Partyflock
 
Forumonderwerp · 10569
­ Nederland
Wie lounged hier wel eens? Kan diegene er wat meer over vertellen? Wat zijn zegmaar standaarden? Wat is zegmaar in en out tijdens het loungen. Lijkt me namelijk heel iets anders dan een avondje uit.

Iemand hier meer over vertellen? Of misschien leuke (drugs?)lounge ervaringen?
 
WTF is loungen dan???
 
Ik vind niet leuk!!!!!! vrienden van mij vinden dat dus ook geweldig, dus ik moet ook vaak die muziek aanhoren, het is meer voor kakkers met flessen champagne, mensen die helemaal tiptop gestyled zijn, het is ook erg poezelig alles is zacht, in een mooie ruimte, en de muziek is echt te saai!!! tja en wat voor'n drugs, iniederdeval iets waar je geen rare bekken van gaat trekken

het wordt alleen wel een ander verhaal als je op vakantie bent want dan is het wel relaxt, en met afteren kan het ook wel, maar om een hele zaterdagnacht zo door te moeten brengen nee dank je!!! mischien is het wel leuk om er de avond mee te beginnen lekker wat eten daar en dan nog effe nazitten en dan gaan stampen, maar echt niet de hele nacht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loungen is juist errug rielext!
lekker bijkomen van alle dagelijkse stress!
mij vind je soms dus ook wel doordeweeks bij bijvoorbeeld Bloomingdale of Republiek.
en drugs? neeee!
ja hier in amsterdam heb je er ook wel een paar zitten, ze zijn enkel allemaal verschillend van elkaar. in boom bv kan je wel beetje lounge, maar dan zit je of op een te klein krukje of op een grote ronde bank. <-- die is meestal bezet dus is het een krukje.

verder is het wel chill om zo de avond in te gaan, bestel in de boom vaak een biertje en klets een beetje bij met een paar vrienden en ga daarna pas echt uit.
 
1 keer ,nooit weer.... te zachtaardig allemaal jah.. mechien als je een mand door ben dat ut dan iets is ?? ;) :) geef mij maar het beuq werk
en drugs, neeeeeee ????


pfffffffffff, de grootste coke-snuivers bevinden zich onder de loungers hoor :S
1x soort van lounge tent bezogt, was geloof ik niet eens echt loungemuziek, maar soort van. von het pas leuk na heeeeeeeeeel veel bier. maar toen vonden de andere loungemensjes mij niezo leuk meer denk ik.
ik vind zowiezo het "lounge-publiek" niet koosjer

mij te veel gemaakt, tis allemaal TE vind ik
Quote:
en drugs, neeeeeee ????


pfffffffffff, de grootste coke-snuivers bevinden zich onder de loungers hoor :S
/Quote
--------------------------------------------------
ik bedoelde dus ook alleen maar dat IK niet gebruik!
man elke zondag als ik nog een beetje vaag ben dan zet ik van die relax trance op en dan lekker in m'n bankie hangen ahhhhhhhhhhh heerlijk ff bijkomen :)