Partyflock
 
Forumonderwerp · 10387
­ Nederland
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Hey mensen, hoe vonden jullie het?

Ik heb me perfect vermaakt, zeker omdat het zo dichtbij was, maar ook omdat alles prima geregeld was!
Alleen was het best frisjes :D

Straks Beachbop maar eerst douchen en straks voetbal kijken :bounce:
Jah ik heb mee ook zeker wel vermaakt, vond alleen niet alles zo relaxed. In de eurogrooves hoorde je gewoon de bas van de progressive er door heen.Maar voor de rest een mooi feestje, Don diablo en Yoji Biomechanika waren mijn helden van de avond
 
Was mooi feestje, was alleen supercheep dat Montana eerder moest stoppen in de technozaal. Hij was hier zelf ook dik pist over (hoe die wegliep enzo..)
Was weer een goed feest. Mijn toppers van de avond Yoji en Lab4
 
was zeker geslaagd. Toppers; Yoji, BK en toch ook wel Tom Harding. Hoorde dat Tiesto echt heel goed was maar niets van gezien of gehoord.

Veel mensen gezien. gezellig, nu lekker pitten en straks om van 19.00 - 04.00 ur werken!

MZZLZ
Matig feest. Tiesto was wel TOP!! :D Een leuke sfeer was ver te zoeken vond ik en iedereen die ik gesproken heb is het daar mee eens. Zonder sfeer is er voor mij geen goed feest.
impulz was top, heb me zekers vermaakt, :D yoji en lab 4 geweldig gewoon !!!!
truste mensjes :D
Was zeker supergeslaagd feest!:bounce:
Wel weer wat nieuwe PF-ertjes ontmoet en natuurlijk de oude vertrouwde partyclan. :)
leuk vaag
Was echt een leuk feestje

Yoji, jp en Tiesto draaide errug goed en het weer zat mee
Sjah ik heb me supermega vermaakt daaro. Vond alles zeer goed geregeld. Ondanks dat sommige mensen ut koud hadden en ik liep in me t-shirt. Heb toen maar een truitje afgestaan die om me middel hing aan een vriendin van me zus. Nu nog zorgen dat ik hem trug krijg :)

Verder paar toppers van de avond: Yoji, lab 4, technasia, don diablo en niet te vergeten eefje was super geselli!!

Ikke ga plat
 
Het was weer een vet feestje. Ben de hele nacht bij de hardstyle blijven hangen en heb er geen spijt van. Yoji en Lab 4 waren weer van bovennatuurlijke schoonheid. Lang geleden dat ik niet gechilled heb op een feestje en dat zegt dus veel over de muziek die gedraaid werd.
Ik duik nu mijn bedje in... welterusten :)
intree, drinken en munten super goed geregeld, super muziek, heel cool terein, super mooi weer, echt perfect gewoon. Een heel goed feest :)

alleen het gezluid zoog overal, maar dat was ook het enige.

En wat waren er weer een hele hoop super lieve knuffelbare mensen :)
:kusje2:
was echt supercool feestje, wel weer een paar relaxte mensen gemeet ensow en verder niet zoveel op aan te merken eigelijk. het weer zat lekker mee :D:D dus daar konden we ook al niet over klagen.
muziek was errug goed alleen stond wel een btje zachtjes in de zalen, maar ach........ lekker boeiuh :P
was gewoon een VET feest. PUNT :)


trusten allemaal.
 
Was echt in een woord gewoon een topfeest
mwaaaa....middelmatige muziek in de techno. Gaetano kapte er zelfs mee omdat t geluid telkens zachter moest...kut end gelopen naar de auto vet verdwaald. en jammer dat ik al die lieve mensen pas op t eind zag
 
ik heb me wel weer vermaakt hoor :bounce:
Impulz was vet!! Yoji was de held van de avond voor mij.. verder vond ik JP, lab 4,En Montana in de techno errug goed!!! De sfeer was ook wel lekker, en alles was wel lekker geregeld
 
ik heb het echt superrr naar m'n zin gehad!

en nu vanmiddag nog naar bloemendaal! :-)
 
Vond het wel gezellig maar laat ze voortaan wel ff in een betere installatie investeren!!!!!
geluid was idd een klein minpuntje, maar over de rest heb ik niks te klagen. UDC heeft laten zien dat ze dingen ook goed kunnen regelen
 
ImpulZ was super!! Vooral Jean draaide echt goed!!! Was alweer een tijdje geleden dat ik hem gehoord had, maar hij kan ut nog steeds :).

Maar eerst een vette joint en dan die teringzooi hier eens laten verdwijnen:).
Topfeestje!!!!!!!!!!! (y)
Heerlijk uit m'n dag gegaan op de Techno :lief:
Montana was erg lekker, alleen jammer dat ie om 6.15 al moest stoppen :C

Nu even snel douchen en eten en op naar Bloemendaal!! :-p
laatste aanpassing
heb het ook erg naar mn zin gehad, eigenlijk alleen maar in de techno geweest :D

met een klein uitstapje naar eurogrooves omdat ik hoorde dat dat zo vet was.

heb me erg vermaakt !!

(K)
laatste aanpassing
offtopic--> trouwens wel handig dat je een berichtje later nog ff aan kan passen ivm de spelfouten :D
 
Ik vond het zekerz een geslaagd feessie. De Main Stage was errug vet opgezet, heel mooi gedaan. De man van de avond was voor mij toch wel Gaetano Parisio. Wat een dj zeg, egt heel relaxte techno. En natuurlijk Deheer Roog, ook een toppertje!!!
Impulz was zeker weten een relax feest! Alleen vond ik de muziek op de main stage nogal tegenvallen - ik had toch wel wat hardstyle verwacht, maar het was voornamelijk UK hardhouse wat de klok sloeg! Gelukkig beukte Yoji wel (wat een damn goeie DJ is dat zeg) en in de eurogrooves deed Don Diablo hetzelfde!

Sfeer vond ik heel goed, veel klappende mensen enzo, alleen jammer dat er steeds veel mensen stilstonden!
 
ik vond het ook een heerlijk feestje alleen de muziek mocht wel wat harder maar ach gewoon lekker vooraan staan stampuh bij al die lieve pf-ers ;)

sfeer was ook goed op stilstaande mensen heb ik niet gelet :D

(K)
zag idd ook veel stilstaande mensen, vaag was dat :S
Impulz was meer dan geslaagd! Meeting was ook gezellie:)en Yoji beukte er flink op los, k heb me uitstekend vermaakt:)k snap dan ook niet dat sommige mensen stil kunnen staan op een feest hoor! Lukt mij namelijk niet! Maarja lekker belangrijk;)
 
Ik vond het ook erg leuk alles was zeer goed geregeld!!! Alleen het klote met zulke feesten is dat je altijd maar iedereen loopt te zoeken en dat het telefoonnet de hele tijd overbelast is...omdat iedereen naar elkaar loopt te bellen !!! Dus dan vind je nog niemand...maar ja..afgezien van de kou heb ik me verder prima vermaakt!!!!!

(k)
Ja, koud was het wel! Zelfs ik, met longsleeve en trainingsjasje, had het nog koud!
IMpulZ... ik vond het wel aardig, maar niet meer dan dat... Don Diablo redde mijn avond een beetje, want ik vond de HardsTyle tegenvallen (een beetje die HQ sound, maar dat wist ik van tevoren). De Hardstyle zag er wel erug vet uit in het donker, zo'n witte tempel met vette lichten enzow, toppie ;) Niet veel van Tiesto meegemaakt, ben ff bij hem geweest, maar dat zal dan wel zijn minste kwartiertje zijn, echt veel vond ik daar niet aan :S. Niet echt veel nieuwe PFers ontmoet, maar om ff 1 ding voorgoed duidelijk te maken :
!!!!!!!!!!!!!IK BEN DAAN DUS NIET !!!!!!!!!!!!!
 
2 Gold: UDC = UK hardhouse (HQ enzo), de enige van wie je wat hardstyle kunt verwachten is misschien JP
Wist ik dus niet :) Maar Yoji draaide ook wel wat hardstyle gelukkig, en Don Diablo (maar die stond in de commerciele trance tent - waar trouwens de hele avond in tegenstelling tot ik had verwacht, heel lekker werd gedraaid!)
 
Impulz was great...lekker uit mijn dak gegaan in de techno-tent..Michel de Hey ging weer goehoed...net als Montana trouwens..

een uurtje bij tiesto vooraan gestaan maar werd gek van alle duwende mensen..Geen leuk sfeertje daar vooraan.

Alles was goed geregeld alleen het enige stomme was dat onze pendelbus op de terugweg uitviel..Te zwaar beladen ?!? maar dat werd ook snel verholpen..

xxxroos
laatste aanpassing
Ik vond het wel een flex feessie!!! ben er toch wel een beetje achter gekomen dat de HQ-hardhouse sound "not my kind of thing" is, maar heb me opzekers vermaakt bij oa Michel de Hey, 5minuutjes Tiesto (tering wat was het daar druk!), Don Diablo, Jose vs G-Spott %) en Montana.

vond voor de rest alles goed geregeld vannacht qua eten en drinken. wc's waren we goor, maar ja dat hoort bij zo'n festival.

ik snap alleen nog steeds niet waarom overal in die tenten die muziek zo zacht stond (zekers in het begin bij de technotent) en waarom stopte Montana al om 06.15 ipv 07.00??????
feessie was netjus. Goed lopen dwalen weer. Apeldoorn Gekkehuis!
 
Was echt heel geslaagd feest vond ik.
Was echt mazzel dat het droog bleef dat kwam de sfeer zeker ten goede.
Rechtsvoorin bij de hardhouse was het weer supergezellig met alle PF mensen.
Weer een hoop nieuwe relaxte mensen leren kennen :-)
Nou ik vond het geluid al beter dan vorig jaar! En op zo'n feest mogen ze gewoon niet zo hard draaien lijkt me wel beetje logisch :d Wel merk je dat Hardstyle ietsie minder klinkt op dit volume ;) Maar Gaetano en Don waren zupaaaa :d

Hard dance viel me erg tegen.
 
Heeeeerlijk :D lekker staan stuiteren

ennuh vooral die watermeloenen :) :)

eg om je vingers bij af te lebberen
 
En toch vond ik het smerig dat je je handen nergens kon wassen na gebruik van het toilet!. Verder errug gaaf en errug gaar!
Soooowwwww de tering zeg!!! wat was t van 1 uur tot 5.45 bruut stampen bij de Hardhouse!!!! JP draaide lekker ook wat hardstyle en een super nummer van Faithless da was echt supervet toen!!!
Daarna kwam Tom Harding die ook een hele lekkere ouderwetse UK HH set neergooide!!! maar toen kwamen mijn helden LAB 4. tsjezus wat heb ik staan beuken zeg hun zijn echt goed. vooral toen ik een paar nummers herkende die ze op DV ook gedraaid hadden. lekkaaahhh man!!!! en toen onze held uit Japan. YOJI BIOMEHANIKAAAAAAHHHHH!!!!!
Damned hij viel me niks tegen t was echt Yoji Style!!!! de MC op de Hardhouse vond ik ook wel ok. verder ff een uitstapje gedaan naar Tiesto maar hij zat toen nog in zn eerste uurtje dus was wat progressive toen nog. heeft later ook nog gaetex gedraaid heb ik me laten vertellen dus zal wel toppie geweest zijn daaro. op t einde naar Montana geweest. ging net zo lekker en toen moest ie kappen. toen zijn wij m ook maar genokt.
meeting was wel druk en n beetje onoverzichtelijk. wel wat mensen ontmoet maar nog niet genoeg.
drinken enzo ging lekker snel. t weer viel 100% mee en ik heb t niet koud gehad!! lekker stampen tussen die mensen dan krijg je t niet koud. wel jammer van de vele stilstaande mensen!!!!
UDC bedankt voor een geweldige avond!!!!
dat mag ook een keer gezegd worden.
greetz en till another party
Coño
Ik d8 ook ff dat Marco V ineens in de Eurogrooves stond maar dat was die Graham Gold :d Ik wou net gaan bleeren "Heee Marcotjuuuuhhh!!!"

*bloos* oeps....
Was zeker leuk.. ik vond het een erg mooie locatie daarzo in bussloo. Ik heb vooral genoten in de eurogrooves-tent waar Don Diablo lekker stevig draaide en vervolgens lekker lopen zweven op de goeie set van Emjay.. De nacht afgesloten bij Cor Fijneman..

Helaas toen ik rond half 7 richting de auto liep lag er nog iemand op t terrein tegen een boom die er meer dood dan levend uitzag. Erg onprettig om te zien :(
laatste aanpassing
Ja nog zoiets: Lopen we naar voren in de Progressive tijdens Cor Fijneman ligt er op de grond een meid zwaar te trippen :s Spookt nu nóg door mijn hoofd!!! Blijft een kutgezicht!!!!

Vraag me nu toch af hoe het met haar is afgelopen want zag dat ze nog wat stuiptrekkingen had en daarna nie meer :(

BAH!
Impulz was echt relaxed!

Ik had het alleen in het begin koud, maar na gestampt te hebben bij Don Diablo en Michel de Hey had ik het al een stuk warmer.
Ik vond Lab4, Yoji Biomehanika en BK echt goed btw :)
K had misschien nog wel wat Progressive willen horen, maar ja.. bij de Hard Dance vond ik het zoo chill :) Dus dat kwam er niet meer van.

Anyways, Impulz = top
Op naar Awakenings! :)
Jaa, was echt een top feest!!
Heb me zeker wel vermaakt!
Alleen klote dat ik op begin al last van mijn nek en schouders kreeg van de tocht!!:S

En idd, dat meisje bij Cor Fijneman, BAH:/ wat is dat een rot gezicht zeg!!
en idd, ik ben ook erg benieuwd hoe het nou afgelopen is met haar!!
impulz was opzich te gek....drinke/ete alles was goed geregeld..muziek was goed ookal had ut zoms wel wat luider gemogen....jammer genoeg meet en tiesto gemist*door vriend die naar de ehbo moest*
mensjuhs die me trouwens geholpen hebben thanxxxx!!!
Jullie blijven dan alleen kijken na zo'n meisje. Ga je niet helpen ofso best wel beetje raar!! Maja zou wel aan mij liggen!!
Wat kun je doen dan??? Je loopt die EHBO alleen maar in de weg joh...Maar stel dat ze zouden vragen of ik kan helpen doe ik dat natuurlijk wel ja!