Partyflock
 
­ Nederland
keigoed is 1 van mijn favorietje dj's en tja hij zou 7 juni naar zaandam komen he maar dat gaat weer es niet door K*Tzooi :(

maar hij is ECHT GOED JA :D
ilzemilzegilze baby!

ja echt goed...
 
dat vinnik juist een ONTZETTEND ruk nummer B&B

maar verders vinnik me wel KICK AZZ ;)
 
the masochist a.k.a dj the prophet toch?
Gekhous...ojajoh?...nee ikke nie...maar dat mag he?

Cenobite? ja idd...Dov Elkabas...mooie keal!
Masochist is inderdaad Dov.....
the killing scum is wel goed van hem
zijn producties zijn super, maar heb hem dov nog nooit als de masochist gezien
ik vind m slecht!! serieus, echt nep die muziek. lijkt zoveel op elkaar!! Paar nummertjes vind ik wel lekker, maar persoonlijk vind ik m slecht, hoor m niet graag op een feest.

beste nummer van m is: Anticipation.
Even wat uitleg over The Masochist, er is namelijk een verschil tussen de live-act, DJ en producer Masochist:

Het 'Masochist' project is in 1998 gestart door Dov Elkabas (The Prophet) en een vriend van hem, die zichzelf Schuilnaam Olifant noemt. Dov maakte in eerste instantie de muziek, en Olifant verzorgde de live-acts. Langzamerhand is hij zelf ook muziek gaan maken en verdween Dov wat meer op de achtergrond.

Ikzelf VOND the masochist heel goed, in 1998. Toen waren zijn nummers echt vernieuwend, die scherpe bliepjes en scheurtjes gebruikte toen nog niemand. Tegenwoordig vind ik z'n nummer wel aardig, maar een beetje standaard jammer genoeg...

Qua live-act kan ik niks over 1998 zeggen, toen ging ik nog niet naar feesten, maar wel over 2002 - heb hem namelijk laatst op D-boy Invasion zien optreden, en daar vond ik de live act nogal tegenvallen eigenlijk, Olifant stond als een Mental Theo op het keyboard te rammen (nep dus) en er stond een dame nogal onhandig bij te dansen, niks meer en niks minder :)
en als dj heb ie ook altijd een masker op, dan issut ook niet dov zelf, ik hoorde dat t rosti was een keer, van een maat van me.

Maar gold, welk nummer vind jij t best, wij ligge namelijk vrijwel op 1 lijn kwa muziek keuze whehehe, de mijne is Anticipation, maar alleen jammer dat als de bas erin komt dat ie meteen weer weg is, en dan een kort breakje en dan weer door, hij MOEST gwoon meten door gaan, wat jij gold???
owjah, en OD vinnik ook steengoed.

overdoseoverdoseoverdoseoverdose he died....
Is Hardcore niet altijd voorspelbaar?

het tempo en de bass maken het onderscheid en de dansbaarheid...persoonlijk vind ik dat the masochist altijd lekkere deuntjes maakt (ook al is het voorspelbaar)...

maar promo was ook vernieuwend... de hele metal warfare serie is echter 1 pot nat...maar niet minder mooi ofzo...

Neophyte herken je ook gelijk...elke keer ff iets anders maar wel dezelfde stijl...lekker toch?
Ja, eens komen ze in de knoop met de deuntjes, dus The Masochist heeft alvast zijn deuntje ge-Ownt :d

Ik vind heb gewoon KOEL
TeRRöRDieHard!!!> Dan zitten we weer op een lijn, want ik vind dat nummer samen met MzKzM het vetste! En in dat breakje heb je inderdaad het gevoel van 'knal door', vooral als je het op een feest hoort, en net lekker begon te stampen :).

B&B> Niet met je eens, luister maar eens industrial (Hardcoholics bijvoorbeeld), dat is echt niet voorspelbaar hoor!
whahaa, vinnik ook, JUIST nu de industrial dr is, heb ik weer hooop, was dat lang kwijt.
Ik heb m al lang niet meer zien draaioen, maar wat ik nog van m weet uit de tijd dat ik elke week uit mn plaat ging was dat ie toen echt zwaar vet beukte, een van mn favo DJ's samen met The Horrorist en Dr. Macabre!
ik ken industrial...maar kan het niet met jullie eens zijn...

oude melodielijntjes zijn vervangen door vage geluiden (errug goed trouwes)...maar dat maakt t nie minder voorspelbaar in mijn ogen...

ben het zekers wel met Stefan eens dat t weer s wat anders is...mooie ontwikkelingen :D
hehehe, maar ik ben t niet met je eens dat t NIET voorspelbaar is hoor, in armageddon project zitte ingredienten die me steeds weer doen verbazen, tis wel herkenbaar van: ow dit is echt iets voor armageddon project, maar toch issut vernieuwend.