Partyflock
 
­ Nederland
Peters homepage inclusief alle EO-pics

tataaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Enjoy, owja, niet alles hoort erbij, kijk er maar doorheen! :D
 
aan het einde:) en we hebben heel eerlijk verteld dat we het leuk hadden gehad, een tikje stout waren geweest, maar respect hadden voor de mensen, en het leuk georganiseerd was
 
Koenie die telkens loopt te qouten alsof het verslag door Jakuza een feiteljke weergave van de dag is...dat verslag van Jakuza moet je niet te letterlijk nemen, ik weet hoe goed die jongen is met dingen "mooi vertellen" en ik moet toegeven dat het een vermakelijk geheel is geworden om te lezen (ik noem het dus ook bij voorkeur dichterlijke vrijheid), maar of het een geheel waarheidsgetrouw verhaal is....Dus reken de mensen die naar die EO jongerendag zijn geweest dat nou niet al te zwaar aan....
Ben jij bij de ingang van een houseparty nog nooit zo'n EO achtige bus tegengekomen met mensen die jou komen vertellen hoe "evil" een houseparty wel niet is? Nou dan... ieder zijn eigen mening... en wat ik zo kan opmaken uit foto's en verhaal (Jakuza kennende) valt het allemaal reuze mee en vind ik het eigenlijk best jammer dat ik niet mee ben geweest :-)
Ik vind het wel komisch om te zien dat Poekie mensen met een andere mening dan haar gelijk "zeikerds" noemt.
Daarbij komt ook nog eens dat jullie ( voornamelijk Poekie ) hier altijd ontzettend lopen te schreeuwen dat iedereen hier zijn of haar eigen mening mag hebben.
desondanks, zijn wij gelijk "zeikerds".

beetje tegenstrijdig vind ik dit.
Poekie> En wanneer wordt het uitgezonden? Ik ben wel benieuwd natuurlijk :P. Werden jullie er trouwens op uiterlijk door de TV tussenuit gepikt ofzo?
 
met zeikerds bedoel ik jou en koenie, en dat om julie "negatieve" "zeurderige" mening, en t weigeren van dingen te "filteren" of naar een uitleg van een ander te luisteren...

en ik schreeuw nooit, ben netjes opgevoed;)
 
wordt affentoe een beetje moe van die negatieve houding! het is een "partysite" dat staat voor feesten en lol hebben, vind ik hoor :bloos:

en ik weet niet of t word uitgezonden, we werden er niet om ons uiterlijk uitgepikt,want liepen er vrij normaal bij, en wat ik al zei, er liepen wel vagere mensen rond:D
 
Ik wil nog even kwijt dat het klasse foto's zijn geworden en dat ik me slap heb gelachen om die foto's! Ga vooral lekker door met FUN maken :-D
2 Gold: De twee keer dat ik met mensen van een Naarhouse bus heb gepraat waren ze uiterst vriendelijk en absouluut niet opdringerig. Daar heb ik dus geen problemen mee. Als ze bijvoorbeeld bij een party naar binnen zouden gaan en daar mensen zouden gaan lastig vallen dan vind ik het net zo fout.

Het is wel zo dat veel christelijke mensen soms wel strontvervelend kunnen zijn, bijvoorbeeld sommige van de mensen die langs de deuren gaan.
2 Poekie:je hoeft me niet uit te leggen dat je daarmee Koenie en mij bedoelt, anders had ik er namelijk niet op gereageerd :).

leg mij eens uit welke stukjes in mijn reacties negatief en zeurderig zijn en wat zou ik moeten filteren.
de foto's en het verslag zijn vrij duidelijk dacht ik zo.

naar mijn mening kan een persoon zijn of haar mening niet zeurderig of negatief zijn.
een mening verschilt per persoon en het betuigt van kortzichtigheid om iemand anders zijn of haar mening niet te respecteren.

fijn voor je dat je netjes bent opgevoed.:)
2 Hardhouseonly: Ik ken Jakuza niet behalve van zijn postings hier en die ene keer dat ik me heb voorgesteld. Dus als jij zegt dat hij hier onzin loopt te verkondigen, dan zul je wel gelijk hebben en trek ik mijn woorden in.
Koenie> Hmmm, dat wist ik niet, heb er zelf nog nooit mee gepraat trouwens! Maar het idee is volgens mij hetzelfde! Want Poekie enzo waren daar ook vriendelijk en volgens mij hebben ze ook niet echt mensen 'lastig' gevallen?
2 Gold: Misschien heb ik ook gewoon de goede Naarhousers getroffen en lopen er ook hele vervelende rond, dat weet ik niet.

In het verslag van Jakuza las ik dat ze wel vervelend waren, maar wat daarin staat is niet waar begrijp ik net van Hardhouseonly
haahah lekker sarcastisch Koenie!:)
 
2Qgirl> zeikwijf!:9 sorry maar mijn mening is dat ik niet van pessimistische mensen houdt...sorry, nu niet boos worden hoor...

ga er niet verder op in, je komt niet echt wijs over en je spreekt jezelf tegen, kom maar terug als je argumenten hebt...

of als je kan plakken en knippen net als koenie;)

2Koenie> je hebt gelijk, ik kan woordelijk wel eens overdrijven of erg sarcastisch zijn...
ahahahahah die Poekie!

dat kan dat je niet van pessimistische mensen houdt ( tis een ander verhaal dat je mij daar bij rekend ),maar om nou gelijk te gaan schelden?
en dan zeg je tegen mij dat ik niet wijs overkom.
nee........gelijk gaan schelden is wijs!

trouwens, was ook helemaal niet mijn intentie om wijs over te komen, daar hebben we tenslotte andere mensen voor hier op pf.

ik dacht dat ik genoeg argumenten heb gegeven om mijn reacties te verklaren.

groetjes Q girl
2 Poekie, ik heb nooit gezegd dat je overdrijft of sarcastisch bent. Dat schreef Hardhouseonly over Jakuza.

Vanavond meeten @ Firestorm?
2Poekie: ik heb je even een priveberichtje gestuurd.
Nog even over dat plakken en knippen:

Als je jezelf tegenspreekt en ik je daarop wijs of als je beweert dat ik dingen heb gezegt die ik nooit gezegd heb, begin je telkens met je goede geheugen te schermen. Dan is het toch niet zo gek dat ik even laat zien dat je niet consequent bent?
 
lieve schat, ik bedoelde serieus...dat ik wel eens in mijn woorden overdrijf of sarcastisch bezig ben...

poep is jou taal, dat ken ik niet en lust ik niet
 
waar maakt iedereen zich nou zo druk over????
ik snap dit ff niet hoor!

als er mensen niet tegen die foto's kennen of vinden dat ze zich hebben "misdragen" dan ga je toch ff lekker naar een andere topic???

poek: leuke foto's meissie;) zou het zelf niet durven daarom heb ik respect voor je:D

vind het echt supper jammer dat ik er niet bij was maar volgend jaar ben ik zekerzzz van de party

(K)(K)(K) Linny
Ongelooflijk..... echt een beetje rare reacties.

2 Q-girl, natuurlijk ga ik niet voor de muziek, maar om een "BEETJE" te provoceren. Ik heb daar heus nie scheldend en met mijn pik uit me broek door het gelredome gelopen! Nee, ik heb lekker mensen zitten kijken, en hier en daar een praatje gemaakt met wat interessante mensen. That's it, oja, ik heb ook nog wat foto's gemaakt om het jullie te laten zien. sorry, gaat het? :S
ik kan niet anders zeggen mooie foto's :D ziet er erg gezellig uit 8)
2 Linny: Als je wilt weten waar mensen zich "druk" over maken moet je dit topic nog eens herlezen. Of je het er nou mee eens bent of niet, het staat er vrij duidelijk.

En als er hier iets wordt geplaatst waar ik het niet mee eens ben, dan staat het mij vrij om daar op te reageren. Volgens mij is een forum daar juist voor bedoeld.

2 Poekie: Ik heb mijn opmerking maar even verandert, het was niet een hele sterke.
 
2Koenie> ja leuk joh, lijk je alleen qua karakter op je profiel, of ook qua uiterlijk? dan zoek ik jou wel okay?
:S Okay, laat dan maar
 
nou ik het het heel goed gelezen hoor!
maar vertel mij nou eens he??? waarom heb je moeite met die foto's???
volgens mij was het echt super gezellig :)
ik zal nog even duidelijk zijn........

het geen wat mij tegenstaat is dat jullie in eerste instantie zeggen dat jullie daar heen gaan om mensen ( een beetje ) te shockeren en later weer niet.
voor de duidelijkheid, ik ben totaal niet gelovig maar ik denk dat mensen van de EO dit wel provocerend vonden.
verder denk ik dat iedereen elkaar in zun waarde moet laten maar wel met respect.
Qua mening geven dus maar ook qua geloof.
 
maar dat hebben ze toch ook gedaan?
ten minste ik heb nix verkeerds gehoord! ze hebben gewoon lol gehad daar is toch nix mis mee?
 
2koenie> waag het niet om nou terugtekrabbelen!

ik ben altijd doopgezind geweest en heb tot mijn 16de lesgegeven op de zondagschool. ik vond mijzelf niet provocerend, ik hoop anderen ook niet maar dat weet ik niet per persoon, en ik ben ook niet van plan om ze dat te gaan vragen.
Ik vind het wel lache foto's en als je de foto's ook goed bekijkt zie je er nog veel meer schokerende figuren bij lopen (114-1435_IMG). Je moet er gewoon de humor van in zien. lang niet al die eo'rs zullen er van geschokt zijn.

Maar Poekie je bent een lekkere bikerbabe :P en ik zou zeggen veel plezier voor als je er volgend jaar weer heen gaat samen met de rest.
oke.....dan is het bij deze opgelost! :)
 
Xyp zou volgens mij "filteren" maar mijn achterwerk is niet gefilterd:9
nou ja, maakt niet uit...;)
ach mensen die eo mensjes hebben een geweldige tijd gehad en als ze echt ie fouts hadden gedaan zal er echt wel iemand wat van gezegd hebben of hun er uit gegooid hebben..
Kijk eens goed naar de foto's zie iemand toekijken als poekie in haar lingerie staat ? Iemand beldigend kijken ofzo? En met zo'n mannetje met rooie schoentjes de polonaise lopen heeft toch niets met geloof te maken???
najah jullie zoeken het er maar uit maar naar mijn mening is dit best lachen.. :-)
 
Gabbermamma, wat denk je zelf ? kaffers zou eigenlijk genoeg moeten zeggen, maar goed, je hebt nog wat te leren wat internet betreft :-)
 
Dat zal de leeftijd wel zijn en het sfeertje wat er al een tijdje hangt.

maar help eens een handje..ik ben niet bang en zeker niet te oud om te leren.
en schamen doe ik me al nooit niet.

Dus die Christen-honden was niet bedoeld zoals het er staat?
predjee, bek houden, dat zijn geen chille uitspraken.......

sorry mams
 
blabla, wat een moraalridders hiero.

Ik vraag me nog steeds af waarom het respectloos en shockerend kan zijn. Teneerste ze hebben (hoop ik) geen provocerende uitspraken gedaan als: Fuck jesus ofzo. ten tweede, boeie als je daar zo rond loopt, het is altijd dichterbij het "eva" kostumm als een spijkerbroek e.d. dus......:D:D Verder zeggen ze zelf altijd met de grootste mond dat de Eo gemoderniseerd is dus, als er daadwerkelijk door twee meiden/vrouwen is gezoend. Hebben HUN dat maar te respecteren.

ps foto´s zien er cool uit.
wahaha...wat een actie dit:):):):) om zoiets kank nu echt lache! en mensen die er zoooooon prob van maken....plzzz...:):) wahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik ben niet geweest ofzo
maar iedereen loopt hiero te lullen van ja je moet iedereen in hun waarde laten.
Dus ook de gasten hier van PF die erheen zijn geweest.
Ik bedoel het stond vrij om er heen te gaan en ik ben niet gelovig ofzo maar volgens mij moet je iedereen accepteren hoe hij/zij is en is iedereen gelijk en mag je iemand niet op uiterlijk of iets dergelijks beoordelen.
Ik bedoel als ik lees dat er ook gasten met spikes enzo kwamen dan begrijp ik niet waarom dat wel mag want dat is ook een vorm van shockeren....
Als zo een gast in de Amsterdam loopt dan staan ze zo iemand nog aan te kijken en daar zijn ze aardig wat gewend. En dat kan ik weten aangezien ik er op 5 maanden na mn hele leven heb gewoond...

Dus ik vindt eigenlijk dat iedereen niet zo moet zeuren en lekker iedereen zn gang moeten laten gaan.

AMEN

:D
 
tja, wat een gezeur weer LAAT DIE MENSEN IN HUN WAARDe, ttsssssssssssssssssssss.......
als zelfs dit al niet meer kan,
mensen die niet eens tegen een beetje bloot kunnen, dat zou eigenlijk betekenen dat gelovige niet naar het strand toe kunnen gaan en dat ze met hun kleren aan geboren worden????ofzoiets
kijk zouden ze nu binnen komen met een statan kruis om en snerpende gitaren die het engelen gezang overmeesteren dan zou ik zeggen ja dat kan niet,
:) Lekker voorbeeld, schat!
he, verdomme! Waarom heb ik deze discussie nou weer gemist! :(
ik ook al Marijke, maar heb net de foto's gezien en die waren goed aan te zien hahaha
Wel stijl vind ik... vond de foto's wel lachuh om te zien in ieder geval!!! :d
 
hehe.. wat een waardeloze discussie :) Maar meesterlijke foto's :)
mooi foto's hoor:D
whahahaha :-D
 
poekie toch KWIJL KWIJL :-)
:D vette foto's, dat zeker! :)
hahaha, ik lach me helemaal ziek, volgend jaar ga ik ook :D