Partyflock
 
­ Nederland
Ik krijg dus normaal elke week geld van t uitzendbureau… Vorige week had ik mijn werkbriefje al op donderdag gefaxt want ik was vrijdag lekker vrij… Vrolijk de hele week centjes uitgegeven en precies gisteren was alles op…. Maar… geen probleem dacht ik, want morgen (vandaag dus) krijg ik tog weer geld… Sta ik vanmorgen bij de kaartjesautomaat: uw saldo is niet toereikend… ik denk wa????? Geen geld??? Kon dus ook geen kaartje kopen, dus boete :-(

Kom ik op me werruk… ik bellen naar uitzendbureau, blijkt dat door een fout van hun mijn salaris niet is over gemaakt… Ja jammer zeggen ze, moet je maar wachten tot volgende week… Dat kunnen ze tog niet maken?? Tis niet mijn schuld, en dan zit ik een hele week zonder geld… :-S Ik vind dat ze t maar moeten regelen dat ik t dit weekend nog heb, dat is tog redelijk of niet??? Strax kan ik nie stappen, moet me vader kostgeld betalen… Ik vind dit wel raar hoor!!!
Waarschijnlijk kunnen ze het ook niet zo snel regelen ondanks dat je gelijk hebt. Weet je voortaan ook dat je geld achter de hand moet houden voor dit soort gevallen.
das pech
 
Ja, erg vervelend, mensen maken fouten
En zoals partyhardy al zei ze kunnen nu niks geven. dus helaas
voortaan wat geld achter de hadn houden dus
dat is idd een beetj jammer ja!!

aaah gwoon ff wat lenen van iemand dan kom j de week wel door toch :D
 
Super shitty...! :-(
Ik zit vaak in het zelfde schuitje niet met uitzendbureau , maar wel met mijn baas die door zijn dronken kop , dan nog steeds neit de uren heeft door gefaxt aan de boekhouder. Moet ik weer een voorschot vragen , bla bla bla. Allemaal gezeur om neits als hij het gewoon op tijd allemaal in orde maakt :S. Ik zorg toch ook dat ik elke dag werk afleveren en op tijd ben en zet mij in voor zijn poen......... :S
Je kan het ook zo zien vang je volgende week lekker dubbel :-D
Een kutstreek is dat ja. Mij hebben ze dat ook een paar keer geflikt. Als je zo van dag op dag leeft als ik, dan kan dat enorm vervelend zijn. Een week te laat geld betekend dan soms gewoon een weekend thuis blijven :(
Ja Koenie...
Maar alice babe zei dat je ook een briefje kan vragen en dan kan je bij de bank geld ophalen, een soort cheque.... of ze boeken morgen over telefonisch voor 11 uur, dan heb ik t zaterdag...

maar t gaat niet alleen om stappen, ik heb nu ook geen geld om morgen en maandag t/m donderdag met de trein en bus naar me werk te gaan.... moet me pa kostgeld betalen....!!! dat is t ergste, weekendje thuis is nie t ergste!!!
Hmmz.. een weekje is toch niet zon ramp.. beter een paar honderd gulden reserve hebben
Werkzaam bij Partyflock
als het uitzend bureau het gewoon telefonisch over boekt dan heb je het de volgende werkdag normaal, dus als ze dat ff doen!!

als je er echt haast mee heb dan kunnen zij de bank bellen en dan heb je het binnen 5 minuten :D maarja dat kost dan wel 5 euro ofzo.

Ik zou hun gewoon ff heeeeel boos opbellen dat je het geld echt hard nodig heb en dat ze het direct over moeten maken! dan heb je het morgen dus.

Ik zou het direct ff met de paps overleggen en zodra je het geld heb het direct aan hem betalen.
Die truuk met dat briefje kende ik nog niet, die moet ik maar onthouden:)

Telefonisch overboeken doen ze niet aan bij mijn uitzendburo. Als ze een fout hebben gemaakt, heb ik gewoon pech en moet ik een week wachten.

Je pa kan toch wel een week wachten?

2 ILoveTechno: Welke student heeft er nou een paar honderd gulden reserver? Dat heb ik alleen een paar dagen nadat de StuFi is gestord:D
Je kunt een uitzend bureau nooit vertrouwen (net zoals de IBG een foutje kan maken)

Als je alles opmaakt (en de stufi komt dan 3 dagen later) dan is het op

Wie spaart, die heeft wat
Wie spaart, die heeft wat
-------------------------

Zit je moeder onder jouw naam te posten, dat je ineens zo wijs lult? ;)
he koenie lees dit maar
http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=8346

dan kan je zien dat hij meer wijs lult vandaag :)
Nou, ze komen tog over de brug... €250 krijg ik morgen!!!
beterz...!!!!
Beterz, gefeliciteerd :)
das mooi meid :)

weer 2 dagen zonder zorgen :D
Dat is wel minder maar in vervolg wat geld achter de hand houden :D
haha, datz egt iedereeen... doe ik ook wel nu...

en Franzelare... doe wel iets langer met die 250€ hoop ik :D:D:D:D
en daarbij Sai... ik heb al zooooooooveel geld geleend... nu egt nie meer....
 
Opblazen die toko! :dood:
Jij zit zeker bij Start.
Ik vind het het meest vervelend wanneer je de maandag gewerkt hebt en je pas de 2 weken erna je geld krijgt want ze doen bijvoorbeeld alleen de maandag de werkbriefjes verwerkingen!!!!!

Dat is pas echt klote toch?! 'bounce'
 
heejj meis, komt het VOOR het weekend toch nog allemaal goed! :-)
moet je effe regelen dat je rood mag staan. is heel vaak heel erg handig. mits je het goed gebruikt dan.
 
Als je voor een 'gewone' baas werkt krijg je je geld pas f*cking 4 weken later! Das pas klote!