Partyflock
 
­ Nederland
 
For TECHNO-LOVERS only!

Ik wil jullie mening horen over waarom techno zo kick is.
Voor mij is het gewoon zo kick door al die ritmes die door elkaar heen lopen en samen één geheel vormen. Daardoor kan ik echt in zo'n trance raken dat ik als een zombie aan 't dansen ben, met m'n hoofd helemaal leeg, alleen muziek. Al die vette breaks en slips die DJ's maken, precies samen met de beat, waardoor je zo'n extra adrenaline kick krijgt waardoor je nog harder gaat stampen.

Give me TECHNO, or give me nothing.
Weet hier iemand toevallig waar je sets van Rino Cerrone kan downloaden.
Ik heb de beste man vorig jaar op awakenings festival voor het eerst horen draaien en hij heeft een indruk op me achter gelaten die ik nooit meer zal vergeten.
Alleen is het probleem dat hij voornamelijk produceert en weinig sets van hem bekend zijn.
Dus wie kan me helpen?????
Waarom zijn House Classics nog steeds zo goed! Echt wel beter dan Techno
Who's the lady Miss Djax
2 Mr.T: waarom was je dr dan niet op integrate in de haagse hogeschool(den haag)??
cerrone draaide lekker en daarna ook nog is miss djax.
TECHNO is gewoon SUPPPPEEEEERRRR!!!
RUSH,DAVE CLARKE, CHRIS LIEBING !
Die rollende bass die maar steeds doorgaat!
Ik word er gewoon echt helemaal gek van!!
 
omdat smaken verschillen
 
Iemand anders zei het al...maar techno is net een trein..die pas ophoudt als de schuiven dicht gaan!
Zo voel je je ook...net een trein die door moet stomen.
Ik hou zo van Techno, omdat ik er de hele dag naar kan luisteren, dit zou ik (volgens mij) bij elke andere muziekstijl niet volhouden!!!

Goede reden toch?
 
Artiest Bas van Dijk
Techno is zo damn energiek dat als je het eenmaal hoort en het heeft je in zijn macht dan is het onmogelijk om te stoppen met dansen. Helemaal als er goede dj's draaien ( dj rush, thomas krome, adam beyer, etc.) Ik draai zelf ook techno en als ik dan aan draaien ben vergeet ik alles om me heen, doe mijn ogen dicht and i'm in extacy...
 
Waarom zijn bananen krom? :S
Ik moet zeggen vind niet alle techno goed ligt eraan in wat voor stemming ik ben maar zijn nummers die ik geweldig vind maar sommige waar ik van denk :S
Ik vond teQnology goed feest maar pas toen Chris begon te draaien :D
He mr. T

ik heb op audiogalaxy een set gezien van Rino cerrone live @ old river 07.07.01. is wel de enige die ik tegen ben gekomen. ik gaat hem ook ff downloaden.. die nummertjes van hem zijn ook zo lekkerrrrrr
hmmz waarom is techno zo goed?

ten 1e dat vind ik dus helemaal niet! vind het vaak te eentonig just like a locomotive, tjoektjoektjoek, ...uur later nog steeds t zelfde snelheidje ....zit je nog steeds in die trein.

niet echt dat je zegt, dit is het gewoon !! niet veel opzwepende tunes zijn dr in verwerkt, wel veel apartje geluidjes dat zeker maar uiteindelijk begint het saai en eentonig te worden..Nee ,,kan me best begrijpe als je veel aan de suplementjes zit dat je het heel wreed kan gaan vinden !

dits dan wel mijn mening en ik baseer dit ook wel beetje op een groep vriende die eerst helemaal waus waren van bijv hardhouse~ Nu nrg,, en toen nog redelijk clean waren.. maar sinds ze zeg meer vaker ginge gebruike, toen was techno het helemaal..hmmz dat zet mij wel aan het denken dan..

ik vind dat er zoveel baggerplaten op de markt zijn... maar khgeef toe, sommige plaatjes zijn egt werelds!! en dan ga ik zekers uit mn dak,maar zoals ik al zei, dr is teveel bagger op de markt,dus blijf drom nooit al te lang in de techno zalen.. en techno liefhebbers nou niet gelijk boos worde op mijn persoontje he ;):9 hahaha
 
idd TECHNO UBER ALLES!!!..
ten eerste de samhoorigheid op zulke feesten..
techno is toch een style die je moet LEREN luisteren..
zoals sakkete zei..als techno gemixt word loopt het gewoon mooi inelkaar en klinkt het nog steeds perfect..
techno muziek sleept je mee.. je gaat van het ene ritme naar het andre ritme..net zoals je in de trein zit en er niet meer uit kan omdat je al onderweg bent :-)
ritmes worden steeds wilder en beats agresiever..
TECHNO RULEEERD :-D
 
TurnTable gast: wil alleen dit zeggen: ik gebruik nix op feesten, dus techno heeft daar heel weinig mee te maken
 
idd!
heb 2 jaar zonder dope op techno staan feesten dusseh :-s
 
TurnTableJoe zei eerder>>>> .. Nu nrg,, en toen nog redelijk clean waren.. maar sinds ze zeg meer vaker ginge gebruike, toen was techno het helemaal..hmmz dat zet mij wel aan het denken dan..>>>

Mijn reactie: sjongejonge wel erg kortzichtig hoor... . Techno heeft gewoon qua muziek meer diepgang. Het wordt ook wel tot de intelligentere muziek-genre verkozen. Da's ook te zien aan het publiek wat er komt; volwassener / kritischer. Dit publiek komt voor de muziek en niet alleen voor de SHIT.
I Love Techno

Techno is écht niet eentonig, althans als je de muziek kent. Dus niet echt toegankelijk nee. Jaartje geleden vond ik het ook niks, nu daarentegen draai ik het continu zowat....
Als je een set ff snel doorskipt dan kan het wel eentonig luisteren, maar als je hem normaal luisterd dan merk je pas hoe tof het is.
Onderling verschillen de DJ's ook enorm vind ik.
Dave Clarke tegenover een Rush bijv.
Het bewijs dat techno ook écht swingend kan zijn is die Latin-Techno variant. Ask Discordia :D
 
hmja of TECH-HOUSE..heerlijk met funky tunes erdoorheen..
techno kan idd varierend zijn.
(secret cinema - to the echo)
benny roderiques
michel de hey
derick may

of meer TRIBAL techno...(ben nietzo bekend op gebied tribal)
b.v:marco bailey

of juis tmeer harde shit:-)
dj rush,chris liebing,K-cee,sven wittekind,adam beyer.

M.a.w:TECHNO IS BREEEEEEEEEEEEEEEED
2 - Joe - auto-aim on, locked fire.

Ik vind dat techno veel diverser is als de meeste andere muziekstromingen. Wat te denken van tempowisselingen alleen al.
Meeste producers vind ik wat dat betreft meesterlijke architecten op technisch gebied.
Hier een voorbeeld : UMEK - deze man uit Slovenie heeft meesterlijke skills als hij draait, maar daarbij ook het technisch inzicht om een 'perfecte' plaat te produceren. En zo kan ik nog legio voorbeelden noemen.
Techno is gewoon een gevoel dat je moet "verstaan". Het geeft zoals gezegd gewoon zoveel energie en je wordt helemaal meegesleept in de muziek.Gister op 2dance ook weer, Sir Jamez was lekker bezig (soms echt hard industrieel man) en daarna floornoiz met goeie shit! kortom TOP! :)
Vertel waarom ik techno :bah: zo goed moet vinden, als je het vergelijkt met hardhouse:

hardhouse:
- opzwepend
- variatie
- geeft nrg
- :bounce:

Techno:
- Achtergrond muziek
- eentonig
- locomotief (see Joe's post)
- slaapverwekkend
- :vaag:

Beste vriendjes en vriendinnetjes, let er wel op dat dit gewoon mijn persoonlijke mening is. Ik kijk op dit moment zo tegen techno aan. Ik wil niet zeggen dat dat altijd zo blijft, laat mij goede techno horen en misschien wordt ik ooit nog wel een echte techno freak. Maar voorlopig is het NRG!!!! Mensen die van techno houden begrijpen techno. Ik begrijp het (nog) niet, kan jij het mij laten begrijpen?
 
ik citeer:

sakete 2 juni 2002 19:32
For TECHNO-LOVERS only!

---------------------------

dus..........................

danku
 
geen gezeik, geen break... gewoon raggen met die bass en high hat.. op een feest snoepje erbij, ogen dicht en je in de muziek laten gaan :)

o ja en je kunt heel lekker met je mengpaneel kloten en met de geluiden spelen waardoor de set nog veel beter wordt :)
 
Ik vraag me af waarom nu er ineens zoveel lui Techno helemaal het einde vinden terwijl het er 5 jaar geleden ook al was en het toen niet in de belangstelling stond !!

Tsja, toch indoctrinatie door media ?
Media FUCK!
Welke media?
ik lees nooit iets over techno in de krant ofzo hoor!
Techno fans zijn er al volop lang joh,lekker underground niet zo massaal als die hardstyle(met alle respect)grote feesten en commercie
Dus is mijn mening is DAT HET NERGENS OP SLAAT WAT JE ZEGT!
(kmoet ff me techno hart verdedigen ;P)
Ik weet niet van welke muziek je houd maar zal wel hardstyle zijn aangezien 70% dat hier is.
Welke soort is er nou binnen 2 of 3 ofsow jaar ontstaan en gegroeid en zal het niet redden in de toekomst?
;-)
duidelijke taal mr. Da
ik vind techno gek omdat de bas er zo lekker in blijf!!En is tie weg dan komt hij keihard trug.
Ik ga er helemaal los van op feesten.
 
Mr DA (y)
Tha Underground Resitance :-D
 
Mr da heeft duidelijk dus geen zicht op de realiteit die heden ten dage zich afspeelt in house-land. Techno is steeds meer terrein aan het verliezen aan de commercie en zal steeds groter en bekender worden. Hoeveel hardhouser's zie je nu al niet overgaan op techno omdat die style iets meer te bieden heeft dan alleen maar stampen en rampetampen. Tiga & zynthaurius draait heavy rotation op TMF met sunglasses at night, ook al een zorgwekkend tafereel. Techno is allang geen underground meer in Nederland met commerciele feesten als Shockers, Awakenings en Teqnology...........

Ennuh, je weet niet wie ik ben, maar ik ben een simpele ziel die sinds 1990 zijn ziel heeft verkocht aan de House-muziek nadat ie de gangsta rap van toen vaarwel had gezegd.
 
je hebt techno liefhebbers en techno liefhebbers, en die 2 zal je altijd uit elkaar kunnen houden :)
 
Flap daar geef ik je geen ongelijk in..
techno stroomt meer naar de comerciele kant.tog vind ik dat sommige comerciele organisaties zoals awakenings,techno liefhebbers geven wat ze wille...daar vind ik tog nog wel een underground sfeer heersten(laatst NDSM-warehouse)mensen kwamen er voor de techno.
ik vond dat BTW DE HARDHOUSE ZAAL OP SHOCKERS aardig vol stond..
 
Als je eerste feest in de Gashouder is, en ook nog eens één van de eerste van Monumental, raak je voorlopig niet van techno af. Heerlijk bassen drumkicks hi hats enz door die ronde tombe. Toen gingen ze ook nog tot 12.00 uur door.

Dat je nu opgescheept zit met shockers en al die andere massale feesten komt door die klote overheid. Kijk maar hier in Amsterdam wat er allemaal niet meer is:

Graansilo
Repetitiehuis
Trance Buddha
Gashouder (?!)

En dat in een paar jaar want zo oud ben ik niet.
 
Techno-Rules. Techno is alleen voor kenners / de echte fans van deze style... . Je ziet op feesten de mensen ook altijd genieten van de muziek (geweldig), niemand let zowat op elkaar!! Da's meestal wel heeeeel anders op hardstyle feessies waar je inmekaar gerost wordt omdat je witte veters in je schoenen hebt !!
Techno gaat veel dieper dan hardstyle of wat dan ook, je kan het niet echt goed beschrijven denk ik. Althans ik in ieder geval niet. Je raakt gewoon in een bepaalt ritme, en dat gaat diep. Klinkt heel vaag wat ik zeg, maar techno-kenners zullen mij begrijpen denk ik. Maar wat ik al zei kan het niet goed verwoorden.
2 techno__logisch :

De Westergas komt terug vriend....:D
2 Flappeke:

Kom niet ouwehoeren tegen mij dat ik duidelijk niet weet hoe het in elkaar steekt, ik ga dan misschien pas 2 jaar naar feesten toe maar kan en mag daar duidelijk wel een mening op baseren van mijn ervaringen.
Ik geef je wel gelijk,er worden wat grotere feesten gegeven maar GROOT zal het nooit worden denk ik want zoveel mensen blijven het TERINGHERRIE VINDEN!
Hoe meer hoe beter!
Meer stampruimte voor mij!:P

We shall see what the future will bring to the scene
 
Jaja, 2teqno-freak: Umek rules ouwe! Heerlijk vooral als hij lekkere stevige electro draait. Favoriet blijft nog steeds de bas van de volgende plaat al vroeg erin gedraaid op Gatex! meesterlijk nummer
 
en 2hardfloor: was een toppertje he zo'n lekkere ouwe underground fabriekshal? :D
Behalve wat minder bekende stromingen zoals Goa en sommige Drumm & Bass zijn nog echt underground de rest is allang niet meer underground.
Wel is het zo dat van alle populaire stromingen zoals Trance, Hardhouse, Club enz. Techno het minst commercieel is.
De reden dat die Tiga & zynthaurius in de top 40 terecht is gekomen is dat er in gelult word en dat er enigsinds melodie in zit anders slaat het niet aan bij het grote publiek.
Kijk maar naar Kosheen een tijd geleden die wou Drum&bass ook op de kaart brengen en dat lukte ook voor een gedeelte door vocalen te gebruiken
maar toch is het vrij underground gebleven.

Natuurlijk is het zo dat Shockers commercieel is hetzelfde geldt voor Teqnology, maar als je het aan de echte kenner vraagt kunnen ze allebei niet tippen aan Awakenings die ondanks (volgens sommigen) een commerciele instelling toch een underground sfeer en lokatie creeeren.

Buiten dit alles om heeft de Monumental Crew voor mij toch een streepje voor, waarom?... omdat zij dichter bij het publiek zitten dan andere organisaties.
Ik krijg nl. na elke editie een mailtje van dank van de monumantal crew!!!!
Idd Mr.T
Jij verwoord PRECIES zoals ik er ook over denk!
En ja dat ene mailtje doet 't em! :D

"Van een vermoeide maar voldane Monumental Crew"


;-)
 
van techno krijg ik ook altijd spierpijn in m'n benen. ra ra ra, hoe kan dat?
:D
 
TeQnology en Shockers kwamen (komen) toch echt niet in de buurt van Awakenings festival :D
 
ik hoop et Predjee...

ik hoop wel dat awa festival minder warm is dan vandaag, anders raak ik oververhit :)
Denk niet dat er een feest is wat Awake festival kan overtreffen. Misschien de editie van dit jaar, maar het is moeilijk om iets te overtreffen wat vorig jaar zo geweldig was.
Mijn kaartje hangt vol verlangen a/d muur hier!
Om opgestampt te worden zegmaar :P

DAMN wat heb ik een zin in Festival!:D
:bounce:
 
Vrijdag Flatliners, vieze, dirty ranzig harde, meeslepende, gestoorde, met dubbele bassen en zware loops achtige industriele, mijnwerkers techno, wat een terreur het leek wel oorlog, ik werd helemaal gek, leek wel of mijn hesrens uit stonden en mijn lichaam direct communiceerde met de muziek...

Of was het de drugs?

:-P