Partyflock
 
Forumonderwerp · 10357
­ Nederland
Eyz Vraagje aan de Die -hards hiero!

Hoor mensen wel eens zeggen dat de pillen van vroeger,stukken beter waren dan nu.
Is dat inderdaad zo?

Vroeger waren ze denk ik ook duurder! Maar tegenwoordig,is het best moeilijk om goeie te krijgen! En heb je zen dan gevonden,kun je ze na enige tijd niet meer krijgen!

Wie kent er LOVE-jes?

Adios!
 
je bedoelt die blauwe driehoekige dingen :bounce: 180mg die zijn knallers en ik kan ze nog krijgen whehe
 
en ja vroeger waren die dingen beter moet je maar eens mdma poeder proberen gozzah dan ken je het gevoel wat de pillen vroeger gaven ;)

tegenwoordig doen ze er alleen maar goedkope rotzooi in om meer winst te kunnen maken en mdma is nou eenmaal niet een goedkope grondstof

vroeger heb ik wel eens 20 gulden neergelegt voor een pil in die goeie ouwe tijd
ik slikte mijn eerste pil in '94!
aardig tijdje terug dus! en die warem idd. een stuk beter dan die van nu!
alhoewel ik heb denk ik nu al 1,5 jaar niet meer geslikt!:)
en toen betaalde je 25 piek ofzo.
Mijn eerste P'tje was in '95 en die waren echt mega-goed!!! Betaalde je ook wel tussen de fl. 15,- en 25,- piek voor inderdaad! In '99 vond ik de kwaliteit al echt STUKKEN minder.... laat staan nu... Maar goed, ik gebruik al 3,5 jaar niet meer!
het is nu echt 'massa' productie geworden.
hebben ze niet genoeg? pleuren ze er altijd wel wat troep in.

brrrrrrring me the old stuff :P
 
Bij Novadic, waar ik ze laat testen, zeggen ze hele andere dingen. Volgens hun is het mdma-gehalte in pillen juist enorm toegenomen in de laatste anderhalf jaar, het zit weer bijna op het niveau zoals het was. (uit onderzoek bleek dat dus, ik zou het zelf niet weten). Ik gebruik nu dik een jaar ofzo en ik moet eerlijk zeggen, ik heb nog NOOIT slechte gehad, kwestie van leverancier denk ik. Ik heb al wat TU scheikunde studenten bij elkaar gebracht, nou wat grondstofjes regelen en Robske rijdt binnenkort in een M3 Cabrio :P Misschien iets voor PartyFlock om een online postorder te beginnen??? (met mij als leverancier uiteraard) ;)
To jossa:

Ja die bedoel ik Jossa! hehe ik kan er ook aan komen! :)

Laat jij ze altijd testen Robske?
 
Lang leve de oude SuperSalmiakjes :D
Van een kwartje stond je onderhand de hele avond te koekeloeren :|
 
die lovejes rulen eg wel :K :K
Die lovejes zijn wel goed ja, maar inderdaad nog steeds te krijgen. Bacardi's vind ik een goeie die nu in omloop is.
 
Vroeger hadje Evaatjes..Stanleys enzow..dat waren pas de goede pillen..maar dan praat ik ook wel over 91 t/m 93...Daarna werd het alleen maar minder...
 
Energetic:

niet ALTIJD, de meeste kwamen van dezelfde persoon, die laat ze zelf altijd testen en hem vertrouw ik ook. Maar het zit hier in Eindhoven midden in de stad, het kost niks, dus waarom niet.
 
die blauwe lovies zijn goed en eurootjes ook maar ik zit er over natedenken om voorgoed er mee te kappen!!!!!!!!!!
 
Mijn eerste pilletje nam ik in Club X, 1995 ofzo..
En heel de avond was ik zo waus als een debiel, helemaal gestoord gewoon, dansen, gek doen..
Was een sammie..
En ik kan me ook heel goed herinneren dat ik genoeg had aan 1 of 2 pilletjes voor heel de nacht.. en tegenwoordig slik je er makkelijk 10 op een avond.. en na de 3e voel je die wausheid eigenlijk toch niet meer, en slik je gewoon voor de heb..
Maar goed, ik neem nooit geen pillen meer, word er debiel van man.. en blijf maar doorgaan en doorgaan.
Ies nie goed!!

(k)
idd tegenwoordig ist allemaal rotzooi joh...je weet haast nie meer wat je slikt..je moet ze egt van een vertrouwd persoon hebben hede dag
 
vroeger '91 had je idd betere pillen, waren ze ook nog fl. 25,00, en had je er aan 1 of 2 genoeg.

Later werden ze wel snel goedkoper fl.10,00 (in 93, 94), daarna fl. 6,00 (en nee niet voor 100, maar voor 10 st.) kgeloof vanaf 97 had je echt veel kutbende. Kheb zelf nooit echt slechte gehad, je moet je mensen kennen he! ;)

Maar de hoeveelheid neemt echt snel toe, of ze nou goed of slecht zijn, kben er gewoon immuun voor geworden lijkt wel.

2 Jossa: MDMA poeder is echt het lekkerste wat er is. jammie !! :k
laatste aanpassing
Bacardi's zijn echt goed op het moment ja :)

Ik slik ze per halfje omdat ik anders veel te veel zit te spacen en minder sta je raggen :)

Dus ja, wat moet ik dan met een pil van vroeger. Ga ik nog 10 keer zoveel spacen. Dan is me feest helemaal verneukt (ja, pillen werken raar bij mij)
het is volgens mij ook onzin dat je niet steeds meer nodig zou moeten hebben om het zelfde effect terug te krijgen je raakt er volgens mij idd wel gewent aan en dan op den duur steeds meer hebben.
 
Artiest Elcol
kweet nie...had er op Q-base een paar op...voelde vrij weinig alleen scheevuh bakkus...en lekker zweeetuh...dag ervoor ook al anderhalf op...en de dag na Q-base..feessie in de zino...na een halfje(dus heele goeie:S) meteen weer losgaan:P daarna nog een halfje en veeeeel bier:p zoww lekker weekend nu maar ff tijdje rustig aan:)
vond ze vroeger ook veel beter, bv de salmiakjes, playboytjes :) en de zandmannetjes waren mijn favo's in die tijd ('95/'96) en als je daar een halve of 1 hele van had gehad stond je de hele nacht te :bounce: en dat is nu niet meer zo :(
Tis allemaal waar en allemaal bullshit wat er hier staat. De kwaliteit van pillen is niet afhankelijk van het logotje, bij het bestellen van nieuwe (grote) hoeveelheid, mag je namelijk zelf kiezen wel logotje erop komt. Ik ben zelf in 97 begonnen met XTC, en ik heb een vermoeden dat er een enorme kloof zit tussen twee soorten XTC (afhankelijk van de leverancier). De ene soort wordt steeds duurder, maar geeft de trip die je wilt, en verwacht, de anderen soort is goedkoper, en bevat meer dan alleen MDMA. Pillen waren vroeger ook groter... als ik mag aanhalen, een van mij eerste pillen was een klavertje 4, een groene pil, in de vorm van een klavertje de doorsnede was ongeveer 1.5 cm, en hij was net zo dik als een tulpje van vandaag... oi oi oi daar kon ik een weekend hard op gaan.

Ps iemand wel eens gehoord van Gabbertonnetjes????

Top voor eenieder die het gevoel van XTC van vroeger wilt hebben TAKE MaDMAx (MDMA)en gij zult vliegen.
 
Jaaaaaaa, Gabbertonnetjes !
In de categorie Supersalmi's. Superpillen !
Rond 95 was dat dacht ik ongeveer. Kikvorsch tijd hier.
laatste aanpassing
haha dat was m'n eerste pil een gabbertonnetje!
en die was juist heel klein van doorsnede maar redelijk dik, met alleen een breeklijn.
ik had een halve genomen, maar jezus wat ging ik uit me plaat!!:D
Vroeger had je veel beter, dat is 1 ding wat zeker is. Die gabbertonnetjes vind ik zelf van de categorie daarna (waren die kleine dikke roze dingen). De Salmiakkies, Mandarijntjes e.d. waren toch wel ff anders dan dat van tegenwoordig.
Net als speed eigenlijk, toen op een gegeven moment die gasten uit Haarlem (met hun appeltjes) gepakt werden was de goed tijd voorbij... iedereen die daarna nog aankwam met het gelul dat zijn/haar speed appeltjes was liep uit zijn/haar nek te lullen... jammer allemaal, maar waar...

Trouwens wat kan het me schelen?:D Ben toch allang genokt...:)
 
nou khad in Q-base 3 bacardi's in 2 uur tijd genomen, en voelde er daarna pas wat van.... wat duurde dat lang zeg...en daarna nog meer genomen, en tja toen ging ik wel...

maar ja...
laatste aanpassing
JA die bacardie,s die ze hier hebben zijn ook niet bepaald erg lekker!
Ik betaal al 7 jaar 5 a 8 Gulden voor een kletser. En nooit echt slechte rommel gehat. Vind ook niet echt verschil tussen nu en vroeger. Terwel ik het het wel van anderuh hoor. Die ergens anders halen!
P'tjes van vroeger ken ik niet echt, alleen Michi's. Had het laatste 1,5 jaar Eurootjes, Daar bleef ik stevig op door stampen. Binnenkort iglotjes en /of roosjes. Lekker veel MDMA. Slechts 2 euro per stuk!!!!!
Kroontjes!! die mot ik weer zien te krijgen ergens!! die waren top! daarna niet zulke goeie meer gehad als die!!