Partyflock
 
­ Nederland
Nah ik denk aangezien hier zoveel mensen zitten die hier binnen zijn komen waaien en zich nog nooit hebben voorgesteld........of die zoiets hebben van naaahhhhhh dat moeten ze van me weten dacht ik .....stel je allemaal nog eens Goed voor
dussuh
muziek, werk, relaties[geaardheid hoeft niet :P :D], vriendinnen, vriendinnen, huisdieren, geloof, thuiswonend?,verliefd/verloofd/getrouwd,kinderen, sporten, feesten, drugs ge/mis-bruik,

weeeeeet ik wat allemaal.......vertel is..........

doe ik het zo ook :D
Werkzaam bij Partyflock
Ik ben de franzelare

gewoon frans uit enschede ik ben 22 jaartjes jong, ben vrijgezellig en ga volgend jaar weer lekker studeren aan de UT in enschede.

Ik ben overdag elektronica ontwerper (telecom apparatuur) en s'avonds doe ik verschillende vechtsporten. verder hou ik van windsurfen, kitesurfen, wakeboarden en snowboarden.
Zal ik maar beginnen dan! ;)

Ik werk op een kantoor, wat 2 minuten fietsen van mijn huis verwijderd is! Ik doe dit werk alleen maar voor het geld, om te kunnen feesten!
Ik heb meer vrienden dan vriendinnen, hoe dat komt weet ik ook niet, maar ik ben vast niet de enige! ;)
Ik woon thuis, gezellig bij mijn ouders en drie broertjes, waar ik eigenlijk altijd ruzie mee heb! :s
We hebben een hond en twee katten, Buddy(hond) Spinner en Kerel(katten) en drie broertjes! ;-P
Ik heb vroeger veel geblowd en geslikt, maar dat doe ik nu al 3 jaar niet meer! Slechte ervaring mee! :/ Heel af en toe een ephedra, maar daar blijft het bij! Ik drink ook geen alcohol, dus ben altijd de BOB!
Ga bijna altijd met Bouncing Boy, Crasher Kid en Kimst*r stappen/feesten en zij hebben allemaal hun rijbewijs nog niet! Dus het is eigenlijk vanzelf sprekend dat ik rij!
Ik hou van alle soorten muziek, behalve Frans Bauwer shit! Dus harde techno tot softe trance, vind ik allemaal leuk!
Ik sport niet, al 5 jaar niet meer! Heeft zo z'n redenen! Maar dat is een te lang verhaal om te vertellen en ik denk niet, dat iedereen op zulke informatie zit te wachten!:s

Dit ben ik, maar nog lang niet helemaal! :devil:

(K)

O ja, en ik ben denk ik verliefd! :bloos:
ikke is summy

studeer en woon in zwolle (wel in het gezelligste deel van zwolle :)) op me kamertje van 16m2.
18 jaartjes oud.
werk 4 dagen in de week naast school (als je ooit wordt lastiggevallen over verzekeringen s'avonds kan ik het wel zijn ;)) + donderdag en zaterdag's bij de expo

verder hou ik er erg van om met een blow en drank op ons garage dak te gaan zitten genieten van de laatste zonnestralen :)

heb net als mag oowk meer vrienden dan vriendinnen.
ga bijna elk weekend feesten en dan het liefst hardcore en heb verschrikkelijk veel zin in vanaaf :)
Ok, sorry! Ik was niet meer de eerste! :s
hier heyco, ja die van heikster.nl :)

dit schooljaar student bedrijfskundige informatica
volgend schooljaar student grafi-media

loop stage bij nedap.

ben op dit moment alleen op de wereld, doe zelfs een beetje aan spiertjes trainen.

grootste uitdaging: stampend de marathon van rotterdam lopen.
Ik ben Nick
Ik woon in Purmerend
Ik studeer nu ff niet in september weer
Netwerkbeheer Niveau 4 MBO
Hobbies : gitaar spelen, :bounce:, computeren, fitness, skien,stijldansen,Hardcore en HardHouse, aan scooters kloten.
 
Oke, aangezien ik me ook nog niet proper heb voorgesteld zal ik dat bij deze ff doen.

Mijn echte voornaam is Jeordy (uitspraak: jordi). Vrienden noemen me altijd in het meervoud en dat is niet om mijn omvang :D, vandaar de naam Jordees. Ben 1.83m hoog en mag mezelf ICT-Specialist noemen. Ben op dit moment werkzaam als systeembeheerder bij een machinefabriek in Goor. En implementeer een geheel nieuw systeem. Mijn hobbíes, tsja, voetbal natuurlijk en elke weekend feesten (in clubs of naar parties). Verder in mijn vrije tijd hang ik gewoon lekker voor de t.v. of achter mijn pc-tje beetje msnen enzo. Ik woon op mezelf nadat mijn relatie van 8 jaar op de klippen liep. En sinds een paar maanden heb ik mijn zusje maar in huis genomen (Partygirl 4 Life) want ze woonde ook op zichzelf en ik vond dat best wel zielig :P!!

O ja, ik ben nog steeds single!
okeej nou die van mij
ik heet dus Isabelle, woon inzaandijk, das achter de hemkade/q-base of zoals ik het nog steeds noem DE FUN!
ik ga naar Hardcorefeesties toe en soms als ik zin heb om te sletten naar hardhouse of andere rotzooi :D
Ik ben dus nog steeds helemaal bewust vrijgezel en daar komt denk ik mijn hele leven geen verandering in te bevalt me te goed!
ik ga altijd stappen met mijn Gappie! altijd met zijn 2 en en soms willen d'r wat aanhangsels meej:D
Van wie ik alles heb geleerd van het snuiven tot stampen tot wat goed afteren is, is van HOUSPAUZINNETJE en d'r vriendjuh LEXXX, en als die meegaan stampen is het altijd helemaal geweldig!En hier ben ik ook altijd vast te vinden op zondag :D

ik heb 6 jaar gekickboxt+freefighten,[maja feesten en in de ringstaan= te veel blauwe ogen dus dat ging nie samen] ik geef 4 uur in de week streetdance lessen aan meiden van 6 tot 18 jaar.

Werk achter de bar met Ghbfreak!! das ook tegelijke en goeie vriend van muh!

op Zaterdag werk ik ook nog in een kinderopvang....
verder ben ik helemaal knaagdieren-fan en heb dus ongeveer een hele dierentuin in mijn kamer
ik woon nog bij mijn ouders thuis met 1 zusjuh van 13 jaar...
(K)
Ik ben Marie, ben 21 jaar oud. Woon in Edam. Zit op de hotelschool, werk achter de bar. Woon nog thuis, maar ben heel hard opzoek in Haarlem, daar ga ik ook stage lopen volgend jaar. Heb een vriendje. Als sport doe ik volleybal en thaiboksen. Verdere hobby's heb ik niet, behalve bijna iedere dag zuipen dan :D Als ik aan het internetten ben, dan verveel ik me. Ieder weekend lekker naar feestjes enneee that's my life :)
Sanniej => Sandra

19 jaar, geboren in Breda, waar ik nog steeds woon :) Ik woon nog bij mn ouders en ik heb een broertje die heerlijk aan het puberen is en heb een bitchy kat. Ik heb nog geen redenen om het huis uit te gaan, dus ik blijf voorlopig lekker zitten waar ik zit :)

Overdag werk ik als secretaresse bij een importeur voor auto audio, beveiliging & comfort. Leuke collega's, relaxte baas en altijd even gezellig :) Grootste minpunt is dat ik dagelijks zo'n 2 uur onderweg ben. Ik doe een avondopleiding en hoop over zo'n jaartje aan de slag te kunnen als Management assistente.

Ik ga altijd naar feesten met Confuzer, hubert, tuud, Viptweak, Paf007 en Abi. Stuk voor stuk topgozers waar ik het geweldig mee kan vinden :)

Sport: te lui voor
Hobbies: niet echt, doe op t moment vooral waar ik zin in heb.
Verliefd/verloofd/getrouwd: uhh, single en een tikkeltje verliefd :D
Muziek: Ik vind van alle stijlen wel iets goed, maar mijn voorkeur gaat uit naar hardstyle

tja, als er vragen zijn hoor ik t wel ;)
Nou ik ben Mark a.k.a. Marcos

Ben 19 bijna 20 14 juli is de dag dat ik mijn verjaardagje vieren mag

Ik wek bij een bouwbedrijf doe daar adm. werk hou onzetend veel van harde Techno ga naar elk feest waar goed techno dj's komen en heb geen vriendin ben ook geen homo maar hetero miojn hobby's zijn computeren en party's gebruik drug's en ik geloof in me zelf :) nou dit was het dan mzzl en x
oja en kom uit Hoorn NH
Dus aangenaam kennis te maken
ik zei dat we het hier niet over geaardheid ginge hebben :D

maaaaaar goed hetero mag gezegd worduh :D
 
Okeej
ehhhhh
ghalleu! Iek Bien Erwien kom uit zaandam (ook hemkade poep dichtbij dus..zelfs dichterbij dan isa gna gna woehoe) ben 19 jaar en dj nog wel vaak draai techno voor de rest fitness ik ga ik uit me naad op feesten en ik voetbal zo'n beetje

en ik ben een banaan :)
 
Ik ben Ray, dat is een afkorting van Raymond.

geboren en getogen in Rotterdam, zit op de Haagse hogeschool (in die rotte kutstad :P), opleiding facility management. Ik zit in het tweedejaar en ben momenteel m'n stage aan 't afronden...

Ik heb een bijbaan in een pizzahut restaurant...daar werk ik in de bediening. Oh ja, ik ben 21 jaar.

M'n grootste hobby's zijn voetballen (15 jaar) en feesten (6 jaar). Ik heb geen fiets, die is kapot, maar binnenkort krijg ik een nieuwe sleutelbos en kan ik weer in onze postbus kijken.

Als ik m'n hond uitlaat neem ik geen riem mee, dat is niet nodig, ze luistert goed.

Ik kan niet blindtypen, maar wel heel erg snel...
Geaard heid hoefde niet maar mag wel :-p
 
ik ben mario, kom uit den haag, ben bijna 19, zit op school, maar gaat ook niet lang meer duren want ik wordt zo'n beetje ieder jaar van school afgetrapt en heb er dus al 4 gehad. Heb 2 zussen en een klein zusje. Ben een beetje verslaafd aan internet, roken, meisjes :), stappen en nog veel meer. Woon nog bij me ouders.

Ik rijd nog op me scootertje af en toe en anders fietsen maar ben bezig met me rijbewijs. Ik werk in een schoenenwinkel. Me beste maatje is Kamikaze, altijd lachen met die gek. En ik poets me tanden met paradontax. Heb 2 lelijke katten en een grijze-roodstaart papegaai, die kwibus heet. Me lievelingseten is Doner kebab met veel knoflooksaus.

sporten doe ik niet meer, ik fitness wel 4 keer in de week maar dat noem ik niet echt een sport. ik heb 6 jaar aan taekwondo gedaan en nog een paar jaartjes voetbal. Ik zit eraan te denken om binnenkort muay-thai te gaan doen net als kamikaze's broer.

verder ga ik vaak naar f.c. den haag, als geboren en getogen hagenees.

en ik hoop dat ik nooit kaal wordt...........;)
 
kleinigheidje: ADO Den Haag
 
groot issue: F.C. DEN HAAG, het is en blijft F.C........:)
grooot issue jammur dat je nie kaal wilt :$
 
nou ik ben Ian en sindskort is mijn roepnaam INUS (lang verhaal)
ik ben 20 jaar uit Amsterdam
ik werk bij de TD van een klein bedrijfje dat handelt in digitale kleurenkopieermachines
ik ga naar hardstyle en hardcore feesten
huisdieren heb ik niet meer me kat is anderhalve maand trug overleden :-(

verder ben ik een trotse ToNNiE en ga ook vaak met hun weg
Nou ik ben dus michael...een 17 jarige schorumkoppie uit almelo...zit op school...verveel me nu de kanker...heb geen lepra integendeel tot wat ik hier soms lees heel apart maar ok hha ..... euh hou van stampuh en van zeer aantrekkelijke chica's
 
dat ik niet kaal wil?? ik ben 2 jaar lang kaal geweest, gabbertijd he........;)

hoezo, had je me dan wel wat gevonden??
:bloos:
whehehe el nino latuh we dat in het midden houwen okeej?jij wilt nie kaal duuusssuh :D ;-)
 
voor jou doe ik alles............;)
Eh.. Ik dus Ibo,

Wat voor de meeste van jullie een hobby is, is voor mij mijn full time baan.. Zit een beetje in de party-business. Ben 23 jaar (wordt op Sensation 24 :-)) en ga nu al bijna tien jaar naar feesten toe.. Eigenlijk alweer veel te lang, maar goed, het houst nooit op zeggen we dan maar weer :-)

Huisdieren, Hondje 1 - Hondje 2

Woon in dat gekke dorp wat naar de naam Landsmeer luistert en binnenkort verhuist ons kantoor ook naar Landsmeer, kan ik dus met de boot naar werk gaan 's ochtends :-) Lijkt mij een puik plan..

En verder... Tja, is niet echt interessant eigenlijk..

Greets..
 
Ik ben Debby, 20 jaar uit Leerdam.
Lekker vrijgezel, heb alleen af en toe een man nodig om mijn sexleven een beetje in stand te houden.
Werk als secretaresse in een redelijk grote medische organisatie.
Woon ondertussen al 5 jaar op mezelf (uit huis getrapt). Maar zit nu erg goed in een redelijk groot appartement 3 slaapkamers.
Heb maar een paar hobby's: feesten, beetje snoepen, veel sex, beetje sporten.

Ja dat was het wel.

-x-
 
mmmmmmmmm interessante hobby's
L@dyD@n@ ====> Margriet
Ik ben 18 jaar geboren en getogen in de grootste stad Uitgeest...Wat de meeste mensen waarschijnlijk kennen van die flut bobs saloon.

Ik ben weer vrijgezel(lig):D! Ga graag feesten zolang de portomonee (en de ouders) dit toestaan!Als ik niet in het weekend naar een feest ga ben ik wel us te vinden in BIRDLAND als dana of pavo komen draaien... Dan ist nml lekker druk(gs) en gezellig!
Het liefst luister ik naar hardstyle; Qlubtempo was dan ook toppie :bounce:!
Woon nog thuis. Heb net HAVO gedaan en hoor volgende week donderdag of ik geslaagd ben en dat zal me benieuwen want ik ben vorig jaar nml al gezakt :(
Hobby's zijn Stampen (uiteraard), Skaten als het mooi weer is, Tekenen als ik depri ben, zuipen en blowen als ik me verveel met vriendinnen en vrienden!!
Thats me (K)(K)
Partygirl:
20 jr, woon in een klein dorpje tussen r'dam en dordrecht. Heb me spw diploma en werk als invalkracht op een gezinsvervangend tehuis voor gehandicapten (voornamelijk kinderen). Ben verder gaan leren want dit wil ik niet me hele leven doen en doe nu CMV aan de Hogeschool R'dam en mijn doel met die opleiding is feesten-organiseren dus wie weet sta je in de toekomst nog eens een keer op een feestje wat ik georganiseerd heb!!
Woon jammer genoeg nog thuis 2 broertjes (18 en 11) en 1 zusje (17).
Muziek: voornamelijk hardstyle en oldschool.
En verder ohja ben nog single.
En hobbies fitnessen en streetdance (al 12 jr)
Ik ben Loes, 20 jaar en ben geboren in Gouda maar woon in Scherpenzeel (vlakbij Amersfoort).
Zit op school in Ede, op het Neder Veluwe College. Doe SPW 3e jaars en heb als specialisatie woonbegeleiding.
Op het moment loop ik stage in Barneveld op woon- leef- en werkgemeenschap de Bondgenoot. Hier wonen allemaal mensen die zijn vastgelopen in de maatschappij en in een psycho sociaal isolement zijn terecht gekomen. Klinkt wel moeilijk he. ist ook wel maar ut valt allemaal best wel mee, ze zijn iig niet allemaal gek!!
Verder heb ik sinds queensday een hele lieve vriend genaamd Ron aka BoEf en het gaat helemaal super!!
Ook heb ik nog hobby's namelijk Paarijden, ja ja al 13 jaar en tuurlijk lekker veel stamp feesies bezoeken.
Verder woon ik nog thuis en heb nog een leuke broer van 23 en hele lieve ouders. M'n vader is soms wat minder, maar ja daar zijn het ouders voor denk ik dan maar...
In het weekend werk ik nog in een wegrestaurant ergens langs de a12, nu zo'n 4 jaar en tis niet altijd ff leuk, maar je kan wel veel voor elkaar krijgen als d'r al zo lang bent en das altijd wel makkelijk!!

Nou dat was ut wel zo'n beetje denk

(K) Loezzy
ik ben dus Carine alias Dakeyvrouwtje

Op men 15de heb ik men eerste max-en gekocht en tot men 18,5 ben ik naar veel hardcore - feesten in belgie en Nederland(eindhoven) gegaan.

Van men 18-19,5 was ik altijd te vinden in de Atmoz Turnhout en daarnaast een paar hardhouse feesten meegemaakt. 19,5--> 20,5 kan het feesten nog steeds niet laten, vriendje ontmoet en ik wordt steeds gekker ;-)

Ondertussen s2d en partyflock leren kennen en veel stampmaatjes uit eindhoven en amserdam....... leren kennen :bounce:

Eigenlijk heb ik al men hele leven scheit aan alles en probeer ik alles uit wat men moeder me verbiedt (anders vond ik het nooit leuk)

Het enigste waar ik waarde aan hechtte en nog steeds is mijn studie (zie info) en men sociale persoonlijke ontwikkeling Ahumm %-)

bij deze iets over men heerlijke leventje :-)
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe vrienden-vriendinnen en bij deze men msn:

Dakeyvrouwtje@hotmail.com

Mazzell en dikke kuz van mij X
 
Morrie, ik ben Hans aka Tha GoldStrike Gabba.
Kheb nog zooitje bijnamen: H-Virus, ODS, Dweil, Terror, Gabber en ik krijg nog wel meer naar me kop geslingerd :S.

Ben geboren en lam geworden in Heemskerk.

Muziekliefde begon met Hardcore :|, is nu Hardstyle geworden.

Heb anderhalf jaar bij C1000 gewerkt, verdiende te weinig, dus ben nu gleuvenvuller ;)

Heb wel es relaties gehad, maar na de laatste keer hou ik het wel ff voor gezien. (Wat een kutwijf zeg!) Maar een nieuwe is ook wel leuk :D

Nou mag ik volgens Bitchie kiezen uit vriendinnen en vriendinnen, geen vrienden dus :S. Nou vriendinnen dan maar.

Geen huisdieren en ik geloof voor geen meter.

Woon nog thuis, gaat moeizaampjes maar is wel makkelijk.

verliefd/verloofd/getrouwd ==> geen van alle, maar ik ga ze wel in die volgorde af. Ook geen kinderen dus.

Heb 10 jaar gevoetbald (ADO), was geen hout meer aan, dus nu nie meer. Tennis nu al 14 jaar ofzo, gaat ook lekkertjes.

Feesten: Ja

Drugs: euhhhhhhh :D


Nog wat geschiedenis van hoe ik op de middelbare school was. Dat kan je lezen als je hier klik.

Nog iets te asken? Barst maar los op MSN: hansislam@hotmail.com
Heb je niz te vragen? Voeg me dan tog maar toe :D Komt altijd wel wat leuks uit!
 
p-kay = peter
19 jaar oud, geboren in hoogvliet, woon nu in Poortugaal (en goed lezen!!) bij rotterdam
feesten (hardhouse/techno) + draaien (idem), studeer grafimedia technologie op Hogeschool Rotterdam + Grafisch Lyceum Rotterdam...en voor de rest >> onlyhardstyle@hotmail.com


heyco >> ga je dezelfde studie als ik doen?
I Love Hardhouse
Naam:Radjin
Leeftijd:16
Geboorteplaats:Amsterdam
Woonplaats: Purmerend

I LIKE HARDSTYLE
Ok, kom tie...

Ik ben Tijsje, 22 jaar oud al weer en helemaal gek van dance in de breedste zin van ut woord.... Veel feesten dus en eigenlijk elk weekend wel bruut stappen ergens...

Favo discotheek is <<O>> Den Haag en HMH mis ik ook geen feestje..

Verder ben ik aan komen waaien van het kleinere forum van ID&T voor wie ik nu ook ga werken op Sensation White (op Black ga ik uiteraard zelf flink rondstuiteren....)

Op dit moment nog niet veel te melden want tja, dit is pas m'n tweede post, maar jullie gaan nog veel meer van Tijsje horen.........
Nosfera7u oftewel Misha

Ik woon in Den Bosch zou daar ook zo 123 niet weg willen. Werk in Eindhoven als system engineer ( Beetje Systeem beheer enzo.
Ik leef altijd uit naar het weekend!! Een weekend zonder uitgaan is voor mij geen weekend. Stuiter dus regelmatig rond op housefeesie's. Oldschool :bounce: is voor mij nog steeds de NR 1 daar is het allemaal mee begonnen, op de 2e plaatst komt Hardcore en daarna Hardstyle!!!!
Ga ook regelmatig naar de Bioscoop ben dus best wel een movie addict. Platen kopen is een grote hobby van mij . Ben ooit zo dom geweest om mun platen te verkopen omdat ik een auto wilde hebben :( . 1 van mun grootste fouten in mun leven!!:vaag:
Verder zit ik op icq ( 102352010 ) en MSN ( nosfera7u@hotmail.com
Nou ik ben Chris ofwel SmileY, geboren en getogen in Den Haag/ Scheveningen, nu woonachtig in Delft, ik heb je mooie billen gezien en dat was het ;) :p
 
Ik ben Daphne, 27 jaar, heb 25 jaar in maastricht gewoond en ben toen in Rotterdam komen wonen om dichter bij alle vette mooie feestjes te zijn!!!!
Daar beneden is echt geen reet te beleven :-(
Dit verklaard mijn zachte g (kom er gvd niet van af :@) waar sommigen hier al 's mee in aanraking zijn gekomen...
Techno, Hardcore en oldschool zijn mijn lievelingsstijlen, dan staat techno weer op 1, dan weer hardcore en na gisteren staat hardcore weer eeeeg wel op 1 bij mij :K Ik feest elke week en kan er nog steeeds geen genoeg van krijgen!!
Verder ben ik bijna vrijgezel en woon ik op mezelf en werk ik.
Geen huisdieren, vind ik zielig voor ze, ze zijn tot nu toe allemaal veel te snel overleden...zelfs mijn planten zijn binnen 2 weken dood
en ik lul veel te veel
zoals nu
dus dat was het weer
Ik ben Jacqueline, 18 jaar en kom uit een gat vlakbij Amsterdam, genaamd Purmerend. Geen vriendje meer sinds een tijdje alweer.. :'( Ben net klaar met de Havo.(tenminste dat hoop ik, krijg donderdag uitslag :s ) eeeeeeeh Ik woon thuis en mijn muziek stijl hoef ik al niet te vertellen. Dat is natuurlijk HaRdStYlE!!!! ciao....
Ik ben Björn ! kom uit een gat vlakbij zutphen
ik ben 21 jaar (maar was liever nog 18 geweest )
volwassen wil ik nooit worden!
Techno is mijn grote liefde!! :)
drugsz ook wel en wodka ook :)

mijn hobbies zijn feesten :)
dus
ma:brak op men werk van het feest
Di:brak maar dan met ogen open
Wo:kom beetje tot leven
Do:Werken..
vr:Voorbereiden op het weekend :)

tjah zo zit het leven toch in elkaar!
"EEN DAG NIET GEFEEST ,IS EEN DAG NIET GELEEFD"
 
Artiest Elcol
henk!
gek!
geil!
waazig!
junk!
gabber!
onhandelbaar!
praakzaam:S!
hardcore!
Ik ben dus christine, 20 jaar oud en ik woon in de hel, bij mijn ouders dus, en dat is niet overdreven....
Werk als office assistant bij een detacheringbureau, knetter saai zonder internet nu, maarja, veel centjes dus lekker feesten, net als Maggy....
Heb een vriendje (zie profiel pic) en ben helemaal verliefd.... heb 2 zussies, zijn wel lief, 15 en 18, Inge en Elke, we hebben een hond, Luca, stronteigenwijs, maar das lekker voor me pa want dan heeft hij zijn handen vol aan stron en pies ruimen ;D gna gna gna
verder ben ik een absoluut beukbeest, kan me nie hard genoeg gaan, dan wel de muziek als de :xtc:
ben een ex-junk, maar hou me staande.....
nog meer?? eeeh.... weet zo niet....
 
HOOOOOOOOOOOOOOOOI ik ben Sabrina, ik ben 22 jaar, en ik heb samen met Lexxx een eigen huis.
daar wonen we nu alweer bijna 2 jaar en dat bevalt ons heeeeeeeel goed!!!

Ik werk 4 dagen per week op een kindercentrum in Amsterdam, en 1 dag per week ga ik naar school.

Ik ben begonnen met housen toen ik maar net 14 jaar was, gelukkig vonden mijn ouders het allemaal geweldig en brachten ze me regelmatig naar feesten.
tot mijn 18 de ben ik naar heel erg veel gabber feesten geweest, ik was een echt gabberweiffie!!! in 98 kwam ik op Mystryland mijn Alexje tegen dat was liefde op het eerste gezicht, en vanaf dat moment waren wij ieder weekend samen, de eerste 2 jaar gingen we echt ieder weekend housen,

tot wij de kans kregen een heel mooi huissie te kopen!!! tja en daar heb je geld voor nodig dusss toen werd het stappen beperkt naar 2 keer per maand.:)
maar nu is het weer bijna als vanouds met het stappen!!!!:)
We hebben ook 2 hele mooie en vooral lieve raskatten (heilige birmanen) en die heten Dolce & Gabbana, Dolce is nu 5 weken zwanger en is op 6 juli uitgeteld.
en tja wat kan ik verder nog vertellen....
Ik ben heel erg assertief!!

(k)
Aangenaam KaLe :P
Beertjuh (of Bero) uit Amsterdam
19 jaar :P

nog meer weten?
O kijk eens aan een stel je een voor topic :D

Zal ik dan ook maar even doen :D

Ik ben sebastiaan
Zit op PF :P teveel eigenlijk :S
Ga veel naar feesten
Studeer bank en verzekeringen
Heb bijna vakantie dus nog meer feesten
Hou van sporten werk 5 dagen in de week en ga ook naar school.
Enne wat wil je nog meer weten??
 
Nouw, ik ben dus Jaapie. Gebruik geen druxx, ga bijna nooit naar een feest toe. En heb helemaal geen vrienden ensow. En ik ben vuilnisman in Den Haag, want daar loopt veelsteveel troep rondt.
 
Weetje, alleniewelingen moeten verplicht een vragenlijst invullen...

Naam:
Nickname:
Woonplaats:
Geboortedatum:
Lengte:
Kleur ogen:
Schoenmaat:
School/werk:
Rook je:
Hobby's:
Broers/zussen:
Heb je verkering/een relatie:
Piercing:
Tattoo:
Vakantieland:
Is er iemand die je niet zal terugschrijven:
Leukste persoon die je dit jaar hebt leren kennen:
Persoon die je dit jaar liever niet had leren kennen:
Wie zou je graag ontmoeten:
Wie bewonder je enorm:
Meest sexy personen:
Favoriete slaapkledij:
Favoriete auto:
Favoriete film:
Favoriete muziek:
Favoriete stad:
Favoriete knuffel:
Favoriete geurtje:
Favoriete week/maandblad:
Favoriete geluid:
Favoriete TV-series:
Favoriete schrijver:
Favoriete troetelnaam:
Wat staat er op je mouse pad:
Wat ligt er onder je bed:
Lievelingskleur:
Lievelingslied allertijden:
Lievelingslied op dit moment:
Lievelingseten:
Lievelingsvak op school:
Lievelingsdrank:
Niet ingevuld
Lievelingscijfer:
Wat vind je het mooist aan jezelf:
Welke deodorant gebruik je:
Welke schoenen draag je het liefst:
Hoe laat ga je slapen doordeweeks:
Welk woord of welke zin gebruik je vaak:
Het meest romantische wat je ooit is overkomen:
Het meest beschamende moment van je leven:
Ben je een buiten persoon of binnen persoon?:
Wat doe je in het weekend:
Welk vak doe/deed je niet graag op school:
Je Ontbijt:
Wat eet je absoluut niet graag:
Huisdieren:
Lachen of dromen:
Serieus of grappig:
Snel of traag:
Alleenstaand of relatie:
Simpel of ingewikkeld:
Cremeren of begraven:
Sex of alcohol:
Lang opblijven of vroeg naar bed:
Licht of donker?:
Spreken of zwijgen:
Grote of kleine vrouwen/mannen:
Krant of weekblad:
Knuffel of een kus:
Gelukkig of triestig:
Leven of dood:
Fuif of discotheek:
Links of rechts:
Saus erop of ernaast?:
Bruin of blond:
Wat zou je vragen als je "God" een vraag mocht stellen:
Geloof je in reincarnatie:
Bestaan buitenaardse wezens:
Wat zullen je laatste woorden zijn voor je sterft:
Bestaat de ware:
Hoeveel kinderen wil je:
Waar kan je niet tegen:
Het beste gevoel ter wereld:
Het slechtste gevoel ter wereld:
Waar ben je bang voor:
Word je soms emotioneel:
Huil je tijdens films:
Droombezigheid als je ouder bent:
Geef een van je vele goede voornemens voor het jaar:
Wat was je eerste gedacht toen je vanmorgen opstond:
Als welk dier zou je terug willen keren?:
Wat is het mooiste aan het lichaam van een vrouw/man:
Origineelste plek om iemand ten huwelijk te vragen:
Gekste plek waar je "het" ooit gedaan hebt:
Plek waar je het nog wel eens zou willen doen: