Partyflock
 
Forumonderwerp · 10217
­ Nederland
 
discussie tussen wat vrienden van me.
borstvergroting in de realiteit wel (y) of niet (n) geaccepteerd.
 
maar als je eerlijk bent......
tis toch mooier.
bijvoorbeeld als een meisje gaat liggen.
blijft een mooie vorm in
Ik zou het nooit doen! (maarja, ik ben natuurlijk een man :))
Ik vind dat als iemand denkt gelukkiger te zijn met dikke tieten, dan moeten ze het vooral doen!
Geniet ervan zou ik zeggen!!!!
2 Crazy-C > Denk je nou alweer hetzelfde??? :P
 
inderdaad bazzzer als je echt kleintjes heb kan ik er echt wel in komen dat je je rot voelt op het strand hoor. dus van een atje een ctje te maken vind ik het nuttige en fatsoenlijke vergoten van borsten
 
Als ik genoeg geld had en 100% zekerheid dat het veilig is, zou ik het doen.
Precies Timstar,

2 Phantasia: Het is nooit veilig, als je het doet kan je beter naar belgie gaan (geen grap) die hebben betere "troep" daarvoor heb ik ooit gehoord
boeie hoe groot ze zijn..lig er eg nie wakker van hoe grote cup maat m'n vriendin heeft hoor..ok handjevol is leuk meegenomen maar ist een A dan zou ik er ook nie wakker van liggen

maargoed kan me voorstellen dat ze zich minder fijn voelen de dames met een cup A en dat ze dr eigenwaarde willen opkrikken
 
Ik zoek nog een donateur.
No way dat ik dat ga laten doen!
Dan gaat het gevoel in je tepels weg! :(
 
Dat is niet altijd waar ik heb een vriendin die heeft nu een super gevoel in haar tepels.

Donateur voor mijn cup C
oh ja?? dan wil ik ook wel een donateur!
 
Giro 9999
 
€ 4250,-
Ik wil ook wel iets voor je overmaken hoor!! M'n dag is zo goed begonnen vandaag... diploma gehaald, 2 gratis kaartjes voor Impulz in de bus!!

Dus ik ben ook gul!! :-D
 
Wat een gelul zeg dat een borstvergroting er nep uitziet :D
Ja,als je van die rond protheses neemt wel ja..das geen potje neej..die gaan met de jaren datje ouder word ook nog eens hangen :s
Ikzelf heb ook een borstvergroting gedaan en heb nergens last van hoor..Je blijft gewoon gevoel in je tepels houden en je kan ook nog bortsvoeding geven.
Ik heb ook geen siliconen,maar zoutwater gelei protheses,dat is ook niet schadelijk voor je lijf en tegenwoordig zijn de protheses heel erg verbeterd zodat je ook geen last van kapselvorming krijgt..
Ik heb druppelvormige protheses die achter me borst spier zitten en als ik ga liggen dan zakken ze als normale borsten ook gewoon in..
Dus als ik in me borst knijp dan voel ik de protheses niet,das me eigen vet en klierweefsel..

En als je het bij een goede chirurg wilt doen kanje het beste naar het Lucas Andreas ziekenhuis gaan in A'dam bij Dokter van Selms..Das een van de beste plastische chirurgen in Nederland.
Gewoon ff langs de dokter gaan en een verwijskaart vragen.
Het kost wel 8000 gulden,maar je weet tenminste datje goed zit ;)
tja als een persoon graag borstvergroting wil moet ze dat lekker doen en niets van aantrekken wat andere er van vinden ze moet het zelf mooi vinden en zichzelf er beter door gaan voelen
 
2 bazzer: Kheb nu een volle cup C ;)
Ben dus van B naar C gegaan..
Enneh nog iets..met druppelvormige protheses veranderd de vorm van je borsten niet,dus je houd gewoon je eigen borsten,alleen iets groter ;)
Jezus, de mooiste Cup, je weet wel wat de manne leuk vinde he ;)

en TB.. had ik al een keer gezegt dat je een leuk koppie hebt? :D
 
2 Bazzzer: Het ging mij er niet om wat mannen leuk vinden hoor,vind het zelf mooi,dus daarom hebbik het gedaan,je moet het ook NOOIT voor een ander doen..
Ennuhh thnxsss ;)
2 teknobitch

jij hebt dus een borstvergroting gehad? geen spijt?
 
2 love2party: Nee hoor geen spijt..zekers niet :)
Ben er hartstikke blij mee en niemand ziet dat er wat aan gedaan is..Dus het ziet er heel echt uit ;)
Borstvergroting staat niet echt hoog op mn prioriteitenlijstje met mn 70B (niet echt big dus)
meisjes maken zich namelijk heel snel druk.
al zeggen jongens dat ze "meisjes met dikke tieten" lekker vinden, hebben diezelfde jongens meestal een vriendin of vallen ze op meisjes met een gemiddelde cupmaat (B dus)

ik wilde het eerst ook altijd, omdat me vriendinnen ook een maatje groter hebben. maar toen ging ik doordenken. eigenlijk was IK de enige die zich er druk om maakte dat ik 'maar' een B-tje had. geen jongen die er ooit over heeft geklaagd.

(K) chickiered
 
Nou bij mij staat ze bovenaan mijn lijstje en heb er speciaal een spaarrekening voor geopend.
Volgend jaar gaat het gebeuren.
 
Artiest {SHOWLIST artist 2009, 37411}
Ik kan me voorstellen dat sommige vrouwen omdat het mogelijk is zichzelf willen "verfraaien" de vrouwelijke helft van een bevriend stel heeft dit een tijdje geleden gedaan zowel voor zichzelf als voor de mannelijke helft (vertelde ze), dit moet dus ook gewoon kunnen.
 
2 Debby: Succes meis ;)
Ennuh asje vraagjes hebt dan geef je maar een gil :)

(k)
 
Dank je TB.
Ik ben er al best lang mee bezig. Ik heb echt stapels boeken, folders, magazines en prijslijsten thuis liggen.
 
Kan je wel 1 goed advies geven..Ga niet naar zo'n speciale kliniek..want die zijn echt slecht..dus ga eeerst naar je huisarts en vraag om een verwijskaart voor een plastisch chirug in een ziekenhuis..Ik ben in A'dam bij het Lucas Andreas ziekenhuis geweest bij dokter van Selms en das wel een van de betere chirurgen in Nederland ;)
 
Ik ben nu allemaal aan het rondvragen wat voor ervaringen mensen hebben met chirurgen en vanuit daar kijk ik verder.
Ik ben al weleens op consult geweest even kijken wat ze te vertellen hebben.
Maar het komt allemaal wel alles op z'n tijd.
2 BFS: word een beetje scary nu hoor...telkens dezelfde gedachtes !
 
ben het eens met het meeste wat hier gezegd is.. maar niet dat over die speciale klinieken. Ik heb mijn borsten laten vergroten in een speciale kliniek. Door een arts die ook in 2 ziekenhuizen werkt. Hij werkte daar 1 dag per week in die kliniek. Die kliniek was getest door consumentenbond, en bleek 1 van de beste van nederland te zijn.
Het was echt niet dat ik het niet in het ziekenhuis wilde laten doen, maar dan moet je dus wel 2 jaar gaan wachten. En daar voelde ik me veel te ongelukkig voor...
Maakt echt niet uit waar je het laat doen, ziekenhuis of kliniek. als je maar controleert of je arts wel echt plastisch chirurg is. en hoeveel operaties hij al heeft gedaan. kan hij je foto's laten zien? dat soort dingen.
succes :-)
Anastasia: Bartelski Bosch en Duin?????
 
bosch & duin ja, dokter poeschman.
 
Mag ik even vragen hoe jullie dat betaald hebben?

Ik studeer nog 2 jaar en daarna kan ik pas beginnen met sparen.....:cry:

Dat duurt nog veel te lang dus.....
 
2 anastasia: bedoel nie dat alle klinieken slecht zijn hoor ;)
maar er zitten er wel een heleboel slechte tussen.
Maar datje zegt datje 2 jaar moest wachten? Asje het in een ziekenhuis wou laten doen..wat raar..Ik kon er 2 maanden later al terecht...
Ik heb ook jaren een borstencomplex gehad. Maar zie nu in dat ik met mn zuurverdiende centjes veel leukere dingen kan doen. Ben maar een arm studentje nl! En bovendien heb ik ze gewoon geaccepteerd, ben er zelfs best blij mee tegenwoordig! Those are my boobs en ze passen gewoon bij me. En die acceptatie heeft geleid tot een lekker zelfvertrouwen, wat er ook weer aan heeft bijgedragen dat ik met mn doodnormale B/C cupje wel mooi in de Playboy sta deze week! Yoehoehoehoe!!!
 
2 wackiejackie: als ik een B/C cupje gehad zou hebben, no way dat ik het dan gedaan had. maar ik had een kleine A. bijna AA. Daarbij ben ik 1.76 lang, dus het klopte gewoon niet! trouwens nog gefeliciteerd dat je in playboy staat, geloof niet dat ik dat al had gezegd :-)

2 phantasia: mijn ouders hebben het betaald. Mijn moeder heeft niet eens BH's zo klein zijn haar borsten, dus ik hoefde haar niet eens uit te leggen hoe ik me voelde.

2 TB: 2 maanden? dan heb je heel, héél veel geluk gehad! Ik ging vorig jaar oktober naar de dokter, en kon pas juni van DIT jaar terecht bij de plastisch chirurg. En dan duurt het nog s een dik jaar voordat je werkelijk aan de beurt bent..
en je hebt gelijk, er zijn een hoop rampklinieken. tis even zoeken naar een goeie :-)
Als je echt hele kleine borsten hebt waardoor je echt een minderwaardigheidscomplex hebt en er zelfs psychische klachten van krijgt moet het toch geen probleem zijn zou ik zeggen...

Maar net als die amerikaanse wijven die een normale C cup in van die meloenen a la Lolo Ferrari laten veranderen, dat vind ik echt 3x niks...gaat echt nergens over, want ik vind het er niet mooier op worden, en die meloenen passen ook vaak niet bij de lichamen.
 
2 Gers: ja maar die wijfen dieje op tv ziet in Amerika hebben allemaal van die ronde protheses watter dus helemaal nie echt uitziet en ze laten ze ook veeelste groot maken ja :s
Vink ook niet mooi..moet er wel natuurlijk uitzien vind ik :)
 
Artiest William Tech
Ik vind een borstvergroting best kunnen, mits het een vergroting is naar een normale grootte en niet zo'n pornosterren formaat :(
Als een meisje zwaar in de put zit om haar A cupje kan ik het best begrijpen en vind ik het ook echt niet raar, al zal ik het zelf nooit aanraden. Je ben wie je ben en mensen hebben je zo maar te accepteren, vind ik.
Mooie, volle borsten is een pre echt geen vereiste vind ik. Ik kan net zo verliefd worden op een meisje met A als een meisje met C hoor
 
Als een vrouw zich prettiger voelt bij borstvergroting moet ze dat zeker doen.
 
Voorlopig red ik het nog wel even met deze. :)
 
Ik vind ook als je je er niet prettig mee voelt dat je er gewoon wat aan moet doen.

Ik zef heb juist borstverkleining gehad.
Omdat ik grote borsten juist helemaal niet mooi vind ze zitten altijd in de weg met sporten dansen kleding kopen etc.

Irritante jongens die alleen maar op je af komen omdat je dikke tieten hebt.
Echt 30 keer op een avond jongens die gewoon zeggen
ZOHEE Jij hebt dikke tieten,
Of hoe duur was je Bh ik wil ze gratis voor je dragen,
Of zo ik word helemaal zeeziek als je staat te dansen ze wiegen zo lekker heen en weer.

Of dan heb je nog veel brutalere jongens die er gewoon in knepen als ik langsliep.

En jongens die niet in je ogen kijken als ze tegen je praten maar naar je tieten!

Dan denk ik echt hallo waar is je respect.
Als ik een jongen zie met een grote neus ga ik er toch ook niet heen om te zeggen ZO JOU NEUS IS GROOT HE!

Meisjes die je boos aankijken en denken dat je een straktruitje aan hebt omdat je grote tieten hebt.
Dat je express vooroverhangt.

Ik had een DD cup en heb nu een C ben er zo blij mee kan eindelijk alles aan wat ik wil zonder dat ik gelijk 20 geile jongetjes achter me aan heb.

Nu weet ik tenminste dat ze op mij afkomen en niet omdat ze me tieten geil vinden.
 
Debbie, tjek je PB ff :-)

Dr is niks mis met een BV.
Als t er maar niet uit komt te zien alsof je 2 voetballen hebt ingeslikt, en ze moeten ook niet zoooooo groot zijn dat je bijna voorover valt.

Maar een goede arts weet precies wat wel en niet bij je lichaam past.

En je moet t puur voor jezelf doen, niet voor t andere geslacht.
Wil je t laten doen, dan gewoon doen, wil je t niet laten doen, dan baal je niet genoeg van je te grote of te kleine borsten, en dus heb je ze min of meer geaccepteerd (of bent r nog mee bezig)