Partyflock
 
Forumonderwerp · 624447
­ Nederland
Ik heb een auto gekocht die ik morgen krijg... Alleen moet ik 'm dus nog verzekeren, maar ik heb totaal geen idee welke verzekering ik moet nemen.Wat is nou een goede en goedkope verzekering?

Ik wil natuurlijk zo weinig mogelijk geld uitgeven, maar dan wil ik ook geen flutverzekering hebben.
Unive is goedkoop, maar nu heb ik een nog goedkopere gevonden. www.netpolis.nl
Deze is dus heel goedkoop, maar weet iemand of deze ook goed is?
 
To Gupcore: volgens mij heeft leeftijd (van de auto) er niet echt veel mee te maken. Wel de nieuw-waarde. Ik ben iets meer dan 120 euro per maand kwijt terwijl ik toch al behoorlijk wat schade vrije jaartjes heb (ik geloof 4 jaar).
 
O dat kan ook wel,ik heb er niet zoveel verstand van.
Kleinere auto's zijn meestal goedkoper te verzekeren. www.orion-direct.nl is voor mij de goedkoopste. 400 euro per jaar.
kosten van de verzekering hangt af van

* leeftijd
* Postcode gebied
* type auto (gsi, gti)
 
kosten van de verzekering hangt af van :
* leeftijd
* postcode
* nieuwwaarde auto

GSI/GTI enz. heeft er niets met de hoogte van de verzekering te maken, maar je kan er wel om geweigerd worden !
serieus joh?

ik had altijd begrepen dat dat wel van invloed was
helemaal als je qua leeftijd al in een risicogroep zit

nah

weer wat geleerd :)
leeftijd is wel van invloed en je geslacht ook kreeg nl korting omdat ik vrouw ben, betaal rond de 300 euro per jaar, en ben bij de zwolsche algemene dus deze bedragen hierboven ken ikke niet, maar goed heb een normale verzekering weet eigelijk niet hoe en wat gewoon goedkoop en rij tot nu toe nog zonder schade dus zal wel goed zitten. Hoe hoger de dekking hoe hoger de kosten. Bel gewoon es rond heb ik ook gedaan succes
 
"GSI/GTI" heeft er in zekere zin wel mee te maken. Er is mij nl verteld door mijn verzekeringsagent dat het voor de risico groep(/leeftijd) berekent word naar het aantal Pk's. En een "GSI/GTI" heeft meer Pk's dan een standaard auto van hetzelfde type.
Ik zit dan ook met mijn 150 Pk aardig hoog in mijn verzekering.
 
Ik werk zelf op een assurantiekantoor en wij doen zelf zaken met een heleboel verzekeringsmaatschappijen waaruit ik een keuze kan maken voor de beste en goedkoopste. Als jullie eens een premie willen weten kan je me altijd bellen tijdens kantooruren op 070-3500511.

LET OP!!!!

Ik heb voor Partyflockleden nu een collectieve verzekering kunnen bewerksteliggen!!!

Als je lid ben van Partyflock geef ik je zowiezo 1 schadevrijjaar als je onder de 24 bent (mits geen schade hebt gereden de laatste 3 jaar) en als je ouder bent dan 24 jaar TWEE jaar!!! Uiteraard neem ik ook je huidige no-claimover. Vraag voor de zekerheid ff hoeveeel schadevrije jaren je hebt bij je huidige verzekeringsmaatschappij. Je kunt ook de lijst invullen op:

bcverburg


Ik bel jou dan binnen een uur terug met een premieopgave.

Zet even achter het merk van je auto dan (PF) dan weet ik het iemand is van PF en krijg je de collectieve korting.
laatste aanpassing
als die toko net zo goed werkt als die website van jullie, dan sla ik ff over.. ;)
ERROR - 404
PAGINA IS NIET BESCHIKBAAR
Helaas is de door u opgevraagde pagina niet, of niet meer, beschikbaar. Het is ook mogelijk dat de server instructies heeft deze pagina niet aan u te tonen (op basis van uw Internet-adres bijvoorbeeld).
probeer deze maar: http://www.bcverburg.nl/offerte/offerte.htm
 
TNX Mickey, de link in mijn bericht doet het ook weer.....
Hey cool, kijken of ik dan goedkoper uitkom :)
verzekering zijn altijd te duur voor hetgeen de prestatie die ze leveren.
 
Wij hebben de auto verzekerd bij centraal beheer en daar krijg ik via mijn werkgever een korting van bijna 40%, das niet niks dus. Als je op hun site een kijkje neemt en je gaat het berekenen kun je kijken of jouw werkgever ook daarbij staat aangesloten. Succes met je auto.
 
En een "GSI/GTI" heeft meer Pk's dan een standaard auto van hetzelfde type.
Ik zit dan ook met mijn 150 Pk aardig hoog in mijn verzekering.

Das natuurlijk dikke onzin.
Een Corsa GSI heeft echt niet meer vermogen dan een Audio A6 dacht ik zo.
Wat veel gebeurd is dat mensen worden geweigerd met een dergelijke type, maar van duurder verzekeren heb ik nog nooit gehoord.
 
Daarom heb ik erbij gezet, "van hetzelfde type"!!!
Dus om een voorbeeld te geven, een BMW 540i heeft (veel) meer Pk's dan een BMW 520i (de mijne dus). Waar je dus uiteraard meer verzekering voor betaalt. En, volgens mijn verzekeringsagent (heb ik dus zelf niet verder uitgezocht) word er naast de nieuw/catalogus-waarde van de auto, ook nog eens naar het aantal Pk's gekeken (als je in de risico groep valt). Ik hoop dat in ieder geval wel, want dat zou betekenen dat ik nu minder ga betalen. (Ik ben nl net 24 geworden).
Artiest Bass
Bass is colectief verzekerd!
defencie aegon dat is pas goedkoop!
en als je je auto door je ouders laat verzekeren bouw je ook geen noclaim op dusss...
dan weet je dat.
 
Sommige maatschappijen (zoals Delta Lloyd, Amersfoortse, Allianz) berekenen de premie naar aantal kw's, leeftijd bestuurder en merk auto. Andere maatschappijen berekenen de premie alleen naar het gewicht en cataloguswaarde (voor casco premie) of dagwaarde (voor wa + Extra). Dus Viptweak & Enzie jullie hebben allebei een beetje gelijk.

Voor jonge bestuurders hier op PF met een snelle auto die hoge premies betalen adviseer ik jullie echt eens een kijkje te gaan nemen op onze site:

http://www.bcverburg.nl/

Wij zijn o.a. huisverzekeraar van VW Corrado Club, Street Legal Club, CRX CLub en MR2 Club.

Wij doen niet moeilijk over jonge bestuurders met snelle auto's en kunnen ook sportauto ouder dan 10 nog tegen diefstal verzekeren en tegen taxatiewaarde als men in het bezit is van een taxatierapport van een erkende taxateur wat veel maatschappijen NIET doen!
laatste aanpassing
Independer....
Ja, daar heb ik ook gekeken. :)
www.bcverburg­.nl is heel goedkoop. Kan mijn auto laten verzekeren voor 18 euro per maand :D

Goedkoopste wat ik tot nu heb kunnen vinden.
 
En kan iedereen zich bij jullie verzekeren?
 
Waar doel je op? Viptweak?
Wij doen niet moeilijk over jonge bestuurders met snelle auto's en kunnen ook sportauto ouder dan 10 nog tegen diefstal verzekeren en tegen taxatiewaarde als men in het bezit is van een taxatierapport van een erkende taxateur wat veel maatschappijen NIET doen


zonder klasse 3 alarm????

ik ben 800 euro per jaar kwijt aan verzekering

wa+
laatste aanpassing
zie ik hier nou een mogelijkheid om een potentieel-zeer-interessant-maar-niet-in-de-verzekering-te-krijgen auto te verzekeren :D :D :D

Kom net terug van zo'n verzekeringstoko die mij doodleuk vertelden dat een peugeot 205 1.6 Gti (vlot maar niet lomp en onbenullig snel) voor iemand zoals ik schier onverzekerbaar is (ze wilden niet eens kijken! GRMBL). Maar als ik dit (robert-jan z'n verhaal dus) lees dan is er nog hoop :D :D .
 
Waar doel je op? Viptweak?

Mensen die bij Rialto verzekerd zijn, vanwege gezeik met hun vorige verzekeraar.
 
Mensen die bij Rialto zitten hebben of een crimineel verleden of bv. een ernstig ongeluk veroorzaakt met drugs of drank op. Deze mensen kunnen nergens aan de bak (dus ook niet bij BC VERBURG) behalve bij Rialto.
Die premie wil je niet eens weten :P

Mijn zwager werd daar zelfs niet meer verzekerd
 
+ dat je een eigen risico daar hebt van een paar honderd euro op je WA gedeelte!! Dat betekend dus dat als je schade maakt je ook nog een mee moet betalen aan de schade van de tegenpartij! :(
Ik zit bij centraal beheer (effuh apeldoorn belluh :p ) en ik betaal voor een simpel WA plus verzekeringetje (niet all risk) 164 pleuro per maand... :S

Maar een andere maatschappij wil me niet omdat volgens hun me auto te snel is... :C
 
Ik zit bij Rialto omdat Centraal Beheer me flink belazerd heeft.

Ik had een ongeluk gekregen, kan gebeuren. Ik stuur die papieren op.

Een half jaar later krijg ik te horen dat ik geen papieren opgestuurd had. Ik stuur ze opnieuw op.

2 weken later word ik uit de verzekering gegooit, omdat ze geen papieren ontvangen hebben en omdat de handtekening die erop staat niet zou kloppen.
Nou das erg knap.
Zeg dan gewoon "je bent onder de 24 en als je schade rijd moeten we je niet".

Op deze manier zijn dr wel meer eruit gekickt.

Nu rij ik iets van 2 jaar schadevrij bij Rialto, nog 1 jaar te gaan en ik kan weer normaal verzekerd worden, MAAR NIET BIJ CENTRAAL BEHEER, hehe.

En nee, ik had geen drank of drugs op, ik betaal altijd netjes en heb geen crimineel verleden.
 
2GONZALES, Als je zoveel premie moet betalen dan moet je wel in de malus staan? Heb je afgelopen drie jaar een schuldschade gehad?

PS Wat voor een aut heb je dan?
 
2Viptweak. Het waren twee voorbeeldjes he... Die ik even aangaf. Maar jij hebt wel onwijze pech zeg... Echt klote idd.!!!
2 robert-jan: ik sta idd in de malus omdat ik vorig jaar een ongelukje heb gehad.. (3500 euro schade)
MAar daarvoor ben ik wel 50% meer premie gaan betalen.
en de auto die ik nu heb weegt nog 200 kg minder dan de auto waar ik dat ongelukje mee had... :S

Ik rijd trouwens in een alfa 156 2.5 v6 berlina
 
2Viptweak. Het waren twee voorbeeldjes he... Die ik even aangaf. Maar jij hebt wel onwijze pech zeg... Echt klote idd.!!!

Mwah, je drukt er wel meteen een dikke stempel op.

Veel mensen denken dat ik tuig ben wat veel schade rijd en nooit betaald, als ik zeg waar ik verzekerd ben :P

Maar ik hoopte eigenlijk toch bij jullie terecht te kunnen, hehe. Dat bespaard me toch een boel ;)
 
Ik zou je zo een offerte willen aanbieden en eventueel willen verzekeren. Het probleem echter blijft dat je op de singnaaleringslijst staat van de bond van verzekeraars waar alle maatschappijen toegang op hebben en gekoppeld staat aan hun polisadministratie. Voer ik jou gegevens in dan gaat er gelijk een belletje rinkelen. Hoe lullig dit ook is mbt jou voorval.... Volgend jaar (als je daar weg kan) maak ik graag een offerte voor je......
 
PB ff je voorletters en achternaam naar me toe.... En je geboortedatum. Check ik ff de signaaleringslijkst of je er nog op staat. Als je er niet meer op staat kan het misschien wel :)
Robert Jan is aardig aan het verdienen zo op PF hehehehe :D
 
RJ verdient hier helemaal geen flikker aan! Z'n baas misschien. Ik ben gewoon in loondienst bij een Assurantiekantoor en ben freelance partyreporter Ik help PFers alleen een handje... ;) door ze scherpe offertes aan te bieden en vragen te beantwoorden.
laatste aanpassing
Ben All risk verzekerd bij Zwolsche Algemeene.

Is zeer goed te doen betaal 596,75 euro per jaar,
ben ingeschaalt op trede 6 (45% korting),
haha en kreeg een extra bonus als vrouwelijke bestuurder :D

Heb em laten verzekeren via de zaak van me vader, maar hoe dat allemaal zit zou ik niet weten.......
 
PB verstuurd
ik heb niet alles gelezen, maar via www.independer.nl kun je goedkoop een verzekering vinden heb ik me door Wackiejacky laten vertellen
Pantertje 19 augustus 2003 21:45
www.goedkoopsteautov­erzekering.nl

Deze is wel goed, dan kom ik bij Bruns ten Brink uit. Die is best goedkoop.


ik zit ook bij bruns ten brink
En toch heb ik me bij Robert Jan (BC Verburg) laten verzekeren. Dat was nog goedkoper dan bij Bruns ten Brink. :)
En ik heb zomaar 2 schadevrije jaren gekregen :D

*reclame,reclame* ;)


Serieus hoor!
laatste aanpassing
 
Toch maar eens ff contact opnemen met Robert Jan binnenkort :D

2 Pantertje>> wat voor auto heb je??
 
Bij mijn vrouw
 
WA
 
Hema