit zo'n 300 mensen. Dus de kans is groot dat je iemand kent. He Pluggie?! ;)
laatste aanpassing
Een rave-o-lution, oftewel een 309 is kaal een percussiebak/sequencer die toevallig ook een synth expansion board kan hebben (en nog een extern audio expan.board). 2 multi-timbraal is dat synth-board meen ik. (ene "oozi" heeft er 1 overigens). Maar echte "authentieke" acid komt toch echt uit een TB. Hoewel je acid natuurlijk met van alles kunt maken. Je kunt nog wel van strings acid maken. ;)

En who the f*ck is choose ? ;)
laatste aanpassing
Euhhh right 300 mensen je bedoelt 300 mensen aan soundsystems + mensen daar direct omheen ofzo?
-->SCVNGR23 : en ik maar denken dat desert storm uit spanje kwam...

-->pluggie : drop bass 35 is choose
 
Wil je goeie herrie horen ??? Check dit

Euh...........

http://www.nuclearsound.de/sounds.php?down=1
http://www.nuclearsound.de/sounds.php?down=2

Gaat tekeer ! En bezoek hem ff op http://www.nuclearsound.de



KNETTEEEEEEERRRRRRR :K :K
laatste aanpassing
DS bevind zich vaak in Spanje (en veel in Italie laatste 2 jaar) dus vandaar je verwarring waarschijnlijk. Die foto overigens in voormalig Joegoslavie van die gekken is trouwens vet, legervrachtwagen met Desert Storm logo en speakers tussen aan gort geschoten gebouwen rijden.

kVond trouwens een link over 'Desert Storm taking Tekno to the frontline': http://tash.gn.apc.org/desert1.htm

De pict trouwens: http://www.undercurrents.org/desertstorm23/dsweb16.gif

Feestje toen in Amsterdam achter het Telegraaf gebouw in die joekel van een loods was trouwens eigenlijk wel de laatste keer dat ik ze heb gezien. Met die gladiatoren met Vietnam stijl vlammenwerpers die ook meteen 10 meter ver kwamen beetje fakkelen tussen het publiek en vlammenwerpers op de speakermuren. ;)
laatste aanpassing
die vlammenwerpers waren idd wel vet...maar die fietsdropping 's ochtends was wel het leukste
SCVNGR23: hmmmm, die term "compromisloos" komt me angstaanjagend bekend voor...... compromisloze tekno zonder afrit, hè N.. ?

en dat plaatje van die t.v.'s met dat ongeluk van de 11e..... die stond ooit eens in een sig.....

heh heh heh