Partyflock
 
­ Nederland
 
Artiest Jakuza
Ik ben een lyrisch strijder, verbalisante vermijder en in alle vormen een beleider, van het enige echte ware geloof, n terwijl ik je van je woorden beroof, is het een simpel feit, dat de enige echte waarheid, verduisterd door jouw stommiteit, uiteindelijk weer boven komt drijven, zoals oude verdronken lijven, alles keert uiteindelijk terug, en met een enkele zucht, beoordeelt het leven je op je daden, nu heb je jezelf verraden, geen mens kan zonder geweten leven, je vingers beginnen al te beven, je DJ probeert nog steeds beats te droppen, maar ik ben niet meer te stoppen, alles begint te floppen, je spastische bewegingen, zijn als teruggekeerde levensbelevingen, een vorm van verzet tegen een visie, een verblind zicht, dat zich niet weet te vormen, of aan te passen aan geldende normen, alleen weet af te breken, en geen genade kent voor zij die smeken, maar een ieder zal worden beoordeeld, en zoals je jury allen veroordeeld, zal de lyrische bijl naar beneden dalen, het hakblok veroordeeld elk falen, zonder enige vorm van discriminatie, geen verschil naar afkomst of natie, het enige verschil ligt in geloof, maar niet in de religie met haar verblindende visie, juist in de economische belofte, de financiele gelofte, van een ieder aan de macht, een perverse vorm van kracht, zij verantwoordelijk voor de creatie, van een fenomeen als inflatie, de kapitalisten en legaliteits-terroristen, zullen eenzame doden sterven, zoals zij ook voor anderen het leven bederven, geld vormt de bron van alle kwaad, maar voor veranderen is het nu al te laat....

Dit komt uit een vage topic van DanceGirl2001 (je ben een schat, dank voor de inspiratie :lief:), waar ik reageerde op een ander rijmpje. Hij is in een ademteug neergeschreven, duzz hij is nie perfect, maar ik vond hem zo koel dat ik hem hier als topic neer zet. :D (Opschepperneigingen;D)
 
nice...lyrics zijn jou vast wel op je buik geschreven...

ik zou nederrapper worden als ik jou was ;)
 
gaaf hihi en oh wat handig dat ik je heb kunnen helpen *bloos*
Hoe naar is het te zeggen het enige geloof in pacht te hebben. Jij die een 'boven hond' kan zijn, schop weg de 'onder hond', niet meer klein, maar integer....Rein. In den beginne was er het zelf, het licht, de mens , een droom de wens. Om boven alles uit te stijgen, door ervaring meer te verkrijgen. Om over de hond nog maar te zwijgen, al lijkt hij in je nek te hijgen...Wie is hij die zielen raakt? zonder de groei mens-zijn verzaakt...Het zelf, de ziel,van het lijf los gehaakt. Door zie het patroon waarin de mens- heid geraakt. Lyrisch strijden is een ding,, laat maar zien, geen woord maar daad. Hoe kan men zeggen het is nu te laat, terwijl de wereld opengaat. Verwond verminkt door ongeloof, overbrug het dal, maak dicht die kloof....
In den beginne was er het zelf, het licht, de mens , een droom de wens. Om boven alles uit te stijgen, door ervaring meer te verkrijgen.
Ga heen en ervaart Uzelf, zo onder dit
hemelgewelf, draait uw eigen universum
 
Uitgedaagd om mijn woorden te bewijzen, word ik nu gedwongen zelf met de vinger te wijzen, een strijd aan te gaan, geen tijd om er bij stil te staan, geen stilte voor de slachtoffers, een einde aan het tromgeroffel, nu begint de harde kern van het bestaan, de strijd is nu aangegaan.
Gedwongen om nu te dreigen, sta ik stil en begin te zwijgen, stil aan betreed ik het slagveld, zwijgend trek ik mijn wapen en staar naar mijn creatie, gesmeden in het hemelslicht van inspiratie en gevormd door de haat jegens een natie, die mij en anderen uitgebannen, nog steeds de innerlijke kracht weet te verlammen, maar goed hier sta ik nu de dood op te wachten, geen woorden maar daden zullen de pijn verzachten, zo staar ik naar jou mijn tegenstrijdster, geloofsbeleidster, schone verleidster, ogen ontmoeten en blikken dringen binnen, een strijd die woorden niet kunnen winnen, gedwongen tot de spreekwoordelijke daad, pleeg ik de ultieme vorm van verraad, laat zowel schild als blik vallen, staar nu onbewogen, geen daad hiervan gelogen, woorden spreken voor zich, zo geeft mijn daad de keus, bloedige strijd of een verbond tot in de eeuwigheid ?
Whoewooee, een heuze battle op PF (nee, geen vechterij natuurlijk, gewoon lekkah rijme).



voor de mensen die et niet weten (dat zullen er hier aardig wat zijn), LL cool J is een BattleMaster, eeeeecht!
Ik dwing U tot niets, het woord moeten komt niet in mijn vocabulaire voor. Het Zelf maakt dat u zich wilt bewijzen, als een fenix uit de as herrijzen. En stil aan eens bij het Zen te blijven staan... Veranderlijkheid is de sleutel, tot de groei van de persoonlijkheid. De wetenschap der zelf realisatie, door verder tegaan dan wat de Natie U misschien heeft aangedaan. Het doet mij goed te zien, zowel het zwaard als blik zijn neder gekomen. Het woord moeten heb ik u ontnomen. In het absolute niets, wijkt het Zelf voor voor Osho's dromen. Die gene die zichzelf verliest gaat leven en de dood te boven en degene die zich zelf red valt dieper, heeft zichzelf beroven, van de wil om te geloven.
Nu, wees eens stil mijn dapper strijder, berijder van de ronde tafels. Draai rond en rond de zwarte plaat, totdat de cirkel in een spiraal overgaat, dan bent U dichterbij de essentie van het Al. En U nimmer meer dwalen zal, dan... zal ik aan Uw zijde staan en met mij velen meer. De stemverheffing zal gehoord worden, niet meer de hulpeloze schreeuw om hulp... Maar een krachtige verwo(o)rding van het Zelf zonder de schulp.
 
Nu zullen wij dan tezamen strijden, gecombineerd aan de zelfde zijde, tot een enkel wapen gesmeden, vergeten wij het verleden, en richten ons op het heden, de toekomst ligt ons op te wachten, de combinatie van onze krachten, door van elkaar te leren, mogelijkheden te respecteren en samen te vloeien, zal onze bekendheid blijven groeien, zijde aan zijde, door ronde tafels vereend, zal een ieder ons vrezen, geen mens heeft zich zo bewezen, als wij in onze zoektocht naar een strijdloos leven, totaal overgegeven en verweven, met dit ontastbare vormeloze ideaal, van het slagveld vertrekken, om een geweldloos bestaan te ontdekken.
 
:bloos:
 
:bloem:
 
*Heelmaal stil en onder de indruk*:D
Hahaha, da hoeft toch helemaal nie?!?








Unity :D
 
Unity!:D
wtf? verbaasd me nix dat je een bekende van Heidi bent.
Holy shit zeg
 
Huh ? Hoezo heeft dit zeg maar met Heidi te maken ? Uitleg graag.

En wat is er met de Osdorp ? Ik ken Def P persoonlijk duzz niet aan hen komen. Heb een keer hier in de buurt met hem gesjemt, hij is de absolute mazzta.
wat een poep...
Waar ik op doelde? Dat je net zo vaag in je hoofd bent als die andere geestelijk gestoorde. That's why.
 
Nu gaat er iemand te ver

Als je met Osdorp fuckt, kom je aan mij!


Zeg niks verkeerds gek want voor je't weet ligt je bek in de drek tot aan je nek, besmeurd met de grootste shit die in me zit , ik raak verhit als dynamiet zoals je ziet , geloof me maar of niet ik breek je af, wordt gek en maf en geef je straf zonder genade als een tirade van woeste razernij de duivel in mij , zoals ik al zei , je ogen blauw , een groot stuk touw en niet dat ik rouw want de enige trouw die ik behou is voor

OP

Ik hou van jou :-)


De domste gedichten , komen van SHE....maar goed, OP rules zeker.
 
Die teksten die ik hier heb getikt zijn stuk voor stuk allemaal van mij. Ik weet nou niet of me beledigd moet voelen dat je denkt dat ik teksten jat of juist gecomplimenteerd dat je ze zo goed vind dat je ze met die van Def P verward.

Osdorp roeleert zwaar !

Ik gestoord ? Ga fietsen. Beoordeel me niet puur en alleen via het internet op basis van een paar comments en wat rapz.
wat is er gestoord aan de goede man btw. hijz gewoon kunstzinnig bezig, een ryhmen iz een vette kunstvorm (zeg ik als hiphopfan)
Def P is een held, vooral als je brak in je nest ligt en ff zijn nummers aangooit.
 
Andriezz ik dank u, u bent dope.

Met deze man die achter mij staat, en zijn support mij niet verlaat, in deze achterlijk harde tijden, zal ik lyrisch strijden, blikvelden verwijden, Andriezz ik vraag u als mijn medestrijder, lyrisch geloofsbeleider, ik dank u voor uw compliment, dat mijn talent niet ontkend.
hahahahhahaha
 
Into Change, ook uw talenten zijn welkom, met uw grafische kracht en ongekende macht, zal uw visie onze daden omzetten in beelden, woorden omzetten in weelde, door niks en niemand te ontkennen, zullen wij de ultieme waarheid kennen, de gehele aardbol zal beven, voor deze nieuwe vorm van leven. Een organisme ontstaan uit intense haat, vormgegeven door het kwaad en gesmeden door verraad, dit levende wapen door tranen gekoeld, kent slechts een enkel doel, de vernietiging van de zielontkenners, inflatieplanners, leugenkenners, door nu deze stap te zetten, en deze voortgang te beletten, zal de geschiedenis onze namen kennen, geen mens zal ons talent nog ontkennen.
uhm , ik ben zelf niet een sterke rijmer, behalve alz ik in niet nuchtere staat verkeer, maar adat doe ik nu wel, duz ga wel beatboxen.

*beatboxin*
aaah dedicated to me :D
me humbly thanks u for shining the spotlight loaded with strong words at my direction ;):D
Hey begin een poezieclubje ofzo, wat een zinloze vulling van schaarse serverruimte...

Heet dit forum "rijmen in drie stappen.nl" ofzo?

Lamemetrust...
B&B?

Reageer dan niet ;D
dat is de eerste zinnige tekst die ik hier lees, en graag als wijze les wil meegeven...

bij deze
Hahaha, doe je het weer

Tarantino Rulezz U don't....
Er zullen altijd individuen zijn, die proberen te beperken. Door anderen aftezeiken i.p.v aanzichzelf te blijven werken. Jammer dat er voorbij gegeaan word aan de inhoud van het geheel. Achja de meerderheid zal altijd (en dat zijn er veel) Bepalen hoe het zou moeten, en heeft de minderheid geen voeten....in de aarde. Als iedereen zijn integriteit nou eens bewaarde? Maar zelfs dat is voor de meeste teveel gevraagd.
Duzz zal er weer worden belaagd...
Maar goed lieve mensen als je de Osdorp Posse zo goed kende, zou je weten dat deze txtenniet geschreven zijn door Def P, maar door Jakuza en Mizz Mako.

Bye ;D
Ik zeg ook niet dat de teksten nergens op slaan, in tegendeel...knap zelfs...maar verder, nee dank u, kvind het altijd zo druktemakerij dat gerijm op ritmes, met van die authistische armbewegingen erbij, maargoed als je als leek (wat ik op het gebied van rap ben) een vette party enterd, denk je ook van: welke record proberen ze hier te verbreken?...haha

even goeie PF-ers hoor...ieder zijn ding
 
Mizz Mako, u rule heavily! :D
tsja.. vaag tijdverdrijf....
 
Relext tijdverdrijf ! :D

Lyrische skillz beoefenen is zowel nuttig als relexerend. ;D
ja er zijn meerdere skillzz die je moet ontwikkelen naast rhymin skillzzz
ik bedoel..als je je daarmee bezig houd moet je zowieso rekening houden met het publiek dat je voor je heb..want ik neem toch aan dat men zoiets niet puur en alleen voor zichzelf doet ;)
(kan wel hoor :D)
 
*KLIK* *Brein nu op opschepstand*

Ik beoefen en train momenteel de volgende skillz:

- DJ (DrumnBass) ;D
- DJ (Techno) :D
- VJ
- Grafisch Ontwerpen
- MC (Still testin tho :P)
jakuza je moest eigenlijk ook gaan draaie in basic grooves...en skabba moes eigenlijk ook draaie
niet dat ik de andere dj's zo slecht vond hoa..

je vj skills waren trouwens ook strak om naar te kijken ;)

we ware aan het danse..sarah zo van..heey kijk is!
zie ik ons namen op het doek.. Yippy! :D
GO VJ!!
GO VJ!!
hahahah kheb me vet vermaakt doa (met mn niet al te nuchtere kop :D)
oja geen mc worde man..das..blehh
of je moet me kunnen verrasse ;)
 
Joah vanaf Mei sta ik weer 3 Basics achter elkaar daar te spinnen. Is alleen zo dat we voor April en Maart een enorme berg Specials konden krijgen :(:(:(. Heh.
Maar binnenkort komen er wat andere dingen dan de Basic aan. De Pythische Spelen for one, op de UT. Ook nog een keer bij Hardbeat spinnen. En in april moet ik naar Berlijn en Münster. Kom mee als je wil.
Dank voor het compliment richting mijn VJ skillz, zal binnenkort mogelijkerwijs een groot festival gaan doen. Je kunt mee als je wil denk ik.
MC skillz. Neh. Ga ik idd ook niet echt doen. Maar vind teksten bouwen enzovoort wel leuk om te doen. Beetje terug naar de basics, geen moeilijke apparatuur en allemaal knopjes. Alleen maar jij, een pen, een stuk papier en je inspiratie :).
Ah creatief....maar jah..

It doesnt really matter..the devil's the only one whos really phatter..