Partyflock
 
­ Nederland
Ik heb een probleem met mijn piercing in mijn wenkbrauw. Het lijkt wel of hij niet dicht gaat. ER zou iets van 9 weken voor staan nou ik heb hem al bijna 9 maanden en er blijft nog steeds zooi uitkomen. Ik maakte het in het begin schoon met groene zeep en van die zalf die ik kreeg toen ik hem liet zetten. En ben na een tijd eens naar de huisarts gegaan maar het enige wat die zij was dat ik het dan maar met sterilon moest doen. Nou dat helpt dus ook niet. Iemand nog een goed idee??
o enig idee waar het aan kan liggen???
Je zou mij er in ieder geval erg mee helpen.
groene zeep en zalf..????!!!!

ik gebruik(te) gewoon sterilon, heb t 2 manden gebruikt en ik heb er nooit meer last van gehad. Nu maak ik t om de maand schoon, toevallig gister nog omdat ik een nieuw staafje erin deed.
iig geen groene zeep gebruiken, je huid is te gevoelig voor dat soort zeepen..

gewoon 2 a 3x per dag GOED schoon maken met sterilon, niet 1 drupje maar een stuk of 7 a 8 gewoon lekker langs je sieraad in je huid lopen dat ontsmet het beste...ik heb em nu 3 mnd en nog nergens last van gehad mij werd geadviseerd geen zeep of zalf te gebruiken en zie het resultaat :D
Toen ik die van mij liet zetten werd er nadrukkelijk verteld dat je GEEN sterilon moest gebruiken maar alleen groene zeep. En dat je bij een ontsteking soda water moest gebruiken.

Maar aangezien iedereen hier iets anders roept denk ik dat je het beste even naar de piercing shop kan gaan waar je hem hebt laten zetten zodat ze er daar even naar kunnen kijken (die hebben er ook meer ervaring mee dan je huisarts denk ik). Ik denk dat die ook het beste advies kunnen geven.
sterilon = alcohol = ontsmet = goed.

btw, ik heb m al een jaartje, en nu maak ik m amper meer schoon.
Oke thanks.
Ik blijf hem dan gewoon in ieder geval schoonmaken met Sterilon en als het over een week of 4 a 5 nog zo is ga ik denk ik nog maar eens terug.
gezzie klinkt als een beetje ontstoken ofzo...

ik had op 2-2-2001 een navelpiercing laten zetten (dankzij mn toenmalig vriendje die zo lief was me er een te geven maar ik scheet echt in mn broek)
en ik heb eigenlijk alleen maar last ervan gehad, constant een ontsteking en ik kon geeneens meer een normale broek aan want dan deed het pijn als ik ging zitten, alleen heupbroeken dus enzow. En als iemand aan mn buik zat kreeg ik na verloop van tijd een automatische reflex van AFBLIJVEN.

Toen heb ik hem er maar uitgehaald, wat echt een hele opluchting was :D

(K)
 
Je bedoelt met groene zeep "Unicura" neem ik aan? Dat is desinfecterend en goed, maar ik zou geen andere zeep gebruiken.
 
hmmz raar dat je er zolang mee in de weer bent... denk dat flink ontstoken is. ik kreeg het advies om eerst goed schoon te maken met unicura en daarna veel druppels sterilon
 
belangrijk is ook dat je er niet constant aan zit en er aan draaid anders draai je steeds het vuil naar binnen!!Spoelen met zeezout schijnt ook goed te zijn!!
Bedoel met groene zeep inderdaad unicura.
En dat zoutwater komt wel goed uit. Ga binnen kort toch op vakantie naar de zee.
Maar mocht het nog een paar weken duren dan haal ik hem er gewoon uit. Jammer dan.
 
ja das ook een optie ja...maar goed die van mn vriendin (navelpiercing) is ook ontstoken en die gebruikt sterilon en die gaat echt met stappen vooruit, je moet het idd wel goed opdruppelen en niet te zuinig ermee zijn!!
zout erin laten komen???????nooit van gehoord lijkt me nie echt de meest fijne oplossing voor iets wat ontstoken is...tkan wel zo zijn wie weet :D
knijp anders al het pus eruit...
 
to incoming --> ja mn vriendin heeft ook een navelpiercing en die kreeg een bakje zeezout, dat zout moet je dan in een beetje water gooien en dat moet je op je navelpiercing doen!!
Ik heb die van mij nu 6 jaar maar ik kan me nog herinneren dat ie binnen 2 weken genezen was, je moet gewoon sterilon gebruiken ne hem af en toe ff flink bewegen zodat het vuil zich niet ophoopt.
2 bjorn: ik weet ut nie..had er nooit van gehoord..het zal wel goed wezen dan :)
 
ja idd, overigens gebruikt ze dat nie meer en gebruikt nu sterilon zoals ik al eerder gezegd heb!!
 
Ik heb mijn wenkbrauwpiercing al zo'n 7 jaar en heb em altijd schoongehouden met Unicura desinfecterende zeep..goed inzepen daarmee..en goed met je piercing draaien..en daarna HEEL goed afspoelen en heel goed afdrogen,doe dat zekers 2x op een dag..dat afdrogen is ook vet belangrijk..want net watje zegt..datter spul uitkomt..dat komt waarschijnlijk omdatje het niet goed afdroogd.

Sterilon moetje absoluut NIET gebruiken,das veelste agressief spul.

En nog iets heel belangrijks! Na het stappen ook je piercing heel goed schoonmaken,want van dat zweten en sigarettenrook enz. word ie ook vies..;)
 
En als dat allemaal niet werkt..probeer het dan alleen met water schoon te houden..dus geen zeep..sterilon of wat dan ook,het kan zijn datje huid er niet tegen kan..Success :)

(k)
 
to teknobitch--> de dokter van mn vriendin heeft het haar voorgeschreven (sterilon dus) dus het zal vast wel goed zijn, d8 ik zo!!
ach jah zo zie je maar dat iedere piercer wat anders voorschrijft....ut zal allemaal wel goed zijn...ik vertrouw op m'n piercer


ANDERE VRAAG: WAAR HEBBEN JULLIE JE PIERCING LATEN ZETTEN??

Ik: bij PiercIt in utrecht.
ik bij Lucia ofzow in Den Haag
Ik heb precies het zelfde probleem! Ik heb hem laten zetten in Perth in Australie, soms gaat het goed en soms komt er steeds viezigheid uit! Terwijl ik hem al sinds november heb! Maar goed,goed schoonhouden is het denk het enige wat je kunt doen.....
 
Ik in A'dam..kom ff nie meer op de naam van de zaak..maar heb alledrie mijn piercings daar laten zetten..
 
Ik bij bodycult.. muntplein in amsterdam
je moet denk ik ook niet met alcohol blijven ontsmetten want je piercing moet zelf ook tegen bacterien bestand kunnen..
als je blijft ontsmetten wordt die huid zelf niet sterk om bacterien tegen te gaan..
bij mij tepelpiercing en mijn navelpiercing was het gewoon wel alcohol troep op smeren maar beslist niet te veel...
goed wassen en wat technobitch ook al aangaf ..heel goed droogmaken de piercing na het douchen...

meer weet ik nie:P
wat ik doe als ie wel eens open gaat, moet je ff water koken zee zout er in doen en mee schoonmaken.

Werkt echt goed!
 
Je moet gewoon ff langs de piercingshop gaan en al die (overigens wel goed bedoelde) verhalen hier ff aan de kant zetten. Althas, dat zou ik doen.
Nou uK ik ben inderdaad ff langs die piersingshop geweest en zijn tip was dat ik de komende drie weken eens alleen met water schoon moest maken. Waarschijnlijk was Sterilon te agresief en bleef het daar door open. (eigenlijk wat Technobitch al had gezegt dus bedankt!!;) (K) )