Partyflock
 
­ Nederland
OPZOUTUHHH !!!! al dat getoeter met turkse vlaggen door de straten heen. we zitten hier in NEDERLAND!!! Gatver
 
Reed gister door de stad en er hangen gewoon mega grote turklse vlaggen. HALLO JE BENT IN NEDERLAND. Ik vind het niet kunnen. En dan helemaal die rellen, slaat nergens op. Ze mogen best feest vieren, maar hou het lekker voor jezelf.
Dat slaat echt nergens op wat je nou zegt maarten.Omdat ze in Nederland zijn mogen ze geen turkse vlaggen ophangen of ermee zwaaien.Dus je mag alleen maar met een nederlandse vlag rondzwaaien??Beetje jammer

Ok die rellen is natuurlijk waardeloos.Diep triest dat dat weer moest gebeuren.

GREETZ!!
 
Ze mogen best zwaaien met hun vlaggetjes, maar niet in het openbaar. Laat ze het lekker vieren in hun turkse cafe's ofzo. Ze hoeven niet al toeterend en schreeuwend door de straten te rijden. Dat zouden we andersom eens moeten proberen...
 
Ik ben onlangs verhuisd naar de Hoefkade in den Haag. Wie deze straat kent weet ook dat je dan meer in Turkije woont dan in Nederland. In het begin had ik daar zeker mijn bedenkingen bij, mijn vooroordeel naar buitenlanders toe was aardig aan het oplopen.
Maar ik merk dat het allemaal best meevalt. En ja, nog geen 5 seconden naar de overwinning stond de hele straat vol met toeterende auto's en vlaggen. Ik gun ze het wel, zolang het maar beschaaft blijft.
Wat zouden wij doen, wanneer we met een groep Nederlanders in Turkeije waren met een WK waar wij, Nederland, wel aan meededen?

Dat ze na de overwinning tientalle ruiten van auto's inslaan om waardevolle spullen te zoeken is wel een beetje jammer. Zeker als je bedenkt dat een van de auto's van mijn liefje Ciska is.
ik vraag me af of jullie beseffen wat nederlanders hadden gedaan als we meededen..

als jij in spanje zit.. en nederland komt in de halve finale.. ga je toch ook een grote nederlandse vlag aan je balkon hangen?? (dat doen ze zelfs al op vakantie gewoon dus...)

en zou je als je in amerika woonde tussen allemaal nederlanders ook stil zijn op straat, en pas nadat je in de plaatselijke 'door nederlanders overgenomen' kroeg aangekomen bent uit je plaat gaan..

get a life.. laat een ander lekker feesten.. zolang de sfeer maar relaxed blijft..

je kan je ook aan alles gaan irriteren.. maar vraag je dan eens af of het niet eens tijd wordt om professionele hulp te gaan zoeken..

turkije.. gefeliciteerd!
Telegraaf vandaag ook. Onze Turken :S:S:S
ik vind dat het eens afgelopen moet zijn met dat gezijk. laat mensen lekker hun gang gaan.

ookal mag je hun soort niet, maar ga er dan geen nutteloze topic over openen, ga dan lekker naar stormfront ofzow en ga daar lekker lopen schelden en tieren...
 
Stond dat er in? Onze Turken? Hehe wat maf...

2 Beertjuh: Jij plaatst ze nu in een een hokje met je "hun soort". Zitten zeker wel relaxte gasten tussen, maar het meerendeel is te beroerd om zich aan te passen. Of deels nederlands met toch nog wat van hun cultuur erdoor heen. wat hun uitkomt. Ik heb trouwens ook niemand horen schelden enzo, een forum is er toch voor om te discusiëren? Maakt niet uit over welk onderwerp. Gaat iemand rasistische leuzen hier ophangen op deze site, ja dan ben je verkeerd bezig. Maar je mening geven op een normale manier is prima.
 
.............zogauw het maar niet provocerend bedoeld is.

En dat zijn zulke topics AB-SO-LUUT
maak dat de kat wijs als dat dat niet zo is.
 
Zelfs de kat trapt daar niet meer in:)
 
Ik vind het zeker niet provocerend. Weet je wat het is met zulke onderwerpen. je kan niks zeggen of het is rasistisch.
 
hoe wilde je dan sommige reply`s noemen?

meningsverschil natuurlijk...het item van het jaar.

Het staat niet echt bol van naastenliefde...verbroedering en menslievendheid.%)

En jij haalt toch zeker ook wel de provocaties eruit,of ben je echt naief?

Je mag en kan een hoop zeggen hoor,maar je kan in dit soort zaken ook wat genuanceerder zijn.

:)
 
Okee okee er zitten er wat in ja. maar het probleem hier in Nederland is dat je geen ruk meer mag zeggen. Er word een topic over feestende Turken geopend (wat een erg goed onderwerp is trouwens), waar iedereen gewoon zijn mening over geeft. Iets genuanceerder? Vind dat het aardig netjes blijft. Als je tegenwoordig een scheet laat ben je al rasist. Ik scheer ze ook niet allemaal over 1 kam, maar het overgrootte meerendeel verpest het gewoon voor de rest. En dat ze feest vieren prima, maar zoals ik al zei hou het binnen de perken. wij hoeven daar niet van mee te genieten. Net als me de moskee, ze zijn vrij hun cultuur en geloof na te streven maar moeten wij dan ook maar dat gejengel uit moskee aanhoren? Maar over dit onderwerp word men het nooit eens...
 
je bent in nederland.. je mag best feest vieren maar niet als andere er last van hebben.. zoals schreeuwende dronken jongeren met een rode vlag die langs je heen crossen in hun autotjes.. als ik lekker op het terras een biertje zit te drinken..
zo, dat vind ik ervan..
greetings
Ik kreeg deze vandaag in mn mailbox, vond hem wel toepasselijk: de nieuwste Suske en Wiske!! :

 
Je raakt hier ook nooit over uitgepraat.
En genuanceerd kan altijd.

En wij gedragen ons ook niet altijd even netjes in de landen waar wij zijn.
Zelfs niet in ons eigen land.
Zelfs niet met ons eigen volk.

Het gaat dus vaak niet over geloof of ras of kleur.
Maar zelfs al over politiek en over muziekstromingen en welke voetbalclub je aanhangt.

En of iemand nu hier in een moskee zijn geloof beleid en daar jankende geluiden uitkomen...ofdat mijn oerhollandse buurjongen zijn geloof belijd en scooters staat te repareren onder mijn balkon met ghettoblasters met teringmuziek.

Ik vind beide irritant.

Nee,ik moet eerlijk zijn...ik vind de eerste minder irritant.

En ja,lieverd jij mag best hier een scheet laten,alleen doe je er tegenwoordig beter aan dat je ervoor zorgt dat het een blanke scheet is zonder lonsdale uiterlijk en zonder politieke voorkeur.:)

En het is toch eigenlijk best vreemd dat de een de ander z`n feest niet gunt?
omdat z`n wieg hier niet stond..of die van z`n vader niet,mag hij daarom niet uitzinnig en uitbundig doen.

kom nou,toon eens wat tolerantie....
een feest jongens??!!

niet je baan,je woning,je sociale zekerheid,niet je vrouw of een tekort aan cellen....gewoon een feessie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 55927, 26483}
DOOD AAN RACISTEN..!!!!!
moetje tege die lui zegge als ze aan het feesten zijn.. enniet nu op PF.. 'ns kijke of je dannog steeds zo stoer bent:D
goooo mammaaaaaa!!

me so proud :D
 
che guevara: en als je er dan wat van wat zeg?? wat dan...kijken of hun dan nog zostoer zijn! kheb vaak gnoeg meegemaakt dat je dan met een groep wordt gepakt en niet 1 tegen 1...en menigeen heeft ook nog wel wat anders op zak!
 
Idd lonsdalegirl... En hoevaak heb ik wel niet "kaaskop" naar me kop gekregen? Maar nee dat moet maar kunnen. HET IS ALLEMAAL ZO KROM HIER!!!
 
kaaskop? ma jij bent toch ook een kaaskop? hehe nee hoor geintje ;) ach ja kga de discussie maar geen eens meer verder aan...heeft toch niet veel nut hier.
hahaha ik lach me kapot om die mdma gasje :D

"HET IS ALLEMAAL ZO KROM HIER!!!"

als het gaat om je posting wel ja hahaha ;) :D

~edit~

als het gaat om je postingS ;)
 
Kan duidelijk merken dat Into er nog geen kaas van gegeten heeft. Ook het laatste berichtje dat ik hier over achter laat.

Laterz
kaas? yumyummmm :9

turkse kaas dan he ... hahahaha

ik ben een turksekaaskop hahahahahaha :D

neh grapje hooor..
nederlandse kaas vinnik ook wel lekkah...
(alleen als ze een mooi koppie heeft dan he ;):P) hahaha

ik probeer zo veelzijdig mogelijk te blijven.. ;)
beetje open minded proberen te zijn


open your mind...


open your mind...


misschien gaat dat wat makkelijker als je mdma tot je neemt ;) en een lekkere tripliedje op zet..
dan ga je houden van alle mensen hahaha
en misschien..ga je een volgende keer zelfs mee feesten yeeeeeeehaw!


maaarrruuuhh ga je nou al weg? :(

i thought this was the beginning of a beautiful friendship :(


:D
En ja,lieverd jij mag best hier een scheet laten,alleen doe je er tegenwoordig beter aan dat je ervoor zorgt dat het een blanke scheet is zonder lonsdale uiterlijk en zonder politieke voorkeur


Zonder Lonsdale uiterlijk? Dat snap ik ff niet, gaan we dan ook niet een beetje discrimineren?? Toch ook weer best krom of niet dan?
 
2 into: Zoals jou moesten ze allemaal zijn. Snap je... OPEN MINDED
 
en weer gezeik....t is ook altijd het zelfde stelletje randdebielen die het weten te verpesten...ja ik vind het geweldig dat turkije het beter doet dan anderen in het wk..ze verdienen het kennelijk aangezien de beste altijd moge winnen.

wat maakt het dan uit als er turken de straat op gaan, k heb ook heel veel nederlanders in het verleden de straat op zien gaan, ja egt geweldig...het vernielen van bushokjes, auto's, zelfs bussen...

Wees er trots op...en verkanker je buurt als er gewonnen is...gelukkig doen de turken een stuk relexen bij een winst.


M@ZZL
Trouwens je mag niet eens toeteren met je auto, maar daar doet de plisie nix aan, durven ze niet, die stakkers durven alleen als ze met meer zijn en knuppels hebben.
Ach dat ze feest vieren okay, maar c'mon mensen.
Ik denk toch echt wel dat een hoop provoceren is en dat ze daarmee gewoon ff lekker willen laten zien dat ze niet bij Nederland horen...

Verder heb ik echt geen hekel aan buitenlanders, maar ik weet dat dit niet alleen feestvieren is maar ook ons uitdagen...
Kijk dat ze een feestje vieren oke. Moeten hun weten. Maar laten hun dan ons ook een keer een feestej vieren en niet kom gallen en uitdagen als wij een feestje hebben (landkampioenschap en de beker). Want de gast die nu aan het feesten waren waren de zelfde gasten als die op die dagen aan het profeseren waren.
En een beetje jammer dat ze dan ook weer moeten gaan rellen met die koerden.
Maar als je het nu over die toeterende wagens hebt en die vlaggen geen probleem mee.
Nou ja....

t feestje is nu voorbij!

En ik vind t vet jammer dat die arrogante Brazilianen zonder noemenswaardige prestaties nu weer in de finale staan! Had meer zin gehad in een feestje met de Turken, dan was er tenminste nog een beetje WK-gevoel in ons landje geweest!
 
Artiest Elcol
brazile is idd nix neej maar alles beter dan die turken...had gd 3 kwartier vastgestaan door hun
 
2 Freaky gabber...

juist,dat bedoelde ik..

van mij mag je, maar......van heel veel(onder ons) moet het toch een bepaalde kleur,kleding,stijl,geloof enz. hebben,anders mag het niet.

Tjeetje,dat ik dat nu uit moet leggen.
Lonsdale,daar zijn al veel topics over geweest.

En velen weten het al,maar voor de nieuwe; gabber mamma heeft een groot hart en kent geen vooroordelen.
Ik kijk door de kleur van een velletje heen.
Het gaat bij mij om de mens.
Ik ken ook geen grens,ik vind dat er genoeg is voor ons allemaal,overal.
Ik ben voor tolerantie.
Ik ben tegen iedere vorm van discriminatie.

En Haakie,jongen,jij al eens in de schoenen gestaan van een politieman.?
Zo iemand die een beroep uitoefent met veel minder leuke kanten als menigeen denkt.
Zo`n mens die ook vader/echtgenoot/zoon is?
Die ook zijn kinderen voorleest en hoopt dat hij ze de volgende dag weer zal zien?

Niet zo zwart/wit jongen...en vergeef me dat zwart%)
Denk jij echt niet verder dan aan jezelf,gaat jouw wereld niet verder dan je eigen stoepje,verdiep jij je nergens in,omdat je denkt genoeg te weten?

Dan heb ik een klein beetje medelijden,je mist een hoop:)

Zo,dat was vragen om moeilijkheden....kom maar weer......!%)
 
hihihi...ben ik mooi aan ontsnapt:)

pfffffffffff.(k)
Haha twee Brazilianen opgepakt wegens provoceren van Turken, ze reden met een vlag uit hun auto whehe typisch weer.

En dan hadden ze geen plisieman moeten worden gabbermamma, als ze er niet tegen kunnen.

En voor de rest, ik ben nou niet zo slim, misschien over 20 jaar, wijsheid komt met de jaren zeggen ze ook wel. Damm dat gaat helemaal goed komen dus maak je maar niet ongerust.

Gegroet
 
Volgens mij is het gewoon jaloezie omdat NL er niet inzit:D:D
jaloezie?? Omdat we niet op het armoedigste wk ooit aanwezig zijn. We hadden niet misstaan :P Dat moge duidelijk zijn
MDMAarten 26 juni 2002 01:03
2 into: Zoals jou moesten ze allemaal zijn. Snap je... OPEN MINDED

haha groot gelijk :D (watan arrogansie weaa)..
want als ze zoals jou zouden zijn waren ze
MIND SHUT...

en alweer zeg ik...

u are not alone..

dom volk bestaat gewoon:

haakie: "En voor de rest, ik ben nou niet zo slim"

u see? :D
Jonge jonge trek een reply maar weer uit z'n verband, maarjah dat krijg je ook als jeniet kan quoten. Kan je nix aan doen knul.

Maarjah ik val hieroh toch niet op. In het land der blinden is eenoog koning
aahh dus quoten is ook een kunst? ;)

uuh je valt hieroh niet op? even kijken naar je foto

*into even weg*


*into terug*

Wooooooooooo hahahahahahahha talk about opvallen :D

en jah...
in het (neder)land der blinden is eenoog koning

en raad is wie eenoog is ;)
 
ja hoor,Haakie;hoe dom kan men nog zijn%)

Had tie maar geen politie moeten worden.

Ten eerste word je geen politie,je word ook geen regering.

en als je politieagent bent geworden en je bent daarnaast nog een gewoon mens en je doet wat je chef je opdraagt te doen,dan kom jij met als tie er niet tegen kan?
had tie het maar niet moeten worden??

Jezus jongen als jij er niet tegen kan om je menselijk te gedragen en na te denken,had dan geen mens geworden maar een ander soort zoogdier%)

Het beste zo een die gelijk alles opvreet wat hem niet zint.

Ik hoop voor nederland,waar jij zo van houd,dat je verstand er inderdaad de komende twintig jaar op vooruit gaat.

en nog even;haal niet steeds rascisme-fascisme-discriminatie door elkaar.
maakt het voor jezelf stukken makkelijker.

Welterusten(k)
ja gabbermamma :S

moet je nou elke keer inpeperen dat ik me school niet heb afgemaakt, ik was te dom. Dat me ouders me ook niet meer moeten aangezien ik niet eens me eigen veters kan strikken. Vrienden alleen in de gesloten inrichting heb.......

Brasssssssssilllllllllllllllllllllll
 
ik kan me veters ook niet strikken....ben ik te dik voor geworden.
Ik heb ook vrienden in een inrichting...gek he.
mijn ouders kennen me ook niet meer....dement.

Ach lieffie `t valt niet mee he.

Hebben we toch nog wat gemeen(k):)
 
2 Che Guevara :
kijk.. dat bedoelen wij nou.. jullie willen gelijk gaan vechten ofzo.. beetje jammer.. jullie verpesten het voor de "relaxte lui".. ken zoveel buitenlanders.. en dat zijn zeker ook geen lievertjes.. maar wel relaxed.
greetings
ik vind het zeer storend als ik een turkse vlag zie. Als ik de kans krijg verbrand ik hem....
 
gewoon doen joh.!!!!!

Hoop ik dat hij 12 hoog hangt en jij door je obsessie daar pas achter komt als je van de vlaggenstok wil afspringen%)

bedoel het niet lullig hoor,lijkt me gewoon lollig...ieder zijn lol:)
ik zou het zo doen. tis graag of schijt