Partyflock
 
Forumonderwerp · 10693
­ Nederland
 
Ik las net een berichtje van iemand die vroeg of ze een jointje in de pauze zou gaan roken of niet? Met het risico ontslagen te worden, want drugsgebruik op het werk lijkt me nu niet echt iets dat mag.
Ik lees hier wel vaker berichten waarvan ik denk: heeft er nu helemaal niemand hier een eigen mening? Moet alles eerst hier gevraagd worden alvorens met tot aktie over gaat? En heeft niemand hier ook maar 1 greintje verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van werk, familie, vrienden?

tssssssssss
 
erger jij je nu aan alles?
 
denk dat 't gewoon eerder de neiging is om iets te willen posten en te laten weten...
veranwoordelijkheids gevoel mwah ten opzichte van mezelf nie echt haha I always get myself in trouble :s maar ten opzichte van anderen wel... Let altijd goed op mn vriendjes en vriendinnetjes :D
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
ook dat maar ik denk ook dat ze gewoon ff wil weten wat wij zouden doen .. dat kan toch ... :S
 
Ik erger me niet aan alles. Er zijn topics waar ik me aan erger en topics waarin het leuk is om mee te doen. Maar als ik een topic lees waar ik kotsneigingen van krijg dan ga ik me ernstig ergeren en krijg ik ook de neiging iets te posten.
 
jah jordees ik heb je ook s een x gezien mij af te zeiken om niks maarja zand erover :D
 
Jongens en meiden, ik bedoel het absoluut niet kwaad, ik probeer enkel mensen aan het denken te zetten alvorens een topic te plaatsen. Ik ben zelf meer een replyer dan een poster, maar vind het echt jammer te horen dat sommige mensen hun werk op het spel zetten voor een lullig jointje. Ondanks dat ze misschien al ander werk had gevonden, schendt het wel je goede naam!

Thijz: no hard feelings!
Ik moet ook eerlijk zeggen dat er hier inderdaad sommige topic's zijn die echt helemaal nergens over gaan. En dan erger ik me er ook wel eens aan. Maar ja je moet wat he!!!
 
2 Jordees =====> (Y) :D
Nou ja zeg!!!
Wat kan jij je aanstellen zeg??
Ik zit hier gewoon op me werruk me kapot te vervelen en dat te bedenken... dus ik denk, laat ik eens kijken wat de gemiddelde PFer daar van vind.. Denk je nou egt dat het wel of niet roken van dat jointje afhangt van de mening van de mensen hier??? Ik dacht gewoond at t misschien wel een leuk onderwerpje was om ff over te lachen...!!!!!
het gaat hier sowieso de laatste tijd nergens over, en als je een beetje verder kijkt dan je neus lang is, dan zie je dat ik normalitair hele nuttige en gewone topics/replies heb!!! lees bijvoorbeeld in datzelfde forum mijn reply op het topic van q-sebas...!!!

en daarbij, als je wat over me te zeggen hebt, dan stuur je me maar een PBtje...... want dit gaat egt helemaal nergens over!!!
En je kan aan al mijn vrienden en vriendinnen vragen... Ik let altijd goed op iedereen, maak me om iedereen zorgen enzow...

Ik mag tog ook wel gewoon eens lekker dom doen??? je kan je hele leven nog opletten...

Ik vind dat je met dit topic een indruk wekt over mij die helemaal niet waar is en die ook nog eens nergens op gebaseert is en al helemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nergens op slaat... ik voel me best wel een beetje voor lul gezet door je en ik vind t absoluut niet cool dat je mijn onzintopic met verantwoordelijkheidsgevoel en meer van dat soort mooie dingen in verband brengt...!!!! Je moet zelf een aan je verantwoordelijkheids gevoel denken met wat je in een topic zet en wat mensen daarvan kunnen denken en voelen!
 
Juistem en dit is precies waarvoor een forum opgesteld is, emotie en discussie, dat iemand hier zijn verhaal kwijt moet over zijn rubber eendje die verdwaald is in zijn tomatensoep is leuk om te lezen en misschien op te reageren. Dat je je nu persoonlijk aangevallen voelt, omdat ik toevallig mijn mening op jou topic heb gebaseerd, spijt me zeer. Ik heb je ook gemeld dat dit niet op jou persoonlijk slaat! Als je mijn topic goed leest dat had je dat kunnen weten. Dat ik jou topic verkeerd heb begrepen spijt me ook zeer, dat had misschien een scheef gezicht gescheelt.
Dat topic over een jointje roken kwam op mij serieus over en ik dacht dat je daar werkelijk over zat te twijfelen. Hij stond ook niet onder spam of zo, maar gewoon bij de serieuze drugstopics.
Dan had je het algemener moeten stellen en niet zo specefiek... ik erger me ook wel eens aan topics met onzin dingen... die gewoon egt helemaal nergens over gaan... Maar je stelt t nu niet algemeen, maar specefiek met mijn topic, gerelateerd aan verantwoordelijkheidsgevoel e.d. daar hoef je mijn naam niet voor te noemen, er is maar 1 topic over jointjes op t werk. ik open tog ook geen topic dat ik me eraan erger dat er mensen zijn die nooit een eigen topic openen en alleen meelullen met anderen?????
Je excuses zijn aanvaard, maar ik hoop dat je de volgende keer als je eens een topicje opent zoveel verantwoordelijkheidsgevoel kan opbrengen om beter na te denken wat je erin zet en met welke begrippen

2 koenie: daar heb ik m niet neergezet... ik zette m neer in algemeen en aan de reacties van mensen en daarna ook van mij kan je makkelijk zien dat het gein in... Ter info... hij zit nog steeds in me zak, om 17.00 gaat de brand er pas in, maar daar ging het helemaal niet om! het ging erom hoe Jordees mij met bepaalde dingen in verband heeft gebracht

en nu ben ik er klaar mee
laatste aanpassing
Nou das fijn voor je meid! :D

Je weet dat op er PF toch geen hoogstaande discussie mogenlijk is. Het eindigd toch altijd in twee kampen en "welles, nietus'.
Dus om je daar nou druk om te gaan maken, kom op zeg, zoek dan een forum waar wel intelligente mensen zitten die begrijpen hoe te discussieren :P

nb. Dit is geen diss t.o.z van PF, maar in mijn mening wel reeel (denk de puntjes er maar bij ;) )
Snap niet wat jullie je allebei druk om maken...

Teneerste Jordees, wat kan het jou boeien of anderen verantwoordelijkheids gevoel hebben of niet :s Als iemand een jointje rookt op zn werk daar ga jij tog niet dood aan en als je die topic niet boeit lees je me toch niet en reageren is ook niet verplicht. Aangezien je er nu een topic over maakt ( en ja ik weet wel dat het niet over fairytale persoonlijk gaat) moet het je toch wel interresseren. Volg je het nog haha :d

En fairytale: Laat m lekker lullen.Als het nou een serieus onderwerp was zou ik me heel misschien een beetje druk maken dus..

Boeiend!
Vonnut nie zo leuk gewoon...... klan tog? ben eralweer overheen....!weet wel beter vanmezelf dus....
jointje is nu wel op btw... %)
We zijn alweer vriendjuhs... :-)
 
We hebben het uitgepraat ;) en Fairy krijgt een hele dikke knuffel van me bij de eerstvolgende meeting waar we bij zijn!
 
Artiest William Tech
ik ga hier niet eens op in, iedereen moet zelf weten hoe hij/zij met zijn/haar verantwoordelijkheden omgaat en hetzelfde geldt voor de eigen mening, vind ik