Partyflock
 
­ Nederland
Feest jij liever overdag 's avonds of 's nachts?

Ik zelf ga liever voor 's avonds, eerder vond ik hoe later hoe beter maar het is altijd zo dat je hele zondag naar de klote is en je al weer zo nar je werk moet.. Zoals laatst heb ik dat promofeest in de Hem gehad dat was van 7 tot 2, ok van mij mag het wel van 9 tot 4 ofzo maar dan kom je wat eerder thuis en heb je wat meer aan je weekend! Overdag vin ik niet wat ivm met de lasers en lampen enzo..alhoewel dance valley had wel iets!

Als het maar hard, goed, gezellig en bruut is!
Ik feest het liefst s'nachts...als we naar een feest gaan zijn we der meestal pas om een uur of 1...omdat sommigen van ons moeten werken op zaterdag enzo...met TeQnology hierop een uitzondering toen waren we er lekker al vanaf het begin!!!

De laatste tijd blijf ik de zondag daarna gewoon wakker en ga dan s'avonds gewoon vroeg naar bed..zo hebbie nog wat aan je zondag en de volgende dag voel je je zelf stukken beter.

Overdag feesten vinnik wat minder met Dance Valley daarop een uitzondering...is ook eigenlijk het enige outdoor feest waar ik geweest ben...hehehe...maar al die anderen trekken me niet zo om daar een kaartje voor te gaan kopen:)
 
goed punt, eigenlijk zou savonds ook niet slecht zijn, rond 7 a 9 uur verveel je je toch rot dus waarom niet???

in amerika beginnen mensen ook rond deze tijd (om rond 2 uur te stoppen, maar dat terzijde)
ben alleen nog bij dance valley geweest wat dus outdoot was en voorderest altijd snachts indoor.
lekker in het donker vind ik zo en zo beter
bij dance valley kreeg ik De Uitgaansstemming niet echt te pakken ofzo.....
maarja daar speelden meerdere factoren mee dan alleen het daglicht :(
ga het dit jaar zeker nog een keer proberen en als het dan niks is dan gewoon voor mij lekker indoor
kizz
 
In de n8 is wel gaver maar je bent zo kapot meestal ben ik 2 dagen erna nog kapot, Dancevalley was een mooie tijd alleen had het door moeten gaan tot 2 uur ofzo, je hebt meer energie overdag dus blijf je dansen
 
hm....gewoon vroeg in de avond beginnen en dan doorgaan tot de volgende middag ´t liefst ;-) (zoals bv timewarp van 20:00 tot 14:00)

ah met die festivals in de zomer enzo vind ik ´t gewoon wel relax dat ´t overdag is...lekker chillen in de zon enzow als ´t een beetje meezit met ´t weer :-)
 
Ik feest liever dagen lang............
hahahaha, ja ok ook leuk... maar dat hou je geen maand vol! haha
gewoon 'snachts. want ik ben meestal ook rond 11en pas op een feest of voor de ingang en dan ligt het er nog maar aan hoelang de rij is. en dan mag het van mij wel doorgaan tot een uur of 7 a 8 uur smorgens.
 
nou als het smiddags lekkah weer is ga ik cker voor overdag maar dan wel door tot smorgenssss
ik feest het liefst van een uur tje of 23:00 tot een uur of 8-9 s'morgens als je binnen komt is het feest al lekker op gang en als je weg gaat klaag je nog dat het te vroeg is afgelopen ook ik wel in iedergeval
 
overdag, 's avonds en 's nachts :D.
ik ga ook voor s'nachts.... maar dan wel buiten... en dat het nog steeds warm is zoals in thailand met de fullmoon party's :D

geeft zo een lekker sfeertje
van 18:00 - 12:00
ik ben zo ie zo een nachtmens. feest veel liever 's nachts :-).een feest dat tot 2:00 zou duren zo ook klote zijn voor de mensen die met het OV komen.
Ok ok... s'nacht is ook wel beter....
snachts vinnik wel beter ja.. toen met dat promofeessie wassut egt vaag... ben je zaar deraan.. issut pas negen uur... vrij aparte gewaarwording.. Overdag vinnik wel wat hebbe maar is niet favoriet.. mis ik toch wat van de sfeer... vond Mystery land ook pas echt leuk toen het donker werd bijvoorbeeld..
wat wel lachen is, dat je dan iedereen met die gekke koppen ziet... snachts valt dat niet zo op... alleen nadeel; iedereen ziet jouw gekke kop ook hahahaha
Ik meestal sávonds tot s'morgens.Maar overdag gebeurt ook regelmatig.

De strandfeesten zomers overdag vind ik ook wel top
snachts!!! ...

de nacht is veel mysterieuzer en vager....
dat is ook weer waar... ach ja volgens mij maakt t geen zak uit als je vaag bent of t 's avonds of 's nachts is want je bent toch de tijd kwijt.... Als het maar donker is :p
 
's nachts!!
en al helemaal buiten 's nachts zoals mysteryland.....

Dat verrotte is idd wel wat minder....daarom heb ik vaak de maandag vrij om bij te komen ;)