Partyflock
 
­ Nederland
Hier de Pacha line-up van alle zondagen :D:D In Pacha Pineda (effe voor de makkelijk -> Salou dus)

Sunday

30.06 Dj Mark Van Dale

07.07 Dj Jurgen/Dj Johan Gielen

14.07 Dj E-Craig/Lo Med

21.07 Dj Tiësto

28.07 Dj Jean

04.08 Dj Johan Gielen

11.08 Dj Tom Harling -> debieluh kunnen het niet spellen op de Pacha site :P

18.08 Dj Marco V

25.08 Dj Astrid

Wij zijn er dus met Jean, net als paar jaar terug, was ik er ook met hem en Mental Theo nou je kan zeggen wat je wilt maar het beuQde echt wel!!!

En natuurlijk op maandag het schuimfeest :D:D:D
En natuurlijk op woensdag de Holland Party :D:D:D

Wordt weer een opper feest :D:D:D:D

Hier de site trouwens -> http://www.pachapineda.com/
jaar daarvoor ook ziekelijk :P :D :9
vorig jaar met Jean en Tiesto geweest,waren wel de leukste avondjes van me hele vakantie eigenlijk.. jammer dat ze niet iemand zoals Dana of Pavo boeken...
 
Vorig jaar Klubheads geweest. Beukte wel!!!
Die Hollandparties op woensdag vond ik niks, te hoog heeee hoooogehalte!!!!!!!!!!
idd die Hollandparty's op woensdag zuigen echt! Nee, heb zelf wel een coole club gevonden, draaiden ze na 1.oo uur hardhouse, hardtrance, moet je dus echt naartoe gaan. Heet Crocs en ligt in dezelfde straat als snoepies, moet je echt naartoe gaan!!!

:D
2 jaar geleden geweest met Dj Jurgen. Dat BeuQte echt wel. Tot die huisdj om een uur of 5 draaide. Zoooo wat was dat lekker.
Artiest Sjeez
Crocs ben ik idd veel geweest vorig jaar, net als snoopy's (portier kwam bij mij uit de buurt, dus dat had wat voordelen :P).
Crocs ken ikook wel ja...wel flex :) :D
 
Crocs was idd wel leuke tent!

Alleen de Dj draait niet echt! Speelde gewoon een cd of bandje af!! dit weet ik omdat we elke x precies dezelfde muziek voorgeschoteld kregen!

Echt zo van na Flight 643 komt Joy energizer en daarna fire Wire! En ja hoor elke avond hetzelfde!
Ik ben bijna elke dag in de Crocs geweest vorig jaar, samen met de Pacha meest relaxte tent!! Alleen de uitsmijters waren erg agressief ALS er iets gebeurde. Heb 1 keer bijna echt ruzie gehad op zaterdag 6 uur, toen waren er nog alleen maar Locals, en 4 nederlanders, heb nog nooit een mat partij gehad, maar ging bijna fout. Had in het achterhoofd de vorige avond, toen 1 gozer door een uitsmijter met een bierflesje voor ze bek werg geslagen, wat was ik blij dat het niet op een knoppartij uitliep!

Was wel vette vakantie!
 
Artiest Bruce P
Ik ga ook naar Salou... nou ja... in de buurt wevan dan, maar mijn vriendin en ik ga er zeker wel een keer buurten!!
 
Dan ben ik er dus met Tiesto en Jean. Niet slecht :)

Weet iemand of je er dan vroeg moet zijn ofsow ivb met drukte ensow?
vroeg? Ik kwam meestal zo rond 2:00 binnen...dan komen de meeste binnen ;)
Yepz... Wij gingen altijd rond een uur of 01.00 met de bus naar Pacha. Dan begon het net een beetje te lopen. Wordt tenminste iedere avond tot 07.00 uur doorgedraaid als ik het goed heb.
hmmm Crocs vorig jaar geen een keer geweest omdat dachten dat kuttent was %)%) nou maar wel gedaan want nergens werd egt hard gedraaid
 
Ja daSize, ik was de eerste avond ook in crocs en vond het ook een gierige tent. Kwam ik er een week later nog een x en toen was het opeens heel cool!
Vaak gebeukt in de crocs ;) Alleen de locals konden dus aardig irritant worden ;( Beware
 
ja thunder idd, heb ook al met een omgekeerd bierflesje in mn handen gestaan tegenover een stel spanjolen! gelukkig bleef het bij schelden!
Wat mij erg opviel in Pacha, was dat als je met een leuke meid aan het dansen was er gelijk een groep spanjaarden om je heen had staan!!
Klopt wel ja, ligt eraan op welke avond het was, vooral in het weekend was dat zo ja, dan waren de locals vrij, en was eigenlijk een hoop spaanse invloed in de tenten ;)

Ik was begin augustus, wat vorig jaar eigenlijk naseizoen was, stuk rustiger, de Prins ging dicht 1 dag voordat wij naar huis gingen b.v.

Ik hoorde van alle meiden die in Salou werkten dat wij mzl hadden, wij hadden M/V ongeveer 3/1 dat was in hoogseizoen ongeveer 8/1. Lijkt me niks aan, alleen maar mannen, wij konden ook als we wilden eten gewoon aanschuiven, altijd naar de Pacha, Flashback was echt dood en veels te duur. Snoopy's niet eens binnen geweest ;)

Het is maar waar je van houd, ik kan het wel aanraden, Salou moet je een keer doen. Dit jaar neer KRETA, nog precies 1 maand!
 
ja de prins ging idd dicht. Wat saai was het toen opeens!!! Kan me nog goed herrineren dat ik op mn eennalaatste avond in dr crocs was en het was toen al vet rustig dat een gast mee aansprak welke tenten beetje stampen werd gedraaid. dus ik zeg hier in crocs en in pacha op zondag en het bleek dus dat zijn eerst avond was!!!!!!!
hij moest nog 2 weken terwijl het al uitgestroven leek! Die was wel mooi genaaid!
 
le pappilon is top :D. Het langst open van allemaal en op tlaatst vette techno en alleen maar vage mensuh. :P
 
pappilon ben ik ook ingeweest, vage kleine tentben er 5 minuten geweest maar
Ik vond het daar wel gaaf moek zeggen :D
 
slimme zet van Pacha om Tom Harling te boeken, lekker goedkoop (want onbekend en beginnend) en toch denkt iedereen dat Tom HaRDing komt draaien, doen ze goed;);):D
Zou maar niet echt zeker zijn van deze lijst, in Maart stonden er nog hele andere namen achter deze datums. Toen zou ik nog naar Tiesto en de klubbheads kunnen, nu zijn dat ineens Gielen en Pietje Harling. Kan trouwens ook geen Harding zijn want dat is een engelse dj en op zondag is het Dutch Dj Night. Pacha staat er wel om bekend om op het laatste moment nog eens ff lekker te veranderen.
 
MMM Mike82, ik denk dat jij op het programma van vorig jaar heb gekeken want toen waren er ook Tiesto en de Klubheads een week van mekaar!
 
lippie als er maar bier is toch???
Dat zou misschien kunnen ja maar vind het dan wel erg vreemd dat ze dat er tot eind maart op laten staan. Maarja dat heb je met Spanjaarde die zijn niet zo vlot.
Vorig jaar was in de maand juli,

Tiesto

Jean

Tiesto

Jean

Klubbheads

?? Nog eentje

Gigi kwam ook draaien, toen ben ik er niet heen geweest, ga dit weekend wel effe kijken of ik toen wat gemist heb. En volgens mij was Zondag niet Dutch party toen ik er was, maar ze zijn idd een beetje warrig daar ;)
Als ik vanavond thuis kom, zal ik eens ff kijken, want volgens mij heb ik die kaartjes van pacha nog ergens liggen. Was zelf ook in juli naar Salou geweest.
Thunder je gaat Gigi tog niet bekijken in die kuttent van een Bob's Saloon he?
daarom beekmans

pils en tequilla en nog veel en veel meer :D:D:D:D
 
doe mij maar een biertje....ben ik tevreden mee hoor lip
 
ik hoorde dat er ook zo'n discotheek de grot is waar ze hardhouse en soms zelfs hardcore draaien, was vorig jaar ook in salou maar nix tegengekomen :S
bekend bij iemand?
 
Nee Marcia, ik heb ook zoiets gehoord maar ook nix gemerkt! :S Vond pacha toch een beetje commercieel overkomen!
vorig jaar was ik er met Jean en Tiesto, heb ze beide nog op de foto, was vet lache!! Leuke discotheek ook trouwens
 
wij gaan dit jaar ook eens kijken hoe het er in Salou aan toe gaat.. kan iemand mij vertellen hoe die camping in Salou is, La union ofzow! tnx..
Op die camping heb ik 2 jaar geleden gezeten. Nou nooit meer voor mij. Is het ranzigste wat ik ooit heb meegemaakt op een vakantie. Je hele kleding onder de bagger na 1 dag. De wc's onder de je weet wel. Vrouwen wc's hebben geen bril. De douches zijn erg smerig.

En er wordt veel gejat op die camping. Een absolute afrader dus!!!
 
BlueBird! Niet zo Kim dr camping af kraken! ;)

Ik zat in het appartementencomplex dat ze gebruikte in de film Costa. Die boven de burgerking met die gele balkonhekken. Erg mooie kamers alleen vet strenge security. Na 2 dagen stonden we al bijna op straat wegens geluidsoverlast van onze buren uit Twente.
Liepen midden in de nacht een beetje te boeren op een volume dat ze het in FRankrijk ook konden horen! Die gasten hebben we toen ook gevraagt of we even hun appartement in moesten komen om hun even te verbouwen als ze ze zich niet snel normaal zouden gedragen!
Ondanks de slechte faciliteiten heb ik mij wel vermaakt hoor ... :D Veel bier en sangria en :|

Was echt toppie :D
o o o o o lief vriendinnetje van me toch...

De grot = in Lloret wehehehehhehe

maar salou is ook wel een hardcore tent hoor... --> camping la siesta en dan op de gabbermuziek afgaan ;)

dikke :kusje:
voor mij maakt ut egt nie uit wie er draait, als er maar veel feestgangers zijn, en er een goeie sfeer hangt. Ik ken Salou langer als vandaag....en het gaat er niet altijd op rolletjes....dus FEEST en GENIET!!!!
2 Kim: Whaha, 2 jaar geleden zat ik daar op camping la Union. Twas wel gezellig, maar zware bende daaro. Achter de camping zit een zigeunerkamp, ze stuurde de ukkies de caming op om de tenten leeg te roven :S dus let goed op je spullen en koop een slot om je tent af te sluiten ofzo. Bij een paar vrienden hadden ze de tent zelfs open gesneden om er in te komen, dus echt helpen doet ut niet. Maar wij spraken altijd af van als er eentje op de camping bleef en die stond in hetzelfde rijtje dan zou die een oogje in het zeil houden. Maar goed het is verder heel stoffig en neem dus vooral niet teveel witte en lichte kleding mee, een zuchtje wind en je hebt roestkleurige kleren hahaha. Maar verder is het wel leuk daar hoor!! Ze organiseren best wel leuke dingen en je moet vooral meegaan met de kroegentocht das vet lache!!! Veel plezier!!
Ik was daar 2 jaar geleden ook. Ben toen ook met die Catamaran mee geweest. Wat heb ik toen veel

Ben ook naar dat pretpark geweest Port Aventura. Das echt gaaf. En bijna iedere avond naar Pacha... :bounce: :bounce: :bounce: En die kroegentocht uiteraard. Dat was ook leuk. Hebben we later met een klein groepje over gedaan. Ff allemaal een biertje halen en kregen we een fles appel nog wat met 40%

Genoeg te doen dus!!!
 
hahahaha!!!!! ik heb hier nog die pet van SNOEPY S hangen!!!! heheeh alweer bijna een jaar geleden.
De holland party was wel lache vorig jaar. Kwas echt helemaal lam toen :D
 
oke mensen bedankt voor de reacties.. denk er nu hard over na ter plaatse nog een appartement te gaan regelen!!! enne loezy bedankt voor de tip koop hier wel alvast een slot dan...
laat jullie wel weten of het een aan of afrader is daaro op die camping....xx
 
Camping la Siesta "hardstyle & techno" WizZ en ik beginnen ons eigen "Sjokkers" concept whuhahahah :D:D:D:D... maareh ff zonder dollen...[WizZ]>>>we nemen wel de recs mee...aight!
 
dark kijk is goed naar me profielpic.....een vernaggelde snoopy's pet op de wauzo hoofd
2 Kim: ik weet neit wanneer je gaat maar anders is er ook altijd nog wel een plekkie bij ons vrij mocht je camping niet bevallen;)