Partyflock
 
Forumonderwerp · 10725
­ Nederland
Nu er allemaal topics geopens worden over wat jou beste DJ-sets ooit waren, en je tofste feestjes, wil ik wle eens wat andfers horen! Welke feesten vond je nou echt zooooo zwaar bagger, waren superslecht georgainseerd of hadden echt een rotsfeer?

Bij mij is de absolute onbetwiste nummer 1 BladeRunner, ook wel bekend als Zweetrunner, in 1996 in de Martinihallen in groningen. Allereerst hebben we een dikke drie uur in de rij gestaan, zonder drinken of iets, waar de een na de ander outging. Eenmaal aangekomen bij de hekken werd je zowat platgedrukt en viel een van mn vrienden flauw. Binnen aangekomen nog een half uur wachten bij de garderobe, en bij de wc's was het ook een ramp, die waren allemaal overstroomd en je moest dus echt je heil binnen in de zaal zoeken. Vanwege veel te veel mensen en veel te weinig ruimte was de brandweer verplicht de VIP open te gooien, wat bij de VIPbetalers of course zorgde voor nogal wat boosheid. Alle trappen zaten vol met mensen en ik heb nog nooit zoveel mensen fout/out zien gaan op een feest. Er is zelfs een meisje voor mn ogen gestorven, en heb een steekpartij gezine waarbij ook iemand in elkaar zakte. De dag erna stond er natuurlijk niets in de krant. Dat was wel begrijpelijk want wat zou de gemeente Groningen een hoop geziek hebben gekregen, kijk maar naar Zaandam afgelopen jaar. Echt een grote flop, veel te veel kaarten verkocht en heb dan werkelijkook nog nooit IEMAND gehoord die op dit feest is geweest die het wel een toppertje vond.

Nummer 2 is de allereerste Impulz Indoor. Beetje hetzelfde verhaal. Eeerst in de file, vervolgens vet lang wachten bij de garderobe om te horen te krijgen dat die volzit en je dus de hele avond met je jas moet rondlopen. In de rij voor muntjes, en na drie kwartier gooien ze dat hokje dicht omdat de meisje het niet meer aankunnen. Weer in een nieuwe rij, waar ze hetzelfde willen flikken, maar een stel gozers dit voorkomen door die raampjes gewoon open te breken. Na twee uur eindleijk dirnken, ook weer continu in de zaal moeten plassen omdat het veel te goor en te druk is bij de toiletten, en ergens achetrin een hoekje gaan staan, waar dan weer mensen over je jas heen kotsen. Tot ook hier weer een van mn vrienden (helemaal nuchter!) flauwvalt, je naar de EHBO gaat, deze ramvol zit met mensen en je maar naar huis gaat...

En als derde nomineer ik de Humanite Newyearsparty van 2000-2001 in het Beursgebouw in Eindhoven. Simpelweg vanwege de enorme drukte bij de toiletten, totaal geen sfeer en absoluut de ergste klotemuziek die ik ooit ergens heb gehoord. Veel en veel te sloom, kon er echt niet op dansen. Verder was iedereen er met zn eigen groepje en miste ik echt die gezellige Extrema-sfeer!

Zo, en nu jullie, brand maar los!!!
laatste aanpassing
 
Op nummer 1: blade runnen '96 te druk en ind. te veel mensen die fout gingen! tering wat heb ik mn ogen uitgekeken toen ik eenmaal binnen was ;-)

nummer 2: massive '01 veel te soft voor mij

nummer 3: qlimax thialf te koud aan de kanten en het geluid was KUT.

dus dit was mijn "brand maar los" actie

Het is niet zo'n lang verhaal maar wel duidelijk dacht ik zo!!

(k)
laatste aanpassing
Ik hou het bij onmogelijke locaties

1. Sportpaleis (elke keer deruit omdat het er te warm werd
2. Thialf (geluid)
3. Rijnhal (kuthal)
van bladerunner heb ik nog een flyer hangen op mn kamer :) (gelukkig er niet gweest simpelweg omdat ik te jong was..)

Trance NRG feb. 2001 utrecht vond ik een kl*te feest. slecht gedraaid, lang wachten etc...
 
The Scene, oud & nieuw 2000-2001 in de Borchlandhallen.. Ook nog niemand gehoord die het daar wel naar z'n zin heeft gehad.. Korte opsomming:
-Anderhalf uur in de rij met ca. 0 graden, leuk nieuwjaar in de rij !
-Veel te veel kaarten verkocht: rond 2 uur werd de ME ingezet en konden zelfs mensen die een kaartje hadden niet meer naar binnen (100 piek weg)
-Veel te volle garderobe, eerst een half uur wachten en dan garderobe vol
-Mensen die ruiten insloegen om zo naar binnen te klimmen
-Opgefokte sfeer
-Veel mensen out/fout zien gaan
-Rond 3 of 4 uur al het drinken op

Laatste heb ik van horen zeggen want ik ben om half 3 naar buiten gewandeld om lekker te gaan feesten in de Lexion waar ik gelukkig op de valreep nog een kaartje voor had geregeld.. En wow, dat heeft m'n hele oud&nieuw goedgemaakt :D
laatste aanpassing
30 december 2000 als ik het goed heb. Innercity...

- Vet warm daar binnen.
- Eenrichtingsverkeer terwijl iedereen van alle kanten de gangen door wilden waardoor je zo min. een half uur in de rij stond platgedrukt en al.
- Mensen gingen van hun stokje door bovenstaande factoren.
- Je erg lang op je drankje moest wachten. Half uur was normaal.
- Muziek viel erg tegen.
- Naar huis (met de auto), chauffeurs waren niet aanwezig dus een uur met t-shirt aan in de kou staan wachten.

Was ook de laatste keer dat ik naar Innercity ben geweest.
Hardcore overdrive 2001, de kleine zaal was wel ok, maar wat een ontzettende kutsfeer in de grote hal, slechte security, veel vechtpartijen.
 
sensation 2000

geen sfeer, kut geluid, kut muziek, te duur
 
1.impulz 17 feb 2001 : bij aankomst al problemen met de jassen later zag je gewoon in de zalen hopen met allemaal jassen erop (ik vind dit echt een hele grote blunder van de organisatie). Opeens viel de muziek uit voor een tijdje. En de toiletten waren op een gegeven moment gewoon niet meer toegangbaar en daardoor ging iedereen gewoon in de zalen pissen uiteindelijk liep je dus gewoon in grote plassen met pis.
2.Dance Valley 2001: het was al een drama om een pendelbus te pakken op sloterdijk, maar gelukkig hadden we mazzel met een taxi. Bij aankomst moesten we nog een half uur lopen omdat de ingang aan de andere kant zat. De technotent waar ik eigenlijk voor kwam was gewoon te vol zodat je er echt niet meer inkwam, en de laatste set op de mainstage vond ik echt dramatisch. De verhalen van terugreis wil ik jullie besparen want dat is genoeg ter sprake geweest.
3.overload 1 juni 2002: zelf had ik ook nooit naar dit feest gegaan maar het was omdat ik een weekend naar me broer zou gaan in Maasstricht. Het duurde vrij lang om binnen te komen, bij binnekomst dacht ik al gelijk wij zijn de eerste of zo want de technozaal was helemaal leeg. Toen kwamen we erachter dat het bij de hardhousezaal helemaal vol zat. Toch jammer want ik kwam uiteindelijk toch voor de techno en de technozaal was gewoon de hele nacht bijna helemaal leeg.
To Q-Dance 21: *bloos* dat moeten we maar snel eens over gaan doen dan!!!
hmhmmmm alleen overload tot nu toe!!!
kon me gewoon echt niet vermaken
 
Innercity 2000 & 2001... blegh de sfeer die er alleen al hing!
Trance Energy 17/2/01
Trance Energy 29/10/00
The Sessions 13/4/02
-multigroove (sept/okt 2001) *GaaP* wat heb ik me verveeld daar

- Rebound (okt 2001?) was ook saai, te licht, muziek stond te zacht...nah zonder die bas kenk egt niet feestuh hoor

en de 3e...tjah..owjah laatste moh in fun (juli 2001?) vonnik ook 10 keer nix
Blade runner is absoluut het slechtste feest ooit maar kben toch blij dat ik kan zeggen dat ik er geweest ben!

Shadow Land´s Rave feestuh heb ik ook nooit leuk gevonden in het Thialf stadion!

Trance energy feestuh idem dito......!
BlackholeAnniversery, Shaggedalic, MegaDance.........tja allemaal een eerste plekkie bij moi
 
Wackiejacky, ik ben het wat je mening over het slechtse feest ooit betreft (ik hoef de naam denk ik niet uit te spreken) helemaal met je eens. Daar wil ik nog aan toe voegen dat veel acts volgens mij niet eens zijn geweest (want waren de euromasters er nu wel of niet?) Ravers religion had in Kardinge en Oosterpoort leuke feesten, maar een feest in de Martinihal was echt een maatje te groot voor die gasten.
 
bij mij op 1 staat allereerste Impulz Indoor

alles zo bagger geregeld.

verder vond ik mn laatste Trance energy (uhmm.... weet niet meer welke) ook erg irritant, wist van te voren dat ik het niet leuk zou vinden, en dan toch gaan, heb er wel van geleerd: niet meer doen!
ben al naar heel wat feesten geweest maar ik kan nou niet 1, 2, 3 zeggen welk feest kut was

ik let niet zo op de kleine dingen, tuurlijk een wc, garderobe is weleens kut geregeld maar wtf zeg, probeer het zelf maar is te regelen

ik vermaak me altijd wel op een feest, mischien een goeie eigenschap van me
mysteryland indoor in jaarbeurshallen jaar of 3 terug ofzo

voorin superdruk omdat daar alleen et geluid goed was .. verder was et overal in die hal ECHO echo .. en nog iets meer naar de achterkant v/d zaal hoorde je de techno van de ruimte ernaast want er zat geen muur of wat dan ook tussen .. langs 2 kanten waren bars over de hele lengte die met gewoon normaal licht waren uitgedost .. dus als je beetje uit et midden stond waren de licht effecten nul .. .. was echt abortfeestje
1 Bladerunner
2 Bladerunner
3 Bladerunner

Vrienden weten wel waarom, anders kan je het vast wel ergens in een oud forum terugvinden!

owja, Mysteryworld Queensdayrave was ook bagger!
 
1 trance energy(februari 2001) utrecht
2 Qlimax (6 april 2002) heereveen
3 Tuinfeest @ Jossa (wat een teringzooi was dat geworden ik heb om 8 uur s'morgens zelf 3 tuinen verder de tuinstoelen en bierflesjes op moeten ruimen)
1) Rave the City on the Beach (Rijnhal te Arnhem)
2) Bladerunner (Martinihallen te Groningen)
3) Mega Music Dance Experience (Jaarbeurs te Utrecht) (vraag me nog steeds af waarom ik er uberhaubt heen ging...)
haaah jossa lekker voor je met je tuinfeessie ;)

Mareh mijn top 3:
Innercity 2001: wat was het druk en klote geregeld
Qlimax - heerenveen: best wel frisjes en klote geluid die van 8 december in de HMH was 100 keer beter kwa geluid en sfeer
Impulz Outdoor (1 september) was koud en erg klote geluid
laatste aanpassing
 
Het is wel duidelijk wat het slechtste feest was wackiejacky.
De tussenstand op dit moment is:
1. Bladerunner 20% van de stemmen
2. Trance Energy 17-2-2001 16% van de stemmen
3. dat hoeven we niet uit te rekenen want bladerunner is op dit moment het slechtste feest ooit.
kutste entree + garderobe ooit: Qlimax hmh 8 dec.

impulz is zoiezo een kut feest .. al het dronken boeren volk weet het elke keer weer te vinden .. wat resulteert in gepis in de zaal ed.
tevens vindt ik het geluid op het gemiddelde impulz feest ook zwaar bagger.

en qlimax hoerenveen was de grootste kutsfeer ooit en ook nog eens slecht geluid
Trance Energy februari 2001, ik moest er werken, flyeren bij de ingang daarna 'glowsticks' uitdelen. Ben meerdere malen lastiggevallen, geluid was slecht, suf publiek, geen sfeer.
Energizer februari 2001, alles was vreselijk duur (garderobe 5 gulden!), prut locatie, opdringerig handtastelijk personeel, vervelend publiek, opgefokte sfeer.
Innercity februari 1999, het feest was leuk, alleen was er nauwelijks EHBO aanwezig, ging een goser voor m'n ogen echt gigantisch fout (stuiptrekken etc), we hebben een half uur op de EHBO moeten wachten, de ingangen was een chaos, helemaal geplet bij de hekken. En het einde was echt een ramp, dat geeft het feest een hele nare nasmaak. Wat een gekut bij die garderobe :-(

kan beter maar niet naar feesten in februari gaan zo te zien :-D
 
Sneeuwwitje: misschien had je toch naar bladerunner moeten gaan, daar was het echt KUT. slechter kan gewoon niet. Bladerunner was overigens in oktober.

Het valt me trouwens op dat er met name wordt geklaagd over trancefeesten en feesten in die richting,terwijl er al jaren-met name door de politiek en de media- wordt afgegeven op hardcorefeesten (slecht imago). Hardcorefeesten/Gabberpagties zijn dus nog niet eens zo slecht.
Ik naar bladerunner :-D, mmmmmmmmmmm ik was toen 16 ofzo en ik ging nog helemaal niet naar feesten, IC was m'n eerste feestje.
Kan moeilijk klagen over hardcorefeesten omdat ik er nog nooit geweest ben :-)
 
op 1 thunderdome 98
op 2 digital overdose99 fec
0p 3 impulz 17 februarie
 
Ik vond 4 Elements 2000 echt een kutfeest! Vooral ook door die rellen.

IC 2000 was ook enorm klote.

En Sensation 2001 was ook helemaal niks.
laatste aanpassing
Hmz..... Ik zal je eens zeggen... Impulz vond ik egt wel vet....
Had me jas in de auto laten liggen, was er vet vroeg dus ook geen lange rij gehad...
Drink eigenlijk nooit veel op een feest dus van de weecee had ik geen last, en van dat pissen ook geen last dus... Ik heb t vet naar me zin gehad :D

Maarja, slechtste feest ooit...
Eeeh...... Ik zou t nie weten meer.... Denk tog Impulz outdoor, (deze en vorig jaar)... voor de rest hebbik t altijd wel naar me zin...
Innercity 2000 wat een ruk feest veel te veel mensen in die gangen leek het wel een mieren hoop dan nog die 2 step zaal erbij als je daar doorheen liep dan werd je toch een partij aangegaapt sinds die innercity hoef ik er nooit meer heen
 
De innercity's worden idd vaak als slechte feesten aangegeven. En eerlijk gezegd denk ik dat ze een oplossing moeten gaan vinden voor dat 1-richtingsverkeer. Als je op een feest bent, dan wil je zo snel mogelijk van a naar b en dat gaat er gewoon niet. Dus door elke keer die marathonafstand te lopen word je behoorlijk pissed-off waardoor je dat direct in de sfeer terugvind. Gewoon hekken plaatsen dan heb je 2-richtingsverkeer, zonder al te grote afstanden
Ga pas twee jaar naar feesten en heb nog niet echt ontzettende kutfeesten meegemaakt... Hardcore Overdrive 2001 was niet zo inderdaad, KLOTE-sfeer hing daar... vond de tweede hardcore vs. terror ook niet zo, maar dat lag gedeeltelijk aan mezelf...
thunderdome 99 de gabber was al een tijdje naar de klote aan het gaan voetbal rellen slechte produkties enz enz enz enz toch ging ik gewoon door met de gabber feesten totdat op thunderdome 99 naast mij een groepje gabbers (kutnazi's) de hitler groet gingen doen gelijk in de auto gestapt en nooit meer op een gabber feest geweest wel gewoon naar mysteryland geweest maar ik liep altijd met een grote boog om de hardcore tent heen
thialf is klote maar TE daar was echt super niks aan. En daarnaast was Innercity 2001 zwaar klote!!!

Voor de rest heb ik nie echt klote feesten... meeste hebben allemaal goede en slechte kanten
1: Innercity 2000
Omdat ik 3/4 van de avond naar mensen heb lopen zoeken.

2: Innercity 2001
idem 2000

3: Trance Energy 2001 Thialf
Slecht geluid en waardeloze muziek
Heb mijn keuze al laten horen... maar had ook bij de laatste TE in Utrecht. Even naar de wc. Moet je gvd een hele ronde maken door alle zalen heen om weer op je plek te komen door dat eenrichtingsverkeer. Nou dat vondt ik dus helemaal niks. En door dat geloop wordt je alleen maar moe in je benen. Dus helemaal niks voor mij he... :(
 
Trip 2 dreamland in erotic city in kardinge...nog geen 30 man security voor dikke 5000 man....en toen braken er rellen uit. de hele avond zie zag je gastjes heen en weer rennen. en het licht werd zelfs aan gedaan voor wat overzicht en de mc zei er zelfs wat van dus zegt denk ik wel genoeg.

2 x hardcore overdrive in sportpaleis. kweet zo niet meer welke want sommige waren wel oke, maar ook weer die rellen met die kutnazi-wanna-be's die het verziekte.

mystery land vorig jaar omdat het hele idee 8er m.l is verneukt door de commercie :(
InnerSHITY 2000...

errug irritant... veels te warm.. 1klote richtings verkeer..elke keer "files" verkeerde dj's in verkeerde zalen....

hmzz verrot
 
1. Impulz Outdoor 2002 slechte muziek
2. Innercity 2001 appart
3. Qlimax 2002 te koud
laatste aanpassing
 
Jeffrey 3 juli 2002 23:42
ben al naar heel wat feesten geweest maar ik kan nou niet 1, 2, 3 zeggen welk feest kut was
ik let niet zo op de kleine dingen, tuurlijk een wc, garderobe is weleens kut geregeld maar wtf zeg, probeer het zelf maar is te regelen
ik vermaak me altijd wel op een feest, mischien een goeie eigenschap van me


Ik geloof dat ik me hier helemaal bij aan kan sluiten ! Ik heb eigenlijk overal wel lol !
laatste aanpassing
Op grootte feesten vermaak ik me meestal altijd wel, ik ga er heen om te feesten dus ga ik er ook feesten :)....

Dus kan niet echt een organisatie, lokatie of feest aanwijzen dat slecht is geweest alleen natuurlijk heb ik wel veel hoogte punten...

Maar waar ik ook ben tot nu toe vermaak ik me overal en dat zijn er al veel feestjes geweest :)
 
4 elements is 3 x niks
laatste aanpassing
2 biomehanika: impulz outdoor 2002 slecht :S:S waarom dan??

naja oh nu heeft ie em veranderd :D

mijn slechtste feest was te in het thialf in 2000
echt zwaar klote geluid en de muziek was ook bagger.
voor de rest eigelijk weinig tot geen slechte feesten gehad. kep t altijd wel naar me zin en je moet er tenslotte ook zelf wat van maken.
laatste aanpassing
kehb er maar 2 geloof ik

innercity 2001, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shockers 2002