Partyflock
 
­ Nederland
ja mensjes mijn beste vriendinnetje
staat op de voorpagina van de actueel

hoe blijven EO babes op het rechte pad

willy ik ben trots op je hoor...........

mensen kopen dat nummer
.............................
Mee eens Ciska :) goed gezegt :) Ikheb poeksie wel gezien, meerdere malen...op Qlimax in dat witte muggengaas :9:9:9 Vandaar ook m'n oordeel :9
 
waarom word er nou gelijk gedacht dat sommige mensen jaloers op haar zijn als ze iets tegen poekie hebben?
Dat slaat toch nergens op..?? :D
Alsof ze god is ofzo...kom op zeg he :vaag:
Elk dom trutje die zich sletterig gedraagd kan op de voorkant van de Actueel komen..dus zoveel stelt dat niet voor hoor ;)
2>TB
't is waarschijnlijk voor het eerst dat ze iemand kennen die in een blaadje staat met d'r blote tokus, das natuurlijk wel heeeeel apart he? :P
Ik vraag me juist af of juist zij die roepen dat ze het zo geweeeeeeldig vinden, eigenlijk niet denken "goh, dat gaat wel te ver". Maar dat eigenlijk niet durven zeggen omdat ze bang zijn kritiek te krijgen??.
Ik heb meer respect voor mensen die gewoon zeggen wat ze denken (TB). En doen wat ze willen, poekie, als jij hier gewoon achter staat moet je er gewoon voor gaan...SImpel. Maar zoals het in het echte leven ook gaat, er zullen altijd mensen zijn die het niet eens zijn met wat je doet...En daar zou je eigenlijk ook niet raar van hoeven op te kijken.
Ik ben het ermee eens.....zou alleen niet weten waar het over gaat hahahahhehehe WhaaaassssaaaaaHHHhhhhh!!
 
datze op de actueel staat hebbik geen problemen mee hoor,vink juist tof voor der asze der blij mee is..moetze helemaal zelf weten ;)

Ikzelf zou het alleen nooit doen,maar das mijn mening.
En ja je heb wel gelijk dat er een heleboel mensen zijn die zeggen "" oohh wat leuk!!..*slijm* *slijm*...en ondertussen denken " wat een slet..zoiets doe je toch niet! "...Die mensen vind ik het zieligst..
Wees dan nie zo achterbaks en geef gewoon je mening..maar ga niet schijnheilig zitten doen..:)
En ja..tuurlijk zitten de jongens hier van " go poekie!" ...Als ze eenmaal blote borsten zien slaan hun hormoontjes gelijk op hol :D...maaja..kenne ze ook nix aan doen ;p
Hij ligt op me buraau willy:-P
kan iemand me ff de link geven van die pic.
Eens ff kijken
 
2 TB en Mizz Mako,
Niet alle jongens lopen hun pik achterna, als wij het cool vinden dat Poekie in de aktueel staat dan is dat onze mening en heus niet omdat ik twee borsten zie, want als ik zo'n geil mannetje was dan ging ik elke dag wel naar het strand om stiekem tietjes te kijken. ik citeer stuk tekst mizz mako'Maar zoals het in het echte leven ook gaat, er zullen altijd mensen zijn die het niet eens zijn met wat je doet' heb jij het recht om te bepalen wat poekie moet doen of niet moet doen??? Het valt gewoon op dat jullie alle mooie meiden die hier een keer een gekke, grappige, sexy foto maken waar jullie helemaal de achter liggende reden niet van weten altijd helemaal de grond inboren, beetje zielig hoor...maar achter zo'n foto zit meestal een heel verhaal, maar daar moet je bij zijn en aangezien wij jullie nog nooit gezien hebben op en feestje moet je gewoon je gefrustreerde KUT kop dichthouden dat is mijn mening!!!
ok, bedankt, maar groovyloco: Als er mensen zijn die vinden dat je op zo'n manier je lichaam laat gebruiken dan mogen ze dat toch wel vinden. Ik zou het zelf ook nooit doen als vrouwzijnde (als man ook niet trouwens :D) maar dat betekent niet dat de vrouwen die er tegen zijn gefrustreerd zijn !
mzzl
 
Maar als die vrouw er gewoon mee ingestemd heeft dan laat ze zich toch niet gebruiken, het was haar beslissing en ze is baas over haar eigen lichaam... En gefrustreerd zullen ze wel zijn bekijk elke mooie foto hier op PF maar er staat 9 van 10x een kutopmerking van hun tussen..Als je er niks aan vindt klik gewoon verder of bekijk het helemaal niet..
maar als er door mensen wordt gezegd dat het allemaal geweldig is enzo, dan mogen mensen natuurlijk ook negatief commentaar leveren. Maar ik snap wat je bedoelt :)
BLAAT BLAAT BLAAT !!!

Gezellig hier :(
Ik ben en maak nou die Handyman films.

Ben ik nou ook gers?
Groovyloco

Leer es lezen joh, het gaat helemaal niet om Poekie, het gaat juist om die mensen die zeggen dat ze het helemaaaal Geweeeeldig vinden, maar waarschijnlijk ondertussen denken "he wat gaat dat ver...."
En met "Maar zoals het in het echte leven ook gaat, er zullen altijd mensen zijn die het niet eens zijn met wat je doet...En daar zou je eigenlijk ook niet raar van hoeven op te kijken." Bedoel ik gewoon te zeggen dat iedereen gewoon een eigen visie heeft en dat geeft mij niet het recht om te bepalen wat iemand moet doen.... Maar ik denk en ik beredeneer en ik kan niet anders dan vanuit mijzelf redeneren. Dus heb ik een mening, maaar, veroordelen dat doe ik niet, ik zie er zelf immers uit als een Raar figuur :P dus dan zou ik mijzelf gewoon verlochenen

Waarom mag je eigenlijk toch je mening niet geven? En zou ik eigenlijk mijn KUT kop moeten houden? omdat ik ergens iets van vind? Dit is een forum, en op dit forum ontstaan gewoon discussies, en als jij daar niet tegen kan, dan zou jij die etterige vingertjes eens van je gore toetsenbord af moeten houden. Dikke pisvinger....

(En het is absoluuut niet waar dat ik elke keer bij een foto ofzo iemand afkraak. Dan ben je toch echt een beetje in de war...)
 
Niet echt lullig bedoelt hoor, maar heeft ze een chronisch aandachtstekort??? Poekie dit, poekie dat, ennuh waarom gaat iemand in godesnaam ze tieten voor de eerste de beste camera showen....... maar dit komt er echt ng eens bij, hier krijgt ze helemaal een naam door. Zoent op elk feest met verschillende meiden/gozers, staat overal in het middelpunt en nu ook nog eens ff je tieten laten zien aan heel het land.... Nou applaus
 
mooie ogen :p
LOLz
wahaha!! roxx waar maak je je druk om zeg wahhaha!! ook al gaat iemand er met zn dikke lul op staan! BOEIEN!! wahaha!
 
ik maak me helemaal nergens druk om, ik zeg alleen wat ik er van vind. sorry hoor, maar het laatste waar ik me druk om maak zijn de tieten van poekie hoor!
hahaha wat een lachwekkende topic.
Laat ik voorop stellen dat Poekie mag van mij doen en laten wwat ze wilt, wie ben ik om daar iets over te zeggen, ik ken haar niet eens. Ik zou zelf niet zo met m'n lichaam te koop willen staan, maar ieder z'n eigen gedoe met z'n eigen lichaam.
Maar het valt wel op dat, zodra iemand zegt "dit zou ik niet willen doen zelf", "ik vind het persoonlijk niet zo'n geweldige foto", of "ik vind dat ze met haar lijf te kop staat" hij of zij gelijk heel mannelijk partyflock over zich heen krijgt. Stoer zijn jullie hoor, wel zeggen dat jullie een geemancipeerde en onafhankelijke vriendin willen maar als een wijf het niet met jullie eens is gaan jullie haar gelijk voor jaloerse bitch uitmaken, beetje opportunistisch hoor :-S
Ik ga er vanuit dat poekie slim genoeg is om te weten dat ze, als ze met haar blote tieten op de voorpagina van een blad gaat, daar waarschijnlijk zowel positief als negatief commentaar op krijgt, en dat ze bijdehand genoeg is om zichzelf te verdedigen als ze daar behoefte aan heeft. Poekie, ik hoop voor je dat ik me hierin niet vergis.
Vind dat je wel beetje te ver gaat TeknoBitch met "...Elk dom trutje die zich sletterig gedraagd kan op de voorkant van de Actueel komen..dus zoveel stelt dat niet voor hoor..."

Dis geen mening geven maar iemand grof afzeiken en daar hou ik nie zo van!!

En wat makkelijk zeg om maar meteen te zeggen dat wij bij zulke foto's meteen last krijgen van onze hormonen en dan onze lul 8erna lopen!!! :s:s Kon je nie wat beters bedenken??? Pfff...

Ik vind het gewoon een leuke foto en ik geef toe dat ik Poekie een lekker ding vind ja :d
 
Weet je wat ik zo apart vind. Dat iedereen, ECHT iedereen positief was...tot ik mijn kritische blik op deze kwestie wierp...

en ineens durft iedereen zijn of haar ongenoegen te laten horen. Exact hetzelfde gebeurde in het topic van Jacky


1 ding; ik heb niks tegen Poek..weet ze ook.
Ze heeft een waanzinnig lijf...is altijd spontaan..en ja, zeker gek op aandacht, maar dat vind ik de minst irritante eigenschap aangezien ik die zelf heb.

Mijn reactie was gewoon eerlijk..Ik vind het een goedkope foto, een domme actie en weinig omvattend.
Dat is niet een aanval op Poekie, maar een mening aangaande het onderwerp.

Ik vind dat je altijd moet opkomen voor wat JIJ belangrijk vind...ventileer je mening maar en laat je vooral horen.

Wel jammer is als iemand serieus beticht wordt van zaken die niet geverifieerd kunnen worden.



Feit blijft dat iemand niet per definitie gefrustreerd of jaloers hoeft te zijn als deze een mening heeft die niet in het voordeel is van de besprokene.



en ja...99.9% van de knulletjes hier lopen hun pik achterna en hebben duidelijk te weinig sex.
De overige 1 % is homofiel
Gelukkig is dit een normale eigenschap bij jongens


en ook de reden dat ik op MANNEN val ;-)
Grrr She ik loop mijn pik nie 8erna en ben ook geen homo!!! :p Heb genoeg sex hoor :devil:

vechten? ;)
Het is niet zo gek dat iedereen positief was Shebyte. Het eerste deel van het topic was gewoon bedoeld om complimenten te geven en dit ging specifiek over Poekie. Net zoals dat bijvoorbeeld iedereen even iets leuks schrijft als er een "ik-ben-geslaagd-topic"J wordt geopend.

Jij opende de discussie met je botte posting en dus viel er daarna pas wat te discussiëren.
 
Bot...haha, dat heet in de grote mensen wereld gweoon down 2 earth hoor..

maar goed; de tere zieltjes had ik niet ingecalculeerd.

Mijn excuses
 
ow...en ik kan me niet herrineren dat er specifiek in de gebruiksaanwijzing van het topic stond dat het eerste deel alleen bedoeld was voor complimenten.

Niet uit je nek kletsen...volgzaam, dat is het.
Reactie op Bot...haha:
Ik bedoelde bot in dit geval niet negatief. Meer als erg recht voor z´n raap. Je begrijpt denk ik wel wat ik bedoel.
Reactie op ow...en:
Dat stond er inderdaad niet bij, maar ik denk dat dat toch wel duidelijk was. Er stond in ieder geval niet iets van "vinden jullie het ook cool dat ...."

Ik vind het ook niet erg dat je het topic een andere wending hebt gegeven. Ik geef aan dat die wending de reden is dat mensen het ineens met je eens zijn en niet omdat ze volgzaam zijn.
 
2 groovyloco: Ik zeik eg nie alleen meiden af hier hoor..geef ze ook complimentjes..dus lul niet zo dom ;)
En als jij vind dat je mening ergens over geven,gelijk afzeiken is..dan moet je je ogen eens openen..


2 She:Door jou bennik toch eg nie me mening gaan geven hoor..had al eerder gereageerd dan jij op deze topic..dus denk maar nie datje " all that" bent en datwe daarom onze smoel opentrekken :)
Ach she, zo'n domme doos als jij is er maar een of moet ik zeggen een half want een zeker I.Q is bij jou ver te zoeken.
Het enige wat je kunt is met "sterke" taal spuien, alsof het minimum aan intelligentie wat jij bezit al klaarkomend je bekkie verlaat. Zonder jou draaid de wereld ook wel door, sterker nog, ik denk dat de hele zooi er zeker op vooruit zal gaan. Dus hou alsjeblieft je mondje maar en kom eens met wat origineels aan i.p.v het kreatief herschrijven van andermans mening. Wat dat betreft she, begin je jezelf al aardig in je vingertjes te snijden.

:flower:
 
ehm.... tja, ik probeer altijd zo 'objectief' mogelijk te blijven.

Als ik naar de foto kijk dan vind ik de foto zelf niet erg veel stijl hebben...

Nu vind ik wel dat als iemand toch zo op de foto wil dat dat gerespecteerd moet worden. En om dan mensen voor slet uit te maken... Nee, dat is mij te laag...

en 2 SHE >> Omdat je al 24 bent hoef je mij niet te verlagen met zinnen als "en ja...99.9% van de knulletjes hier lopen hun pik achterna en hebben duidelijk te weinig sex.
en ook de reden dat ik op MANNEN val."

Dit wekt zo'n idee van : "Mevrouw weet het allemaal wel".

Vink jammer, ik zit toch bij dit forum omdat ik net als jou ook van FEESTEN hou. Niet om mij te laten vertellen dat ik een jongetje ben die zijn pik achterna rent...

------sarcastic mode------
Trouwens, 99,9% jongens die hun pik achterna lopen en 1% die homofiel is maakt bij mij 100,9%. Dus dan mag je nog zo'n goed taalgebruik hebben. Rekenen is ook leuk om te kunnen.
------sarcastic mode------

Greetingz HyperActive:bounce:
Wat zijn we weer gezellig bezig....volgens mij heeft deze discussie allang plaats gevonden.
Gelukkig maar dat we een rekenwonder in ons midden hebben.
hehehehhe

HIEP HOI
 
Jeetje, je zou toch iets over Poekie durven te zeggen.. dan ben je verzekerd van een olifanten dans over je lijf. .. my god :S poekie kan toch wel voor zichzelf opkomen....
wat een drukte allemaal om niets...
 
edit hahaha
Mogge allemaal..
Euh She....

Moet nu toch echt even reageren want je suggereert dat ik ook op mijn Playboy-verschijning negatieve reacties heb gekregen (dat men zn ongenoegen toonde) na jou stukje tekst. Als je dat hele topic nog eens doorleest, zul je echter buiten jouw replie om GEEN ENKELE uiting van ongenoegen tegenkomen. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad!De Playboy ligt nu ook daadwerkelijk in de winkel en heb ook nu van de mensen die hem gezien hebben alleen maar positieve woorden gehoord. Dat het hier een beetje anders is gelopen, wil nog niet zeggen dat je nu direct de link naar mij moet gaan leggen, want het klopt gewoon niet wat je zegt. That's all!

Kussies (k)
echt geweldig dit.

Shebyte geeft zelfs toe dat ze:: " zeker gek op aandacht, maar dat vind ik de minst irritante eigenschap aangezien ik die zelf heb. "

En dan reageren er nog 10 mensen op haar posts...ik zou zeggen:

2 She: geniet ervan!! ;-)
Ik vind t wel stoer......
ik denk dat niet veel andere mensen hier dit zouden durven... Ik in ieder geval niet zo op de voorpagina!!! Vinnut egt cool van der.....
diegene die ene grote bek hebben... durf je t zelf???????? Als je trots bent op jezelf dan vind ik dat je het mag laten zien... en als je het niet leuk vind.. lees dan lekker over dit topic heen en lees de aktueel niet.... sjeeeeeeeez, z ehebben weer wat te zeiken zeg!!! ben benieuwd wat jullie doen als ik een Voor Silvan, van Christine foto in de Panorama laat zetten!!!
ga me gelijk even opgeven... leuk, kijken of jullie over mij ook zo gaan zeiken!
 
kan me niet schelen wat mensen ervan denken.. zou het zelf niet doen maar poekie

thumbs up :D
Mmmm, heel erg leuk al die replies...

toch even mijn mening...

ik vind het niet gepast om zo het geloof van mensen te kijk te zetten :(
waar is het respect voor de medemens gebeleven...

opzich een leuke foto, maar moet je voor iedere gelegenheid uit de kleren, net alsof je niet genoeg aandacht krijgt met je party-outfit...

sexy is leuk, te naakt is heeel erg goedkoop...
maar de jongens op deze site weten er vast wel raad mee, maar als je daar als vrouw op de foto trots op moet zijn :(

To wackie:
respect wanneer je uit de kleren gaat met waarde en trots en in de gepaste situaties ;)
Dank je Electra!!

Op deze opmerking zat ik dus te wachten (ben zelf beetje verlegen :D): 'ik vind het niet gepast om zo het geloof van mensen te kijk te zetten :('

Ben ik het dus ook ckers mee eens. Dat vindt ik dus zeker een beetje zielig, maarja.

En over Poekie, ja het is een lekker ding ja, maar kzou nooit op dr vallen omdat ik niet zo'n showgirl als vriendin wil :D En wie daar anders over denkt: respect, mag allemaal.
 
Naah gewoon er wat van zeggen hoor Jogan ;)
As je je mening nie eens meer mag geven dan is dat wel heel erg triest hoor :D
Maah jaah..
 
'k vind het wel een coole foto! echt wel hoor! Poek ziet er goed uit, en als zij op deze manier haar lichaam wil laten zien, dan moet een ander daar maar vrede mee hebben (en dat geldt trouwens net zo goed voor vrouwen die er niet goed uit zien), want je doet er verder nix aan! toch? je kunt wel van mening verschillen over smaak... en je mag van mij best zeggen dat je het geen mooie foto vind, maar daar moet het dan ook bij blijven.


beetje jammer alleen dat de foto geen @#@%$!@$ te maken heeft met de EO-jongerendag, en dat de Aktueel weer totaal miskleunt...

journalistiek op zijn smalst!
Ik ben benieuwd wat voor een discussie we krijgen als deze foto een vervolg(sessie) krijgt. :-D

Want tenslotte komt er misschien nog meer:
Binnenkort hopen we meer van deze spontane bezoekster van de EO jongerendag te laten zien!
 
Teknobitsj:

Wat jij doet is je mening niet geven...jij bent niets meer dan een jaloers kreng die het niet ziet zitten dat een ander jouw lelijke rotkop overschaduwt.

Dat Poekie iets doms heeft gedaan heeft daar niets mee te maken.