Partyflock
 
­ Nederland
Sensation heeft verschillende ingangen en nou vroeg ik me af: Wie moet er bij welke ingang in??

Ik moet zijn bij ingang Noord B
 
ik bij zuid J maar ik snap nie waarom ze dat doen en moet je je dr egt aan houden want dalijk raak je je vrienden kwijt ofzo ...
ik ingang H bij Sensation Black
Dat is om bij elke ingang zo'n gelijk mogelijk aantal bezoekers naar binnen te krijgen zodat er zo min mogelijk gewacht hoeft te worden om binnen te komen. Tevens kunnen we aan de hand van de barcodes zien of de kaarten echt zijn of vals. En als je bij de verkeerde ingang staat kom je ook niet binnen.
die verschillende ingangen zijn er omdat ze met barcodes werken, en jouw barcode werkt alleen bij die ingang dat op het kaartje staat
 
dus je heb ook kans dat als je bijv. met ze 20en gaat dat je in 1 keer met ze 5en staat???? en is r ook een meeting dan?
H bij white en G bij black!
 
Fijne k*nkerzooi. Ik heb hier 7 kaarten met H en 1 met J.

Bedankt, kan ik weer zorgen dat dat allemaal bij elkaar komt. 1 iemand bij een andere ingang. Zal ik zelf wel weer worden, kan moeilijk één dame allen laten gaan. Maar ID&T, het idee is leuk ! Kutzooi.
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Ik zit zowel op black als op white in H

:)
Is altijd al zo geweest met die ingangen uK en je moet gewoon van te voren goed afspreken waar precies misschien is de tribune wel iets staan allemaal nummers op (ingang tribune)