Partyflock
 
Forumonderwerp · 10632
­ Nederland
Ik heb gehoord van meerdere mensen dat het 1 grote flop was!!!! maar dan ook meteen behoorlijk G R O O T! wat vonden jullie er van ??? geen aanrader meer?
 
ZEKER LACHUH!! kep me goed vermaakt :d:d:d
ja....ik hoor het ook maar aan van verdrietige mensen om mijn heen. maar normaal hou ik er wel van, een lekker buitenfeesie is nooit weg. dus lekker naar Awakenings :)
 
Ik vond het zeker wel vetjes alhoewel ik vantevoren helemaal geen zin had om te gaan. Weer een heel gezellige n8 gehad
 
Die mensen die het een grote flop vonden, moeten maar eens goed bij zichzelf ten rade gaan. Beetje jammer dat als je jezelf niet kunt vermaken op een feest waar zoveel (stuk of 7?) verschillende muzieksoorten zijn, de organisatie maar voor lul moet gaan proberen te zetten.

Kijk, er zullen vast wel wat puntjes zijn waar het wat beter had gekunnen, dat zal ik zeker niet ontkennen. Aan de tenten heeft het niet gelegen, en aan de DJ's al helemaal niet. Er stond in mijn ogen een line-up waar heel wat organisaties trots op zouden zijn. Daarnaast was de inrichting erg strak, net zoals de lasers en andere lichteffecten.

Een minpuntje was het kaartengedoe. Dat vond ik zelf ook jammer, maar sportief als ik ben, als er geen gratis kaarten waren geweest, was ik net zo goed gegaan, dus ik kan er niet om jammeren achteraf. Dat het weer niet iets beter was, is natuurlijk niet de schuld van een organisatie. Zie het van de andree kant, het is wel de hele nacht droog gebleven !

Nee mensen, van een flop was absoluut geen sprake. Ik denk dat ik namens minimaal 85 % van de bezoekers spreek als ik zeg dat het een goed feestje was !

GreetZ, en zekers tot de volgende ImpulZ !
 
't was een vett feessie hoor, volgende x zeker weer! :bounce:
De mensen die Impulz Outdoor een flop vonden moeten zich laten opsluiten!!! Het feest was gewoon geweldig!!!!! Sfeer was Super, DJ's draaide lekker!!!! , De aankleding was super!!!!!!! Dit is een van de beste feestjes uit mun house tijd en ik ga toch al lang mee ;-) !!

Bij deze nog iedereen bedanken voor de relaxte sfeer!!!! En UDC THANX !!!!!!!!!!!!!!
 
Ok de line up was goed, maar vond het geluid absoluut niet goed. Aanklading was strak maar niet echt sfeervol.
Het zegt al genoeg als sommige mensen zeggen dat ze zich wel vermaakt hebben. Je hoort te concluderen dat het een super vet feest was en niet dat jeje wel vermaakt hebt dat kan ik hier in de kroeg ook wel.......

DE HMH blijft voor mij de place to be!

Dit is een mening, dus geen onzin!
laatste aanpassing
Wat een onzin zeg - het was echt wel een vet feest!
 
Impulz was zooooooh vet....zoooh vet

het was zooooohh relaxed daar bij het water...en de bossen en het zand en chille sfeer
 
Maar who cares about het geluid, dan ga je toch gewoon iets dichter bij een box staan...of bedoelen jullie dat het geluid kut was in de zin van kwaliteit?
Het geluid niet goed? Heb bij buitenfeesten weinig zulk geluid op zoveel plaatsen gehoord hoor....
Mhm ik vond het anders een topfeestje!!! Heb me super vermaakt in de techno-tent!! :lief: Heerlijk!!!
 
WHAHAHAHHAHA dat is een uitlok vraag.. dat kan niet anders.. ik heb NIEMAND gehoord die het feest NIET goed vond.. het was nietGEWELDIG maar wel GOED... vond ik dan hoor
greetings
tha master --> wat lul jij nou pikkie?
shut the f*ck up! met je mening!:-)

IMpulz was gewoon heeeeeeel erg vet.
ik heb echt super veel gedanst.
ik heb nu nog spierpijn!
Het was SUPER!!! :-D
Werkzaam bij Symbiotic Sessions
Artiest {SHOWLIST artist 58830, 23062}
De muziek, geluid & line-up is net zoals bij de meeste UDC feesten bereheftag....

maar het zijn net de andere dingen waar ze het algemene feestgevoel wat minder maken... ik heb het altijd f*cking naar me zin op impulz feesten... maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die zich de cholera ergeren aan de grote onregelmatigheden en regelingetjes (garderobe, munten, wc's, entree, etc.) die ze keer op keer niet al te best maken en weigeren er iets aan te doen, waarschijnlijk een financiele kwestie... maar die moet je als partyfreak voor lief nemen.. of slimme beslissingen maken... niet tijdens de 'spits' binnenkomen en zelf zo veel mogelijk regelen...

dus Impulz bijna altijd heftage feesten, maar verwacht niet zoveel comfort als bij ID&T...

grtz
 
The Master, sorry hoor, maar hoe haal je het in je botte hersens om een Outdoor feestje qua geluidskwaliteit te vergelijken met een optimaal ingerichte audiozaal ?

Beetje krom vind je niet ?
Vaag.... ik vond de munten, w.c.'s, entree en garderobe gewoon goed geregeld... beter dan op de meeste feesten. Zeker de horeca en sanitair scoren bij mij ver boven het gemiddelde feest.

Hoevaak zie je op feesten wel niet dat een bepaalde soort drank op is of dat je een teringtijd bij de w.c.'s staat te wachten? precies....

Overigens the master: ik vermaak me ook weleens op mijn werk of school.... volgens jouw theorie ook maar niet meer naar de kroeg dus... of omgekeerd?
vond het ook een zwaar goed feest!!!!! en dat van het geluid, natuurlijk zijn buitenfeesten altijd wat minder als je naar de kwaliteit van het geluid gaan luisteren. maar er zijn maar weinig buitenfeesten die toch de kwaliteit nog zo kunnen brengen hoor, weet ik zeker.
ik heb me echt super vermaakt die avond en kep me geen moment verveeld of wat dan ook.
je moet zelf ook wat van de avond maken en niet de hele tijd gaan zitten zeuren om wat dan ook. mensen zeiken gewoon teveel om sommige dingen.
lekker boeiuh dat ze gratis kaartjes weggeven, tis maar geld weet je.....!!! :@
naja zoals UK al zei, ook ik spreek voor 85% van de mensen als ik zeg dat het gewoon een goed feest was, klaar! :D
NOU ik hoor het al weer Impulz staat gewoon nog op de lijst: feesten om naar toe te gaan!! :)
 
Juistem, dat zegt meer dan genoeg :D
Precies, die decoraties kunnen heel wat organisaties nog wat van leren!
 
vond het hardstikke top! idd de decoraties waren heel mooi
 
JAAAAAAAAAAAAAAA, dat is mijn visjesfoto!!!!! :D

Die heb ik gemaakt! *TROTS* :P

B.t.w.: Impulz was een TOP-feest! Niet zeiken!
Geen goed geluid? Nee wat wil je als er mensen rondom Bussloo wonen en 2 dorpen die er vlakbij liggen. Ik vond het geluid erg goed, vooraan bij de harddance en bij Tiesto zelfs hard te noemen. Mijn complimenten richting UDC wat dat betreft :)
laatste aanpassing
 
Nice pic Nivja :)
ik stond helemaal vooraan op de mainstage, en ik zekers wel een piep in me oren.
laatste aanpassing
 
Ik heb me zeker wel vermaakt op Impulz...de line-up vond ik erg lekker en 't was gewoon een UDC line-up :)
mainstage was wel cool..ben daar ff tussendoor geweest en ff op t einde..lekker geluid enzo lekker sfeertje

de techno vond ik eerlijk gezegd echt wel minder...d'r was weer gezeur met t geluid wat ik gewoon niet vind kunnen aangezien dat vorig jaar ook zo was..Gaetano is boos weg gelopen en ik neem aan dat Montana zich ook niet helemaal lekker voelde bij wat er gebeurd was...Gaetano hoorde ik de avond daarvoor nog de sterren uit de hemel draaien dus daar was ik wel teleurgesteld in

verder waren de muntjes enzo idd echt wel prima geregeld...geen lange rijen ofzo en ik heb me ook echt wel vermaakt..ben gewoon ook ff gaan rondlopen enzo naar andere tenten
vond hier en daar het geluid niet errug goed (zoals in de techno in het begin van de avond)

maar heb me er niet aan geergerd, is tenslotte een festival :D
 
Impulz was zeer zekers vet :bounce: echt geen minuut stil gestaan, muntjes perfect geregeld was zo aan de beurt!!!Drinken op heel veel plaatsen ook snel, je moet natuurlijk altijd wel ff slim overal tussendoor kruipen :D!!!Line-up lekker, lab-4, yoji en Bk thenx for the great time....overigens heel de Harddance was zwaar relaxed, al had ik van te voren in mn gedachte dat ik een beetje tussen de Techno en Harddance zou lopen en :bounce: maar ben 1 keer in de Techno-tent geweest en voor de rest nie....
 
Het was zwaar zwaar zwaar vet!!! :BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG::BOUNCE::XTC::VAAG:
laatste aanpassing door een beheerder
Daze Devious (GIX): Weet je zeker dat je niet bij dat jeugdgfeestje in die tent vlak voor Het parkeerterrein van Bussloo naar binnen bent gerend??? :D

IMPULZ was geweldig!!!
Ik ik vond het dit jaar al zo verrekte klein dat impulz. Maar ze schonken daar wel shendy 0.01 procent alchol :D dus ik was flink kas.
Een super feest. En ik was verbaast hoe GOED het georganiseerd was. De entree, garderobe, drinken/munten halen het was allemaal erg goed geregeld :)

Nu dus een keer een zeer positief bericht van mij over een UDC feestje :)
 
Ik vond het gewoon een heftag feessie, het geluid mocht harder idd, maar mensen moeten niet zoveel zeiken tegenover UDC, ID_T Is ook niet alles.
Ten eerste vind ik dat udc vaak een betere line up neerzet dan ID en T
ten tweede UDC doet zijn best om de mensen te geven wat ze willen, ok ze hebben een paar keer gefaald maar ze hebben er van geleerd, kijk alleen maar naar hoe het met de pendelbussen geregeld was, oke het koste 5 euro maar je kwam er wel goed en niet in een overvolle bus aan...
Busschauffeur mag wel wat vrolijker volgende keer:D
En die wc's heb ik dit keer weinig van meegekregen, stond gewoon lekker buiten te pissen,
Maar over de wc's bij id en t ben ik ook nie echt tevreden, in de rai moejuh altijd door een deur met zijn 40e duzzz...
Mensen moeten niet zeiken over UDC want ze gaan lekker
Lekker feest dus topic kan gesloten worden :p
Alle antwoorden van hierboven stop ik in mijn antwoord.
SUPEEERRR MEEGAAAA VEEETTTTT BRRRUUUUTTT feest man
IMPULZ ROELEERDE !!!!! echt lekker knallen
(alleen de terugweg roeleerde niet maar goed daar kan UDC niks aan doen :S)
ik zal ff voor de 15% spreken, want ik had het om 4 uur echt helemaal gehad!

nee, impulz 'deed' het niet voor mij. en ik weet dat er meer zo over denken, want ik heb 2 groepjes in 1x naar huis gebracht (grote bus) en die vonden het allebei BAGGER.

los daarvan mijn medestagiair: mja, JP was wel geinig, twas wel leuk, maar ik heb betere feesten gehad... khad het om een uur of 4 wel gezien eigenlijk...

laat ik het zo zeggen, ik kan zo 10 man aanwijzen die het niet echt denderend vonden. underneath them ik ook. en nee, ik ga me niet na laten kijken. tis meer dat ik geen moment van euforie heb gehad, en dan is een feest voor mij niet geslaagd, PUNT.

een directe flop wil ik het trouwes niet noemen, want het was allemaal redelijk geregeld, tis meer dat IK me niet vermaakt heb.
laatste aanpassing
Ik denk dat het voor de UKhardhousefans een geweldig feestje was!!!! En voor kou-bestendige mensen ook hihihi....
Maar ik vond er geen reet aan... Het heeft niks met UDC te maken, ze hebben een goed feest georganiseerd... Logistiek klopte alles, ik vond t groots opgezet enzow... Niks te klagen daarover... Maar t was niks voor mij... slechtste feest dit jaar.... en t duurste... :-S
Maar dat komt dus door mij, niet door Impulz!
ik wil ook best wel vertellen waarom ik het niet naar me zin heb gehad
dit ligt ook deels aan mezelf dat weet is gewoon zo
het geluid was echt super bagger
denk je lekker 3 uur Tiesto te luisteren, moet je echt voor het podium gaan staan om het normaal te horen
opeens viel de muziek ook helemaal uit
het is dat het publiek het goed oppakte anders was Tiesto wel verdwenen schat ik
tjah de main, zag iedereen uit zijn dak gaan daar, maar kon het maar niet naar me zin krijgen
ik was nuchter en dan heb je veel meer door wat er om je heen gebeurt
werd om de minuut op me poten gestampt door dronken boeren en weggebeukt
uk hardhouse is zo en zo mijn ding niet

alleen voor het geluid ga ik al niet meer heen
echt jammer want op dancevalley kan UDC het wel goed laten klinken :(
laatste aanpassing
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Ik vond het echt een zwaar BAGGER feest!

En ik lees net dat ik het probleem bij mezelf moet zoeken.....

Maaruh ik ga bijna iedere week naar een wat groter soort feest en ik vermaak me eigenlijk altijd. Dus ik zie niet in waarom ik het nu bij mezelf moet zoeken?

Het begin van de avond was super. Echter tegen een uur of 12 ging het berg afwaarts met het feest. Slechte muziek, rare mensen (niet allemaal natuurlijk). Veel "foute" patser figure die de hele tijd tegen je aan lopen te douwen van: "pas op want hier ben ik".

Maar goed ik heb prima geslapen om half 5 in de auto wachtend op de rest.
Duurste feest Fairy??? Hm...viel wel mee toch??
 
2 YODA: Dan heb jij in de aso tent gezeten (stage 9) achter de harddance stage. Ik heb echt met helemaal niemand ruzie gehad. Slechte muziek is je smaak...maar het was voor mij precies de muziek die ik bij deze line up verwachtte....misschien zelf nog wat beukender.

2 iedereen: Wat bedoelen jullie nou als het kutgeluid is: te zacht geluid of slecht geluid?
2 Kolaas: Daar heb ik inderdaad een tijd gezeten ja. Maar ook in de Black Hole tent zat fout volk. Als je via de achter kant binnen kwam meteen aan de linkerkant bij die kleine tribune. Veel irritante gasten. Van die patsertjes enzo.
 
Impulz was echt een topfeestje, k heb geen irritante lui gezien, maar die zullen er ongetwijfeld geweest zijn, die zijn op elk feest wel, maar schenk dr gewoon geen aandacht aan. Het geluid vond ik wel goed eigenlijk, ben eigenlijk alleen in de hardhouse en de rode tent bij de ingang geweest, maar daar was t geluid goed vond ik. Verder vond k Yoji huppeldepup echt super draaien!!! Heb me prima vermaakt!!
nou ik hoor het al weer!!!
de een vond het klote de ander weer goed en de ander had of heeft weer een probleem met zich zelf en ik weet het onderhand niet meer :):):)
Toooooooooppertje! Superpluspunt dat het toch droog is gebleven. Geluid was zeker niet over te klagen, vooral op het laatst niet! Haha. Beuken bij die hardhouse tent! Verder goed geregeld (genoeg bussen etc.) See ya next time!