Partyflock
 
­ Nederland
 
Heeft iemand die serie gevolgd op de bbc ?

Jezus wat een gekken in de wereld.


Wij maar zeuren als er een keer een paar tramhuisjes gesloopt worden.
in ieder land is het gekker dan in holland.

Bizartse was wel in Argentine. riverplate tegen bocca junior.
Zijn in de loop der jaren al 50 doden gevallen.

Lazio ook heel gek !!!

In polen staat de boel ook op stelten.

Wat een gerse serie was dat .
Scorpion, daarom schreef ik ook dit: "Respect hebben een paar van jullie gasten maar en die zitten niet op die ben-side iig. Dat zijn alleen maar kinderen."

Ik weet precies wie het zijn hoor...;) (westzijde)

Baxter, net als hoe we het de vorige keer gezien hebben? Kom op zeg, Ajax en Nederlands elftal gaat niet samen.
 
Scorpion, ik was er idd bij. Bij AZ - Haarlem dan. Heerlijk de hele middag met een groep op het Waagplein gezeten :)
En als je gaat ontkennen dat er een groep van AZ klappen heeft gekregen, dan zou ik weleens willen weten wie die gasten dan waren, die klappen kregen. Ze deden zich toch echt voor als AZ-hoolies. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik het aardig gek vond dat jullie bleven staan ondanks een overmacht van ons. Maar wees dan ook zo mans om je nederlaag te erkennen. Dat hoort er toch bij? En zo heb ik dus ook weleens klappen gekregen....
 
Topic was gestart over hooligans world wide

Gaan ze het hebben over az en denhaag.

Jongens jullie zijn allemaal de gekste :-Z
 
jah das idderdaad waar salmiakie...
chelseaheadhunterssssss met hun chelseasmile.!!
of jah millwall maarjah dat zijn niet perse de allergekste.. want op die repo van bbc rennen ze allemaal weg voor 3 wouten... maar zullen ook best wel zieke acties hebben of wat dacht je van galatasary zijn ook wous hoor.!!! geef het nbiet graag toe maarja ut is gewoon zow...
Chelaseaheadhunters zijn ook alleen maar praatjesmakers. Ze zouden samen met de Rangers wel effe naar Rotterdam komen om recht te zetten wat wij hadden gedaan in Glasgow. Nou ik heb er dus geen een gezien.
poe poe scheeters was je zeker al weggerend schijtbak
ja dat zal het wel geweest zijn stoere bink
 
laat ik dit ff duidelijk zeggen wij alkmaarders en az hoolie's zijn GEEN kakkrlakken wij zijn kaaskoppen. en die haarlemmers......pfff kom op zeg. praat naar je verstand.

enne wij niet gek? vorig jaar of 2 jaar terug az-nac. 2 nac suppoorters neergestoken. in en om het zieknhuis nog verder rellen. dus vertel niet alleen die onzin over dat wij lopen voor die haarlemmers pfff
Als je de Hooligan wilt uithangen speel dan het spelleke:
Hooligans: Storm over Europe
is wel geinig
Hehe die "stoere gabber" heb ut er steeds over dat mensen een grote bek hebben op internet..maar zelf slaat ie tog eg wel alles zeg, eikoltje...
Ik zie ook geen 1 hardcorefeest in z'n archief of agenda.Stoere gabber....
Die hard.. poe poe... 2 nakkers neergestoken.. wees er trots op en vertel indirect dat jullie het niet met blote handen aankunnen.
Oh jah, geen kakkerlakken? Vertel me dan eens waarom er de hele wedstrijd kakkerlakken liedjes vanuit jullie hoekje kwamen.
(rennuh, in je eigen vak)

Whitejunkie.. misschien is dat wel juist de reden waarom ie zo doet? :)
rennuh in je eigen vak.
Er liepen gasten van jullie met bebloede koppen rond in ons vak, dus wat lul je slap.
En zeg niet dat het waar is, want ik was er zelf bij en als jij dat niet hebt gezien, dan weet i kalweer genoeg.
Ten eerste: wie viel wie nou aan in hun eigen vak?
Ten tweede: wie renden er?
Ten derde: Van wie zijn er de meeste te grazen genomen?
Ten vierde: Wie konden er daarna heel rustig overgebracht worden naar het uitvak?

Als je in de aanval gaat, wil dat dan zeggen dat je geen klappen kunt ontvangen ook?
tja maar zeg dan niet dat we wegrenden, want als we dat echt hadden gedaan, dan hadden een boel gasten van jullie geen klappen gehad.
Denk je ook niet?

Rustig overgebracht worden naar jullie eigen vak.
Wij staken terwijl jullie nog bij ons in het vak stonden jullie "mooie" israelische vlag in de hens en het enige wat jullie deden was toekijken.

En wat betreft wapens ik kreeg toen een mes vlak langs mijn oor, dus alsof jullie zo mans zijn door met alleen maar blote handen te vechten.
Dacht het niet
Als je denkt dat tijdens het wegrennen van bijna iedereen dat er niet een paar klappen terug proberen te geven, dan ben je erg naief.

Ook is iemand niet al te slim als hij tegenwoordig in een stadion probeert te steken met een mes, dan ben je zo de lul. Weet ook zeker dat dat niet gebeurd is!

Maar jij weet het natuurlijk allemaal zo goed, je was toen 15 ofzo en je stond natuurlijk helfhaftig vooraan naast Adams en de jongens uit Derp... sure....:S
tering ik haat house snapt niemadn dat nou is het nou zo moeilijk om door te hebben wanneer iemand serieus of cynisch of sarcastisc is tsaj waarschijnlijk weet je niet eens wat t betekent he 3suh en ik ben hier net 2 weken en ga zo weer weg maar de grote bekken hier gaan door en overal dus om mij nou te beschuldigen van grote bek oip het net tssssssssss ik ben de enige die er wat van zegt meestal internet is nep triest en zo en heeft geen enkele zin qua rellen want rellen gebeurt toch niet op het net. snappie? of snappie niet? een grote bek nu is niet zo moeilijk nee, hehe fijn dat je het door hebt knulletje. en hoor je mij lullen van die en die renden weg en die stak ik en dit en dat : NEEEEEEE ik lag alleen alle sukkels uit en daag ze een beetje uit voor discussie en relillussies heb ik niet ik maak ze wel als ik er zin in heb eikelesteynen. maar pas op want az is behoorlijk gek.
ooh ja nu is ZIJN naam weer verandert wat een schoffie zeg pffffffffffffffffffffffffffff
daar gaat het mij niet om dansbaar, maar ik laat niet zeggen dat wij mietjes zijn, omdat dat gewoon niet zo is.
En dan moet je soms wat voorbeelden aanhalen.
Denk je echt dat ik er trots op ben ofzo?
Ik schaam me er soms zelf voor, van wat ik allemaal heb uitgevreten, maar dat neemt niet weg dat ze niet over mijn cluppie hoeven te lullen.
 
2 dansbaar... maar ik wil niet heel veel zeggen,
maar jij wil ook van iedereen horen hoe gek jouw cluppie wel niet is ....

en dan nog wat laten we het er op houden dat geen enkele nederlandse club tegen het engels/duitse voetbal geweld op kan...
ik wil ook................ niks ik wil niks ik zeg alleen dat internet het gekste en het nepste is als je me goed leest verder niks laat maar zien in het ecchie. en duitsers en engelsen kunnen we/ jullie ook hebben waarom niet eigenlijk
kut weet al niet meer waar t over ging hahhah
vanavond sbs6

engelse docu over hooli`s
zelfde als die van de bbc ???
2 Dansbaar : ik weet heus wel wat die woorden betekenen , ik heb immers m'n HAVO diploma.

Als jij je naam en profielpic veranderd , kan ik dat ruiken ofzo? Achteraf kan ik er eigenlijk wel om lachen ja.
 
Ja jeffrey, het is dezelfde. Vandaag op SBS6. Op de Belg is het ook al. Volgens mij komt daar morgen deel 2.
wat een mafkezen, ik ben best wat gewend maar die Millwall gasten sporen echt niet,

vond die karatetrap op het einde wel een mooie, ff oefenen en ik kan hem op Ray uitproberen de eerstvolgende Ajax - feye***rd

:D
he prhyme waarom is je foto undercover staat ook gewoon op cu2
Hehe Zure. ach jij weet hoe ik eruit zie. DIe CU2 pagina moet er trouwens af. Die heb ik niet gemaakt overigens hoor...
 
Dat zeggen ze allemaal .. ;)
hahah ik weet t wel ik ga zo online met je gehele foto ja hahahahahhahahaha
Hehe, wees maar niet bang dan hoor. Heb er hier nog genoeg liggen met jouw bek erop...:D Jij zat toch trouwens in de bus voor ons naar de kuip? Vanwaar uit dat relletje begon.
 
yes ben reaktie nummer 100... verder niks te melden :) ;)
hahahah die phrijm hhahahahehehhe stuur ze s naar me dan en ja ik zat in die bus ja, maar was er ook weer snel uit ja (op a10)
enne ik heb geen cu2 site met me poffertjesporum ouwe pik die heb jij ik zet de link wel ff op scf.nl hahahhaha geintje mijnheer sonneveld
Was je te stoned weer eens ofzo dat je niet buiten was? Niet dat het nog nodig was snel, want die gasten waren toch al snel goed gepakt..:D:D:D We hebben wel weer topfoto's... drukken ze ook wel ff af voor de mensen van de actie. Hoeveel zijn er nou uiteindelijk opgepakt? Van 1 weet ik namelijk.
Eigenlijk wilden we de bus nog gaan ontzetten, maar konden te weinig man op de been brengen met die politiemacht die er omheen stond.

Ennuh, die poffertjesporum is alweer pleite hoor:) Staat alleen nog een goeie actie van vorig jaar vakantie op..:D
heb alle foto`s ook gezien, in de rust van de bekerfinale nog vers in het toestel zittend zelfs :D
HARRY ROBERTS IS OUR FRIEND HE KILLED SOME COPPERS
LET HIM OUT TO KILL SOME MORE, KILL SOME MORE, KILL SOME MORE
LET HIM OUT TO KILL SOME MORE HARRY ROBERTS!!!

hey TonyM, hoe gaat het met de jongens van Tedo3? ja toch! ghehe

en Jay, je heb gelijk dat AZ klappen gehad heb in Deventer maar je noemt ons ook tweederangs eerste divie clubje??? Waar haal je dat vandaan? Eerste divisie is duidelijk Den Haag boven alles en vervolgens Cambuur en GAE...

Voor de jongens van AZ: groeten aan die blonde, oudere kerel die op de dag GAE-AZ een witte jas met geel blauwe strepen aan had hihi

replys please...
 
Goh, het lijkt of alle wannabee hoolies wakker worden na een aflevering van Hooligans. Hier nog niet zo erg hoor, maar in de kroeg vanavond... Ik heb me eigen kapot gelachen. Er liep er zelfs 1 het lied van Engeland te zingen. Stioer dattie was joh ;)
Zielige vertoningen allemaal.
yeah, me got zo high toen ik buiten ging moesten we alweer naar binnen
Volgens mn neef:
"Feyenoord supporters are without a doubt the craziest in Europe: they're the only ones who dare to start a row in Glasgow (against those fuckin' huns), where the police is not used to riots but full on sectarian warfare (IRA vs. loyalist scum). There hasn't been a riot for around 20 years nowe in GLasgow, because the police is so well trained"

Ik ben alleen fan van Celtic: Tiocfaidh ar la, UP THE RA!!!!!

By a lonely prison wall
I heard a young girl calling
Micheal they are taking you away
For you stole Trevelyn's corn
So the young might see the morn.
Now a prison ship lies waiting in the bay.

Chorus
Low lie the Fields of Athenry
Where once we watched the small free birds fly.
Our love was on the wing we had dreams and songs to sing
It's so lonely 'round the Fields of Athenry.

By a lonely prison wall
I heard a young man calling
Nothing matter Mary when your free,
Against the Famine and the Crown
I rebelled they ran me down

Now you must raise our child with dignity.

Chorus

By a lonely harbor wall
She watched the last star falling
As that prison ship sailed out against the sky
Sure she'll wait and hope and pray
For her love in Botany Bay
It's so lonely 'round the Fields of Athenry.

Chorus
 
Weet je wie ook gek zijn: Volendam als je die koppen ziet die daar op tribunes zitten brrrrrrrr
scary.
 
Op de refrein van "Que Sera" (of hoe je dat lied ook schrijft :) )

When i was just a little boy,
i asked my mother : "What will i be?
Should i be Chelsea, should i bee Leeds ?"
Here's what she said to me:

"Go wash your mouth out son,
go get your father's gun,
go shoot that Chelsea scum,
cause your LEEDS LEEDS LEEDS !!"
 
2 gekke vos waar ken je tedo van???


me broertje voetbal er en me neefie in tedo1 en daar zitten ze nu allemaal die gasten....

tedo 1000% het gekste van nederland...en als je tedo echt kent...dan weet je waar ik over praat
 
2 dansbaar.... je weet nog niet eens waar het over gaat .....
 
Nah, Gekke Vos. Van Eagles heb ik toch het idee dat het minder is dan een paar jaar terug. Er staat nog wel een goeie groep, maar die is volgens mij wel wat rustiger geworden in vergeijking met een paar jaar terug. Ik kan het ook mis hebben, maar ik hoor eigelijk vrij weinig over Eagles de laatste tijd...Niet dat het bij ons nu nog veel voorstelt. Hier moet nu de tol worden betaald voor een heftig seizoen (Samen met Helmond de meeste acties)....Dus nu ff 2 jaar rust in de tent bij ons....


Ennuh....Moskou is toch beswel ziek he mensen?
jesus man jullie hebben toch geen beverwijk meegemaakt met je 2 jaar rust man hahahha tering wat een oud wijf en too Tony ik weet niet waar je het over hebt nee totaal niet. tedo zeg je toch of niet dan tis toch een amatuerclubje of niet dan. nah natuurlijk zijn die het gekste jongen tuurlijk das het enige wat ik zeg.

INTERNET IS HET GEKSTE

dat is het tweedige wat ik zeg. dus wat wil je nou zeggen ga je nu uitleggen hoe gek ze wel niet zijn laat dat aub maar achterwege dan
 
2 dansbaar wat jammer dat hier geen "ïgnore" funktie op zit....

wat wil jij alteid maar horen dan, alemere de gekste??? hahahaha waar ligt dat dan??