Partyflock
 
Forumonderwerp · 10497
­ Nederland
 
Sorry mensen, maar ik vond dat Lab4 echt wel even een eigen topic verdiende voor hun optreden, dat LIVE was, op Impulz.

De supergeile geluiden die uit hun apparaten komen...niet normaal. Die muziek geeft zoveel energie (nja :XTC: )dat je wel mee moet dansen. De manier waarop zij meedansen is ook helemaal krankzinnig:



En deze kerel (kweenie of het nou Lez of Adam is) kwam ook nog even naar beneden om wat handjes te geven!!!! (En aangezien ik de hele tijd vooraan stond, waar ook nog eens genoeg dansruimte was...)

En nog gruwelijker werd het toen ik eraan zat te denken dat het vet zou worden als ready to bop en be my victim zouden komen...

teringhheee ze kwamen allebei en ik ben zo hard uit mijn dak gegaan dat het echt niet meer veilig was om me heen. kippevel.

Zijn er nog menen die een mannetje helemaal leip hebben zien gaan met een zwarte lichtgevende orbit trui? Dawazzik, ik heb ook nog wel met wat mensen geluld daar...ma ik weet niet of dat nou pf'ers waren...

Yoji Biomehanica daarna vond ik wel ok, maar een stuk minder. Hij had gewoon die echte computer soundclash, alleen er straalt minder energie vanaf. Verder vind ik het zooooh irritant als er een climax komt en hij gaat dan niet beuken maar nog effe opbouwen.

BK was een rustige uitspacer...lekker.
laatste aanpassing
Erg lekker, ik had ze al een keer op DV gezien, en toen waren ze ook super.

Wat een grappige remix van eminem brachten ze trouwens ten gehore.
 
jah das waar ook, wel grappig, maar verder vond ik het een fucknummer. Eminem trek ik op zo'n beukend moment gewoon niet.
Lab4 is (Y)! Op DV gezien, en die gasten zijn echt gestoord!:)
 
lab 4 was gruwelijk ja!! heb alleen het laatste half uurtje meegemaakt, maar dat was zekers een geweldig half uurtje :) damn wat hard & snel, ze gingen ook zelf helemaal uit hun dak, mooi is dat vinnik altijd :)
Lab 4 was mijn hoogte punt van de avond, ik had ze hiervoor al een paar keer gehoord op impulz en DV. Veel goeie oude nummers van ze gehoord, en een paar nieuwe.

De live set die volgens mij bij hun 2e album zat is en blijft hun beste set
Ik von ze ook zwaar Ok!!!..:bounce:
Had ze nog nie eerder gezien.
Superset!!! :)
dit was de 3 e x dat ik ze gezien heb.. maar ze blijven echt SUPER!! Ik was toen lab 4 draaide iedereen kwijt toen heb ik maar lekker in me eentje staan stampen..
Vooral de laatste 2 nummers waren zeer goed. die draaide ze ook op dancevalley
JAAAAAAAAA!!!!
ik krijg gewoon weer opnieuw energie als ik eraan terugdenk
ennuh ik was ook super uit mn dak aan t gaan toen Ready to bop kwam en da laatste nummer van hun!!! komt omdat ik de set heb van DV van Yoji dan maar daar staat hun einde op met die 2 nummers!!!!!
khad ze al een keer eerder gezien op Impulz maar nooit echt goed naar geluisterd!!!!
RESPECT TO THE LAB4!!!!!
Heb ze ook 1 keer meegemaakt op Dv, was idd erg goed!!! Heb 3 livesets van ze en die luister ik ook regelmatig, is weer eens iets anders dan anders... Maar altijd stampen! :-D