Partyflock
 
­ Nederland
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
stel je eens voor. je komt van school en wilt vlug naar huis. je krabt ff aan je kruis of wrijft ff over je tiet omdat je jeuk hebt en je krijgt meer jeuk. je gaat nog intensiever krabben en bent zo met je jeukende kruis bezig, of tieten, dat je neit merkt dat er een tram aan komt. Nee, w8, een sneltram. je komt er onder en valt presies tussen de rails je word een antal meters mee gesleurt over de stenen tussen de rails en je gezicht hangt er half af. Ik persoonlijk zou dat waanzinnig mooi vinden om zo verminkt te zijn in me gezicht. alleen het idee dat je anders bent. ik zo het als ene vorm van kunst zien. maar nu JIJ. wat als jouw gezicht helemaal eraf licht en je bent voor de rest van je leven verminkt? zou je dan nog gewoon uit gaan? zou jij je huis nog wel uit durven.

ik weet dat deze vraag nooit goed beantwaoord kan worden omdat je zoiets eerst zelf mee moet maken, maar het is gewoon een STEL vraag.

Gegroet en zorg dat je altijd jeukpillen bij de hand hebt als je de spoorbaan over steekt.
je moet leren te genieten van de dingen die je hebt, en niet te klagen over de dingen die je NIET hebt!!! toch??
presies. kijk, ik kon 2 dingen doen met mijn lepra.
1- verstoppen in een hoekje.
2- het accepteren en leren te begrijpen. en ik heb heel veel dingen ontdekt.
gheghe, jah, respect hoor krank!!! Hij heeft me net t hele verhaal uitgelegd en die jonge heeft wat meegemaakt joh!! Dat ie de positieve kant ervan weet te uitten is gewoon steen goed en die gozer verdient een pluim!!!! en een edison ofzo!! gewoon een prijs!!!
wauw, man....ik krijg er gewoon een heel warm gevoel van :-D
natuurlijk, zou ik ook krijgen!!! Terror is de sleutel !!!!
krankie<< om even serieus te reageren op jou topic, ik zou denk ik wel naar hardcore-feesten gaan...net als nu.......daar word namelijk nie echt op je gelet en word je gewoon geaccepteerd, net als lelijke mensen ook gewoon een kans maken in de hardcore scene, mensen die erminkt zijn lopen er genoeg, is het gekomen door gekkeheid/vechten/of door de tramrails je weet het niet,......

maar als ik verminkt zou zijn en dan bedoel ik dus heel erg dan doe ik een masker op mijn hoofd,......en elke keer als een jongen mij dan geil begint te vinden trek ik dat masker voor zijn %-) vage hoofd van mijn kop.......en dan wil ik wel eens kijken hoe hij reageert prachtig .........denkt ie geil wijf (L)....en dan je masker af zetten,........als het zover is mag jij meekijken als die gozers zich kapot schrikken........


maar ik wil jou opzich wel een keer verminken maar dan bedoel ik meer in de catogorie traumatisering van publiek ofsow???

ik hoor het van je.........
wauw, nu weet ik weer wat jouw zo leuk maakt. maar ik geef de voorkeur van verminking aan een virus. maar serieus, jouw reply is gewoon prachtig en ik wor der gewoon emtioneel van. als iedereen nou zo'n serieuze reply neer zette.
hmzz, aan de andere kant, traumatisering van publiek, WAUW. we zitten op de zelfde hoogt, serieus hoor. :-D
presies. dit is dus een klein deel waarvan tonnie op gebaseert is, niet zo zeer o verminking, maar om de gedachte eromheen.

vermining is dus best wel tonnie
ik mag dan wel geen tonnie zijn, maar ik ken me denk best wel in die geest vinden!! hehehe, jah, zoals ik al zei, t positieve dr uit halen!!
een echte Die-hard tonnie denkt e;lke dag aan tonnie. ik denk er elke dag aan, en dat meen i met heel mijn hart. tonnie heeft een belangrijuk deel van mijn leven uitgemaakt
Krank: jij doelde meer op een virus, dat kan wel zo wezen, maar ik denk dat geplande verminking soms net zo lekker kan zijn als onverwachte[virus] als jij namelijk een vuurwerkbom maakt en trots aan een groepjuh 16/15 jarige laat zien...terwijl je op een scooter zit[ tis de leeftijd he, ze moeten je wel cool vinden] nah ja dat jij dus cool daar zit en hem aansteekt...en dangewoon in ene zo een vinger er vanaf valt.......gewoon een klein verminking-utjuh, maar gewoon die angst in de oogjes of misschien wel het genot...zodat ze het zelf ook willen........

maar met een virus is het ook wel heel apart, ik speel ook soms dat ik geen been heb dat gaat zo :

je gaat met je benen over elkaar zitten en je leunt naar voren[ ik weet niet of dat bij jongens ook lukt aangezien jullie misschien andere verminkingen hebben of andere aders] maar je leunt naar voren zodat je voet in slaap valt en dan je been, geen gevoel meer in je been ogen dicht doen en dromen dat je verminkt bent!

het enige jammuruh waar ik altijd deprisief van word is het moment dat het bloed weer gaat stromen maar ja,en je niet verminkt lijkt te zijn......daar moet je dan wel over heen zien te komen enzo.......maar ook deprisieve mensen zijn goed in verminken dat weet ik zeker
tonnie 4 life??? ofzoiets!! Iets wat je voor eeuwig met je meedraagt!!! Eeen soort van religie!! geloof, levensstijl!!! Of is tonnie een soort sekte?? The Tonnie cult!!!
of jezelf met een mes bewerken!! ook altijd leuk!
het is absoluut geen sekte, het is een soort religie, alleen word tonnie niet als een god gezien, maar iets wat wel echt bestaat, alleen kan het van alles zijn. de tonnie;s houden zeg maar tonnie in leven omdat tonnie een deel van ons is.
-=ToNNie Sectie=-

Met de tijd is Tonnie een begrip gewoorden. Iets waar we in geloven en dat ons gelukkig maakt. Tonnie kan van alles zijn, maar het belangrijkste is dat je het zelf bent. Er wordt elke week een Tonnie-meeting in coffee-shop WolkeWietje in Amsterdamgehouden. er zullen met de tijd ook wel meer Tonnie-meetings komen, bijv. in de Befteling.

Die hard Tonnie-members:
Oppertonnie -=Dat ben ik jah (Alsheimer)=-
Rechter-Tonnie -=SpeedFreak=-
MascotteTonnie -=Skitzoid=-
BabyTonnie -=Summy=-
Senti-Tonnie -=hydrox=-
PsychoTonnie -=psykonoot=-
Infected-Tonnie -=Spoilgybe=-
Chosen-Tonnie -=DJ ChosenFew=-
BioTonnie -=Biochip=-
KaleTonnie -=Leeuw=-
UberTonnie -=HerrJerr=-
Tonnie-nummer9 -=patriesje=-
TerrorTonnie -=Darkbitch=-
ParaTonnie -=parawijffie=-
MissTonnie -=Dinkjuh=-
Blonde-Tonnie-Doos -=Sabbie=-
TonnieBeer -=Beertjuh=-
GirlTonnie -=Girl=-
RukkerTonnie -=Jan de Rukker(FuckTrance)=-
Zandstraal-Tonnie -=Damien=-
Marsmellow-Tonnie -=Mella=-
Houthakker-Tonnie -=EdjuhUHS=-

Kruideniers-Tonnie -=Judith=-
Sleutelgat-tonnie -=Tom=-
Voelspriet-Tonnie -=Debby=-

--Bij Deze wil ik mededelen dat ik Bosje-uiën-Tonnie Benoem tot mijn rechter hand. Hij zal vanaf nu als Rechter-Tonnie door het leven gaan. Ik heb er lang over na moeten denken maar h ij is het waard. Gefeliciteert.

Tonnie....
Jij bent mijn adem, en mijn alles,
Jij bent mijn denken en mijn taal,
Zonder jou kan ik niet leven,
Tonnie is het Helemaal!!

(Gecreeërt door Tonniebeer)


Tonnie is a way of thinking,.......keep that in mind.
zelfs chosenfew is een tonnie. en ik heb al paar keer mee gemaakt dat die de hele zaal aan het tonnie kreeg. de hele zaal riep tonnie. 1 keer in de item, een keer op mokum party en een keer op een ander feest. en elke keer als die name of the dj draait zegt hij tonnie na 1.2.3.
wie is bosje uien tonnie dan?? eddje kennik wel jah, whehehe, dies ook leip!!

k ga slape!!! tot morgen, hoop maar dat ik ga dromen over verminkingen zo erg......
was erbij toen eddjuh werd benoemt!
rechter tonnie was eerst bosje-uien tonnie omdast hij op terschelling zo strak stond als een bosje uien.
edjuh is rustig :)

Sabbie moet hem beter opvoeden :)
ja, idd, nah, hij heeft wel grapige trekjes hoor.
 
Mascotte-Tonnie

ik werd tonnie genoemt ... ik wilde het eerst niet ... maar het tonnie gevoel werd al gauw een sterkere drang en bood steeds meer helderheid in mijn leven

kijk .. ik ben lelijk .. maar ik ben ook een tonnie ik zie mijn lelijkheid niet als iets negatiefs ik zie het als een soort opluchting dat ik dan juist MEER aandacht heb dan jullie normale mensen ..

ToNNie ZijN Is eeN PRiViLeGe eN eeN eeR
inus, het doet me een genoege om jouw zo gelukkig te zien. is mijn mede tonie gelukkig, dan ben ik het ook :-D
gheghe, dit gaat dus echt heel diep!! mmmmmmm beter toch??? Het bevorderd dus je leven??
in vele opzichten wel. zelfs je manier vvan deknen en je geestelijke ontwikkeling. zowel psychisch als lichamelijk.
dus omdat je een tonnie bent heb je leren te genieten van je verminkingen??? Cool dat je daarbij zoveel hulp krijgt!! Ik heb t helemaal uit eigen initiatief gedaan en tis me evengoed gelukt!! :)
het is zelf s zo dat je van lepra brainpower krijgt. dat heeft proffessor BarBarras ontdekt.
beter toch?? Maar je bent dus wel een uniek exemplaar!! ben je nog nooit voor onderzoek in een lab neergeplant?? allemaal tests enzo die ze op je wilde doen?? En dan kom je zeker ook vaak op de tv??? Trouwens professor barabas das een goeie vent!
whehehehe, waneer ze mij onderzoeken in een lab, dan geven ze me aan de politie, want dan hebben ze een grote drugsvangst gedaan. whehehe
gheghe, zegge nou nooit mense tege jouw: Genetisch gemanipuleerd gedrocht in aantocht!!! ???
heej krank, heb jij een donor codicil????
Admin ruling :(

Dit is ook niet grappig meer, zelfs het Spam forum heeft hier teveel waarde voor.

mensen waarvan postings op hidden zijn gezet, you've crossed the line.

Wanneer je zo verder gaat kun je een waarschuwing verwachten. :( :(
mjah...ga je nu alle topic's uitpluizen?
 
electra simpel hoor je HOEFT dit niet te lezen
niemand dwingt je
To Skitzoid:
ik ben toevallig wel admin en doe ook nog eens het beheer van de site,
dus ik moet het WEL lezen...
Bovenstaande is in strijd met het beleid dat gevoerd wordt, dus mag ik dat niet zo door laten gaan :(
waar staat in het beleid dat we niet over lepra mogen praten? ik d8 dat iedereen vrij was om te denken en vinden wat diwe wilt zolang een ander niet beledigt word? niemand word beledigt en het is gewoon ONZE manier van denken.
krijg hier pontane sproeipoep van!! gheghe :p