Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik heb kaartjes gekregen voor dit feest, kan iemand mij vertellen of dit een beetje een gaaf feesie is??
 
Stelletje nattes! Weer gratis kaarten!
 
't wordt a.s. zaterdag weer lekker stampen op TECHNO!!!!!!!!!!!!
 
me also got 2 gratis kaartjes whahaha..
aaaaaa ik wil ook aan 2 gratiz kaartjes komen!!
PLZZZ:)!!! wie helpt mij?
Dit gaat dus echt een heeeeel vet feestje worden!! Van funky tot hardtechno in de main... (Richie en speedy :):):)) en boven lekkere funky house van bijv. Acquaviva!! (jammie!) Ik ga me zeker vermaken, zeker met die wereldlocatie!!
 
is het echt kneiterharde techno? Maybe kan ik 't dan ook wel waarderen :D
ik dacht dat het meer club was...op de HMH site staat ook "het clubgevoel van chesterfield labelland"...
ook hoorde ik dat 't de laatste x was omdat sigarettenmerken etc. niet meer met dansfeesten gekoppeld mochten worden ofzoiets? Maar dan valt dus de hoofdsponsor weg en daarmee ook het feest... weet iemand of dit waar is?
dave en jeffrey zijn ook weer van de partij dus dat word feesten :D :bounce:
2 scuba

Ja, door de wet op tabaksreclame mogen merken geen zichtbare (naams)reclame meer maken. Vandaar dat dit de laatste CHESTERFIELD (hehehe SPAM!!!) Labelland is. Wel jammer, want het was een uniek concept, maar wie weet gaat het door onder een andere naam, maar dat weet ik niet
 
Chesterfield labelland parties werden voorheen vnl. georganiseerd in Nighttown Rotterdam. Host was Michel de Heij. Over het algemeen komen hier grote TEQNO dj's hun muziek ten gehore brengen...

Twee maanden geleden was er een CHLLBLLAND party in 013 Tilburg met o.a. Carl Cox. Met andere woorden... HELE grote namen... varierend (groovy teqno) van CC tot NATIONALE KNAL TEQNO van Speedy J en Michel de Heij.

So... Ga R maar vanuit dat t thema vnl. teQno gerelateerd zal zijn... Maar de HMH heeft op de 1e etage ook een (kleine) hal waar meestal een ander thema gedraaid word...

:DPROUD:D
 
oh klinkt cker wel gaaf! gewoon goed HARD dus hehe maar dat is 't altijd in de HMH, en als 'k de muziek toch niet relaxed vind, dan ff kijken in dat zaaltje boven :D
 
hehe
en weet je wat me net te binnen schiet! als 't nix is...Multigroove is geloof ik dan in de borchland hallen! kan ik dan zo naar toe, kaarten nog aan de deur verkrijgbaar, en da's ook ckers hard beuken hehehe!
man dit feest word zo gruwlijk goed, dat wil je niet weten

TECHNO UBER ALLES
 
crap.. zet dat als je quote ofzo mixie :)
 
ja ja ja dave en ik zijn zeker weer aanwezig :D !!!!
 
ik krijg d'r zin in :D:D:D
 
ik wil ook maar heb geen kaartje :(
ik ook niet de kaartje:(:(:(:(:(
 
is t eigenlijk uitverkocht? kaartjes waren niet zo duur toch? €25,= ofzo dacht ik
Die slet heeft weer gratiz kaartjes hoor!!!
 
ja matthijsjes :D
als 't niet leuk is loop ik wel naar jou toe naar multigroove hèhè kan jij daar nix voor fixen ;)
Dit MOET gewoon GOED worden!!!

HEB ZIN!!!!!! :-)
gewoon fucking balen dat michel de heij afsluit , wrom ze dit in godsnaam hebben gedaan :S , WAAROM geen hawtin of speedy j als afsluiter :(
2 scuba:
het is nog niet uitverkocht tenminste om 17.00 kreeg ik een mailtje van mojo concerts en daar stond............kaarten zijn nog niet uitverkocht, maar wees er wel snel bij.

Ik heb zo'n zin, de tering :)
keb ook zo een zin...
lekker dichtbij huis ook.
dat is altijd goed!
 
in de kleine zaal, draaien ze daar techhouse ofzoiets? michel de heij als afsluiter, waar staan de tijden dan, of de volgorde johan?
 
In de kleine zaal is de Funky Techno en in de grote Ritchie Hawtin a.k.a. Plasticman en natuurlijk Speedy J, heb net zijn Loudboxer album en als hij netzo draait wordt het een top avondje!
heb er zin in .. alleen zou m'n camera mee naar binnen mogen weet iemand dat .. 2 megapix 3 optische zoom
Wat was het een vet feest, misschien niet qua sfeer maar wel zeker qua muziek. Benny Rodrigues heb ik helaas gemist. Ik kwam er halverwege Slam DJ's in. Ze hebben de zaal zeker goed klaargedraaid voor het grote beukwerk van Speedy J. Het blijft trouwens altijd leuk om op een feest Destination Unknown van Green Velvet voorbij te horen komen. Speedy J dreunde lekker door (alles stond te trillen in de sigarettenkar) en daarna Ritchie Hawtin, niets op aan te merken. Heb even een tijdje backstage bij hem gestaan. Heel mooi om te zien hoe geconcentreerd die man bezig is om zijn platen te draaien. Hij is gewoon één met zijn platenspelers en mixapparatuur. Michel draaide ook lekker stevig tot aan sluit om met een ontzettende lekkere funky plaat af te sluiten.
Het beste was toch geweest om richie en michel vóór Slam en Speedy J te zetten. Dan was het van wat rustigere Techno naar het hardere werk gegaan, al moet ik zeggen dat Michel de Hey wel lekker stond te draaien. Die laatste plaat was Avalanche, maar ik zou nou wel willen weten hoe die plaat heet, die hij voor Avalanche draaide, de één na laatste dus!
Gisteren was echt zeker bruut.Wat een gebeuk zeg.Ik kwam ook binnen tijdens slam die al aardig aan het beuken waren vond ik.Had ik niet gedacht.Speedy J was supervet,Richie begon ook geweldig maar naarmate zijn set eindigde begon ik het wel minder te vinden.Het was bijna niet meer dansbaar zo langzaam was het af en toe.Op een gegeven moment maar gaan zitten en wachten op De Hey.Die draaide overigens ook zeer goed.Heel veel mensen die waren het weer eens niet mee eens dat ie afsloot maar ik vond hem echt wel lekker draaien.Om 6:30 toch maar weggegaan omdat we toch wel heel erg moe waren geworden.Maja iig een TOPFEEST meegemaakt.(Y)(Y)(Y)

2 Teknofreak: Avalanche van Marco Carola dus ;)

GREETZ!!
Bellie..
hij bedoeld de plaat die VOOR Marco Carola - Avalanche werd gedraaid...:D

Nu ben ik ook benieuwd!
Greetz!
Ja dat weet ik ;)

Maar hij zegt toch dat die laatste plaat Avalanche was.Maar hij zei niet van wie die plaat was. ;)

GREETZ!!
zie http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=report;ACTION=single;REPORTID=396

voor mijn verslag
Mja dat ie van Marco Corola is was ik even vergeten, maar dat nummer ervoor, toen ben ik nog effe helemaal uit me dak gegaan hoor hem wel vaker maar zou niet weten hoe die moeten heten.
 
Nou, 'k heb me toch prima vermaakt zeg! best gaaf feesie! het is weer eens wat anders dan heel de avond beuk-muziek! je bent ook minder gaar etc. ik vond het alleen echt een lelijke actie dat er om 06:50 werd gestopt en niet gewoon om 07:00, hij gooide er niet eens nog ff een plaatje op echt heel matig! Gewoon heel ander publiek dan op bijv. QT ofzo, wat ouder en heel gezellige sfeer enzo! jammer dat het gelijk de laatste x was dat dit feesie gegeven werd!!
 
wat kan eric de man toch draaien!
 
Speedy J is de koning!! Zelden zo gebeukt op een live set! Lova tha man
ckers matig dat ze er niet nog ff eentje opgooide.
maar toch heeft de hey toch wel lekker gedraaid..
 
ja dat wel maar 'k vond dat echt nergens op slaan, is toch niet normaal bij technofeesies neem ik aan :D
 
NIET :D
 
Het was zekerzz een top avondje!!! Muziek / sfeer / geluid gewoon helemaal perfect. En aan
"Scuba" : jij zei dat je de sfeer okee vond (oudere mensen etc) heel anders dan op QT, en dat je het jammer vond dat dit het laatste feestje was (Chesterfield). Op Techno feesten komt vaak wat ouder volk en de sfeer is altijd zeer okee.. .
volgens mij is het juist wel normaal dat ze nog er op het einde nog eentje op gooien..

of bedoel je dat ook ?? hehe ja sorry beetje vaag(stoned) ;)
 
2 HardStyleRuLez: dat zeg ik juist stony hahaha!

enne 2 Christina Liebing: was dus nog nooit op een techno feestje geweest! maar het leuke was, keb echt super veel mensen gesproken, en allemaal zeiden ze dat 'k echt naar awakenings moest voor een ècht techno feest haha! wel geinig dat zoveel dat zeiden :)
Dus scuba, wat gaan we 6 juli doen????
 
haha euhhh is awakenings nog niet uitverkocht dan?
ik zou het niet weten om eerlijk te zijn
Awake is nog niet uitverkocht
 
hmmmz 6 juli...'t is wel verleidelijk maar ja de €'tjes moeten wel een btje meezitten he...wie sponsort? :D