Partyflock
 
Forumonderwerp · 11178
­ Nederland
 
Hebben jullie er ook altijd zo'n last van? ik haat het!

echt fokkin veel pijn dan altijd!

sorry maar voelde mezelf eventjes zielig :cry:
 
Nooit last van eigenlijk. Best vervelend voor je.
Ik heb er nooit last van ;)

Effe zonder dollen weet niet hoe het is maar heb gehoord dat het best wel vervelend is :S

Sterkte ermee maar het komt goed :D
laatste aanpassing
 
voordat ik aan de pil begon had ik er gruwelijk veel last van... werd altijd wakker van de pijn.. maar nu heb ik er totaal geen last meer van.
 
Ja das behoorlijk naar voor je! Kan zelf natuurlijk nooit inschatten hoe dat voelt maar sterkte Anyway!
 
hoe dat voelt emilio?


ehhh... volgens mij is KUT het juiste woord :D
Misschien eens naar de dokter gaan en vragen of er wat tegen te doen is?? ben niet zon expert op dat gebied btw dus misschien zeg ik wel iets heel doms ofzo, maareh iig sterkte ermee en een (K)je voor de pijn ;)
 
Haha, Jamy ik ben blij dat je er zelf nog een lolletje over kunt maken!

Als jij zegt dat het kut voelt lijkt mij het toch een aangenaam gevoel!! ;)

Nee hoor just kidding!

En hardhouseF, dokter is makkelijker gezegt dan gedaan he!!! toch een flinke stap lijkt me. Ik zou ook niet snel naar de dokter gaan om mn cock te laten bekijken als hij maar 1 weekje in de maand pijn zou doen! :D
laatste aanpassing
wie zegt dat je iets moet laten bekijken, misschien is er wel wat tegen die pijn ofzo?? zeg maar wat hoor, kep t niet meteen over een of ander inwendig onderzoek...
 
Nou HHF, meestal doen ze ff zo'n strijkje ofzo hoor! wat dat precies in mag houden weet ik ook niet maar ik ken die term! :D
 
Ik ben al een keer naar de dokter geweest ervoor maar alles ziet er gewoon goed uit. Zoals emilio zegt is het idd best moeilijk om er naar toe te gaan. Het is namelijk wel ERG vreemd om een vreemde naar je doos te laten kijken maar ik heb gelukkig een hele aardige vrouwelijk huisarts.

Gelukkig is het maar 1 weekje in de maand!

IIG bedankt voor jullie reacties (K)
 
No thanx! Your Welcome! :)
lijkt me errug kut als je d'r zo'n last van hebt:S...een vriendin van me heeft d'r van die speciale pillen voor blauwe volges mij...misschien dat dat help;)
De pil werkt altijd wel, ben nu nog maar 3 dagen ongesteld
 
En eens te meer wil ik De Heer bedanken dat ik als jongetje geboren ben. Ik vind het zeer sneu voor je dat je er zoveel last van hebt, tis volgens mij per vrouw ook verschillend. Maar de pil kan inderdaad een oplossing zijn.
 
nooit last van gehad maar sinds 2 maanden ineens superlast van mijn onderrug, echt niet leuk echt z'n steekpijn!
 
Ben nu ook ongesteld :(

Gelukkig heb ik er nooit zo'n last van met pijn, maar ik word er wel emotioneel van...:cry:
door de pil te gaan slikken bijna geen last meer, nog wel steeds 6 dagen, maar ja dat waren er eerst 9 of 10.

Ibuprofen helpt ook wel en anders bij de dokter speciale pillen voor menstruatiepijnen vragen. Die heeft vriendin van mij ook en helpen echt goed, weet alleen niet hoe ze heten. Als ze die niet slikt kan ze gewoon 3 dagen niet lopen.
Mmmm, ik lag vroeger ook gemiddeld twee dagen ziek op bed van de buikkramp, echt niet tof alsof je een alien in je buik hebt zitten :( :(

Toen de pil gekregen en was de buikpijn vrij snel weg....
nu helemaal geen last meer, alleen beetje moe.... en maar drie dagen in de maand dus joehoe ;) :bounce:
laatste aanpassing
 
ik slitke eerst harmonette, dat werkte voor geen drol

nu ben ik aan microgynon 30!

die is puik hey, no pain
Ik ook Microgynon 30! No pain at all!
 
Kan je dat Microgynon 30 gewoo bij de drogist of apotheek halen of moe je da voorgeschreven krijge??


Zou dat middel dan mijn pijn wegnemen?? :)

Zou wel heel welkom zijn!!!!!
laatste aanpassing
Moet je wel voorgeschreven krijgen want het is gewoon de pil. Succes ermee (K)ie!
je kunt dat ding (de pil dan he) toch ook gewoon hele maand doorslikken,,, dan wordt je toch helemaal niet ongesteld..... heeft mn vriendin wel eens gedaan in de vakantie,,,, maar vroeg me zo eens af he...... kun je dat niet het hele jaar gewoon doorslikken... of vraag ik nu iets heel stoms,,,, vraag me wel af of alles dan lekker blijft zitten...
ja lang leve de pil idd

2 pimmetje: je kan de pil niet t hele jaar doorslikken, maar 3 mnd en ik doe t iig nooit het is niet echt gezond en je wordt naar mijn idee net een michelinmannetje :-)
 
ik heb lovette ,das een iets lichtere pil. Je wordt er minder dik van en d'r zittuh minder homonen in en van die krengen werd ik altijd chagie duzzzzz

Suc-6 (K)
Je kan zonder probs de pil 6 maanden doorslikken. En ik slik altijd 2 of 3 strippen, in overleg met gyenacoloog (of hoe je dat ook schrijft) Je zou eik helemaal niet ongesteld hoeven worden met de pil. Dit is alleen gedaan voor je eige gerustheid. Omdat het zo hoort, en als je het dus helemaal niet zou worden, het voor je gevoel niet zou kloppen.

En daarbij is de pil niet volkomen betrouwbaar, omdat hij toch regelmatig vergeten word, of als je ziek bent geweest niet goed werkt. Je ongesteldheid is dan een mooi controle middel om te kijken of je toch niet zwanger bent. Als ze het zo zouden maken dat je niet ongesteld word, heb je deze controle niet. En zou het bv kunnen voorkomen dat je pas er na 5 maanden achter komt zwanger te zijn. En dus te laat voor maatregelen, mocht je die willen.