Partyflock
 
­ Nederland
Okay, ik heb dus MSN heel normaal, maar dat kut ding meldt zich altijd automatisch aan als de pc aangezet wordt. En ik zit er niet altijd achter, meestal ook mijn pa. En nou heb ik ook wel een hoop vage gasten in mijn lijst staan, die meestal heel vaag gaan lullen over allerlei dingen die mijn pa eerlijk gezegd niet mag weten, in elk geval tot ik het huis uit ben.

Nou is mijn vraag dus: Wie weet hoe ik dat automatisch aanmelden stop.

Ik heb al bij help gekeken bij MSN en alles wat erbij stond deed het niet.
Je gaat in MSN naar Tools, dan kies je voor opties. Dan preferences en dan haal je het vinkje dat staat bij "run this program when windows start" weg...opgelost!!!

zo, wat levert dat op, dit advies???


hehehehehe xxx
Eeuwige roem en een plaatsje in de XP XPerts hall of fame! :p


Ja hier was ik al achter, wat ik eigenlijk gewoon bedoel is het stoppen van automatisch aanmelden wanneer het programma gestart wordt, want hij start zichzelf op als mijn pa outlook start en dan meldt hij zich dus automatisch aan.

tnx anyways
 
dat kun je in outlook regelen onder 'tools'(in het nederlands zal dit wel 'extra' ofzo heten)

en dan naar 'msn messenger' en dan 'opties'
Werkzaam bij Partyflock
je kan ook je password weghalen en zeggen niet automatisch onthouden, dan ben je er ook vanaf!
of je zet bij configuratiescherm, gebruikers, klubbin .net-intstellingen aanmelden uit
Met XP is het het makkelijkste om gewoon voor elke gebruiker een aparte log-in te maken.. Gewoon wat gebruikers toevoegen en iedereen heeft z'n eigen instellingen/ desktop enz..
het makkelijkste is dus zoals franzelare al zei, je moet gewoon je wachtwoord niet automatisch opslaan, zo kan je dus nooit inloggen. ook niet als je pa dan perongeluk nog op msn komt. bijv. via outlook express wat hieraan gebonden is.
Outlook verwijderen,
ja eh outlook verwijderen :S:S
en dan met dat kuthotmail werken zeker. hmm nee dank je
 
formatteren