Partyflock
 
­ Nederland
De Verenigde Staten mogen, onder voorwaarden, een invasie plegen in Nederland. Dat is de uitkomst van een akkoord dat vandaag in de Amerikaanse Senaat is gesloten.

De invasie is onder strikte voorwaarden mogelijk indien het Internationale Strafhof in Den Haag Amerikaanse staatsburgers vasthoudt tegen de zin van de VS. Dat ''tegen de zin'' is al snel, want Amerika weigert het onlangs opgerichte Strafhof te erkennen.

De VS vreest dat erkenning van de rechtbank de weg opent voor allerlei aanklachten tegen Amerikanen, bijvoorbeeld wegens oorlogsmisdaden tijdens de oorlog in Vietnam.

Het wetsontwerp is overigens nog niet definitief van kracht.


vreemd?!
 
Euhm...:S

SYCO-WickeD, jij bent ook vreemd :P
vs is gewoon vreemt met hun geheime praktijken!!
Erkenning van de VS voor het Internationale strafhof is er niet? Huh? Hoe internationaal is dat dan? En... wat doet dat precies dan dat het de VS zou aanspreken nu nog 's op Vietnam? Van wie komt die plan uit de VS?
Hahaha!!
Ik sluit me bij Daan aan!! :P:P

haha!
 
Te zek voor woorden. Wat een onzin zeg, Bush is echt gek, ik wist het al langer...
Bush is een mafjoekel wat een pan en koek
yo jij gaat er diep op in man maar bush moet oprotten en het word gewoon tijd dat amerika ook moet gaan boeten.
dat wordt dan WOIII, maar ja amerikanen zijn gewoon de grootste nationalisten die er zijn, om dat te veranderen zul je echt heel goed moeten zijn
ahahahaha stelletje stumpers zijn het. Ze doen hun best maar.

Ze raken ons landje toch niet, veels te klein om te te raken. Bin Laden helpt ons wel!!
Die Amerikanen denken dat ze alles kunnen maken maar de laatste tijd maken ze het wat mij betreft echt te bont
amerikanen willen het gerechtshof niet erkennen, en ze willen in veel gevallen ook geen amerikaanse staatsburgers uitleveren aan het buitenland waaronder nederland, maar die mietjes in de regering hier leveren elke persoon uit aan amerika die ze willen hebben(voor xtc etc) FUCK HUN... wij nix hun al helemaal nix
Ik las het vanmorgen in de krant, en nu heb ik het ook helemaal gehad met dat debiele land.
In dat geval zal ik vechten voor me vaderland :-D

Denk dat ik me maar ga aansluiten bij Al Qaida :-P
Mogen ze me trainen om Bush om te leggen...
BOE!
 
met al die buitenlandse medemensen in nederland, hebben we vast een zooitje el quaida strijders ertussen, V.S. here we come!!!, maar ff alle gekheid op een stokje, ik vind t fout
 
Niet dat het me lukt....maar ik schop ze er hoogst persoonlijk uit! Ik begin die klojo's steeds meer zat te worden!
Uhmmm, mocht de VS nederland binnenvallen, wordt ze dan niet een beetje heel erg geboycot door de hele wereld, kom op zeg. Beetje regels voor de hele wereld samenstellen en zelf dikke schijt aan de regels hebben. Beetje hypocritisch hoor.
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
Amerika denkt met dat oorlogsberuste mannetje van een bush aan de top dat ze nu alles kunnen maken onder het mom van "de strijd tegen het terrorisme" ze beginnen te arogant te worden en zal flink afgestraft moeten gaan worden.......
laat ze opdondere die americkaantjes
"de vorige keer" waren ze anders maar wat welkom! zeg maar de 2e wereld oorlog??????

ja tis alweer pas 50 jr geleden anders waren we nog nog steeds van het duitste rijk weten jullie nog?????

verder mag ik amerikanen ook niet maar beetje dankbaar ben ik nog wel
Amerikanen zijn heilig, onschendbaar en per definitie goed. Amerika is de verpersoonlijking van gerechtigheid. Amerikanen horen dus ook overal ter wereld dingen te mogen flikken waarvoor zij anderen bestraffen. De wereld is immers eigendom van Amerika, en de rest van het heelal trouwens ook.

En natuurlijk moeten we de Amerikanen dankbaar zijn dat ze 60 jaar geleden ons geholpen hebben, maar die eer gaat naar meer landen.

Zij mogen trouwens ons ook dankbaar zijn voor vanalles en nogwat. Bijvoorbeeld dat wij altijd zo snel mogelijk roepen dat we het met ze eens zijn en dat wij onze oren naar hun laten hangen, dat wij ons ruim veertig Joint Smoke Fighters laten aannaaien, dat wij Nederlanders uitleveren die een pil aan een Amerikaan verkocht hebben, enz.

Het zou me niet eens meer verbazen als ze een wet gaan aannemen die het mogelijk maakt om luchtsteun te verlenen als ze een voetbalwedstijd dreigen te verliezen die ze zou uitschakelen voor de rest van het WK.
heb er zeker respect voor, ik vind alleen die Bush zown fuckhead met zn uitspraaktjes...en acties
 
het zijn gewon een stelletje arrogante schijnheilige assosiale kut honden. Teminste de regering dan. Die amerikanen zijn gewoon te dom om te zien wat er daar gebeurt
die bush moeten ze neermaaien is mijn mening,
hij probeert alles te rechtvaardigen met z`n "war against terrorism" gelul.

mijn mening 3 zilveren kogels door z`n hart......

voor zoverre die dat heb.
laatste aanpassing
Ohjoh die gozer poept toch wel un zijn broek voor Nederland!

Nederland Rulezzzzz